Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-04-24@09:43:45 GMT

50 درصد خشونت ها در ایران کلامی است

تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۰۵۸۹۶

خرداد: یک روانپزشک با اشاره به اینکه 50 درصد خشونت ها در ایران از نوع کلامی است، گفت: در جامعه ما این نوع خشونت بسیار دیده می ‌شود و درواقع افرادی که رفتار‌های خشونت آمیز از خود نشان می‌دهند، از سلامت روان کافی برخوردار نیستند.

به گزارش خرداد به نقل از ایرنا، دکتر احمدعلی نوربالا روز یکشنبه در نهمین همایش علمی سلامت روان و رسانه اظهار داشت: از نظر کارشناسان استفاده عامدانه از زور یا قدرت به منظور تهدید یا اقدام عملی علیه خود شخص، شخص دیگر یا علیه گروهی از جامعه که منجر به جراحت، مرگ یا زیان روانشناختی در افراد شود، خشونت نامیده می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: خشونت ممکن است بین فرد یا خانواده یا اجتماع باشد،‌ همچنین از نظر ماهیت می‌تواند جنبه فیزیکی یا عاطفی داشته باشد.این متخصص روانپزشکی توضیح داد: همچنین پرخاشگری رفتاری است که به قصد صدمه رساندن (جسمی یا زبانی) به فردی دیگر یا نابود کردن دارایی دیگران انجام می‌ شود و خشونت و پرخاشگری می‌تواند منجر به بروز آسیب‌های جسمی شود.نوربالا با اشاره به رتبه ‌بندی خشونت در جهان و ایران نیز گفت: خشونت در جهان رو به افزایش است و در ایران عامل خطر خشونت، بیشتر خانگی است.این متخصص روانپزشکی افزود: حدود 23 درصد مردم رفتار خشونت آمیز در خانواده دارند و زنان تنها 22 درصد اقدامات پرخاشگرانه و خشونت آمیز را در خانواده خود انجام می‌ دهند.

نوربالا با اشاره به اینکه حدود 21 درصد مردم تهران تجربه رفتار خشونت آمیز در خانه را داشته ‌اند، گفت: به ‌طور کلی خشونت خانگی در کشور حدود 23 درصد است که استان‌‌های لرستان، ایلام و کرمانشاه بیشترین و استان قم کمترین میزان خانگی را به ثبت رسانده ‌اند.

وی خاطرنشان کرد: بیشتر ما در انتقال مطلب و مفهوم به ویژه موضوع مخالف نظرمان دچار کم مهارتی هستیم که این کم مهارتی در برخورد با خانواده، در برخورد با جامعه و در برخورد با دنیا وجود دارد که نه در شأن ایرانیت و نه در شأن اسلامیت بوده و قابل گذشت نیست.

این متخصص روانپزشکی افزود: خشونت یکی از آفت های مهم فرهنگی و سرآغاز دیگر خشونت ها است؛ اینکه حتی برخی از منابع، تربیون ها، احزاب و گروه های سیاسی و شخصیت های مهم تحلیگر نحوه بیانشان با خشونت کلامی همراه است، یک آفت به شمار می رود.نهمین همایش علمی سالانه سلامت روان و رسانه به همت کرسی یونسکو و انجمن علمی روانپزشکان ایران با موضوعات خشونت خانگی علیه زنان، مردان و کودکان، پیشگیری از خشونت (آزار) جنسی، خشونت و شبکه‌های اجتماعی مجازی و فرهنگ شهرنشینی، خشونت و مدیریت شهری از امروز یکشنبه در سازمان جوانان هلال‌ احمر به مدت دو روز درحال برگزاری است.خشونت و شرایط اقتصادی، اجتماعی، نقش رسانه‌ها در کاهش یا افزایش انواع خشونت، نقش عوامل فردی و فرهنگی در کاهش یا افزایش خشونت، نقش سازمان های مردم نهاد در کنترل و کاهش خشونت، نقش قوانین؛ نهادهای قانونی، ضابطان قضایی و انتظامی در پیشگیری یا تشدید خشونت از دیگر محورهای برگزاری این همایش دو روزه است.


برچسب ها: خشونت ، سلامت روان

منبع: خرداد

کلیدواژه: خشونت سلامت روان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۰۵۸۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدام تبعیض‌آمیز سازمان برنامه در افزایش هزینه برخی دستگاه‌ها

به گزارش خبرگزاری مهر، بررسی جداول بودجه سال ۱۴۰۳ نشان می‌دهد هزینه وزارت امور اقتصادی و دارایی بیش از ۲۱۷ درصد و سازمان اداری و استخدامی ۱۵۰ درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته است. این در حالی است که وزارت آموزش و پرورش ۲۰ درصد و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه‌های وابسته و تابعه آن ۱۶/۸ درصد افزایش هزینه داشته اند.

دیوان محاسبات کشور بر لزوم اقدام اصلاحی برای رفع تبعیض در این حوزه تاکید دارد.

کد خبر 6085135

دیگر خبرها

  • آیا رفع بی‌نظمی‌های زندگی در بهبود سلامت روان موثر است؟
  • همه چیز درباره انگ اجتماعی
  • تخریب کلامی ستاره جهانی ورزش ایران | اول چند مسابقه قهرمان شو بعد اینطور حرف بزن!
  • تبعیض جنسیتی در دانشگاه‌های دانمارک/ ۳۷ درصد دانشجویان دکتری دختر تجربه تحقیر کلامی دارند
  • هنوز فلسطینی‌ها حق ورود به مسجدالاقصی را ندارند + ویدئو | رفتار خشونت‌آمیز صهیونیستها با فلسطینی‌ها ببینید
  • نقش مهم حمایت والدین در سلامت روانی و احساسی فرزندان
  • آلمان: تشدید حملات شهرک‌نشینان صهیونیست به فلسطینیان نگران‌کننده است
  • اقدام تبعیض‌آمیز سازمان برنامه درباره برخی دستگاه‌ها
  • اقدام تبعیض‌آمیز سازمان برنامه در افزایش هزینه برخی دستگاه‌ها
  • آغاز طرح غربالگری سلامت روان دانشجویان دانشکده پزشکی در مشهد