Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر علمی همایش "سرمایه اجتماعی بر پایه آموزه‌های اسلامی" گفت: استقبال خوبی از سوی پژوهشگران صورت گرفته است به طوری که ۱۰۰ چکیده‌ی مقاله رسیده که از این میان ۷۲ چکیده پذیرش شده است و از این تعداد نیز تاکنون ۵۳ مقاله به دبیرخانه‌ی همایش ارسال شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  صبح قزوین؛ نشست خبری همایش "سرمایه اجتماعی بر پایه آموزه‌های اسلامی" ظهر امروز(یکشنبه) در دانشکده علوم و تحقیقات اسلامی دانشگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) قزوین با حضور مسئولان همایش و مسئولانی از دستگا‌ه‌های مختلف برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نشست مجید ملایوسفی اظهار کرد: سرمایه اجتماعی یکی از بنیان‌های فرهنگی اصلی جوامع مدرن و جوهر بنیانی جامعه است که کاهش آن در شبکه‌های ارتباطی جامعه موجب از خود بیگانگی و رشد انحرافات اجتماعی می‌شود.

وی افزود: هیچ جامعه‌ای خالی از این مفهوم نیست، اما معمولا در جوامع مختلف دچار خدشه می‌شود، در مواردی مثل رشد آمار طلاق دچار خدشه شده و هر جامعه‌ای برای بهبود آن تلاش می‌کند و نمی‌تواند بدون آن باشد و شیوه‌های کسب آن با توجه به مختصات فرهنگی متفاوت خواهد بود.

دبیر همایش سرمایه اجتماعی بر پایه آموزه‌های اسلامی عنوان کرد: ما نیاز داریم به متون دینی بپردازیم، بنابراین تصمیم بر اجرای همایشی گرفته شد که در آن از بعد نظری و عملی به بحث سرمایه اجتماعی از نگاه متون دینی بپردازیم.

ملایوسفی تصریح کرد: در دین اصول مختلفی داریم که می‌تواند مولفه‌های کمی و کیفی سرمایه اجتماعی را تقویت کند؛ جامعه‌شناسانی چون پارسونز معتقدند دین می‌تواند بر مولفه‌های سرمایه اجتماعی موثر باشد و به علت جهت‌گیری مثبت اسلام، این دین می‌تواند سرمایه اجتماعی را بهبود بخشد.

رئیس دانشکده علوم و تحقیقات اسلامی دانشگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) تاکید کرد: باز تعریف سرمایه اجتماعی متناسب با زیرساخت‌های لازم برای "سند اسلامی ایرانی پیشرفت" ضرورت دارد و ما نیز در این جهت تلاش کرده‌ایم.

در ادامه حاکم قاسمی دبیر علمی همایش اظهار کرد: استقبال خوبی از سوی پژوهشگران صورت گرفته است،۱۰۰ چکیده‌ی مقاله رسیده که از این میان ۷۲ چکیده پذیرش شده است، از ۷۲ چکیده نیز تاکنون ۵۳ مقاله به دبیرخانه‌ی همایش ارسال شده است.

وی افزود: یکی از محورهای همایش مربوط به سرمایه اجتماعی در استان قزوین است که در این زمینه نیز مقالاتی رسیده، همایش در سطح ملی برگزار می‌شود اما نگاه محلی نیز وجود دارد.

عضو هیئت علمی دانشگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) اذعان کرد: یکی از مهم‌ترین آثار همایش می‌تواند تخصیص توجه به این موضوع و برجسته کردن آن میان پژوهشگران و عموم جامعه است، سرمایه اجتماعی امکان‌هایی در اختیار ما می‌گذارد که بتوانیم بسیاری از نیازها را با آن برطرف کنیم؛ اما به دلیل اینکه این سرمایه ملموس نیست به آن توجه کمتری می‌شود.

وی ابراز کرد: در همایش پیش رو قصد داریم دیدگاه صاحب‌نظران را درباره‌ی راهکارهای تقویت سرمایه اجتماعی بپرسیم، زیرا هم در سطح ملی و هم در سطح خرد و محلی با آن مواجهیم.

قاسمی اذعان کرد: یکی از مهم‌ترین نکات استقبال و همکاری نهادهایی مثل استانداری و دادگستری است که به موفقیت همایش و جلب توجهات به آن کمک می‌کند، زیرا بخشی از این سرمایه اجتماعی در این نهادها می‌تواند کاربرد داشته باشد.

دبیر علمی همایش سرمایه اجتماعی بر پایه آموزه‌های اسلامی در پایان گفت: با موافقت استانداری شرکت در همایش به عنوان دوره‌ی ضمن خدمت برای نیروهای شاغل استان قزوین در نظر گرفته می‌شود.
انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۰۹۷۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیرخانه بومی دانش سنتی در چهارمحال و بختیاری راه‌اندازی شد

به گزارش خبرنگار مهر، سعید یوسف‌پور صبح سه‌شنبه در اولین همایش دانش سنتی محیط زیست با اشاره به اینکه در یک سال اخیر زحماتی کشیده شده و چند کار بزرگ در استان رخ داده است، اظهار کرد: راه‌اندازی دبیرخانه بومی دانش سنتی از مهم‌ترین اقدام طی یک سال اخیر در سازمان بوده است.

وی تصریح کرد: جشنواره پوستر و دانش عکس با محوریت حوزه هنری استان چهارمحال و بختیاری از دیگر اقدامات شایسته در سال گذشته بود که نفرات برتر نیز اعلام شد.

مدیرکل محیط زیست چهارمحال و بختیاری یادآور شد: بیش از ۲۶٠ جلسه در مجموعه اداره کل محیط زیست چهارمحال و بختیاری و دانشگاه شهرکرد برای برپایی این همایش تشکیل شد که ماحصل آن شروع این همایش است.

یوسف‌پور برپایی کمیته‌ها برای راه‌اندازی این همایش را از دیگر اقدامات خود دانست و گفت: این کمیته‌ها به صورت شبانه‌روزی تلاش کردند، کاستی‌هایی نیز وجود دارد، این تجربه اول است و قطعاً در قدم‌های بعدی اقدامات موثرتری صورت خواهد گرفت.

وی در پایان اذعان داشت: تلاش کنیم در حوزه محیط زیست مؤثر باشیم و اتفاقات مؤثری نیز رخ دهد.

کد خبر 6079624

دیگر خبرها

  • آموزش، مهمترین بستر در حفظ محیط زیست است
  • ارسال ۲۱۰ مقاله به نخستین همایش ملی دانش سنتی محیط زیست
  • دبیرخانه بومی دانش سنتی در چهارمحال و بختیاری راه‌اندازی شد
  • بالغ بر ۲۰۰ مقاله به دبیرخانه همایش ملی دانش محیط‌زیست ایران رسید
  • ارسال بیش از ۲۰۰ مقاله به دبیرخانه همایش دانش سنتی محیط زیست
  • مسأله حجاب و اهمیت همگرایی ملی
  • ارسال ۲۱۰ مقاله به نخستین همایش ملی دانش سنتی محیط‌زیست در شهرکرد
  • اعلام آخرین مهلت ثبت‌نام در جشنواره کتاب سال دانشجویی
  • تمدید مهلت ارسال آثار به همایش علمی پایداری و کارآمدی خانواده
  • ابدی ساختن امر گذرا