Web Analytics Made Easy - Statcounter

نمایندگان مجلس با یک فوریت طرح قانونی استفساریه تبصره ۱۰ ماده ۱۷ قانون تعیین تکلیف استخدام معلمان حق‌التدریسی و آموزشیاران نهضت سوادآموزی در وزارت آموزش و پرورش موافقت کردند.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از خانه ملت، تعدادی از نمایندگان در نشست علنی نوبت عصر امروز (یکشنبه، 24 آذر ماه) مجلس شورای اسلامی درخواست طرح دوفوریتی قانونی استفساریه تبصره 10 ماده 17 قانون تعیین تکلیف استخدام معلمان حق‌التدریسی و آموزشیاران نهضت سوادآموزی در وزارت آموزش و پرورش را مطرح کردند که با 129 رأی موافق، 32 رأی مختلف و 4 رأی ممتنع از مجموع 196 نماینده حاضر در جلسه رد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جبار کوچکی نژاد به نمایندگی از نمایندگان پیشنهاد دهنده طرح دو فوریتی قانونی استفساریه تبصره 10 ماده 17 قانون تعیین تکلیف استخدام معلمان حق‌التدریسی و آموزشیاران نهضت سوادآموزی در وزارت آموزش و پرورش در بیان علت ارائه این طرح گفت: این طرح هیچ‌گونه بار مالی برای دولت به همراه ندارد ضمن اینکه دلیل پیشنهاد فوریت برای این طرح این است که به تازگی هیأت وزرا مصوبه‌ اصلاحی در رابطه با قانونی که در مجلس برای استخدام نیروهای پیش دبستانی و خرید خدمات تصویب شده بود ارائه دادند که به دلیل سند مالی بیش از 90 درصد این نیروها حذف می‌شوند ضمن اینکه وزارت آموزش و پرورش نیز بر آن تأکید دارد.

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: این سند مالی در حالی مطرح شده است که حقوق نیروهای پیش دبستانی و خرید خدمات از طریق سرانه واحدهای آموزشی و در برخی شهرها از طریق مبالغی که اولیاء پرداخت می‌کنند، پرداخت شده است بنابراین اگر به دو فوریت این طرح رأی بدهید در رابطه سند مالی که ذکر شده شفاف سازی می‌شود.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: شورای نگهبان در خصوص قانونی که در مجلس مصوب شد به دلیل زحماتی که این نیروها در روستاها و شهرها کشیده‌اند به رغم اینکه بار مالی برای دولت به همراه داشت آن را تأیید کرد بنابراین با توجه به اینکه مقدمات لازم در خصوص اجرای این قانون توسط وزارت آموزش و پرورش فراهم شده است، چنانچه به دوفوریت این طرح رأی دهید مشکل معلمان پیش‌دبستانی و خرید خدمات حل خواهد شد.

بر اساس این گزارش نمایندگان مجلس در نهایت با یک فوریت این طرح با 126 رأی موافق، 26 رأی مخالف و 9 رأی ممتنع از مجموع 196 نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: آموزش مجلس شورای اسلامی نمایندگان مجلس قانون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۱۰۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکارهای برخورد با تخلفات فرهنگی در آموزش و پرورش بررسی شد

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس از بررسی راهکار‌های رفع موانع حقوقی و قضایی جهت برخورد با تخلفات فرهنگی در حوزه آموزش و پرورش، نشر کتب و همچنین فضای مجازی در جلسه امروز این کمیسیون خبر داد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، علی خضریان در تشریح نشست کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی در خصوص بررسی راهکار‌های رفع موانع حقوقی و قضائی جهت برخورد با تخلفات فرهنگی در حوزه آموزش و پرورش، نشر کتب و همچنین فضای مجازی اظهار داشت: در این نشست که با حضور معاون قضائی دیوان عدالت اداری، معاون دادگستری استان تهران، معاون حقوقی و توسعه کتاب وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی وزارت آموزش پرورش و جمعی از کارشناسان مرتبط با موضوع برگزار شد، اعضای حاضر در جلسه پیرامون اهمیت هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی و قضائی و ضرورت اصلاح رویه‌ها اتفاق نظر داشتند.

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس افزود: در این جلسه مقرر شد کارگروهی شامل دستگاه‌های اجرایی مرتبط با این موضوع همچون وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و آموزش و پرورش و همچنین دیوان عدالت اداری و دادگستری جهت بررسی فرآیند رسیدگی و ارائه راهکار برای همگرایی بیشتر میان دستگاه‌ها در جهت رفع ایرادات موجود از سوی کمیسیون اصل نود مجلس تشکیل شود.

نماینده تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس تصریح کرد: پیرو اعمال نظارت قبلی کمیسیون اصل نود مجلس در موضوع انتشار برخی محتوا‌های مغایر با ارزش‌های فرهنگی اسلامی بر بستر سایت‌ها، شبکه‌های اجتماعی داخلی و سکو‌های اینترنتی و تداوم این روند، مقرر شد بررسی اقدامات بازدارنده جهت عدم تکرار انتشار محتوای ضد فرهنگی در فضای مجازی تهیه و از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به کمیسیون اصل نود تقدیم شود.

دیگر خبرها

  • هیچ منع قانونی برای ثبت‌ نام دانشجومعلمان در طرح مسکن فرهنگیان وجود ندارد
  • حقوق کدام معلمان دو برابر می‌شود؟
  • تصویب نخستین آیین نامه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
  • نرخ حق‌التدریس معلمان ۲برابر می‌شود
  • سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: مبلغ حق‌التدریس معلمان ۲برابر می‌شود
  • معلمان اضافه کار را نمی‌پذیرند/ نرخ حق‌التدریس ۲ برابر می‌شود
  • معلمان اضافه کار را نمی‌پذیرند/ نرخ حق‌التدریس ۲برابر می‌شود
  • هزینه ۳ میلیونی مرحله مصاحبه برای استخدام آموزگار!
  • اسامی چند برابر ظرفیت آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش اعلام شد
  • راهکارهای برخورد با تخلفات فرهنگی در آموزش و پرورش بررسی شد