Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری تسنیم: سردار محمد حسین سپهر دبیر ششمین همایش مدیریت جهادی عصر امروز در نشست خبری این همایش، طی سخنانی اظهار داشت: در روز سه شنبه 26 آذرماه ششمین همایش مدیران جهادی کشور با حضور 1000 مدیر جهادی در سالن همایش‌های صدا و‌سیما برگزار می‌شود و از 30 مدیر برگزیده تقدیر به عمل خواهد آمد. همچنین از 16 خانواده شهید و یک جانباز جهادی نیز تقدیر خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این انجمن یک سازمان مردم نهاد است که با حضور مدیران جهادی ارائه می‌شود و با کمک‌های غیر دولتی و خیرین این همایش برگزار می‌شود.

سردار سپهر ادامه داد: ما در این انجمن تلاش کرده‌ایم در جهت تعیین شاخص‌ها و گسترش مدیریت جهادی گام برداریم.

جانشین سازمان بسیج تصریح کرد: مدیریت جهادی سبکی از مدیریت است که در چهل سال گذشته تجربه شده و بر اساس شاخص‌های جهادی قرآنی شاخص های یک مدیر جهادی را احصا کرده‌ایم که بر این مبنا مدیران جهادی را انتخاب کرده‌ایم.

دبیر همایش ملی مدیریت جهادی گفت: سخنران اصلی این مراسم رییس مجلس، وزیر کشور، وزیر صمت و امیر سیاری معاون هماهنگ کننده ارتش هستند.

سردار سپهر با بیان اینکه یکی از اهداف انجمن مدیریت جهادی شناسایی مدیران جهادی و توانمندسازی آنان است تاکید کرد: ما تلاش می‌کنیم تا مدیریت جهادی در کشور نهادینه شود چون این سبک مدیریت گره گشای کشور ما است. ما درکشور جایی را به عنوان مسئول تبیین مدیریت جهادی نداریم و این انجمن سعی می‌کند تا نظر مدیران کشور را به این سمت جلب کند که به سمت مدیریت جهادی بروند. هرجا مدیران جهادی وارد شدند بن بست شکن بودند و امروز این انجمن از مسئولان این مطالبه را دارد که اگر می‌خواهند در عرصه های مختلف پیروز شویم نیازمند سبک مدیریت جهادی هستیم.

وی با بیان اینکه در چند سال گذشته هم جلسات و توافقاتی برای پیاده سازی مدیریت جهادی داشته‌ایم اظهار داشت: یکی از مطالبات ما سخت کوشی است اما در کشور ما کار مفید به یک ساعت نمی‌رسد در حالیکه کشوری که می‌خواهد در جهان مطرح شود نیازمند کار بی وفقه و مداوم است.

سردار سپهر با اشاره به شاخصه‌های یک مدیر جهادی عنوان کرد: یک مدیر جهادی قهر نمی‌کند و خسته نمی‌شود و همیشه برای مشکلات راه حل پیدا می‌کند. یک مدیر جهادی باید فساد ستیز باشد که لازمه این امر آن است که اول خود او فساد ستیز باشد و بعد با مظاهر فساد در سازمانش برخورد کند.

دبیر همایش مدیریت جهادی تاکید کرد: امروز اصل مدیریت جهادی به عنوان یک کار ارزشمند و‌ پر محصول در انقلاب است و ما باید این باور را در مدیران نهادینه کرده و به جامعه معرفی کنیم. ما در این همایش سعی داریم تا مدیران جهادی را به عنوان الگویی برای جوانان و سایر کشورها معرفی کنیم.

وی افزود: یکی از اقداماتی که ما انجام می‌دهیم هم افزایی بین تشکل‌های جهادی است. ما همچنین تلاش می‌کنیم بر اساس اهداف گروه‌های جهادی مردم هم نقش موثری در گروه‌های جهادی ایفا کنند. ما توقع داریم تا سازمان های مردم نهاد جهادی یک هم افزایی بین خود را شکل دهند تا زمانی که نیاز است به کمک مردم بشتابند.

جانشین سازمان بسیج گفت: کار خوبی که در سپاه و بسیج بعد از جنگ تا به امروز انجام شده است خاطرات مجاهدان و رزمندگان جمع آوری شده است و تبدیل به به جزوات و کتب آموزشی شده است. در دوسال گذشته بیش از 10 جلد کتاب مدیریت جهادی منتشر شده است. همچنین تجربیات گروه‌های جهادی هم در حال جمع آوری برای تبدیل به کتب آموزشی است. دانشگاه جامع امام حسین هم موفق به اخذ مجوز برگزاری دوره کارشناسی ارشد مدیریت جهادی از وزارت علوم هم شده است.

منبع: فردا

کلیدواژه: سردار سپهر مدیر جهادی مشکلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۱۰۷۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به دنبال حرکت جدیدی در دانشگاه گیلان هستم

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد دوستار در نشست با اعضای هیأت رئیسه و رؤسای دانشکده‌های دانشگاه در اتاق شورای حوزه ضمن تقدیر از تلاش‌های رئیس سابق دانشگاه، تغییر مدیریت در دانشگاه را امری طبیعی دانست و اظهار کرد: دوران مدیریت با سرعت طی می‌شود و آنچه می‌ماند یادگاری است که از آن دوران در ذهن افراد باقی می‌ماند و قضاوت‌هایی که تاریخ بر عملکرد آدم‌ها خواهد کرد و توشه‌ای که انسان برای آخرت خویش می‌برد.

سرپرست دانشگاه گیلان گفت: از امروز باید کار جدیدی در دانشگاه شروع کرد و فرصت زیادی نیز باقی نمانده است و باید عملکرد به مردم ارائه دهیم و فقط به فکر کار باشیم و بنا بر تغییر ندارم و بنا بر برنامه ریزی دارم و از کلیه معاونت‌ها و رؤسای دانشکده‌ها می‌خواهم وضعیت موجود حوزه خود و چالش‌های موجود را شناسایی و راهکار ارائه دهند و ما نیز نشست‌های تخصصی را با هر یک از معاونت‌ها و دانشکده‌ها آغاز خواهیم کرد.

دوستار در ادامه از معاونت اداری مالی و مدیریت منابع دانشگاه خواست عملکرد هزینه دانشگاه را تا پایان سال ۱۴۰۲ تنظیم کند و نباید هزینه‌های پرداخت نشده ۱۴۰۲ به سال ۱۴۰۳ منتقل شود.

وی در ادامه گفت: ما دانشگاه هستیم و از دانشگاه انتظارات بسیار بالاست و اگر دانشگاه کارکرد اجتماعی نداشته باشد از محیط حذف می‌شود و باید کاری کنیم که محیط را مدیریت کنیم و دانشگاه گیلان دانشگاه مادر هست و هدایت کننده دیگر دانشگاه‌های استان نیز است.

سرپرست دانشگاه گیلان با بیان اینکه هر معاونت و هر رئیس دانشکده در حوزه اختیارات خودش همانند رئیس دانشگاه است، گفت: ما باید پای صنعت را در دانشگاه باز کنیم و دانشجویان و اعضای هیأت علمی را روانه صنعت کنیم.

دوستار تصریح کرد: خانواده‌ها از دانشگاه مدرک نمی‌خواهند بلکه از ما اشتغال می‌خواهند که لازمه آن مهارت است که به کمک ورود به صنعت ایجاد می‌شود و باید در کنار مباحث اقتصادی به مباحث فرهنگی که بسیار مهم هستند با استفاده از ظرفیت نهاد رهبری در دانشگاه و معاونت فرهنگی و اجتماعی پرداخته شود.

تشکر از همه مدیران دانشگاه

«فرید نجفی» رئیس سابق دانشگاه هم در این نشست ضمن تشکر از همه مدیران دانشگاه گفت: در ابتدای دوران مسئولیتم دانشگاه با شرایط کرونایی مواجه بود و ضمن عبور و ایجاد نظم و ترتیب از آن شرایط و بازگشایی دوباره دانشگاه، حوادث و ناآرامی شهریور ۱۴۰۱ اتفاق افتاد که دانشگاه آن شرایط را مدیریت کرد.

وی همچنین برای دکتر دوستار سرپرست جدید دانشگاه در ادامه این مسیر ابراز موفقیت کرد.

«حجت الاسلام علی محمد عباسی» مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه هم در این نشست ضمن تبریک انتصاب دوستار به سمت سرپرست جدید دانشگاه، از کلیه مدیران دانشگاه که بار سنگین مسئولیت را پذیرفته و برای رضا خداوند کار می‌کنند تشکر کرد و از همه مدیران خواست که با داشتن تلاش و جدیت، همیار سرپرست جدید دانشگاه در راستای ایفای رسالت‌های دانشگاه باشند.

شایان ذکر است سرپرست جدید دانشگاه قبل از این نشست، به اتفاق مدیران دانشگاه در مزار شهدای گمنام دانشگاه حاضر شد و با اهدای صلوات یاد و خاطره شهدا را گرامی داشت.

کد خبر 6080859

دیگر خبرها

  • ضرورت جذب نیروهای خبره در حوزه علمیه
  • اجلاسیه مدیران و معاونان آموزش حوزه‌های علمیه گیلان
  • مدیران جدید شهرداری اصفهان منصوب شدند +سوابق
  • تعیین نرخ دستمزد مدیران، دستیاران و همیاران تدارکات سینما
  • خلجی: تغییر در تیم اقتصادی دولت کذب است
  • پای صنعت باید در دانشگاه باز شود
  • به دنبال حرکت جدیدی در دانشگاه گیلان هستم
  • مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران منصوب شد
  • افتتاح 3 طرح هادی در شیروان
  • هر روز شاهد تغییر و جابه‌جایی مدیران در شهرداری هستیم