Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالی که دو شرکت بزرگ خصوصی در مناقصه شرکت بازرگانی دولتی برای توزیع کالاها در سراسر کشور پیروز شده اند، شرکت بازرگانی دولتی در اقدامی شائبه برانگیز این مناقصه را ابطال کرده است. ۲۴ آذر ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۹ رسانه ها خواندنی نظرات - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم، شرکت بازرگانی دولتی متولی اصلی تهیه و تامین، خرید، ذخیره سازی و توزیع کالاهای اساسی در کشور است که در چند ماه گذشته از وزارت جهاد کشاورزی جدا شده و با دستور دولت به وزارت صنعت، معدن و تجارت پیوست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



یکی از عمده کارهای شرکت بازرگانی حمل و نقل کالاهای اساسی تهیه شده به سراسر کشور است که هر ساله این وظیفه را از طریق برگزاری مناقصه هایی به شرکت های حمل و نقل واگذار می کند.

در همین راستا دو هفته گذشته مناقصه ای از سوی شرکت بازرگانی دولتی برگزار شد.

در نهایت از میان شرکت های حمل و نقل هاگ بار، خلیج فاس و آبادان، شرکت هاگ بار حذف شده و خلیج فارس و آبادان در این مناقصه برنده شدند. که این مناقصه در مقابل نمایندگان رسمی شرکت ها و همچنین نماینده سازمان بازرسی برگزار شده است.

بررسی ها نشان می‌دهد علیرغم اعلام برندگان این مناقصه، که دو شرکت خلیج فاس و آبادان آن با سابقه حمل و نقل کل آرد کشور در آن پیروز شده اند، یکباره مناقصه ابطال شده و اعلام شده است که دوباره این مناقصه برگزار شود.

 

 

در همین راستا عبدالکریم نعناکار عضو هیئت مدیره شرکت حمل و نقل خلیج فارس در خصوص علت ابطال این مناقصه گفت: هنوز علت این ابطال مشخص نیست و نمی دانیم بر چه اساسی مناقصه را باطل کردند زیرا هنگام برگزاری مناقصه نماینده شرکت هاگ بار و همچنین نماینده سازمان بازرسی حضور داشت.

وی با انتقاد از عملکرد دولت در قبال شرکت های خصوصی هم گفت: دولت به جای کمک کردن چوب لای چرخ بخش خصوصی می گذارد و بعد از سه بار واگذاری این شرکت، بدون هیچ کمکی، اعلام می کنند که این شرکت بدهی دارد.

عضو هیئت مدیره شرکت حمل و نقل خلیج فارس گفت: این شرکت با بدهی بسیار واگذار شد و طبیعتاً حل مشکلاتی که به بخش خصوصی رسیده بود زمان می برد اما با این حال اکنون بالغ بر 1200 نیرو در نمایندگی های فعال این شرکت در سراسر کشور مشغول به کار هستند و حقوق دریافت می کنند.

نعناکار با انتقاد از عملکرد شرکت بازرگانی دولتی در خصوص مناقصه حمل و نقل کالاها در سراسر کشور گفت: در سال های گذشته آرد کل کشور توسط شرکت خلیج فارس و آبادان حمل و نقل میشد که با وجود افزایش هزینه ها دولت به ما اجازه افزایش قیمت را نمی داد؛ چرا که در این صورت قیمت نان هم افزایش پیدا می کرد.

وی در ادامه افزود: حمل و نقل آرد برای این شرکت ها به صرفه نبود اما به خاطر فشارهایی که به ما وارد شد ما این اقدام را انجام دادیم و در شرایطی که در مناقصه پیروز شده و امیدوار بودیم خسارت های ناشی از حمل و نقل آرد جبران شود یکباره این مناقصه را ابطال کردند.

عضو هیئت مدیره شرکت حمل و نقل خلیج فارس همچنین تأکید کرد: مناقصاتی که برگزار می‌شود اعتبار دارد و اگر قرار است هر بار که نتیجه این مناقصات به ضرر عده ای شد، آن را باطل کرده مناقصه جدیدی برگزار کنند، اعتبار مناقصات از بین می‌رود و بخش خصوصی نمی تواند در شرایط فعلی امیدوار به ادامه حیات خود باشد.

به نظر می رسد در شرایط فعلی که بخش خصوصی با وجود تحریم ها و فشار زیاد در حال فعالیت هستند واگذاری های غیر قانونی می تواند انگیزه ادامه فعالیت این بخش ها را از بین ببرد؛ حمل و نقل کالاهای استراتژیک در کشور موضوع مهمی است که بر اساس شایستگی ها باید به بخش خصوصی واگذار شود و طبیعتاً شرکت هایی که نیروی انسانی و امکانات محدودی دارند نمی توانند از عهده آن بر آمده و ممکن است مشکلاتی را ایجاد کنند.

در همین راستا مشخص نیست توجیه شرکت بازرگانی دولتی برای ابطال این مناقصه و عدم واگذاری حمل و نقل کالاهای اساسی به دو شرکت خصوصی اما با سابقه آبادان و خلیج فارس چه بوده و طبیعتا عدم اعلام این دلایل شائبه های رانت برای سایر شرکت ها را تداعی خواهد کرد.

منبع:راه دانا

انتهای پیام/

بازگشت به صفحه رسانه‌ها

R41383/P/S9,1299/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۰۸۳۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهبرد وزارت جهاد کشاورزی واگذاری وظایف به بخش خصوصی و تعاونی است

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدعلی نیکبخت، وزیر جهاد کشاورزی در گفت‌وگویی رادیویی عنوان کرد: مسؤولیت اصلی وزارت جهاد کشاورزی تولید غذای سالم، کافی و در دسترس در داخل کشور و برداشتن محدودیت‌های صادراتی است.

وی با اشاره به بارش‌ها از نیمه دوم بهمن ماه در ادامه افزود: با توجه به تغییرات اقلیمی در جهان و قرار گرفتن ایران در کمربند منطقه خشک و نیمه‌خشک، برای استفاده از منابع از طریق شرکت‌های دانش‌بنیان، دانشگاه‌های کشاورزی، مؤسسات تحقیقاتی و پژوهشگران متخصص درصدد تأمین منابع با افزایش بهره‌وری هستیم.

وزیر جهاد کشاورزی با تاکید بر نقش حاکمیتی دولت خاطر نشان کرد: یکی از راهبردهای وزارت جهاد کشاورزی، واگذاری وظایف به شرکت‌ها، تشکل‌ها، تعاونی‌ها و دانش‌بنیان‌ها است تا ضمن تأمین نیاز داخل، در بازارهای منطقه و بین‌المللی ایفای نقش کنیم.

نیکبخت با ارائه آماری در حوزه صادرات گوجه، پیاز و سیب‌زمینی عنوان کرد: با توجه به اینکه هر سال با نوسان قیمت این سه محصول روبرو بودیم، با صادرات ۱۰ هزار تنی گوجه، پیاز و سیب زمینی، ممنوعیت‌ها و محدودیت‌های تولید و صادرات برداشته شد؛ به طوری که در سال ۱۴۰۲ علاوه بر تولید و تنظیم بازار تخم مرغ به صادرات بیش از ۱۳۶ هزار تن تخم مرغ دست یافتیم.

وزیر جهاد کشاورزی اولویت بعدی وزارت جهاد کشاورزی را حوزه آبخیزداری دانست و گفت: با وجود ظرفیت‌های بسیاری که در تولید ماهیان زینتی، گرمابی، سردابی و تولید در قفس داریم، فقط ۱۵ درصد از ظرفیت کشور استفاده شده که با وجود ۵۵۰ حلقه چاه می‌توان از این منابع در جهت پرورش ماهی، زراعت و باغبانی استفاده کرد.

نیکبخت ظرفیت سواحل شمال و جنوب کشور را برای سرمایه‌گذاری بسیار بی‌نظیر دانست و اظهار امیدواری کرد تا علیرغم تأمین داخلی، بتوان از تولید پایدار در صنایع تکمیلی و تبدیلی و صادرات بهره برد. کد خبر 6063971

دیگر خبرها

  • برگزاری مانور رویداد صنعت مالی ایران در مرداد
  • زمانیان: امید را باید در بین مردم زنده کرد
  • سال بد برای صنعت؛ چطور شرکت‌های ایرانی از بازار عراق حذف شدند؟
  • منشاء ناترازی برق در کشور ناترازی‌های مالی است
  • راهبرد وزارت جهاد کشاورزی واگذاری وظایف به بخش خصوصی و تعاونی است
  • توزیع کالاهای اساسی به نرخ دولتی در شهر قزوین آغاز شد
  • بر اساس سند تحول امور به مردم واگذار می شود
  • بیش از ۵۱۶ هزار متر حفاری اکتشافی در کشور
  • ◄ منتقدترین فرد به خصوصی سازی صنعت ریلی هستم و معتقد ترین!
  • راهبرد وزارت کشاورزی واگذاری وظایف به بخش خصوصی و تعاونی است