Web Analytics Made Easy - Statcounter

در مقدمه این فراخوان آمده است: «جشنواره فجر صنایع‌دستی و هنرهای سنتی مجال تجلی جلوه درهم‌تنیده فرهنگ و پیشه و بستری است برای به‌نمایش درآمدن نگاه هنرمندانه و مهارت افرادی که ساختن را مشغله خود کرده‌اند و با خلق آثار خود، این روایت را برای دیگران بازگو می‌کنند.

به نمایش گذاردن آخرین دستاوردهای صنایع‌دستی و هنرهای سنتی ایران، آشنایی با هنرمندان جوان و کشف استعدادهای نو در عرصه صنایع‌دستی و ایجاد بستری برای مواجهه بی‌واسطه مخاطبان با آثار صنایع‌دستی و ارتباط با هنرمندان از اهداف برگزاری این جشنواره ذکر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنا بر این گزارش، معاونت صنایع‌دستی در این جشنواره در نظر دارد، هر سال بخشی ویژه به یکی از رشته‌های صنایع‌دستی به منظور نمایش ویژگی‌ها و قابلیت‌های هنری آن رشته اختصاص دهد. به‌همین منظور در این دوره بخش ویژه به سفال در همکاری با انجمن هنرمندان سفالگر اختصاص داده شده است».  

به گزارش روز یک‌شنبه میراث آریا، بر اساس این فراخوان شرایط و نحوه ارسال آثار به شرح زیر است:

- آثار باید مبتنی بر شیوه‌های تولید دستی خلق شده و مهم‌ترین شاخص انتخاب آثار وجوه متمایز صنایع‌دستی از لحاظ طراحی، کیفیت اجرا، اصالت برند و هویت و کاربرد خلاقانه باشد.

- هر هنرمند مجاز به تحویل ۳ اثر از جدیدترین محصولات هنری خواهد بود.

-  آثار ارسالی در جشنواره‌های پیشین به‌نمایش در نیامده باشند.

- آثار ارسالی دارای شناسنامه (نام اثر، معرفی تکنیک، مواد مورد استفاده و نام سازنده اثر) باشند.

متقاضیان شرکت در جشنواره باید تا تاریخ ۲۵ دی ۱۳۹۸، تصاویر آثار خود را به‌همراه اطلاعات اثر شامل نام اثر، تکنیک، نام سازنده اثر، شهر و شماره تلفن ثابت و همراه و نشانی دقیق پستی، به آدرس اینترنتی ichtotarvij@gmail.com ارسال کنند.

انتخاب آثار در دو مرحله انجام می‌شود. در مرحله اول تصاویر توسط هیئت انتخاب اولیه آثار بررسی شده و در مرحله دوم اصل آثار به انتخاب داوران، به نمایشگاه راه خواهد یافت. پذیرفته‌شدن آثار در مرحله اول به‌معنای راه‌یابی به نمایشگاه نبوده و آثار نهایی در مرحله دوم توسط هیئت داوران انتخاب خواهند شد.

زمان‌بندی و  مکان برگزاری جشنواره به شرح زیر است:

- آخرین مهلت ارسال آثار:  ۱۳۹۸/۱۰/۲۵

- اعلام نتایج اولیه: ۱۳۹۸/۱۱/۲

- آخرین مهلت تحویل آثار به دبیرخانه: ۱۳۹۸/۱۱/۵

- اعلام نتایج نهایی و مراسم تقدیر از برگزیدگان: ۱۳۹۸/۱۱/۱۹

- محل تحویل آثار و محل نمایش آثار برگزیده: موزه ملی ایران، بخش دوران اسلامی

- افتتاحیه: ۱۳۹۸/۱۱/۱۳ ساعت ۱۵ و اختتامیه  ۱۳۹۸/۱۱/۲۱ ساعت ۱۵

جوایز جشنواره:

به پنج هنرمند برگزیده نشان سرو سیمین ویژه جشنواره فجر صنایع‌دستی به همراه جایزه غیرنقدی و به پنج هنرمند برگزیده دیگر دیپلم افتخار اعطا خواهد شد.

به‌علت تعدد و گستردگی آثار سفال و سرامیک، بخش ویژه‌ای در نظر گرفته شد تا به دو هنرمند برگزیده در این بخش نشان سرو سیمین، لوح تقدیر و جایزه‌ای نفیس اعطا شود.

آدرس دبیرخانه تهران، تقاطع خیابان آزادی و بزرگراه یادگار امام، وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، معاونت صنایع‌دستی، دفتر توسعه و ترویج و شماره تماس آن ۶۱۰۶۳۴۱۹-۰۲۱ است.

با توجه به نیاز روز و مطالبات صنعتگران صنایع دستی و طبق برنامه­ ریزی­ های معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، از سال ۱۳۹۵ جشنواره صنایع دستی و هنرهای سنتی فجر توسط این معاونت به طور منظم و سالانه برگزار شده و تبدیل به یکی از برنامه­ های محوری سازمان شده است و امسال نیز طبق همین روند، پیش بینی‌های لازم اندیشیده شده و تمهیدات لازم صورت پذیرفته است.

سومین جشنواره صنایع دستی و هنرهای سنتی فجر پس از پنج روز ۱۸ بهمن سال گذشته با ارائه ۱۷۱ اثر در خانه هنرمندان ایران، با تقدیر از برگزیدگان این جشنواره به کار خود پایان داد. بیش از ۱۷۱ اثری که به جشنواره راه یافتند، ۷ اثر به عنوان برگزیده معرفی شده و ۷ اثر نیز دیپلم افتخار دریافت کردند.

در بخش پایانی این مراسم از برگزیدگان سومین جشنواره صنایع دستی و هنرهای سنتی فجر تقدیر شد. بر این اساس زینب شاهی در رشته تذهیب، آروان در رشته قلمزنی، تکتم فاضل و بهرام دشتی‌نژاد در رشته زیورآالات سنتی، شهلا امینی در رشته کارت بافی منسوجات، هاجر بهارلویی در رشته سرامیک و خسرو شیری در رشته زیرانداز گلیم سواک برنده سرو زرین این جشنواره شدند.

همچنین عبدالله اسماعیلی در رشته مینیاتور، محمد رسولی‌نژاد در رشته احجام چوبی، محمدعلی سجادی در رشته سرامیک، محمدرضا فخری‌منش در رشته گره چینی و صغری کرم‌الدین در رشته کفش سوزن دوزی شده دیپلم افتخار این جشنواره را دریافت کردند.

برچسب‌ها صنایع دستی نمایشگاه سفال وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صنایع دستی نمایشگاه سفال وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی صنایع دستی نمایشگاه سفال وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۰۹۳۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراخوان دوسالانه «کارتون کتاب» منتشر شد

فراخوان ششمین دوره دوسالانه بین المللی «کارتون کتاب» با هدف ارایه نگاه هنرمندان ملی و بین المللی در حوزه‌های کتاب و کتابخوانی منتشر شد.

به گزارش مشرق، فراخوان ششمین دوره دوسالانه بین المللی «کارتون کتاب» با هدف ارایه نگاه هنرمندان ملی و بین المللی در حوزه‌های کتاب و کتابخوانی منتشر شد.

کاریکاتور اندیشه مصوری است که نقش بسیار ارزنده‌ای در برقراری ارتباط و ایجاد انگیزه در مخاطبان داشته و مضمون را مطابق خواست، ظرفیت و سلیقه آنان سوق داده و به سمت اندیشه و عمل دلخواه هدایت می‌کند و در عمق لایه‌های جامعه نهادینه می‌نماید. در راستای عملی‌سازی مأموریت‌های کتابخانه‌های عمومی همچون ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی در جامعه، ششمین دوسالانه بین‌المللی «کارتون کتاب» با هدف ارائه نگاه هنرمندان ملی و بین‌المللی در این حوزه توسط نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور و به دبیری سیدمسعود شجاعی طباطبایی برگزار می‌شود.

محورهای موضوعی این دوره از جشنواره شامل «کتاب، کودک و خانواده»، «کتاب، فراغت، نشاط و آرامش»، «کتاب، عصر دیجیتال و هوش مصنوعی»، «کتاب، کتابخانه و کسب‌وکار»، «کتاب، کتابخانه و پاتوق فرهنگی و اجتماعی»، «کتاب، کتابخانه و رویدادهای مهم اجتماعی» است. همچنین «کتاب، فلسطین و مقاومت غزه» موضوع جنبی این دوره از جشنواره خواهد بود.

علاقه‌مندان می‌توانند در دو بخش حرفه‌ای (ویژه هنرمندان حرفه‌ای) و مبتدی (هنرمندان ایرانی که تاکنون در مسابقات داخلی و بین‌المللی شرکت نکرده‌اند) به ارسال اثر بپردازند.

شرکت در این رقابت برای تمامی هنرمندان حرفه‌ای و مبتدی آزاد است و هر هنرمند می‌تواند حداکثر ۵ اثر در موضوعات تعیین شده به سامانه جشنواره ارسال کند. در این مسابقه هر گونه استفاده از هوش مصنوعی برای خلق اثر باعث حذف آن خواهد شد. تمامی آثار دستی و دیجیتالی پذیرفته می‌شود و برای ارائه آثار دستی، باید عکس باکیفیت از اثر گرفته یا اسکن و ارسال شود. آثار ارسالی نباید تکراری و برگزیده سایر جشنواره‌ها باشد. تمامی حقوق مادی و معنوی آثار ارسالی متعلق به نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور خواهد بود؛ به شرکت‌کنندگانی که آثار آنها به مرحله اول راه پیدا کند، گواهی الکترونیکی حضور و به برگزیدگان نسخه چاپی کتاب آثار تعلق می‌گیرد.

در بخش حرفه‌ای برگزیدگان این جشنواره (نفرات اول تا سوم)، علاوه بر لوح تقدیر و تندیس، هدیه نقدی (به ترتیب مبلغ ۱۰۰۰، ۷۰۰ و ۵۰۰ یورو) و ۳ نفر شایسته تقدیر علاوه بر لوح تقدیر و تندیس، هدیه نقدی ۸۰ میلیون ریالی دریافت خواهند کرد. همچنین ۶ نفر در بخش مبتدی لوح تقدیر و هدیه نقدی ۵۰ میلیون ریالی دریافت می‌کنند. برگزیدگان ایرانی این جشنواره، معادل ریالی جایزه را دریافت خواهند کرد.

علاقه‌مندان به شرکت در ششمین دوسالانه بین‌المللی کارتون کتاب می‌توانند تا تاریخ ۳۱ خردادماه ۱۴۰۳ (۲۰ ژوئن ۲۰۲۴)، با عضویت در سامانه جشنواره به نشانی www.booktoon.ir آثار خود را ارسال کنند. آثار باید به صورت الکترونیکی با فرمت JPEG، رزولوشن حداقل ۲۰۰ دی‌پی‌آی، با طول یا عرض ۲۰۰۰ پیکسل و حداکثر حجم ۱۰۰ مگابایت ارسال شود.

دیگر خبرها

  • 43 دوره آموزشی صنایع‌دستی در گلستان برگزار شد
  • فراخوان دوسالانه «کارتون کتاب» منتشر شد
  • جشنواره «امید فردا» فرصتی برای رقابت سالن دانش‌آموزان کردستان
  • فراخوان ششمین جشنواره دو سالانه بین المللی «کارتون کتاب»
  • آیین سنتی پخت شیربرنج در روستای توندر کوهسرخ خراسان رضوی برگزار می‌شود
  • ارزش صادرات صنایع‌دستی از آذربایجان‌غربی ۲۲ درصد افزایش یافت
  • ششمین دوسالانه بین‌المللی «کارتون کتاب» فراخوان داد
  • ثبت ۴۱ میراث در فهرست آثار ملی البرز
  • افزایش 22 درصدی ارزش صادرات صنایع دستی از آذربایجان‌غربی
  • ایجاد تشکل‌های تخصصی صنایع‌دستی در کردستان/ هنرمندان صنعتگر حمایت می‌شوند