Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز به نفل از واحد میانه، جبار بشیری در حاشیه ارسال کمک‌رسانی اقلام مصرفی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی و کارکنان واحد میانه به مناطق زلزله‌زده روستاهای بخش ترکمانچای با بیان اینکه خداوند در سوره بقره بلایای طبیعی را آزمونی برای صبر مؤمنین تلقی می‌کند، اظهار کرد: «قرآن تأکید دارد با اذن و اراده خداوند حتی برگی از درخت نمی‌افتد و هیچ تحولی در علم خداوندی ثبت و تحت اراده او ایجاد نشده و نمی‌شود؛ یعنی فاعل همه اینها خداوند است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

این مقلام مسئول گفت: «بلایای طبیعی، همیشه زندگی انسان را تحت تأثیر قرار داده است و این بلایا چه با منشأ انسانی و چه طبیعی، علاوه بر خسارت جانی، خسارت اقتصادی نیز به همراه دارد.»

وی افزود: «زلزله‌ای ۵,۹ ریشتری اخیر شهرستان میانه موجب فوت تنی چند از هموطنان عزیز ما در روستای ورنکش و بیش از ۵۰۰ نفر مصدوم در سایر روستاهای شهرستان و وارد شدن خسارت‌به هزار و ۷۰۰ واحد مسکونی شد.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه تأکید کرد: «دانشجویان بسیجی حوزه شهید صیاد شیرازی و جمعی از مسؤلان این واحد دانشگاهی در یک امر خداپسندانه، از همان روز نخست وقوع زلزله زمانی که آواربرداری به اتمام برسد، در قالب اعزام گروه‌های جهادی، شبانه‌روز در مناطق زلزله‌زده حضور مستمر و فعال داشتند و به امدادرسانی و کمک‌رسانی به واحدهای مسکونی خسارت‌دیده پرداختند.»

بشیری تصریح کرد: «حضور احمد صالحی‌آرا رئیس قرارگاه جهادی و مرکز امور شاهد و ایثارگران سازمان مرکزی و عزیز جوانپور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی در بازدید میدانی از مناطق زلزله‌زده روستاهای ورنکش و حلمسی و برآورد میزان خسارت و نحوه خدمات‌رسانی مردم مصیبت‌دیده موجب دلگرمی عزیزان خسارت‌دیده بود.»

وی با تأکید بر اینکه دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه از همان روز نخست حادثه زلزله، آمادگی کامل خود را برای کمک‌رسانی به زلزله‌زدگان اعلام کرد، یادآور شد: «در این راستا مهمانسرای این واحد دانشگاهی برای اسکان زلزله‌زدگان و خانواده‌های مصدومانی که در بیمارستان بستری بودند، در نظر گرفته و در اختیار آنان قرار داده شد تا سهم کوچکی در حرکت نوع‌دوستی و انسان‌دوستانه داشته باشد.»

این مقام مسئول ادامه داد: «شنبه ۲۳ آذر ماه ۱۳۹۸، اقلام ارسالی مورد نیاز مردم خسارت‌دیده زلزله اخیر از سوی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی اعم از لباس‌های گرم زمستانی، پوشاک بچه، کفش‌های بچه‌گانه، مردانه و زنانه، وسایل مورد نیاز و مصرفی خانگی، فرش و نیز ۳۴ تخته پتو توسط کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با حضور سیدفرج مختاری مدیر امور دانشجویی، اباذر انگوتی مدیر امور مالی و جابر بهکار کارشناس دفتر عمرانی این واحد دانشگاهی در روستای حلمسی توزیع شد.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه مطرح کرد: «دانشگاه آزاد اسلامی نمی‌تواند در امر کمک‌رسانی به زلزله‌زدگان اخیر میانه و سایر حوادث کشور بی‌تفاوت باشد.»

بشیری بیان کرد: «امروز وظیفه همگی ما تبعیت از منویات رهبری در همه‌ زمینه‌‌هاست؛ همه‌ کسانی که می‌توانند به نحوی در سبک‌کردن بار مصیبت و جبران خسارت مؤثر باشند به یاری آسیب‌دیدگان بشتابند تا مرهمی بر دردهای آن عزیزان باشد.»

انتهای پیام/

341 / 167 میانه زلزله زدگان کمک رسانی اقلام مصرفی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: میانه زلزله زدگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۰۸۱۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داوری: در تولید بذر هیبرید خیار به رقم ۱۰ میلیون عدد در سال نزدیک شده‌ایم

پیمان داوری دولت‌آبادی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا با بیان برنامه‌های این واحد دانشگاهی در حوزه علم و فناوری و دانش‌بنیان در سال 1403 اظهار کرد: راه‌اندازی خط تولید توربین‌های کوچک مقیاس، خط تولید شناور‌های کوچک، خط تولید دیوار‌های سبک بتنی و بلوک‌های ژِئوپلیمری، توسعه گلخانه‌های تولید بذر و تولید دام‌های اصلاح نژاد شده در دستور کار امسال واحد دهاقان است.

وی در تشریح برنامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان در حوزه مهارت و کارآفرینی در سال جاری عنوان کرد: مجوز‌های تأسیس مدرسه عالی مهارتی پرورش دام و صنایع تبدیلی از اصفهان و تهران اخذ شده که امسال راه‌اندازی می‌شود. هنرستان مکاترونیک و تربیت‌بدنی نیز با اخذ موافقت استان در انتظار صدور مجوز از تهران بوده که با دریافت مجوز، این مدارس راه‌اندازی خواهند شد.

 امسال ۲۰۰ هزار قطعه زالو تولید می‌شود

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان افزود: با توجه به کیفیت بالای حبوبات تولیدشده در منطقه در حوزه بسته‌بندی حبوبات و دریافت سیب سلامت اقدامات خوبی صورت گرفته و در شرف دریافت مجوز هستیم. در زمینه تولید چیپس میوه و پاپریکا دو واحد تولیدی در دانشگاه مستقر شده‌اند که تولیدات آنها در سال جاری با برند دانشگاه استانداردسازی، بسته‌بندی و به بازار عرضه خواهند شد. در بخش دام، برنامه‌ریزی برای تولید زالو انجام گرفته و امسال ۲۰۰ هزار قطعه زالو تولید می‌شود.

داوری گفت:‌ اکنون ۱۲ هسته و چهار واحد فناور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان مشغول به کار هستند. از واحد‌های مستقر، یک شرکت در حوزه تولید بذر هیبرید، یک شرکت در حوزه کشت بافت گیاهی و تولید گیاهان خوراکی شناسنامه‌دار، یک شرکت در حوزه توسعه نرم افزار و یک شرکت در حوزه بتن فعال بوده؛ هسته‌های فناور مستقر، عمدتا در حوزه آموزشی فعال هستند. به‌تازگی یک هسته در حوزه هوش مصنوعی و یک هسته در حوزه تولید توربین‌های کوچک مقیاس و یک هسته در حوزه غربالگری زالو‌های ایرانی و یک هسته در زمینه ساخت شناور‌های کوچک در واحد مستقر شده‌اند.

وی بیان کرد:‌ در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان، سرای نوآوری مستقر نیست؛ اما با توجه به حجم بالای تولیدات گلخانه‌ای در این منطقه، راه‌اندازی سرای نوآوری فروش محصولات کشاورزی از پیشنهادهای این واحد دانشگاهی بوده که هنوز در این باره اقدامی صورت نگرفته است.

در کشت‌بافت گیاهی سیب زمینی به ارقام تولید ۱۵۰ هزار نشا و تولید ۵۰۰ هزار غده سیب زمینی شناسنامه‌دار رسیدیم

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان با اشاره به دستاوردهای این واحد دانشگاهی در سال گذشته عنوان کرد:‌ تولیدات دانش‌بنیان واحد دهاقان در سال گذشته در حوزه مهندسی کشاورزی و در زمینه تولید بذر هیبرید و کشت بافت بوده در زمینه تولید بذر هیبرید خیار به رقم ۱۰ میلیون بذر در سال نزدیک شده‌ایم و درباره کشت بافت گیاهی سیب زمینی به ارقام تولید ۱۵۰ هزار نشا، تولید ۵۰۰ هزار غده سیب زمینی شناسنامه‌دار در انواع بانبا، جلی، آگریا، اسپریت، کولومبا و سانته رسیده‌ایم. 

داوری با تأکید بر توسعه زیست بوم فناوری در کشور توضیح داد:‌ در همه دنیا با ظرفیت‌های به مراتب کمتر از ایران، زیست بوم فناوری به عنوان یک حوزه رو به رشد در حال توسعه است. زیست بوم فناوری به استفاده از فناوری برای حل مسایل مربوط به محیط زیست و توسعه پایدار اشاره دارد و این مهم بر بستر فرهنگی صحیح شکل می‌گیرد.

وی ادامه داد:‌ این حوزه شامل استفاده از فناوری‌های مختلف مانند هوش مصنوعی، اینترنت اشیاء، بیوتکنولوژی، انرژی‌های تجدیدپذیر و سایر فناوری‌ها برای حفظ و مدیریت بهتر منابع طبیعی، کاهش آلودگی، توسعه کشاورزی پایدار و مدیریت هوشمند شهری می‌شود. رکن اصلی زیست بوم فناوری، منابع انسانی بوده؛ اگر در اصلاح سیاست‌های کلی، فکر عاجلی نشود، منابع انسانی پیش‌ران این زیست بوم را رفته رفته از دست می‌دهیم. نیاز به اختراع مجدد چرخ نیست، فقط کافی است به اطراف خود نگاه کنیم تا راه را بازیابیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی لرستان منصوب شد
  • دانشگاه آزاد دامغان جنبه‌های علمی و فرهنگی شاخصی دارد
  • دانشگاه آزاد بجنورد میزبان بیش از یک هزار داوطلب آزمون سراسری خواهد بود
  • ۳۹ سالگی دانشگاه آزاد در زعفرانی‌ترین شهر جهان
  • «فناوری» و «نوآوری» اهرم‌های قدرتمند جهش تولید
  • گردهمایی سفیران سلامت دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد
  • برگزاری دوره مربیگری فوتسال سطح یک بانوان کشور در سقز
  • بازدید دانش‌آموزان مدارس میاندوآب از دانشگاه آزاد اسلامی
  • حضور استاندار در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه
  • داوری: در تولید بذر هیبرید خیار به رقم ۱۰ میلیون عدد در سال نزدیک شده‌ایم