Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین با تأکید بر اینکه افزایش ۲ برابری صادرات به کشورهای همسایه مستلزم برنامه‌ریزی دقیق است، گفت: حل مسائل سیاسی بین المللی و نگاه صادراتی به تولید،‌ لازم و ملزوم یکدیگر هستند.

مجیدرضا حریری  در خصوص تأکید وزارت صنعت بر افزایش دوبرابری صادرات به کشورهای همسایه، اظهار داشت: بر اساس تصمیم وزارت صنعت قرار است میزان صادرات به کشورهای همسایه و چین و هند به دو برابر افزایش یابد، که رسیدن به این رقم غیر ممکن و بعید نیست، اما مستلزم این است که برنامه‌ریزی دقیقی داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: ابتدا باید دید کالاهایی که تاکنون صادر شده، چه میزان گنجایش افزایش دارد و دوم اینکه چه کالاهای دیگری بازار و امکان صادرات آن وجود دارد. همه این مسائل به بازاریابی، و روابط تجاری بستگی دارد. یکی از موضوعاتی که باید در این مسیر بررسی شود، میزان اهمیت بازار این 15 کشور است، بنابراین باید دید چه اقداماتی برای ورود به بازار‌ پولدار کشورهای همسایه لازم است، زیرا بازار ارمنستان و تاجیکستان با بازار عربستان از نظر اهمیت کاملا متفاوت است.

رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین با اشاره به بازار چین و برنامه‌های ایران برای افزایش صادرات به این کشور، خاطر نشان کرد:‌ این کشور از همه دنیا واردات داشته که رقم آن حدود 2 هزار و 100 میلیارد دلار است که ایران تنها به کمتر از 700 میلیارد دلار آن می تواند، برای صادرات به چین فکر کند. بر همین اساس در اتاق ایران و چین به دنبال برنامه ریزی برای افزایش حجم صادرات کالایی که در حال حاضر ارسال می‌شود و پیدا کردن بازار و کالای جدید به چین هستیم.

حریری ادامه داد: برای برنامه ریزی در این حوزه نیز نیازمند برخی آمار و اطلاعات هستیم که باید از سوی دولت و گمرک ارائه شود. در حال حاضر چارچوب اصلی برنامه افزایش صادرات به چین تعیین شده و در حال مکاتبه برای دریافت اطلاعات و آمار لازم در این حوزه (میزان صادرات به چین،‌تعداد کالا و حجم هر کدام و ..) هستیم.

وی در خصوص مشکل نقل و انتقال پول و حمل و نقل کالا نیز تصریح کرد: نزدیک یک دهه است که از طریق سیستم بانکی بین المللی امکان نقل و انتقال پول وجود ندارد، بنابراین هزینه‌ای که برای تجارت پرداخت می کنیم، نسبت به رقبا بیشتر است. در خصوص حمل و نقل نیز باید این موضوع را بپذیریم که مشکل داریم، اما نکته مهم این است که باید روابط سیاسی و دیپلماسی کشور را هم حل کنیم.

رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین با اشاره به اینکه وقتی در مناسبات سیاسی و دیپلماسی ایران مشکلات فعلی نبود،‌ نیز تجارت مناسبی با سایر کشورها نداشتیم، تصریح کرد:‌ دلیل اصلی نداشتن صادرات مناسب،‌ نبود برنامه ریزی لازم در تولید به منظور حضور در بازارهای صادراتی است. بنابراین، حل مسائل سیاسی و نگاه صادراتی به تولید،‌ لازم و ملزوم یکدیگر هستند.

به گفته وی، حل مسائل سیاسی و دیپلماسی به تنهایی نشان دهنده این نیست که دنیا برای تولیدات ما سر و دست می‌شکند، بنابراین باید کاری کنیم که تولیدات صادراتی ما از نظر کیفیت و قیمت قابل رقابت با باشد.

حریری در پایان در خصوص برنامه ریزی و مذاکرات اتاق ایران و چین با وزارت صنعت برای توسعه صادرات به این کشور، اظهار داشت: پس از سفر وزیر صمت به کشور چین، وی دستور داد تشکّل مختص چین و بررسی توسعه روابط تجاری با محوریت اتاق ایران و چین و سازمان توسعه و تجارت تشکیل شود، اما هنوز با گذشت حدود 20 روز از این سفر، موفق به برگزاری جلسه نشده‌ایم.

 تسنیم

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: صادرات اتاق بازرگانی وزارت صنعت چین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۰۲۱۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۴ برابری برنامه‌های فرهنگی استان اردبیل

رضوان باقلاچی در نشست کارگروه فرهنگی و اجتماعی استان، گفت: برنامه‌های فرهنگی در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال پیش از آن ۴ برابر افزایش یافت که این مهم با وجود به محدودیت‌های اعتباری محقق شده است.

او با بیان اینکه، لازم است مدیران دستگاه‌های اجرایی نسبت به پیگیری موضوعات و برنامه‌های فرهنگی اقدام کنند، افزود: در سال گذشته ۷۸ درصد از مصوبات کارگروه فرهنگی اجرایی شده و باقی مصوبات به‌دلیل محدودیت اعتباری محقق نشده است.

گفتنی است، در این نشست همزمان با هفته ملی سلامت، کارشناس دانشگاه علوم پزشکی گزارشی از وضعیت سلامت و مرگ‌ومیر و بررسی علل مرگ‌ومیر ارائه کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • صادرات مرغ با هدف تعادل بازار و ایجاد درآمد ارزی
  • وحیدی: سفر رئیس‌جمهور به کشورهای همسایه و منطقه فرصت سرمایه‌گذاری فراهم می‌کند
  • رئیسی: توسعه همکاری با کشورهای همسایه و مسلمان بویژه پاکستان از اولویت‌های سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران است
  • افزایش 22 درصدی ارزش صادرات صنایع دستی از آذربایجان‌غربی
  • بلومبرگ: تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران روی کاغذ می‌ماند
  • توافق آمریکا برای خرید نفت ایران / بازار انرژی شگفت زده شد!
  • ارگران مهاجر در کشورهای همسایه ایران چقدر حقوق می‌گیرند؟
  • ◄ صادرات یک میلیون تن مواد معدنی به کشورهای حوزه خلیج فارس
  • ◄ افزایش حجم تجارت ایران با 15 کشور همسایه در سال 1402
  • افزایش ۴ برابری برنامه‌های فرهنگی استان اردبیل