Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-25@09:12:08 GMT

لاریجانی: پذیرش آتش بس در یمن اقدامی عاقلانه است

تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۰۱۷۴۵

لاریجانی: پذیرش آتش بس در یمن اقدامی عاقلانه است

رئیس مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: گفت‌وگو در زمینه حل مسئله یمن مسیر خوبی است اما باید دید این گفت‌وگوها در عمل به آتش‌بس منجر می شود یا خیر.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از خانه ملت، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در حاشیه دوازدهمین مجمع عمومی مجالس آسیایی در ترکیه با عبدالله ملی العمری نایب رئیس مجلس عمان دیدار و گفت و گو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لاریجانی در این دیدار، روابط ایران و عمان را خوب توصیف کرد.

رئیس مجلس با اشاره به دیدارهای اخیر اقتصادی مسئولان کشور عمان بیان داشت: امیدواریم این تحرکات نتیجه بخش باشد. روابط ایران و عمان طولانی مدت و عمیق است و حوادث اخیر در منطقه تأثیری بر روابط ایران و عمان نداشت. کشور عمان همیشه نقش آرامش بخش داشته است.

وی بیان داشت: تجار ایرانی علاقه مند به حضور در کشور عمان هستند، با این حال مشکلاتی دارند که شما می‌توانید آن را حل کنید. بهتر است بانک مرکزی دو کشور توافقاتی برای حل مسائل بازرگانان داشته باشند.

لاریجانی با اشاره به پروژه مهم انتقال گاز از دریا به سمت عمان گفت: باید وزرای مربوطه دو کشور برای حل مشکلات فنی و اقتصادی این پروژه اهتمام بیشتری داشته باشند چرا که این پروژه استراتژیک به نفع هر دو کشور است.

وی با اشاره به رفتار کشور عمان در قبال بحران یمن تأکید کرد: نقش شما در این بین عاقلانه بود؛ امیدواریم گفت وگو در خصوص یمن به نتیجه عملی و آتش بس برسد، پذیرش آتش بس در یمن مسیر عقلانی است.

در ادامه این نشست، عبدالله ملی العمری نایب رئیس مجلس کشور عمان گفت: روابط بین ایران از جمله مسئولین دولتی، پارلمانی و بازرگانی محکم و عمیق است.

وی ادامه داد: ما در مجلس شورای عمان از نزدیک روابط سیاسی و اقتصادی هیأت‌هایی که به ایران سفر می‌کنند را دنبال می کنیم. اخیرا هیأت تجاری از عمان به تهران سفر کرده است که امیدواریم نتیجه بخش باشد.

نایب رئیس مجلس عمان تأکید کرد: در مسائل اقتصادی اهتمام داریم که گام‌های موثری برداریم و فرصت حضور بازرگانان ایرانی در مناطق اقصتادی و مناطق آزاد تجاری را فراهم کنیم.

وی در خصوص انتقال گاز از ایران به عمان از راه دریا گفت: اراده کافی برای انجام این پروژه وجود دارد و تنها مشکلات فنی و اقتصادی مانع آن است که با پیگیری وزرای مربوطه قابل حل است.

نایب رئیس مجلس عمان در خصوص بحران یمن اظهار داشت: عمان بر برخی گفت وگوها درباره یمن اشراف دارد و تلاش می‌کنیم برای پایان این جنگ راه حلی پیدا کنیم.

وی تأکید کرد: شرایط یمن رو به بهبود است؛ تلاش‌ها برای حل مسئله یمن با سالم ترین شیوه شکل گرفته است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی یمن علی لاریجانی آتش بس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۰۱۷۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس بیان کرد؛ نمره ضعیف کشور در برخی شاخص های محیط زیستی

سمیه رفیعی گفت: وضعیت شاخص عملکرد محیط زیست کشور نشان دهنده افت ۶۶ رتبه‌ای از رتبه ۶۷ به ۱۳۳ از سال ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۲ است. بررسی مقایسه‌ای شاخص‌های کشور نشان می‌دهد که ایران در بسیاری از شاخص‌های جدید تعریف شده همچون شاخص قرارگرفتن در معرض دی اکسید نیتروژن، قرارگرفتن در معرض دی اکسید گوگرد، قرارگرفتن در معرض مونو اکسید کربن و شاخص انتشار گازهای گلخانه‌ای پیش‌بینی شده تا سال ۲۰۵۰ رتبه و نمره بسیار ضعیفی کسب کرده است.

رفیعی بیان کرد:بر اساس گزارش بانک جهانی میزان کل تولید پسماند عادی در جهان در سال ۲۰۱۶ برابر با ۰۲/۲ میلیارد تن بوده که پیش بینی می شود تا ۲۰۵۰ به ۴۰/۳ میلیارد تن برسد. از این میزان پسماند عادی، نزدیک به ۲۱ میلیون تن هر سال در ایران تولید می شود.هر پسماندی که تولید شود دیگر از بین نمی رود؛ فقط بسته به نوع مدیریت می‌تواند به صورت تبدیل به مواد دیگر، انرژی و یا در بدترین حالت در زمین دفن شود. بر اساس گزارش بانک جهانی در سطح دنیا ۶/۶۹ درصد پسماندها دفن و بقیه به مواد دیگر و یا انرژی تبدیل می‌شوند.

او تصریح کرد:گزارش‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های وزارت کشور نشان می‌دهد که نرخ تفکیک پسماندها در مبدأ در کشور نزدیک به ۱۰ درصد است، این بدان معناست که در صورت عدم بهره‌مندی از مشارکت مردمی عملاً امکان استقرار اقتصاد چرخشی در کشور و دستیابی به مزایای آن غیرممکن خواهد بود. براساس یک برآورد صورت گرفته توسط اتحادیه صنایع بازیافت ایران، ارزش هشت قلم پسماند بازیافتی شهری در ایران ۳.۵ میلیارد دلار برآورد شده است. علاوه بر این ارزش‌افزوده از تکمیل زنجیره بازیافت پسماندهای صنعتی و کشاورزی در ایران ۱۰ میلیارد دلار برآورد شده است که به معنای اشتغال پایدار ۱.۲۶۰.۰۰۰ نفری است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دیگر خبرها

  • نماینده سابق مجلس عزادار شد /پیام لاریجانی
  • بررسی موضوع تسهیل صادرات محصولات کشاورزی به عراق
  • رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس بیان کرد؛ نمره ضعیف کشور در برخی شاخص های محیط زیستی
  • نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: سفر رییس‌جمهور به پاکستان منجر به تقویت امنیت مرز‌های ایران می‌شود
  • (تصاویر) ضیافت شام رئیس امارات به افتخار سلطان عمان
  • فرهنگ زیست محیطی در جامعه ترویج شود / هیچ اقدامی بدون پیوست زیست محیطی معنا ندارد
  • تأکید رئیسی بر نقش مجالس ایران و پاکستان در ارتقای روابط
  • تعیین تکلیف تعطیلات پایان هفته
  • انتقاد از واگذاری سهام استقلال به هلدینگ خلیج فارس: بیمارستان‌های بوشهر کولر ندارند
  • انتقاد نماینده مجلس از واگذاری سهام استقلال به هلدینگ خلیج فارس