Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، قاسم طاهری در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص توقیف اموال بیمارستان امام خمینی (ره) کرج گفت: باوجودی که این برای کلان‌شهر کرج‌، استان البرز یکی ضرورت محسوب می‌شود اما مشکلات آن همچنان ادامه دارد.

طاهری افزود: به دلیل پرداخت نشدن بدهی به یکی از پیمانکاران بیمارستان امام خمینی (ره)، طی چند روز گذشته این پیمانکار با حکم قضایی، اموال آزمایشگاه میکرو بیوشیمی و پاتولوژی را توقیف و از بیمارستان خارج کرد، این اموال به‌وسیله دو وانت از بیمارستان منتقل‌شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: هنوز بخش زیادی از بدهی‌های بیمارستان به چند پیمانکار دیگر پرداخت‌نشده و به همین دلیل احکام توقیف اموال دیگری هم وجود دارد، البته پیش‌ازاین یکی از پیمانکاران برای خارج کردن اموال یکی از بخش‌های بیمارستان اقدام کرده بود که کارکنان اجازه این کار را نداده بودند.

طاهری در ادامه از تعطیل شدن بخش دیالیز بیمارستان هم خبر داد و گفت: پیمانکار تأمین‌کننده تجهیزات این بخش 9 میلیارد تومان طلب داشته اما در حال حاضر این میزان به 40 میلیارد تومان رسیده و به دلیل ادامه این بدهی، تجهیزات این بخش را توقیف و از هفته گذشته مانع از ادامه کار آن شده است.

وی افزود: تعطیلی بخش دیالیز بیمارستان امام خمینی (ره) کرج به بهانه نبود صافی و پزشک صورت گرفته است، این بخش پذیرای 30 بیمار دیالیزی بود که در این شرایط به بیمارستان‌های دیگر مراجعه می‌کنند.

طاهری تصریح کرد: یکی از بخش‌هایی که به بیمارستان امام خمینی (ره) کرج اعتبار می‌داد بخش دیالیز بود و حالا این بخش تعطیل‌شده است.

این مسئول در خصوص حقوق معوقه کارکنان بیمارستان هم اعلام کرد: تاکنون دو حقوق معوقه به کارکنان پرداخت‌شده است، راه‌اندازی مجدد بیمارستان دغدغه اصلی کارکنان است و برای این کار باید تعرفه‌های بیمارستان از دولتی به خصوصی تبدیل شود.

کد خبر 470203 برچسب‌ها استان البرز بیماری - بیمارستان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: استان البرز بیماری بیمارستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۰۷۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امام خمینی چطور جلوی انحلال ارتش را گرفت؟

همشهری آنلاین: این شخص خاص امام‌خمینی(ره) بود که در دوران پر تب و تاب بعد از انقلاب، به امرای مومن ارتش و بدنه آن اعتماد کرد و جلوی انحلال این نهاد را گرفت. بعد از انقلاب، فضای عمومی در کشور چندان به نفع ارتش نبود و به‌خصوص گروه‌های چپ به‌دنبال انحلال ارتش بودند. این گروه‌ها صحبت از تشکیل «ارتش خلق» و «ارتش بی‌طبقه توحیدی» می‎کردند. این صحبت‌ها البته در حالی مطرح بود که نیروهای ارتش در کردستان و گنبد(ترکمن‌صحرا) درگیر ناآرامی‌ها بودند. رابطه سرلشکر محمدولی قرنی که از سوی امام به‌ ریاست ستاد ارتش منصوب شده بود، با دولت موقت شکرآب بود، تا جایی که قرنی مجبور به استعفا شد. بعد از انتصاب یک ژنرال نزدیک به دولت، اوضاع کمی آرام شد، اما همچنان فریاد انحلال ارتش در جامعه به گوش می‌رسید.

در این شرایط، امرای ارتش به ملاقات امام رفتند و از او خواستند فرماندهی خود بر نیروهای مسلح را دوباره اعلام کند تا ارتش از تهدیدها دور شود. امام هم در پیامی تاریخی، 29فروردین را روز ارتش اعلام کرد و چنان با صراحت از این نهاد حمایت کرد که بقای آن تضمین شد. در این پیام که در 28فروردین منتشر شد، آمده است: «روز چهارشنبه 29فروردین روز ارتش اعلام می‌شود. ارتش محترم در این روز در شهرستان‌های بزرگ با ساز و برگ به رژه بپردازند و پشتیبانی خود را از جمهوری اسلامی و ملت بزرگ ایران و حضور خود را برای فداکاری در راه استقلال و حفظ مرزهای کشور اعلام نمایند.»

احتمالا گروه‌های خاصی با این پیام مخالف بودند و چه‌بسا این تصور در جامعه ایجاد شده بود که حتی اگر امام از ارتش چنین قاطعانه حمایت نمی‌کرد، اتفاق خاصی نمی‌افتاد. اما کمی بیش از یک سال بعد، با شروع جنگ تحمیلی، پیامدهای این تصمیم امام به‌خوبی نمایان شد و حالا امروز نمی‌توان تصور کرد که اگر ارتش در جنگ تحمیلی وجود نداشت و در کنار سپاه و نیروهای مردمی از خاک وطن دفاع نمی‌کرد، جنگ چه سرنوشتی پیدا می‌کرد.

از آن سال تا امروز، همه‌ساله نیروهای ارتش «در شهرستان‌های بزرگ با ساز و برگ به رژه» می‌پردازند و نه‌تنها حمایت خود را از جمهوری اسلامی و ملت ایران نشان می‌دهند، بلکه به‌نوعی بقای خود را هم جشن می‌گیرند.

کد خبر 845007 برچسب‌ها امام خمینی خبر ویژه دفاع - ارتش جمهوری اسلامی تاریخ عمومی ایران

دیگر خبرها

  • حبس بیت‌المال و توزیع با تأخیر آن، از زمان خلیفه دوم شروع شد/مقابله امام علی با ویژه‌دانی در بیت‌المال
  • حال و هوای مصلای امام خمینی دامغان پیش از دیدار مردمی رییس جمهور
  • گزارش سفر رئیسی به دامغان / دیدار با مردم در مصلای امام خمینی (ره)
  • پروازهای فرودگاه‌های مهرآباد و امام خمینی تا ۱۰:۳۰صبح لغو شده است
  • تعلیق فوری پروازهای فرودگاه امام خمینی(ره)
  • پروازهای فرودگاه‌های مهرآباد و امام خمینی تا ۱۰:۳۰صبح لغو شد
  • اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی (ره) شهر ایلام
  • روایت رهبر انقلاب از حضور در اولین مراسم ۲۹ فروردین تا برشماری ویژگی‌های ارتش | ماجرای اجرای مراسم روز ارتش مقابل بیمارستان محل بستری امام خمینی(ره)
  • بصیرت و آینده نگری امام خمینی (ره) برای برای جلوگیری از انحلال ارتش + فیلم
  • امام خمینی چطور جلوی انحلال ارتش را گرفت؟