Web Analytics Made Easy - Statcounter

قائم مقام و معاون اجرایی معاونت درمان وزارت بهداشت گفت: از سال ۹۱ تا سال گذشته، هر سال ۲۸ تا ۳۰ هزار نفر به دلیل سوختگی، در بیمارستان‌های کشور بستری می‌شوند و در این بازه زمانی، بیشترین مرگ و میر به دلیل سوختگی مربوط به سال ۹۶ با ۱۶۵۱ مورد بوده است. به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، طیب قدیمیدر نشست خبری با موضوع گرامیداشت اول دی روز ملی پیشگیری از سوختگی که در بیمارستان حضرت فاطمه (س)، برگزار شد، گفت: یک هفتم از بیماران سوختگی بستری شده در مراکز درمانی نیاز به بستری در بخش‌های ویژه دارند و پماد سوختگی مرحله حاد، تولید داخل و تحت پوشش بیمه است، اما هزینه‌های تهیه دارو برای عوارض بعد از جوش خوردن سوختگی، بسیار زیاد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: در حال حاضر ۸۲ نفر از جراحان پلاستیک در کشور، در حوزه سوختگی فعالیت دارند و هزینه‌های بیماران سوختگی برای مهاجرت خارجی به دلیل عدم پوشش بیمه و توانایی ناکافی در پرداخت هزینه ها، بر نظام سلامت افزوده می‌شود.

قائن مقام معاون درمان وزارت بهداشت افزود: یکی از دلایل سوختگی، روشن کردن آتش در تفریحات، مسافرت‌ها و حتی تراس منازل است که باید در این زمینه، فرهنگسازی و پیشگیری از سوختگی، تقویت شود.   بیشتر بخوانید: سوختگی در ایران ۸ برابر میانگین جهانی/سازمان تامین اجتماعی یک تخت سوختگی هم ندارد   همچنین در ادامه نشست مصطفی ده مرده ای مدیرعامل بیمارستان سوختگی مطهری، ادامه داد: بحث پیشگیری از اهمیت زیادی در جلوگیری از سوختگی برخوردار است که متاسفانه سازمان صدا و سیما برای پخش یک کلیپ آموزشی، از ما پول می‌خواهد. در حالی که ما پول درمان بیماران سوخته را با هزاران مشکل جور می‌کنیم.
وی با عنوان این مطلب که ۹۰ درصد بیماران سوخته برای درمان‌های تکمیلی پول ندارند، گفت: در تهران ۱۱۰ تخت سوختگی داریم که ظرفیت آن‌ها همیشه تکمیل بوده و اگر همین حالا یک بیمار سوخته را به بیمارستان مطهری بیاورند، باید منتظر باشیم یکی از بیماران آی سی یو، فوت کند و یا اینکه ترخیص شود.

ده مرده‌ای به تعداد زیاد افراد از کار افتاده ناشی از سوختگی اشاره کرد و افزود: هیچ ارگانی متولی تامین لباس سوختگی نیست و اگر بیمار سوخته از این لباس استفاده نکند، دچار مشکلات عدیده‌ای خواهد شد.

مدیرعامل بیمارستان سوختگی مطهری، با عنوان این مطلب که سوختگی درد هر روز کشور است، ادامه داد: ما نباید تنها به یک روز خاص به عنوان روز ملی پیشگیری از سوختگی در کشور بسنده کنیم.

وی با عنوان این مطلب که لباس سوختگی و کار درمانی بیماران سوخته بیمه نیست، گفت: یک پماد ۵۰ گرمی حدود ۳۰۰ تا ۵۰۰ هزار تومان قیمت دارد که متاسفانه در واردات آن نیز دچار مشکل شده ایم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: انجمن ققنوس بیماران سوختگی بیمه تکمیلی تامین اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۰۸۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پس لرزه های گرانی و کمبود دارو در صحن مجلس /حاجی دلیگانی: سهم بیماران از پرداخت هزینه ها ۳۰ درصد بود نه ۵۰ درصد!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدباقر قالیباف در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر حسینعلی حاجی‌دلیگانی نماینده شاهین‌شهر درباره گزارش کمیسیون بهداشت و درمان در خصوص کمبود دارو گفت: علاوه بر جلسات صحن علنی مجلس برای بررسی علل کمبود دارو بنده نیز جلسات جداگانه‌ای با بانک مرکزی و وزارت بهداشت و درمان داشتم.

بنابر گزارش ایسنا، وی ادامه داد: بانک مرکزی، سازمان برنامه و بودجه و وزارت بهداشت و درمان درباره دارو مسئولیت دارند. بانک مرکزی برای اختصاص ارز دارو در اواخر بهار و ابتدای تابستان اشکالاتی داشت که باعث ایجاد مشکلاتی در توزیع دارو شد منتها در پایان سال گذشته توانست به تعهدات خود عمل کند.

حاجی‌دلیگانی نماینده شاهین‌شهر در مجلس شورای اسلامی با استناد به ماده ۲۳۴ در تذکری بیان کرد: مجلس شورای اسلامی چهار جلسه نظارتی درباره دارو برگزار کرد اما هنوز مشکل گرانی و کمبود دارو حل نشده است. آخرین جلسه در ۱۹ دی‌ماه ۱۴۰۲ بود که فرصت دو ماهه‌ای به وزارت بهداشت و درمان، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه داده شد.

وی اضافه کرد: بنا بود ۷۰ درصد هزینه دارو را بیمه‌ها و ۳۰ درصد را بیمار بپردازد که این اتفاق رخ نداده و تقریبا پرداختی از جیب بیمه و بیمار نصف نصف است. بیشترین اشکال هم به وزارت بهداشت و درمان، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه بر می‌گردد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی توضیح داد: بانک مرکزی منابع ارزی را برای دارو تامین نکرد. سازمان برنامه و بودجه هم ۷۰ همت طلب دارو را پرداخت نکرده، سازمان تامین اجتماعی هم طلب دانشگاه علوم پزشکی را نپرداخته است؛ علی‌رغم اقدام معقول مجلس شورای اسلامی همچنان مشکلات مردم حل نشده و باید چاره‌ای اندیشید.

۲۷۲۱۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898545

دیگر خبرها

  • پادشاه عربستان به بیمارستان رفت
  • انتظار یک روزه بیماران سکته کرده در انگلیس برای رسیدن آمبولانس
  • پادشاه عربستان بستری شد
  • حـذف کودکان مهاجر از سلامت
  • تأثیر عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران
  • هوش مصنوعی به زودی امکان درمان در خانه را فراهم خواهد کرد
  • نقش عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران
  • سونامیِ بستری کودکان و نوجوانان انگلیسی به خاطر عوارض سیگار الکترونیکی
  • پس لرزه های گرانی و کمبود دارو در صحن مجلس /حاجی دلیگانی: سهم بیماران از پرداخت هزینه ها ۳۰ درصد بود نه ۵۰ درصد!
  • تغییر سبک زندگی، بهترین درمان کبد چرب / این بیماری تنها مختص افراد چاق نیست