Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-16@13:23:12 GMT

مجتمع تخصصی رسیدگی به جرایم مالیاتی تشکیل می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۰۸۹۶۸

مجتمع تخصصی رسیدگی به جرایم مالیاتی تشکیل می‌شود

به گزارش روز یکشنبه معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه، محمدباقر الفت در نشست امضای سند همکاری مشترک معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه و سازمان امور مالیاتی کشور برای گسترش همکاری در تحقق عدالت مالیاتی و پیشگیری از فرار مالیاتی در کشور، افزود: این تفاهم نامه با هدف ایجاد رویه واحد در پیشگیری منعقد می شود و در آن بر مقابله هوشمند با جرائم مالیاتی از طریق استفاده از ظرفیت­ های موجود در قوه قضائیه و سازمان امور مالیاتی تاکید شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: قوه قضائیه علاوه بر عدالت گستری از طریق صدور حکم، تکالیف متعددی دارد که درصدد احیای همه وظایف و تکالیف قانونی است و این امر در دوره جدید شتاب بیشتری گرفته و وارد عملیات اجرایی شده است. همکاری با سازمان امور مالیاتی نیز در این راستا است و در خصوص اخذ مالیات وظیفه خود می دانیم که وارد میدان شویم.
معاون رئیس قوه قضائیه با اشاره به سابقه معاونت در برگزاری رویداد استارتاپی و گنجاندن محور مربوط به پیشگیری از فرار مالیاتی در این رویداد، بر لزوم استفاده از ظرفیت جوانان و استقاده از ایده­ های بروز آنها تاکید کرد.
الفت با نقد نگاه تهران محوری در بسیاری از برنامه ریزی ها، بر لزوم همکاری در سطوح استانی و ملی تاکید کرد و ابراز امیدواری کرد با همکاری معاونت اجتماعی و سازمان امور مالیاتی این اقدام در استان ها پررنگ شود و ارتباط دادگستری های کل استان و ادارات کل امور مالیاتی استان ها ارتقا یابد.
در این نشست، امید علی پارسا، رئیس سازمان امور مالیاتی کشور گفت: کشور ما اهداف بلندمدتی دارد اما وقتی عملکردها را با اهداف و آرزوها مقایسه می­کنیم فاصله زیادی بین این دو وجود دارد.
وی با تاکید بر عبور از پارادایم مالیات ستانی به نگاه شراکتی گفت: هوشمندسازی نظام مالیاتی و ریزداده مبنا شدن مدیریت در کشور می تواند موجب ارتقا شفافیت و حل بسیاری از مسائل در این باره شود.
رئیس سازمان امور مالیاتی کشور با ارزشمند شمردن نگاه و رویکرد قوه قضائیه و معاونت پیشگیری از جرم در مبارزه با فساد گفت: تمام کنش ها و تراکنش های مالی در کشور توسط سازمان رصد می شود که این امر با هدف پیشگیری از تخلف و فرار مالیاتی و برخورد با موارد جرم و تخلف است.
پارسا بر لزوم همکاری نهادهای قضایی و اجرایی در سطح استان با سازمان های امور مالیاتی تاکید کرد.
بر اساس این گزارش، همکاری معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه با سازمان امور مالیاتی کشور از سال ۱۳۹۴ با تشکیل کمیته پیشگیری از جرایم مالیاتی و کارگروه های آسیب شناسی در ذیل اداره کل پیشگیری های قضایی شکل گرفت و تاکنون منتج به نتایج خوبی در حوزه مقابله با فرارهای مالیاتی شده است.

برچسب‌ها فرار مالیاتی قوه قضاییه معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم محمدباقر الفت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرار مالیاتی قوه قضاییه معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم فرار مالیاتی قوه قضاییه معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۰۸۹۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرقت به عنف در استان البرز ۳۳ درصد کاهش یافت

رئیس کل دادگستری استان البرز گفت: با همکاری مشترک دادگستری و نیروی انتظامی، کاهش ۳۳ درصدی سرقت به عنف در استان البرز برای سال گذشته رقم خورد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از البرز و به نقل از پایگاه خبری دادگستری استان البرز، حسین فاضلی هریکندی با بیان اینکه مقابله با مصادیق سرقت به عنف و آنچه در بین عام به عنوان زورگیری مطرح می‌شود یکی از برنامه‌های دارای اولویت دادگستری کل استان البرز در سال گذشته بوده است، اظهار کرد: با توجه به آثار روانی و اجتماعی وقوع این نوع سرقت‌ها که همراه با آزار، اذیت و تهدید در هنگام سرقت است و با توجه تأکیدات رئیس قوه قضائیه در خصوص مقابله با این نوع سرقت‌ها، اهتمام جدی در معاونت نظارت بر پرونده‌های خاص دادگستری کل استان البرز در این خصوص شکل گرفت و اقدامات انجام شده با همراهی و تعامل خوب فراجای استان منجر به روند کاهشی در میزان وقوع سرقت به عنف در استان البرز شد.

وی افزود: تشکیل معاونت نظارت بر پرونده‌های خاص از ابداعات دادگستری کل استان البرز بوده است به تبیین مأموریت‌های قرارگاه پیشگیری و مقابله با جرایم خاص استان البرز در ذیل این معاونت پرداخت و ادامه داد: جرایم سه گانه موضوع تشکیل قرارگاه از قبیل جرایم علیه اموال یا سرقت‌های خشن، جرایم علیه اشخاص از قبیل قتل، آدم ربایی و علیه امنیت و آسایش عمومی یا جرایم اراذل و اوباش از سوی معاونت نظارت بر پرونده‌های خاص به صورت مستمر مورد رصد و پیگیری قرار می‌گیرد.

رئیس کل دادگستری استان البرز اضافه کرد: در تمام مراجع قضائی سطح استان البرز، قضات ویژه برای برخورد قاطع با متهمان و مجرمان و با هدف دقت و سرعت لازم در رسیدگی تعیین شده است و پرونده‌ها تنها به شعب خاص ارجاع می‌شود.

فاضلی هریکندی گفت: با اجرای طرح‌های ضربتی برخورد با باندهای سرقت و سخت‌گیری‌های انجام شده در خصوص متهمان و مجرمان جرایم خاص در تمام مراجع و مراحل رسیدگی به این قبیل جرایم در دادگستری کل استان، شاهد کاهش وقوع سرقت به عنف در استان البرز بودیم.

وی افزود: اقدامات مقابله‌ای موجب کاهش ۳۳ درصدی سرقت به عنف در استان البرز در سال ۱۴۰۲ در مقایسه با سال ۱۴۰۱ شده است.

کد خبر 744786

دیگر خبرها

  • رسیدگی به پرونده تخلف رئیس اتحادیه نانوایان مشهد در دادسرا
  • سازمان هواپیمایی: شرکت‌ها باید به امور مسافران خود رسیدگی کنند
  • کارگروه بین‌الملل حوزه اتصال‌پذیری و ارتباطات تشکیل می شود
  • احتمال کاهش اینتاکدهای مالیاتی تا خرداد
  • جهیزیه و مهریه معاف از مالیات
  • سرقت به عنف در استان البرز ۳۳ درصد کاهش یافت
  • توضیح جدید دولت درباره مالیات مهریه
  • جهیزیه و مهریه معاف از مالیات است
  • عدم درج قیمت بیشترین تخلف صنوف
  • احکام مالیاتی قانون بودجه سال ۱۴۰۳ ابلاغ شد