Web Analytics Made Easy - Statcounter

الهام شعبانی کارگردان نمایش «آمیگدان» که قرار بود از ۲۵ آذر در سالن سمندریان تماشاخانه ایرانشهر روی صحنه برود، درباره سرانجام اجرای این اثر نمایشی به خبرنگار مهر گفت: این نمایشنامه نوشته لیلی عاج است که در ابتدا نامش «به افق تهران» بود. شورای نظارت در مرحله بازخوانی چند مورد اصلاحیه از جمله برای نام نمایشنامه مطرح کرد که این اصلاحیه ها اعمال و نام نمایش نیز به «آمیگدان» که عنوان «بادامه‌»ای حسی در مغز است، تغییر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نوبت اجرای نمایش ما در تماشاخانه ایرانشهر مشخص شد و قرداد بستیم. قرار شد از ۲۵ آذر در سالن سمندریان تماشاخانه «آمیگدان» را روی صحنه ببریم.

وی ادامه داد: برای تولید و اجرای نمایش «آمیگدان» ۴ ماه تمرین کردیم و طراحی صحنه به این شکل بود که تمام بازیگران زیر یک پارچه حریر قرار می‌گرفتند. ماجرای نمایش درباره زندان زنان است. در یک بند به دلیل سهل‌انگاری یک نفر آتش سوزی رخ داده و همه مرده‌اند. در واقع ما نمایش را از ذهن زندانبان و کابوس او می‌بینیم.

شعبانی با اشاره به انجام بازبینی اثر توسط اعضای شورای نظارت و ارزشیابی اداره کل هنرهای نمایشی، اظهار کرد: پارچه حریری که ما از آن استفاده کردیم به رنگ مشکی و ۲۶۰ متر بود که حدود ۱۰ میلیون تومان بابت خرید این پارچه با این ابعاد هزینه کردیم؛ رنگ مشکی را هم برای انعکاس هر چه بهتر نور انتخاب کرده بودیم. بعد از بازبینی اعضای بازبین ۱۰ مورد اصلاحیه برای نمایش قید کردند و خواستند که رنگ پارچه حریر از مشکی به سفید تغییر کند. ما مجدداً ۱۰ میلیون هزینه کردیم و ۲۶۰ متر پارچه حریر سفید گرفتیم و تمام ۱۰ مورد اصلاحیه را هم در نمایش لحاظ کردیم اما بعد از بازبینی دوم، اعضای بازبین شورا اعلام کردند که ۱۰ مورد اصلاحیه لحاظ شده ولی با وجود پارچه حریر مشکل دارند زیرا شبهه برانگیز است.

کارگردان نمایش «آمیگدان» با اشاره به مراجعه خود به مدیرکل هنرهای نمایشی، توضیح داد: با آقای کرمی در این خصوص صحبت کردم و قرار شد تا برای بار سوم نیز نمایش بازبینی شود. من حتی نمایش را بدون استفاده از پارچه حریر با بازیگران تمرین کردم و در سومین مرحله بازبینی به اعضای بازبین گفتم که ۴ صحنه را بدون استفاده از پارچه و ۴ صحنه را با استفاده از پارچه برای آن ها اجرا می‌کنم تا در صورت حساس بودن آن‌ها به استفاده از پارچه حریر، نمایش را بدون استفاده از پارچه روی صحنه ببریم.

وی در ادامه سخنان خود بیان کرد: وقتی جواب سومین مرحله بازبینی را گرفتیم به ما گفتند که اجرا پذیرفته نشده است. وقتی جویای دلیل پذیرفته نشدن اجرا شدم، هیچ جواب مشخصی به من ندادند و گفتند که شرمنده‌ایم و در شرایط فعلی نمی‌توانید این نمایش را روی صحنه ببرید. در پاسخ به این پرسش من که مگر الان چه شرایطی وجود دارد که نباید «آمیگدان» را در آن به صحنه برد، پاسخی به من داده نشد.

شعبانی با اشاره به مراجعه مجدد خود به مدیرکل هنرهای نمایشی، یادآور شد: آقای شهرام کرمی گفت نامه‌ای به من می‌دهد که طی آن از تماشاخانه ایرانشهر درخواست می‌کند نوبتی را در یک ماه دیگر برای اجرای نمایش «آمیگدان» اختصاص دهند. من نمی‌دانم اگر الان شرایط برای اجرای «آمیگدان» مناسب نیست، چه شرایطی در یک ماه آینده فراهم خواهد شد که نمایش را روی صحنه ببریم؟ الان تماشاخانه ایرانشهر جدول اجراهای خود را تا پایان سال بسته و دیگر زمانی برای اجرای «آمیگدان» وجود نخواهد داشت. آقای کرمی گفت اگر نوبت اجرا در تماشاخانه ایرانشهر فراهم نشود، تلاش خود را خواهد کرد که «آمیگدان» را در مجموعه تئاتر شهر روی صحنه ببریم.

این بازیگر و طراح لباس تئاتر تصریح کرد: گروه ما با ۷ بازیگر برای نمایش «آمیگدان» ۴ ماه تمرین کرد و هر نکته‌ای که اعضای هیأت‌های بازبینی گفتند در متن و نمایش اصلاح کردیم، ولی در نهایت شورای نظارت و ارزشیابی می‌گوید که الان شرایط برای اجرای «آمیگدان» فراهم نیست و نمی‌توانید در این شرایط اجرا کنید. اگر الان مجوز برای اجرا ندارم، چگونه قرار است برای یک ماه آینده به من مجوز اجرا بدهند؟ اگر متن مشکل داشت چرا به آن مجوز دادند و اگر طراحی صحنه نمایش ایراد دارد که آن را حذف کردم! پس چرا شورای نظارت بدون هیچ دلیل مجوز اجرای «آمیگدان» را صادر نمی‌کند؟

کد خبر 4797431 فریبرز دارایی

منبع: مهر

کلیدواژه: الهام شعبانی تماشاخانه ایرانشهر شورای ارزشیابی و نظارت تئاتر ایران شهرام کرمی تئاتر ایران فیلم سینمایی سیزدهمین جشنواره سینماحقیقت جایزه سینمایی کارگردان تئاتر سینمای مستند موسیقی ایرانی تماشاخانه شهرزاد سریال ایرانی موسیقی پاپ سی و هشتمین جشنواره تئاتر فجر کنسرت موسیقی تئاتر شهر فیلم کوتاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۰۲۲۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور مجوز الکترونیک کسب و کار

محمود رشیدی‌اقدم مدیرکل اقتصاد و دارایی کرمانشاه گفت : یکی از مهم‌ترین اقداماتی که هم‌اکنون توسط وزارت اقتصاد در حال انجام است موضوع تبدیل مجوز‌های کسب و کار کاغذی به الکترونیک و دریافت کد یکتا است که در صورت عدم دریافت مجوز الکترونیک توسط اصناف و سایر واحد‌های صنفی تا پایان اردیبهشت‌ماه پروانه آنها باطل می‌شود.

مدیرکل اقتصاد و دارایی استان کرمانشاه گفت: اصناف و واحد‌های صنفی باید تا پایان اردیبهشت‌ماه نسبت به دریافت پروانه کسب و کار الکترونیک خود اقدام کنند، اما در غیر این صورت نمی‌توانند از تسهیلات دولتی بهره‌مند شوند.

رشیدی‌اقدم تصریح کرد: صاحبان کسب و کار و اصناف کرمانشاهی می‌توانند با مراجعه به سامانه درگاه ملی مجوز‌ها در کمتر از سه دقیقه با وارد کردن کد ملی، کد پستی و شماره پروانه خود برای دریافت پروانه الکترونیک اقدام کنند و یا با مراجعه به دفاتر پیشخوان این فرآیند را انجام دهند.

وی با اشاره به راه‌اندازی سامانه درگاه ملی مجوز‌ها ادامه داد: یکی از کار‌های بسیار مهم دولت سیزدهم راه‌اندازی درگاه ملی مجوز‌ها است که در گذشته اگر فردی متقاضی دریافت پروانه کسب و کار بود باید مراحل اداری را برای دریافت پروانه طی می‌کرد و به نوعی به کفش آهنین نیاز بود، اما اکنون این روند اصلاح شده و هزینه صدور مجوز نیز اندک است.

مدیرکل اقتصاد و دارایی استان کرمانشاه افزود: سامانه درگاه ملی مجوز‌ها با اطلاعات کافی، به صورت شفاف نسبت به صدور مجوز‌ها اقدام می‌کند و یکی از مهم‌ترین مزایای این طرح کوتاه شدن زمان صدور مجوز کسب و کار است.

رشیدی‌اقدم بیان کرد: سامانه درگاه ملی مجوز‌ها به بهبود فضای کسب و کار کمک شایانی می‌کند و نظارت پیشینی را به پسینی تبدیل می‌کند و صدور مجوز تنها به درگاه ملی مجوز‌ها واگذار شده و صدور پروانه کاغذی خلاف قانون است و متخلفان به دستگاه قضایی معرفی می‌شوند.

وی ادامه داد: در مجموع تاکنون ۸۹ هزار و ۷۲ درخواست در درگاه ملی مجوز‌های مربوط به استان کرمانشاه ثبت شده که ۵۶ هزار و ۴۴۲ مورد آن صادر شده و ۲۶ هزار و ۴۳۳ مورد رد شده و ۶ هزار و ۲۰۴ درخواست نیز در دست اقدام است.

مدیرکل اقتصاد و دارایی استان کرمانشاه گفت: ۹۰ درصد مجوز‌های کسب و کار در کمتر از سه روز صادر می‌شود، اما مجوز‌هایی که نیازمند استعلام و بازرسی چند دستگاه اجرایی است هفت روز زمان می‌برد .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • صحرا فتحی «هواخوری» را به صحنه می‌آورد
  • «هواخوری» صحرا فتحی به صحنه می‌آید
  • صدور مجوز الکترونیک کسب و کار
  • «خرده جنایت‌های زن و شوهری» روی صحنه عمارت نوفل لوشاتو
  • ۶ سال زندگی با «در انتظار گودو»!/ بازی با زمان بر صحنه تئاتر
  • بهرام افشاری به اصفهان رفت
  • تور ایرانگردی نمایش «چه کسی جوجه‌تیغی را کشت» آغاز شد
  • اجرای «چه کسی جوجه‌تیغی را کشت» در اصفهان
  • شور ساحری در صحنه سیرک
  • پیش بینی استقبال ۱۰ برابری از جشنواره امسال تئاتر کودک و نوجوان رضوی