Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-19@23:50:43 GMT

دلیلی بر تغییر طرح جدید ترافیک نیست

تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۰۲۳۳۹

یوسف حجت سرپرست معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در گفت‌وگو با فارس، درباره آلودگی هوا در پایتخت اظهار داشت:‌این مشکل به دلیل وارونگی دما به وقوع می‌پیوندد و هیچ برنامه‌ای برای تغیر در طرح جدید ترافیک نداریم چرا که این طرح پیشرفته است و دلیلی به تغییر آن نیست. 

وی افزود: در طرح جدید ترافیک تردد خودروها در پایتخت مدیریت می‌شود و این مسئله برخلاف طرح‌هایی است که 40 سال گذشته اجرا شده و مبتنی بر ممنوعیت تردد خودروها بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین اجرای طرح جدید ترافیک رانندگان خودرو را به سمت دریافت معاینه فنی برتر سوق داده و 35 درصد از خودروهایی که وارد این محدوده شده‌اند دارای معاینه فنی برتر هستند.

سرپرست معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران ادامه داد:‌اجرای طرح ترافیکی جدید سبب شده که توزیع زمانی تردد خودروها انجام گیرد و 90 درصد خودروهایی که محدوده طرح ورود می‌یابند سفرهایی در غیر از ساعت ترافیک دارند.

حجت گفت:‌ همچنین طرح‌های ترافیکی گذشته به صورتی بود که افراد باید کل عوارض طرح را یکجا پرداخت می‌کردند ولی اکنون این مسأله تغییر کرده و اگر در طول سال فردی نتواند از روزهای مجاز استفاده کند، عوارض آن لحاظ نمی‌شود و به عبارتی در طرح ترافیکی جدید پول غیرمنطقی از مردم گرفته نمی‌شود.

وی تاکید کرد: طرح جدید ترافیک طرحی پیشرفته و مترقی است و دلیلی برای تغیر آن نداریم البته ممکن است اصلاحات جزئی وجود داشته باشد چرا که هر طرحی در طول زمان دستخوش تغییرات می‌شود. همچنین پیشنهاداتی اگر در این زمینه وجود داشته باشد آن را بررسی می‌کنیم.

سرپرست معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران خاطرنشان کرد: امسال در نظر داریم موضوعی در شورا مطرح و تصویب شود. مبنی بر اینکه اگر خودروها معاینه فنی نداشته باشند از نتوانند از تخفیف‌های طرح ترافیک بهره‌مند شوند.

حجت گفت:‌در حال حاضر 50 درصد تخفیف عوارض طرح ترافیک برای ساکنین محدوده طرح وجود دارد. همچنین تخفیف 20 درصدی برای کسانی که تا یک ماه عوارض خود را پرداخت کنند در نظر گرفته شده است.

وی افزود:‌همچنین 30 درصد تخفیف عوارض طرح ترافیک برای زمان‌هایی که تردد در خارج از پیک ترافیک انجام می‌گیرد لحاظ شده که با برداشتن این تخفیفات برای کسانی که معاینه فنی ندارند می‌توان با متخلفان برخورد کرد. البته نداشتن معاینه فنی در حال حاضر جریمه به همراه دارد ولی تنها پلیس عامل جلوگیری از تردد آنها است.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۰۲۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گره‌گشایی از ترافیک تبریز با مسیرگشایی معابر

جام جم آنلاین آذربایجان شرقی: روند رو به رشد جمعیت و افزایش تعداد خودروها، موجب بروز معضلات متعددی برای کلانشهرها می شود و بروز ترافیک های طولانی و طاقت فرسا یکی از نمودهای عینی معضلات این کلانشهرها است که علاوه بر آثار مخرب بر سلامت روانی شهروندان موجب افزایش خشونت، آلودگی و مصرف سوخت در آن ها می شود و بر این اساس شهرداری تبریز در مدیریت جدید خود با عزمی جدی طرح های مسیرگشایی معابر را برای روان سازی ترافیک شهری در مناطق دهگانه اجرا می کند.

 

اجرای ۳۱ رشته مسیرگشایی به طول ۲۰ کیلومتر در تبریز

شهردار تبریز، با اشاره به طراحی و اجرای ۳۱ رشته مسیرگشایی جدید به طول بیش از ۲۰ کیلومتر در این شهر، گفت: این طرح ها در ۲ سال گذشته در نقاط مختلف شهر به ویژه مناطق کم‌برخوردار طراحی و برخی از آن ها اجرا شده است و بقیه نیز طبق زمانبندی اجرا می شود.

«یعقوب هوشیار»، در گفت و گو با خبرنگاران افزود: از این تعداد پروژه مسیرگشایی، ۱۳ پروژه در نقاط مختلف شهر تکمیل و به بهره‌برداری رسیده و ۱۸ پروژه مسیرگشایی نیز در دست اجرا است.

وی با اشاره به اجرای فاز اول بزرگترین مسیرگشایی شهر تحت عنوان «نجات تبریز» اظهار کرد: اولویت شهرداری تبریز اجرای پروژه‌های مسیرگشایی در بافت‌های حاشیه‌نشین و فرسوده شهر است.

شهردار تبریز تسهیل تردد شهروندان و ایجاد مسیر دسترسی برای نیروهای امدادی مانند اورژانس و آتش‌نشانی در بافت فرسوده را از اهداف اجرای پروژه‌های مسیرگشایی اعلام کرد و گفت: اجرای پروژه‌های مسیرگشایی ارزش‌افزوده مناطق کم‌برخوردار شهر را افزایش می دهد.

هوشیار، ادامه داد: فرایند تملک املاک واقع در مسیر، روند اجرای پروژه‌های مسیرگشایی را طولانی کرده است و همکاری شهروندان می‌تواند به تسریع در اجرای این پروژه‌ها منجر شود.

 

اختصاص ۸۸ هزار میلیارد ریال اعتبار برای اجرای طرح های مسیرگشایی و توسعه حمل و نقل ریلی تبریز

شهردار تبریز، توسعه متوازن شهری، ساماندهی حاشیه نشینی، تسهیل تردد در معابر و خیابان ها و خدمت رسانی به موقع در مواقع بحرانی به شهروندان را از اهداف اجرای طرح های مسیرگشایی‌ در این کلانشهر اعلام کرد و گفت: بر همین اساس شورای اسلامی این شهر و تمامی مناطق دهگانه، سازمان‌ها و شرکت‌های تابعه شهرداری با اقدامی جهادی در طرح های مسیرگشایی‌ مشارکت دارند.

هوشیار، افزود: با توجه به وجود معابر تنگ و باریک در مناطق دهگانه این کلانشهر، اجرای طرح های مسیرگشایی در اولویت شهرداری های مناطق قرار گرفته است و بر همین اساس مناطق دهگانه شهرداری مکلف به اجرا و اتمام حداقل یک پروژه مسیرگشایی در سال هستند.

وی با بیان اینکه کاهش بارترافیکی و بهبود شاخص های کیفی در زیرساخت های ترافیکی از مطالبات مهم شهروندان تبریز است، اظهار کرد: در این راستا در سال جدید بیش از ۸۸ هزار میلیارد ریال اعتبار برای اجرای طرح های مسیرگشایی و توسعه حمل و نقل ریلی پیش بینی شده است.

شهردار تبریز گفت: از این میزان اعتبار ۳۲ هزار میلیارد ریال برای اجرای طرح های مسیرگشایی و ۵۶ هزار میلیارد ریال برای توسعه حمل و نقل ریلی این شهر اختصاص یافته است.

هوشیار، با تاکید بر اینکه اجرای طرح های مسیرگشایی چهره شهر را متحول و بسترهای سرمایه گذاری را فراهم می کند، ادامه داد: هم اکنون ۲ طرح مسیرگشایی در این کلانشهر در دست طراحی است.

وی یادآور شد: پنج طرح نیز در دست تملک اراضی برای آغاز عملیات مسیرگشایی است و اجرای این طرح ها نقش بسزایی در توسعه متوازن این شهر و محرومیت زدایی از مناطق کم برخوردار ایفا خواهد کرد.

 

خیابان ۴۵ متری انقلاب بزرگترین طرح مسیرگشایی تبریز است

شهردار تبریز بزرگترین طرح مسیرگشایی در دست اجرای این شهر تبریز از نظر حجم ریالی و میزان تملک املاک را خیابان ۴۵ متری انقلاب اعلام کرد و گفت: در اجرای این طرح بیش از پنج هزار میلیارد ریال برای آزادسازی و تملک اراضی هزینه می شود.

هوشیار، افزود: فاز اول این طرح به طول ۸۰۰ متر از مسیر باقرالعلوم تا مسجد امام حسن مجتبی (ع) پیشرفت ۶۰ درصدی دارد و فاز دوم آن نیز از فلکه جاوید تا ثقه الاسلام به طول ۲۵۰ متر شروع شده و در حال اجرا است.

وی اظهار کرد: تملک و مسیرگشایی خیابان ابرار از دیگر طرح های در حال اجرا است که با اجرای این طرح به طول ۱۳۰ متر، عبور و مرور شهروندان و اهالی محل از مسیر شهرک یاغچیان به کوی باغچه بان و سایر مسیرهای محدوده ائل گلی تسهیل می شود.

شهردار تبریز، مسیرگشایی و تعریض خیابان شهید منتظری (آزادی تا حافظ) به طول ۶۲۰ متر با اعتبار ۵۰ میلیارد ریال، مسیرگشایی مسیر فرودگاه یادگار امام (خیابان جوان) به طول ۸۵۰ متر با اعتبار ۳۵۰ میلیارد ریال با پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصد، خط جنوبی جاده تهران به طول یک کیلومتر و عرض ۱۲ متر و فاز اول مسیر دسترسی ربع رشیدی به تفرجگاه عون بن علی را از طرح های در دست اجرا در این کلانشهر اعلام کرد.

هوشیار، ادامه داد: مسیر دسترسی رشدیه به عون بن علی ، ۲۴ متری استانداری به بارنج، خیابان قوملار کرکج به طول ۷.۵ متر و عرض ۲۴ متر، خیابان دوکمال و خیابان فیض اله زاده (کرکج) و اتصال به سه راهی اهر از دیگر طرح های مسیرگشایی در دست اجرا در این کلانشهر است.

وی خیابان گوروانچی را از دیگر طرح های مسیرگشایی این کلانشهر اعلام کرد و یادآور شد: این طرح خیابان های شهید علیپور، قره باغی ها و امام خمینی را به هم متصل می کند و پس از سال ها شهروندان ساکن در این مسیر می توانند از این طریق به آسانی تردد کرده و خود را به یکی از خیابان های اصلی تبریز برسانند.

 

۱۳ طرح مسیرگشایی در تبریز به بهره برداری رسیده است

شهردار تبریز گفت: تاکنون ۱۳ طرح مسیرگشایی از جمله شهید مناف زاده به عنوان یکی از راه های شریانی اتصال چایکنار به خیابان عباسی و صدرالشعرا، مسیر ضلع شمالی خیابان عرفان در شهرک تجلایی به طول ۲ هزار و ۵۰۰ متر با اعتبار ۳۵ میلیارد ریال و احداث خیابان دسترسی ترمینال تبریز به طول ۵۰۰ متر با اعتبار ۵۰ میلیارد ریال به بهره برداری رسیده است.

هوشیار، افزود: طرح های مسیرگشایی و احداث خیابان ۱۸ متری شهید والایی فر ، مسیرگشایی خیابان ۲۴ متری فلسطین جنوبی به منظور اتصال والمان به اهراب ، اتصال ولیعصر به پل ولایت و ۱۸ متری حمید مرزداران نیز بهره برداری شده است.

وی اظهار کرد: خیابان شهید علیپور با اعتبار بیش از ۷۸۰ میلیارد ریال هزینه احداث شده است و خیابان های امام خمینی را به خیابان های شهید رضانژاد و قره باغی ها متصل می کند.

شهردار تبریز با بیان اینکه مسیر پیاده راه آرامیان (آبیاری) از مهمترین پروژه های اجرا شده در این شهر است، گفت: این مسیر بعد از تملک و مسیرگشایی به صورت سنگ فرش و کف سازی اجرا شده و در ۲ قسمت سواره رو و پیاده راهی در اختیار شهروندان قرار گرفته است.

هوشیار، ادامه داد: مسیرگشایی علی بقال اجرا شده و امتداد خیابان عارف و مسیرگشایی ۲۴ متری بعثت فرهنگیان به بلوار دوکمال در دست طراحی است.

 

فاز اول خیابان ۲۴ متری و ۳۵ متری صنعتگران آماده افتتاح است

هوشیار، با اشاره به اینکه فاز اول خیابان ۲۴ متری و ۳۵ متری صنعتگران آماده افتتاح است، اعلام کرد: در زمان کنونی مسیرگشایی خیابان های ۲۴ متری منبع به انقلاب، خیابان حکیمی، شهید بی مثل، شهید سعیدی، ۲۴ متری شهید صمدی به طول یک هزار متر و عرض ۶۵ متر با مساحت کل تملک ۶۵ هزار مترمربع و ۱۰ متری یمن دوزان در دست تملک است.

دیگر خبرها

  • ترافیک سنگین در مسیر روستای شبانکاره به روانسر
  • ترافیک سنگین در جاده چالوس
  • حذف و جابه‌جایی میدان بیستون با هدف روان‌سازی و گره‌گشایی ترافیک
  • پاسخ اسراییل را نمی دادیم تجاوزاتش گسترده می شد/ جنگ کلاسیکی شکل نمی گیرد/ اگر اتفاقی بیفتد به سطح گروه‌های نیابتی ما در منطقه برمی گردد/ در شرایطی که نیاز به اجماع داریم چه دلیلی دارد طرح حجاب را اجرا کنیم 
  • پاسخ اسراییل را نمی دادیم تجاوزاتش گسترده می شد/ جنگ کلاسیکی شکل نمی گیرد/ اگر اتفاقی بیفتد به سطح گروه‌های نیابتی ما در منطقه برمی گردد/ در شرایطی که نیاز به اجماع داریم چه دلیلی دارد طرح عفاف و حجاب را اجرایی کنیم 
  • ترافیک سنگین در آزادراه تهران _ کرج_ قزوین
  • جلسه شورای ترافیک شهرستان پلدشت 
  • یونیسف:اجساد متلاشی شده کودکان غزه دلیلی بر توحش اسرائیل است
  • وضعیت بزرگراه شیخ زائد دبی بعد از بارندگی! | از ترافیک سنگین تا خودروهای شناور در آب | ببینید
  • گره‌گشایی از ترافیک تبریز با مسیرگشایی معابر