Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-19@23:41:34 GMT

تفاهمنامه ارتش با مرکز گسترش برای تولید مستند

تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۰۵۸۸۴

تفاهمنامه ارتش با مرکز گسترش برای تولید مستند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ستاد خبری سیزدهمین جشنواره بین‌المللی «سینماحقیقت»، سرهنگ حمیدرضا تندرو رئیس کل روابط عمومی ارتش با اشاره به برخی تولیدات تلویزیونی نهاد ارتش گفت: یک بخشی از فعالیت‌های ارتش، فعالیت‌های فرهنگی و هنری بوده و است که زیر نظر سازمان عقیدتی سیاسی ارتش صورت می‌گیرد. معاونتی به نام معاونت فرهنگی و روابط عمومی هم در ارتش وجود دارد که در دل این معاونت، مدیریت‌های متنوعی هست که متولی تولیدات هنری و رسانه‌ای ارتش هستند از جمله مدیریت رادیو و تلویزیون که زیرمجموعه روابط عمومی ارتش است و معاونت مدیریت هنری که تولیدات حوزه فیلم و سریال را به عهده دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: گروه تلویزیونی ارتش یکی از گروه‌های قدیمی در شبکه یک سیما است که از قبل از انقلاب در تولید برنامه فعالیت داشته است و این فعالیت در بعد از انقلاب به شکل جدی‌تری ادامه پیدا کرد، به ویژه در سال‌های جنگ تحمیلی.

رئیس کل روابط عمومی ارتش بیان کرد: در زمان جنگ بیشتر اطلاعیه‌ها و اخبار جنگ از طریق برنامه ارتش مخابره می‌شد و این برنامه به مرور شکل دیگری به خود گرفته و تا به امروز رسیده است. ارتش همچنان در تلویزیون و از شبکه یک برنامه ویژه‌ای را پخش می‌کند و ما مستندهایی هم تولید می‌کنیم که بیشتر حالت تلویزیونی دارند.

تندرو گفت: ما از سال گذشته برنامه متفاوتی را در نظر گرفتیم تا بتوانیم شکل کارمان را حرفه‌ای‌تر کنیم و جهش مناسب‌تری را نسبت به موضوعات ارتش در ساختار مستندسازی پیش ببریم. ما تفاهم‌نامه‌ای را با مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی امضا کردیم و طرح‌هایی به این «مرکز» در زمینه ساخت مستند با موضوع ارتش ارائه شده که تاکنون ۲ طرح برای تولید انتخاب شده و در مرحله تحقیق و پژوهش به سر می‌برد.

وی اظهار کرد: ما منتظریم تا موضوعات جذاب‌تری از سوی مستندسازان به ما پیشنهاد شود که بتوانیم این مسیر را ادامه دهیم، چرا که خود ارتش زمینه مناسبی برای مستندسازی دارد. اتفاقاتی که در ساختار ارتش از زمان پیروزی انقلاب رخ داده، مثل پیوستن نیروهای نظامی به مردم در جریان انقلاب یا قصه‌های قابل روایتی که در زمان جنگ از ارتش وجود دارد به خصوص در سال نخست جنگ که ارتش در این زمینه ناگفته‌های بسیاری دارد و  دوستان می‌توانند تحقیق کنند. ما امکانات و ظرفیت‌هایی را برای فیلمسازان در نظر گرفته‌ایم تا به برخی از اسناد و آرشیوها دسترسی پیدا کنند.

رئیس کل روابط عمومی ارتش ادامه داد: ما شهدای بسیاری مانند شهید نامجو، شهید فلاحی و شهدای دیگر را داریم که هر کدام سوژه خوبی برای فیلم ساختن هستند و همه این افراد قصه‌های عجیبی را رقم زده‌اند که مبنای خوبی برای روایت است. در کنار خود قصه جنگ، ما حوزه ساخت و ساز و به روز رسانی تجهیزات و همچنین بحث خانواده‌های نظامیان ارتش را هم داریم.

تندرو گفت: امنیت هم بحث قابل تامل و البته پیچیده‌ای است که تا به حال به درستی درباره آن اثری ساخته نشده است، چرا که زوایای پنهان بسیاری دارد. ما اگر بحث امنیت را دنبال کنیم قطعا به قصه‌های خوبی می‌رسیم. ارتش سوژه‌های دست نخورده و جذاب برای مستندسازی بسیار دارد. شاید در حوزه دفاع‌مقدس به نیروهای دیگر بسیار پرداخته شده اما فعالیت‌های ارتش مغفول مانده است و ما سعی می‌کنیم این بستر را فراهم آوریم.

وی تاکید کرد: ما از سوژه‌های متنوع و جذاب درباره ارتش در حوزه مستند، داستانی و سریال حمایت خواهیم کرد که خوشبختانه طرح‌های خوبی در این مدت ارائه شده و روند خوبی شکل گرفته است. من معتقدم اگر فیلمسازان به این عرصه ورود پیدا کنند موقعیت نابی را جهت خلق اثر هنری تجربه خواهند کرد.

رئیس کل روابط عمومی ارتش  اضافه کرد: در ادامه جهش اساسی که برای مستندسازی برداشتیم، امسال چندین مستند را داشتیم که با محوریت ارتش به جشنواره «سینماحقیقت» ارائه شد؛ آثاری که در جهش مورد نظر ارتش تاثیرگذار بودند مثل مستند «منفی سی و هشت درجه» به کارگردانی سمیه ذاکری که روایت تکاوران تیپ ۶۵ ارتش در امدادرسانی سقوط هواپیما در دامنه کوه دنا بود و مستند «یونیفرم» به تهیه‌کنندگی مازیار هاشمی که موضوع آن روایت زندگی یکی از خلبان‌های دوره جنگ یعنی حسین خلیلی بود.

تندرو در پایان درباره ماهیت جشنواره «سینماحقیقت» هم گفت: این جشنواره به نظر من بستر خوبی برای معرفی فرهنگ ایران در قالب مستند، در همه جنبه‌های زندگی ما شده و حضور فیلمسازان بین‌المللی توانسته ظرفیتی را برای تعامل بیشتر فراهم کند که از نکات قابل توجه آن است.

کد خبر 4798106 زهرا منصوری

منبع: مهر

کلیدواژه: دفاع مقدس سیزدهمین جشنواره سینماحقیقت روابط عمومی ارتش تئاتر ایران فیلم سینمایی سیزدهمین جشنواره سینماحقیقت جایزه سینمایی کارگردان تئاتر سینمای مستند موسیقی ایرانی تماشاخانه شهرزاد سریال ایرانی موسیقی پاپ سی و هشتمین جشنواره تئاتر فجر خانه هنرمندان ایران کنسرت موسیقی تئاتر شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۰۵۸۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مولدسازی دارایی‌های دولت برای پشتیبانی از تولید و مشارکت عمومی

به گزارش خبرگزاری مهر، هوشنگ محمدی، معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت جهاد کشاورزی در خصوص برنامه‌های تحقق شعار سال، گفت: این معاونت ضمن اعلام آمادگی در همکاری و ارائه خدمات به معاونت‌ها و سازمان‌های ملی و استانی برای انجام برنامه‌های این مهم و تکالیف سازمان به منظور تأمین امنیت غذایی کشور مبتنی بر پایداری در تولید محصولات کشاورزی اهتمام دارد تا متناسب با رسالت و مأموریت‌های محوله پیش برود.

وی هماهنگی در واگذاری و برون‌سپاری تصدی‌های تولیدی و خدماتی وزارت جهاد کشاورزی را از برنامه‌های این وزارتخانه عنوان کرد و یادآور شد: واگذاری تصدی تولیدی و خدماتی در حوزه دام از طریق مشارکت در ایستگاه‌های پرورش و اصلاح نژاد در سراسر کشور در حال برنامه‌ریزی است.

محمدی افزود: توسعه خدمات بخش غیردولتی به بخش کشاورزی از طریق مشارکت در فضاها و زیرساخت‌های عمومی مراکز جهاد کشاورزی دهستان‌ها نیز در دستور کار وزارت جهاد کشاورزی قرار گرفته است.

معاون توسعه مدیریت و منابع با اشاره به برنامه‌های ترویج و آموزش بهره‌برداران بخش کشاورزی، تصریح کرد: بازنگری خدمات وزارت جهاد کشاورزی با مشارکت بهره‌برداران این بخش و همچنین شناسایی و بهبود فرایندهای وزارت جهاد کشاورزی با مشارکت بهره برداران و ذی‌نفعان بخش کشاورزی در دستور کار قرار دارد.

محمدی با تاکید بر اصل ۴۴ قانون اساسی که مبتنی بر واگذاری شرکت‌ها و مؤسسات وزارت جهاد کشاورزی است، یادآور شد: واگذاری این شرکت‌ها در صورتی است که تمام یا بخشی از سهام آن متعلق به دولت باشد.

این مسؤول دولتی با تاکید بر مولدسازی دارایی‌های دولت، افزود: در اجرای مصوبه سران قوا برای مولدسازی دارایی‌های دولت در ادامه اقدامات سال گذشته فرایند شناسایی اموال مازاد، اخذ مجوز و طی فرایند برای تأمین منابع مورد نیاز و پشتیبانی از تولید در بخش کشاورزی نیز اقدام می‌شود.

کد خبر 6080651

دیگر خبرها

  • ۲ فوتی و ۴ مصدوم در حادثه اسکله پتروشیمی رازی
  • حادثه در اسکله پتروشیمی رازی
  • فرمانده مرکز تولید نزاجا: تجهیزات جدیدی به نیروی زمینی ارتش الحاق می‌شوند
  • تصادف با تریلر در جاده تربت حیدریه یک کشته و چهار مصدوم بر جا گذاشت
  • درون مقر مرکز عملیات پلیس امنیت عمومی چه می‌گذرد؟
  • جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان خوی
  • اکران مستند «قوی‌دل» آغاز شد/ فیلم‌هایی که ترویج مطالبه‌گری هستند
  • مولدسازی دارایی‌های دولت برای پشتیبانی از تولید و مشارکت عمومی
  • انعقاد تفاهمنامه همکاری میان اتاق بازرگانی ایران و آلمان
  • واژگونی اتوبوس مسافربری در یزد ۱۳ زخمی بر جای گذاشت