Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار هرمزگان گفت: رمز موفقیت کشورها در رسیدن به توسعه، سرمایه گذاری بر روی نیروی انسانی و نخبگان و توجه به پژوهش و فناوری است.

به گزارش خبرگزاری برنا در هرمزگان ؛ دکتر فریدون همتی در آیین اختتامیه جشنواره هفته پژوهش و فناوری استان هرمزگان، نیروی انسانی را اصلی ترین سرمایه هر کشور دانست و بیان داشت: از طریق سرمایه‌گذاری بر روی نیروی انسانی می توان به موفقیت های بزرگ رسید و رمز موفقیت کشورها در رسیدن به توسعه، سرمایه گذاری بر روی نیروی انسانی و نخبگان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: از طریق توجه به نیروی انسانی و نخبگان می‌توان به تولید علم و فناوری و تبدیل آن به ثروت رسید.

استاندار هرمزگان بر لزوم توجه به امر پژوهش در مدارس تاکید کرد و بیان داشت: مدیران مجموعه آموزش و پرورش باید با آینده نگری تلاش کنند که از هم اکنون دانش‌آموزان با مبحث مهم پژوهش و تحقیق آشنا شوند.

همتی تصریح کرد: باید هرچه بیشتر در راستای ترویج و توسعه فرهنگ پژوهش در جامعه بکوشیم و برای این کار ساختارها را ساماندهی کنیم تا به نتایج خوبی برسیم.

وی با بیان اینکه توجه ویژه‌ای به مباحث علمی، فناوری و دانش در کشور وجود دارد، خاطرنشان کرد: دولت در تدوین بودجه، نسبت به مبحث پژوهش نگاه قابل توجهی دارد.

استاندار هرمزگان اظهار داشت: در کنار دولت باید بنگاه های بزرگ اقتصادی، تولیدی و صنعتی نیز به موضوع مهم پژوهش توجه داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: بنگاه‌های بزرگ اقتصادی، صنعتی و تولیدی در هرمزگان باید به کمک دانشگاه ها در راستای تقویت تحقیق و پژوهش و توسعه بیایند و در این زمینه سرمایه گذاری داشته باشند.

همتی بیان داشت: دستگاه‌های مختلف اجرایی به ویژه روسای دانشگاه ها در هرمزگان نیز با کمک بنگاه‌های اقتصادی و صنایع در راستای اجرای طرح‌های جدید پژوهشی گام بردارند و ارتباط صنعت و دانشگاه با برنامه ریزی مشخص در استان تقویت شود.

وی گفت: پیشرفت کشور از طریق توجه به نیروی انسانی و مباحث علمی، پژوهشی و تحقیقاتی میسر می شود و دانشگاه ها باید متناسب با شرایط جدید کشور فعالیت داشته و بر روی ظرفیت های داخلی متمرکز شوند.

استاندار هرمزگان اضافه کرد: استان هرمزگان نیز باید نقش قابل توجهی در تولید علم و دانش و فناوری در کشور بر عهده بگیرد و در این مسیر گام بردارد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آموزش و پرورش دانش آموزان فناوری نیروی انسانی هرمزگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۰۱۸۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقتصاد دیجیتال وضعیت بیکاری و اقتصادی را کردستان بهبود می بخشد

میثم عابدی ظهر امروز در نشست هم اندیشی با فعالان حوزه ICT در سنندج اظهار داشت: در استان کردستان امکان خوبی برای توسعه حوزه آی سی تی وجود دارد که می‌تواند باعث نجات استان و جبران عقب افتادگی‌ها باشد.

معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید بر وجود نیروی انسانی توانمند در استان در حوزه‌های مختلف، افزود: هم مرزی استان با عراق از مزیت‌های است و می‌تواند به توسعه کمک شایانی داشته باشد.

وی اذعان کرد: کشور عراق از لحاظ خدمات نرم افزاری از ایرانیان عقب هستند و با وجود نیروی انسانی با تجربه و سرشار از استعداد در استان، امکان ارتباط گسترده و انتقال تجربیات وجود دارد.

عابدی با بیان اینکه وزارت ارتباطات مبتنی بر ظرفیت‌های استان برای توسعه زیرساخت‌ها و تامین مالی حمایت‌های لازم را خواهد داشت، گفت: اقتصاد دیجیتال می‌تواند وضعیت بیکاری و اقتصادی استان را بهبود بخشد و می‌تواند در این زمینه پیشرو باشد.

معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از برنامه ریزی برای چند طرح مختلف خبر داد و گفت: یکی از ایم برنامه‌ها آموزش مهارت‌های دیجیتالی به منظور استعداد یابی و تربیت نیروی انسانی است.

عابدی ادامه داد: امسال در قالب طرح «ایران دیجیتال» به صورت گسترده ۳۰۰ هزار نفر را در کشور در حوزه مهارت‌های دیجیتالی آموزش خواهیم داد.

وی به آموزش ۵۰ هزار نفر در این حوزه طی یکسال گذشته در سطح کشور اشاره کرد و وعده داد در صورت تضمین ورودی بازار کار از طرف شرکت‌های استان، هزینه‌های آموزشی از سوی وزارت ارتباطات تقبل خواهد شد. 

وجود ۱۲۶۰ کسب‌وکار فعال دارای نماد اعتماد الکترونیک در کردستان

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کردستان نیز در این نشست  اظهار داشت: استان کردستان در شاخص توسعه فاوا (IDE) در رتبه ۲۵ کشور قرار دارد.

حیدری با اشاره به وجود یک هزار و ۲۶۰ کسب و کار فعال دارای نماد اعتماد الکترونیک در استان گفت: ۱۱۳ استارتاپ فعال نیز وجود دارد. ‌

فعالیت ۶ شرکت مستقر در پارک علم و فناوری در حوزه فناوری و اطلاعات

رئیس پارک علم و فناوری کردستان نیز در این نشست گفت: از ۱۸۰ شرکت مستقر در پارک علم و فناوری کردستان ۶۰ شرکت در حوزه فناوری و اطلاعات فعالیت دارند.

بابک سوری بر لزوم حمایت شرکت ها از بخش صنعت تاکید کرد و افزود: شرکت ها باید بتوانند دست اورد های خود را یه صنعت و تولید محصولات فیزیکی تزریق کنند و در راستای افزایش تولید محصول گام برداند.

وی با بیان اینکه به صورت جدی پیگیری زیرساخت ها هستیم، بیان کرد: کمبود تسهیلات را قبول داریم اما شرکت ها باید نوآوری را بیش از پیش مورد توجه قرار دهند تا در مسیر توسعه حرکت کنند.

در این جلسه مدیران شرکت‌های مختلف دانش بنیان به بیان مشکلات و مسائل خود پرداختند.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • پژوهش موتور محرک توسعه کشور و آزمایشگاه موتور محرک پژوهش است
  • اقتصاد دیجیتال وضعیت بیکاری و اقتصادی را کردستان بهبود می بخشد
  • ۱۰۰۰ هنرستان جدید در کشور ساخته می‌شود
  • نیمی از دانش آموزان کشور راهی هنرستان می‌شوند
  • توسعه علمی، سکوی جهش تولید
  • جذب ۳ هزار نیروی دبیری در خراسان رضوی در سال جاری
  • اهداف تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد شبستر و آموزش و پرورش استان آذربایجان‌شرقی
  • اجرای طرح ارتقای سلامت دهان و دندان در مدارس عشایری کشور
  • وزیر آموزش و پرورش خبر داد؛ ساخت ۷ هزار مدرسه در ۳ سال
  • وزیر آموزش و پرورش خبر داد؛ ساخت ۷ هزار مدرسه در طی ۳ سال