Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «امتداد نیوز»
2024-04-23@18:17:48 GMT

سهم بانک مسکن در طرح اقدام ملی

تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۰۶۲۰۳

سهم بانک مسکن در طرح اقدام ملی

امتداد- عضو هیأت مدیره بانک مسکن سهم بانک مسکن در طرح اقدام ملی ساخت واحدهای مسکونی را اعلام کرد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد، نادر قاسمی اعلام کرد: در قالب طرح اقدام ملی قرار است تا سال ۱۴۰۰معادل ۴۰۰هزار واحد مسکونی ساخته شود و در این زمینه نه تنها بانک مسکن بلکه شبکه بانکی کشور مسوولیت مشارکت در تامین مالی و کمک به پیشبرد ساخت واحدها را بر عهده دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: براساس برنامه ریزی های انجام شده و برنامه زمانبندی اجرای طرح اقدام ملی قرار است از مجموع اعتبارات بانکی مورد نیاز برای ساخت این واحدها در کل ۱۴هزار میلیارد تومان برای سال های ۹۸و ۹۹از سوی بانک مسکن به متقاضیان پرداخت شود و سایر بانک ها هم با توجه به اینکه در برنامه مجلس پیش بینی شده است که هر یک از بانک ها باید به طور متوسط ۲۰درصد از تسهیلات خود را به بخش مسکن اختصاص دهند، سهمی جداگانه و مشخص را در این زمینه بر عهده دارند.

قاسمی گفت: در طرح اقدام ملی به دنبال مذاکراتی که با وزیر راه وشهرسازی و معاونان وی داشتیم قرار شد در سال ۹۸و ۹۹بالغ بر ۱۴۰هزار واحد مسکونی این طرح با پرداخت میانگین ۱۰۰میلیون تومان تسهیلات به ازای هر واحد و در مجموع ۱۴هزار میلیارد تومان اعتبار، از طریق بانک مسکن تامین مالی شوند. وزارت راه و شهرسازی سهمیه هر نهاد متولی طرح اقدام ملی از این ۱۴۰هزار واحد برای دریافت تسهیلات را مشخص می کند و بانک نیز بر اساس اعلام وزارت راه و شهرسازی و دستگاه های متولی این طرح اقدام به پرداخت تسهیلات در این زمینه می کند.

وی خاطرنشان کرد: تفاهم نامه های بانک مسکن با این نهادهای متولی اجرای طرح آماده بوده تا پس از اعلام سهمیه هر یک از نهادهای متولی از سوی وزارت راه وشهرسازی تفاهم نامه ها منعقد خواهد شد.

عضو هیأت مدیره بانک مسکن تاکید کرد: تامین مالی طرح اقدام ملی مسکن برخلاف مسکن مهر از محل منابع داخلی بانک مسکن است.در مسکن مهر بانک مسکن به عنوان بانک عامل بانک مرکزی در پرداخت تسهیلات به متقاضیان از محل خط اعتباری تعریف شده از سوی بانک مرکزی وارد عمل شد و با نرخ های ۴و ۷و ۹درصدی اقدام به پرداخت تسهیلات به متقاضیان کرد.اما در طرح اقدام ملی این تسهیلات از محل منابع داخلی بانک مسکن با نرخ مصوب شورای پول و اعتبار یعنی ۱۸درصد پرداخت می شود؛مدت ساخت واحدها دو سال و مدت فروش اقساطی آن ۱۰سال است و تمام شرایطی که برای پرداخت تسهیلات در سایر موارد از سوی بانک اعمال می شود برای این تسهیلات نیز اعمال می شود.میانگین پرداخت تسهیلات هر واحد هم حدودا ۱۰۰میلیون تومان است که ممکن است در برخی از پروژه ها با توجه به موقعیت جغرافیایی و قرار گرفتن در شهرهای کوچکتر مبلغ تسهیلات کمتر و در برخی از پروژه ها بیشتر باشد.اما میانگین تسهیلات در نظر گرفته برای طرح اقدام ملی به ازای هر واحد مسکونی ۱۰۰میلیون تومان است.

قاسمی گفت: تنها نهادی که تا الان به بانک مسکن برای تامین مالی به منظور شروع طرح اقدام ملی اقدام به اعلام تعداد واحدها وپروژه ها و انعقاد تفاهم نامه کرده است ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) است و در آخرین جلسه ای که با معاونان وزارت راه وشهرسازی برگزار شد قرار شد به زودی کلنگ زنی واحدها با اعلام آمادگی سایر نهادها یعنی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی،سازمان بازآفرینی شهری و شرکت عمران شهرهای جدید آغاز شود.سپس این پروژه ها به بانک مسکن برای دریافت تسهیلات و اتصال به صندوق پس انداز یکم معرفی شوند. 

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۰۶۲۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا امتیاز اعتباری مشتریان بانک‌ها کم می‌شود؟

️ اقساط معوق و چک‌های برگشتی از مهمترین عواملی است که بر امتیاز اعتباری افراد تاثیر می گذارد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، ️اصلاح مدل اعتبارسنجی مشتریان بانکها یکی از برنامه های بانک مرکزی برای گسترس هم تسهیلات خرد در شبکه بانکی است که از سال قبل استارت آن زده شد و آنطور که معاون فناوری های نوین این بانک می گوید امسال بناست مدل جدید اعتبارسنجی در شبکه بانکی اجرایی شود. 

5 باور غلط درباره رتبه اعتباری بانکی/امکان اصلاح رتبه هست؟

 

مسئولان بانک مرکزی قبلا گفته بودند: مدل جدید بر اساس تجربیات جهانی و با استفاده از شاخص‌های بانک جهانی و پنج شرکت معتبر بین‌المللی در زمینه اعتبارسنجی و مدل‌سازی بر اساس یادگیری ماشین تهیه شده است و نسبت به مدل قبلی بهبود قابل ملاحظه‌ای داشته است.

در طراحی این مدل از شاخص‌های متنوعی استفاده شده است که مواردی مانند رفتار اشخاص در بازپرداخت تسهیلات، سابقه اشخاص در پرداخت چک، سابقه محکومیت‌های مالی اشخاص، وضعیت پرداخت مالیات و حتی مواردی مانند پرداخت یا عدم‌پرداخت جرایم راهنمایی و رانندگی را می‌توان به‌عنوان مهمترین شاخصه‌های مورد بررسی برای تعیین امتیاز اعتباری برشمرد.

اما مشتریان و متقاضیان تسهیلات بانکی باید بدانند که تعداد و مبلغ چک‌های برگشتی‌ بر امتیاز اعتباری آنها تاثیر منفی خواهد داشت؛ هر چه نسبت تعداد چک‌های برگشتی به کل چک‌های صادره و مبالغ چک‌های برگشتی نسبت به مجموع مبالغ چک‌های صادره، بیشتر باشد تاثیر آنها بر کاهش امتیاز اعتباری افراد، بیشتر خواهد بود.

توصیه مهم به مشتریان بانکی این است که " اگر چک برگشتی دارید، بهتر است تلاش کنید خیلی سریع بدهی خود را پرداخت کنید زیرا تاخیر بیشتر در رفع سوء اثر چکهای برگشتی، منجر به کاهش بیشتر امتیاز اعتباری می‌گردد. در این راستا رعایت پرداخت به موقع بدهی‌ها و جلوگیری از بروز مشکلات مالی مانند چک برگشتی، می‌تواند به حفظ و افزایش امتیاز اعتباری شما کمک کند."

حمیدرضا کردنائیج؛ کارشناس مسائل بانکی با اشاره به محدودیت‌های بانکی افراد دارای چک برگشتی می گوید:️ وقتی چک شما برگشت می‌خورد، سامانه محچک 24 ساعت به شما وقت می‌دهد تا چک را وصول کنید. ️ در صورت اقدام نکردن برای وصولی چک، با توجه به اولویت بندی به اندازه مبلغ چک شروع به مسدود کردن حسابهای شما می‌کند.

عدم افتتاح حساب و دریافت کارت جدید، عدم دریافت وام و ضامن شدن، عدم دریافت دسته چک و ثبت چک جدید از محدودیت‌های افرادی است که چک برگشتی دارند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لزوم تعیین تکلیف بانک عامل برای پرداخت تسهیلات نهضت مسکن در کرمان
  • لزوم تعیین و تکلیف بانک عامل برای پرداخت تسهیلات نهضت مسکن در کرمان
  • جزئیات و شرایط پرداخت وام ازدواج در سال ١۴٠٣
  • تسهیلات ودیعه مسکن به بیش از ۴۳۸ هزار متقاضی پرداخت شد
  • پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن بیش از ۴۳۸ هزار متقاضی
  • پرداخت تسهیلات ساخت مسکن به ۴۵۰ هزار متقاضی
  • پرونده ۳۵۰ هزار متقاضی تسهیلات مسکن روستایی تا یک ماه آینده بسته می‌شود
  • چرا امتیاز اعتباری مشتریان بانک‌ها کم می‌شود؟
  • کم‌کاری بانک‌های خراسان شمالی در پرداخت تسهیلات مسکن
  • ۵۶ هزار و ۶۹۰ میلیارد ریال تسهیلات اقتصادی در آذربایجان‌غربی پرداخت شد