Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سردار دریادار پاسدار علیرضا تنگسیری اظهار داشت: نیروی دریایی سپاه شناور‌های بیگانه‌ای که وارد خلیج فارس می‌شوند را کنترل و رصد می‌کند و ملیت، نوع شناور و مقصد آن‌ها را مورد سئوال قرار می‌دهد و همه شناور‌های متعلق به کشور‌های مختلف از جمله آمریکا همواره پاسخگوی سئوالات نیرو‌های سپاه بوده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه رصد شناور‌های بیگانه در خلیج فارس حق مسلم جمهوری اسلامی است، افزود: خلیج فارس متعلق به ایران و کشور‌های حاشیه خلیج فارس است و، چون باند ورود به تنگه هرمز در آب‌های سرزمینی ایران قرار دارد حق داریم شناور‌ها را مورد سئوال قرار دهیم.

فرمانده نیروی دریایی سپاه با بیان اینکه این طرح سئوال جزو قوانین بین‌المللی است و قانون کنترل باند تنگه‌ها این امر را اثبات می‌کند، تصریح کرد: سال‌های سال است که این کار را انجام می‌دهیم و کشور‌های منطقه و فرامنطقه‌ای هم با ما همکاری می‌کنند.

دریادار تنگسیری در پاسخ به این سئوال که پیام حضور شناور‌های سپاه در آب‌های خلیج فارس برای کشور‌های همسایه چیست، اظهار داشت: حضور شناور‌های ما در آب‌های خلیج فارس و حتی آب‌های فراتر از خلیج فارس برای کشور‌های همسایه پیام صلح و دوستی در‌بر دارد، ما مسلمان هستیم و به کشور‌های همسایه چشم طمع نداریم.

وی افزود: حضور کشور‌های فرامنطقه‌ای در این منطقه خطراتی ایجاد می‌کند، اما پیام ما این است که صلح و دوستی در منطقه تنها توسط کشور‌های منطقه به وجود می‌آید و این مسئله را در رزمایش‌ها و دیدار‌های مختلف دائما اعلام کرده‌ایم.

فرمانده نیروی دریایی سپاه با بیان اینکه دشمن به دنبال فروش سلاح‌های خود به کشور‌های منطقه است، اضافه کرد: دشمن همواره در منطقه ایجاد دشمنی کرده و ایران را به عنوان دشمن معرفی می‌کند حال آن که جمهوری اسلامی در طول ۴۰ سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی نه به کشوری تعرض کرده و نه چشم طمعی به کشوری داشته، ایران کشوری غنی با ظرفیت‌های مختلف است که نیازی به تعرض به دیگر کشور‌ها ندارد.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: خلیج فارس سپاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۰۸۸۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح بانک ذخایر دریایی ایران توسط مرکز ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران

به گزارش خبرگزاری علم و فناروی آنا،  مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران با همکاری سازمان حفاظت محیط زیست، ستاد توسعه زیست فناوری کشور و استانداری هرمزگان  به مناسبت گرامیداشت «روز ملی خلیج فارس» و در راستای تحقق فرمان رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) در خصوص تحقق شعار «جهش تولید با مشارکت مردم»،« بانک ذخایر دریایی ایران و دومین نشست هم اندیشی یاوران حفظ ذخایر ژنتیکی و زیستی»  را با محوریت مشارکت مردمی در حفظ تنوع زیستی دریایی (خلیج فارس) برگزار می‌کند.

حسین شاهسوارانی، سرپرست مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران، درباره اهمیت دریای خلیج‌فارس، گفت: ایران با توجه به موقعیت جغرافیایی از ذخایر دریایی بسیار غنی برخوردار است. در این میان آب‌های خلیج‌فارس پناهگاه موجودات دریایی به‌ویژه آبزیان کوچک و مکانی آرام برای گونه‌های مختلف است که از هزاران سال پیش تا امروز به زندگی خود ادامه داده‌اند.

شاهسوارانی افزود: خلیج‌فارس با وجود تمامی مشکلات محیطی و اقلیمی که بر آن حاکم است از تنوع زیستی بالایی برخوردار است. به‌گونه‌ای که حدود ۹۰۷ گونه در قالب ۱۵۷ خانواده در آن وجود دارد  که تعداد زیادی از آنها بهره‌برداری اقتصادی دارند.

وی ادامه داد: این عامل باعث شده است تا خلیج‌فارس ازنظر تنوع زیستی جزو مناطق کم‌نظیر معرفی شود.

شاهسوارانی اضافه کرد: حفظ و احیاء ذخایر ژنتیکی به عنوان راهبرد توسعه‌ی پایدار برای تأمین نیاز‌های کنونی بشر از اواسط قرن بیستم بصورت جدّی مورد توجه قرار گرفت.

وی در همین راستا ادامه داد: کشور ایران با توجه به دارا بودن تنوع اقلیمی و اکوسیستم‌های آبی متنوع همچون آب شیرین، آب‌های لب شور، شور و خیلی شور از تنوع زیستی گسترد‌های برخوردار است و از لحاظ ذخایر ژنتیکی به عنوان یکی از متنوع‌ترین و غنی‌ترین کشور‌های جهان شناخته شده است.

شاهسوارانی بیان کرد: در حال حاضر با توجه به  تخریب زیستگاه‌های آبزیان از طریق تخلیه زباله‌ها و پس‌آب‌ها در رودخانه‌ها و دریاها، استفاده بیش از حد از آفت‌کُش‌ها، و سایر عوامل ناشی از توسعه شهری و فعالیت‌های صنعتی و زیست محیطی، حذف تدریجی تنوع ژنتیکی در اکوسیستم‌های طبیعی و جایگزینی آن با سیستم‌های پرورشی، بسیاری از این ذخایر ارزشمند را در معرض نابودی و انقراض قرار داده است.

سرپرست مرکز بیان کرد: حفاظت از تمامی ذخایر ژنتیکی و زیستی کشور نیازمند توجه و همکاری همه دستگاه ها، ارگان‌ها، انجمن‌های مردم نهاد به‌عنوان ثروت الهی است و مشارکت مردمی را می‌طلبد که با توجه به این که امسال نیز از سوی رهبر معظم انقلاب به شعار «جهش تولید با مشارکت مردمی» نام‌گذاری شده است.

شاهسوارانی، اشاره کرد: مرکز ملی ذخایر ژنتیکی  و زیستی ایران با توجه به یکی از رسالت‌های خود که  حفاظت از ذخایر ژنتیکی و زیستی بومی کشور است، برای پاسداشت روز ملی خلیج فارس که  امتداد هویت تاریخی و تمدن دیرپای ایران زمین است.

وی اطلاع داد: دومین نشست هم اندیشی یاوران حفظ ذخایر ژنتیکی و زیستی را با  تاکید و محوریت قرار دادن مشارکت مردمی در حفظ ذخایر دریایی برگزار می‌کند. به‌مناسبت این روز و با هدف کمک به حفاظت ذخایر دریایی کشور، بانک ذخایر دریایی ایران نیز افتتاح خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توقیف ۳ شناور با ۱۱ میلیارد تومان قاچاق در بوشهر
  • سمینار «خلیج‌فارس؛ بازیگران منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای» برگزار می شود
  • امدادرسانی به خدمه کشتی تانزانیایی در خلیج‌ فارس
  • خلیج‌فارس و تبعات تغییر اقلیم
  • اتحادیه اروپا : ویزای شنگن 5 ساله برای شهروندان کشورهای عربی خلیج فارس
  • افتتاح بانک ذخایر دریایی ایران توسط مرکز ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران
  • توافق 4 کشور منطقه برای "راه توسعه" / اتصال اروپا به خلیج فارس از طریق ترکیه و عراق / مسیر ترانزیت جدید بدون ایران
  • نشست مشترک شورای همکاری خلیج فارس و اتحادیه اروپا با بررسی تحولات غزه
  • دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس خواهان توقف فوری جنگ علیه غزه شد
  • ویزای شنگن ۵ ساله برای شهروندان کشور‌های عربی