Web Analytics Made Easy - Statcounter

جشنواره مهر مادر یک حرکت فرهنگی در راستای تجلیل از جایگاه و مقام مادر است و خوشبختانه برغم برگزاری نخستین دوره آن با استقبال خوب نویسندگان، شاعران، طراحان، عکاسان و فیلمسازان و سینماگران روبرو شدیم.  به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی نخستین دوره از جشنواره فرهنگی هنری مهر مادر، عبدالستار کاکایی دبیر جشنواره با بیان این مطلب افزود: مادر در فرهنگ ما جایگاه بسیار ویژه‌ای دارد و چه در فرهنگ ایرانی و چه در فرهنگ اسلامی با الهام از زندگی و تعالیم حضرت خدیجه (س)، حضرت فاطمه زهرا (س) و بانو زینب (س) زنان و مادران از شخصیت‌های تاثیرگذار تاریخ بوده و هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



کاکایی با اشاره به برگزاری جشنواره فرهنگی و هنری مهر مادر توسط بخش خصوصی و با ساختاری مستقل تاکید کرد: این جشنواره از معدود حرکت‌های فرهنگی و هنری و سینمایی است که تماما توسط بخش خصوصی در حال انجام است و تحلیل بنده این است که ورود بخش‌های خصوصی به حوزه فرهنگ و مشارکت و تعامل آن‌ها به بخش‌های فرهنگی در مردمی سازی و مخاطب پذیری و پویایی فعالیت‌های فرهنگی تاثیرگذارتر است.

وی یادآور شد: جشنواره مهر مادر در ۷ بخش «فیلم‌های کوتاه داستانی و مستند»، «شعر و ترانه»، «داستان کوتاه»، «خاطره»، «نقاشی»، «پوستر» و «عکس» تصمیم دارد ابعاد شخصیت اجتماعی و خانوادگی زنان را تقویت کند و با محور‌های مادران شهدا و ایثارگران و محوریت مهر مادر در تربیت فرزندان، ایثار و از خودگذشتگی مادران، حضرت زهرا (س) الگوی مادران، نقش شیر مادر در تغذیه نوزادان، مهر مادر از گذشته، حال و آینده، تاثیر مهر مادر درخانواده و اجتماع، مهر مادر در فرهنگ و آداب و رسوم، نقش مادربزرگ در تحکیم و انسجام خانواده و... گنجینه جدیدی از آثار مرتبط با مقام مادر فراهم می‌آورد.

کاکایی خاطرنشان کرد: این موضوع در بین همه هنرمندان و افراد حرفه‌ای و نیمه حرفه‌ای ولوله‌ای ایجاد کرده که شرکت کنندگان ۱۰ ساله تا ۶۰ ساله با برخورداری از مقاطع کارشناسی تا دکترا را برانگیخته و باعث شده موضوع مادر در آثار هنری کشور ما تبلور پیدا کند.

دبیر جشنواره فرهنگی هنری مهر مادر در باره حضور موثر بخش خصوصی در فرهنگ و هنر عنوان کرد: در جامعه ما به خاطر فشار اقتصادی و تحریم‌های سنگین و کمرشکن، دولت مجبور است خودش را از هزینه‌های اضافی رها کند تا امور جاری را بگرداند، هرچند بنده به عنوان یک هنرمند از عملکرد دولت در این زمینه راضی نیستم. این جشنواره صد در صد توسط بخش خصوصی تامین می‌شود و هیچ بار اقتصادی روی دوش دولت ندارد و نکته قابل تعمق این است که علیرغم هزینه کرد تمام قد شرکت ویتانا، این جشنواره تبلیغ این واحد صنعتی نیست و در کنار ۹۰ درصد موضوعات عمومی جشنواره پیرامون شخصیت مادر است.

کاکایی در پایان بیان کرد: در حالت کلی با توجه به نخستین دوره از برگزاری جشنواره، استقبال بی نظیری از موضوعات مختلف صورت گرفته و امیدواریم در سال‌های آینده نیز با حمایت بخش خصوصی بتوانیم جشنواره را با ابعاد گسترده تری برگزار کنیم.

وی ضمن اعلام این خبر که مهلت دریافت آثار تا پایان آذر ماه جاری همچنان ادامه دارد از استقبال هنرمندان و نویسندگان و طراحان و سینماگران از این رویداد فرهنگی و هنری خبر داد حدود ۴۷۰۰ اثر تاکنون در دبیرخانه جشنواره ثبت شده که از این تعداد ۱۰۸۶ اثر به هنرمندان استان تهران اختصاص دارد. بعد از تهران استان‌های اصفهان با ۳۰۶ اثر ارسالی، خراسان رضوی با ۲۷۰ اثر، فارس با ۱۷۷ اثر و البرز با ۱۷۵ اثر به ترتیب بیشترین آثار رسیده را داشتند.

وی افزود: از مجموع اثار رسیده، تعداد ۱۱۴۹ اثر در بخش فیلم و عکس به تفکیک ۹۵۳ اثر در بخش عکس و ۳۲۹ اثر در بخش فیلم بوده است. همچنین، ۱۴۰۹ اثر در بخش شعر و ترانه، ۱۰۸۲ اثر در بخش داستان، ۳۹۸ اثر در بخش نقاشی، ۲۴۱ اثر در بخش خاطره و ۲۱۷ اثر در بخش پوستر تا کنون به دبیرخانه جشنواره رسیده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فیلم های کوتاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۰۷۸۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره امامت و مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می‌شود

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی نشست مشورتی برگزاری چهارمین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت به ریاست محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و با حضور علی سروری مجد؛ قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد شریفانی؛ مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی و جمعی از معاونان و رؤسای استان‌ها روز سه شنبه ۴ اردیبهشت برگزار شد.

طهرانچی در این نشست ضمن قدردانی از زحمات و تلاش‌های عوامل برگزاری سومین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت، به پیشنهاد برگزاری همایش علمی زیارت جامعه کبیره اشاره کرد و گفت: تا کنون ۱۵ انجمن علمی مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی راه اندازی شده و بیش از ۸۰۰ زمینه پژوهشی در این حوزه احصاء شده است. مضمون زیارت جامعه کبیره، مقام امامت و شأن ائمه اطهار(ع) و وظایف شیعیان در مقابل اهل بیت(ع) است، پس فقط نباید از جنبه علمی به آن پرداخته شود، بلکه باید فرازهای این زیارت را به متن جامعه ببریم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه زیارت جامعه کبیره ظرفیت فعالیت‌های بزرگ فرهنگی دارد، افزود: زیارت جامعه کبیره ظرفیت‌های فراوانی در حوزه شعر، نظم، نثر، سرود، دل نوشته، خطاطی، نقاشی دارد که می‌تواند به عنوان موضوع محوری چهارمین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت مورد توجه قرار بگیرد.

وی با تأکید بر پرهیز از نگاه اداری و کارمندی به برگزاری جشنواره امامت و مهدویت، اظهار کرد: همه فعالیت‌های اجرایی جشنواره باید توسط کانون‌های دانشجویی و دانشجویان انجام شود. البته کارمندان علاقه‌مند هم می‌توانند در امور جشنواره مشارکت داشته باشند، اما محوریت جشنواره امامت و مهدویت با دانشجویان است و این موضوع باید مورد توجه رؤسای واحدهای دانشگاهی قرار بگیرد.

طهرانچی با اشاره به ایفای نقش جدی رؤسای دانشگاه آزاد اسلامی استان‌ها و لزوم نمادسازی برای جشنواره از جمله تولید سرود فراگیر، خاطرنشان کرد: چهارمین دوره جشنواره امامت و مهدویت با مشارکت و همکاری دیگر دانشگاه‌ها و مدارس در سطح کشور برگزار خواهد شد و مسئولان استانی نیز در جلسات جشنواره‌های موضوعی هر استان حضور خواهند داشت.

گفتنی است جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت با هدف جریان سازی فرهنگ امامت و مهدویت، عمل به مودت فی القربی و رواج گفتمان سازی در این عرصه معنوی هر ساله از ۱۳ رجب تا نیمه شعبان توسط دانشگاه آزاد اسلامی و با همت مؤسسه فرهنگی و هنری امامت و مهدویت برگزار می‌شود.

براساس پیش‌بینی‌های انجام شده، امسال شرایط میزبانی از ۱۵۰ هزار شرکت کننده در چهارمین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت فراهم شده و بخش دانشجویی جشنواره با کمک معاونت علوم تربیتی و مهارتی تقویت شده و در ۱۰ منطقه از کشور برگزار خواهد شد.

همچنین نشست های فصلی گروه مشورتی جشنواره به منظور تبادل نظر با هدف ارتقای برنامه‌ها برگزار خواهد شد.

منبع: ایکنا (خبرگزاری بین‌المللی قرآن)

دیگر خبرها

  • قوی کردن‌زیر ساخت‌های فرهنگی
  • تجلیل از نامداران فرهنگ و هنر چهارمحال و بختیاری
  • کار قرارگاهی، زمینه‌ساز حرکت صحیح و اثرگذار در عرصه فرهنگ
  • جشنواره امامت و مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می‌شود
  • اختتامیه جشنواره استعدادیابی از مدرسه و محله تا انجمن در زابل
  • همه پروژه‌های فرهنگی-هنری دارای شناسنامه ملی می‌شوند
  • فیلمی با موضوع امام رضا در راه جشنواره فجر
  • سهم فرهنگ آب رفت
  • گزارش تصویری | نشست خبری بیست ویکمین جشنواره بین المللی فرهنگی هنری امام رضا (ع)
  • مسائل روز جامعه در تولید آثار هنری مورد توجه باشد