Web Analytics Made Easy - Statcounter

تولید اسپانلس یکی از محصولات مهم صنعت نساجی که حدود ۲ سال در کشور ما دچار توقف کامل شده بود باهمت مهندس بهرام جواد پور بنیان‌گذار هلدینگ آذرگستران آسیا و پدر نوین صنعت پلیمر احیا شد و ضمن اشتغال‌زایی مجدد، رونق به چرخه تولید و صادرات این محصول بازگشت.

به گزارش ایسنا، بنا به اعلام هلدینگ آذرگستران آسیا، اگر خواهان بازدید از تنها کارخانه تولید منسوج بی‌بافت اسپانلس در ایران و آشنایی با این صنعت باشید باید زحمت سفر به شهر ابهر، دیار مردمان پرمهر و سخت‌کوش را به جان بخرید اما همین‌که قدم به کارخانه «رُز نرمین تامین» بگذارید با دیدن غوغای خط تولید و ماشین‌آلات و تجهیزات در حال فعالیت و کارگران خوشحال از کار و تلاش، خستگی راه از تن و روان شما زدوده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بازدید از این مجموعه به‌وضوح می‌بینید هیجان، انرژی مثبت و امید در فضای کارخانه رز نرمین و چهره تک‌تک کارکنان این کارخانه موج می‌زند و با لبخند آن‌ها این انرژی مثبت به شما نیز تسری می‌یابد خاصه آن‌که بدانید این کارخانه بعد از چند سال فعالیت در سال ۹۳ براثر مشکلات متعدد دچار توقف تولیدشده و کارگران آن بیکار شده بودند اما در سال ۹۵ به همت یک کارآفرین مطرح و شناخته‌شده که به پدر نوین صنعت پلیمر ایران مشهور است، خون تازه‌ای به رگ‌های این کارخانه تزریق‌شده و دوره‌ای جدید از کار و تلاش و رونق در رز نرمین آغاز شده است.

خانم دکتر صدف تاجر مدیرعامل هلدینگ آذرگستران آسیا در شروع بازدید از کارخانه «رُز نرمین تامین» به استقبال خبرنگاران و عکاسان رسانه‌ها می‌آید و در کنار آن‌ها به سرکشی خط تولید و بررسی روند فعالیت تمام بخش‌های کارخانه می‌پردازد.

وی ضمن تشریح روند تولید کارخانه و توضیح مواردی درباره ماشین‌آلات و تجهیزات به خبرنگاران، نکاتی را به مدیرانی که وی را همراهی می‌کنند، متذکر می‌شود.

این خانم مهندس جوان با کارگران کارخانه رفتاری صمیمانه دارد و ضمن گفتگو با یکی از کارگران خط تولید، با دست خود کیفیت مواد اولیه را امتحان می‌کند.

در پایان بازدید، خانم دکتر صدف تاجر مدیرعامل هلدینگ آذرگستران آسیا پاسخگوی پرسش‌های ما بود و نکات جالب و قابل تاملی را مطرح کرد که در ادامه می‌خوانید.

هلدینگ آذرگستران آسیا که شما مدیرعاملی آن را به عهده‌دارید، در چه بخش‌هایی فعالیت دارد و چگونه به تولید اسپانلس ورود کرد؟

هلدینگ آذرگستران آسیا متشکل از سه شرکت تولید و یک شرکت پخش است. این  شرکت‌ها عبارت‌اند از: شرکت رُز آرای آسیا؛ تولیدکننده انواع محصولات آرایشی و بهداشتی با برندهای ویکر، یونیلد و یونیمت(واقع در تبریز)، شرکت رُز پلیمر نوین بهداشت؛ تولیدکننده انواع محصولات پلیمری مراقبتی کودک(واقع در اشتهارد تهران)، شرکت رُز پخش گستر آسیا؛ توزیع کننده محصولات تولیدی در هلدینگ آذرگستران آسیا و نهایتاً شرکت رُز نرمین تامین(واقع در ابهر).  

شرکت رُز نرمین تامین که شما عزیزان از آن بازدید کردید در سال ۱۳۸۴ توسط پیشکسوت صنعت نساجی و پدر اسپانلس ایران با مدرن‌ترین دستگاه‌های اروپایی راه‌اندازی شد و در زمان خود تحول بزرگی در صنعت منسوج نبافته ایران ایجاد کرد. فعالیت این کارخانه که در ابتدا با حمایت بخش‌های مختلف دولتی و غیردولتی راه‌اندازی شده بود با فراز و نشیب‌های فراوان همراه بود و مشکلات متعددی در مسیر فعالیت آن به وجود آمد. این مشکلات درنهایت دست‌اندازها و موانع فراوانی برای این کارخانه ایجاد کرد که از آن جمله می‌توان به بدهی‌های سنگین به مجموعه‌های مختلف دولتی و خصوصی و بانک‌ها اشاره کرد. نهایتاً در سال ۹۳ مشکلات این کارخانه به‌جایی رسید که فعالیت آن کاملاً متوقف شد و کارگران آن بیکار شدند و جوّ بدی هم در شهر ابهر به دلیل تعطیلی کارخانه و بیکاری کارگران ایجاد شد. در بحبوحه این مشکلات بود که مهندس بهرام فرهاد پور بنیان‌گذار هلدینگ آذرگستران آسیا و پدر صنعت پلیمر نوین ایران با آشنایی قبلی که با صنعت استاپلس داشت موضوع ورود به تولید این محصول و احیای کارخانه رُز نرمین را در هیات مدیره این هلدینگ مطرح کرد و با تصویب هیات مدیره، زنده کردن این کارخانه آغاز شد.

برای راه‌اندازی مجدد کارخانه رُز نرمین تامین با چه مشکلاتی دست‌وپنجه نرم کردید؟

راه‌اندازی کارخانه‌ای که فعالیت آن حدود ۲ سال متوقف‌شده و بسیاری از تجهیزات آن تخریب‌شده و به تاراج رفته بود حقیقتاً کار بسیار دشواری بود. باید اذعان کرد اگر همت و اراده و ریسک‌پذیری فردی همچون مهندس فرهاد پور نبود، این هدف محقق نمی‌شد. جالب اینجاست که با حضور و مدیریت مستمر و مستقیم ایشان، دوره راه‌اندازی این کارخانه که با توقف فعالیت به معنی واقعی کلمه به یک کارخانه متروکه و مُرده تبدیل‌ شده بود، فقط ۲۶ روز طول کشید که در نوع خود یک رکورد محسوب می‌شود.

با احیای کارخانه تولید استاپلکس چه تعداد کارگر به کار بازگشتند و چه تحولات مثبت دیگری اتفاق افتاد؟

برای پاسخ به این سوال بد نیست به این نکته اشاره‌ کنم که رویکرد تولید محور و اشتغال‌زا و حمایت از نیروی کار و محصول ایرانی اساس تفکرات مهندس فرهاد پور را تشکیل می‌دهد. بر این اساس ایشان زنده کردن تولید و فعالیت در این کارخانه را با جدیت پیگیری کردند که این امر به معنای اشتغال‌زایی مجدد مستقیم و غیرمستقیم برای بیش از ۱۰۰۰ نفر بوده است. کارگران کارخانه که در دوره قبلی معوقات حقوق آن‌ها به چند ماه می‌رسید و با مشکلات معیشتی مواجه بودند اکنون همان‌طور که طی بازدید با آن‌ها گفتگو کردید، از وضعیت پایدار شغلی برخوردارند و از ثبات پرداخت حقوق و مزایای خود رضایت دارند. علاوه بر این، شرکت رز نرمین تامین طی دوره جدید فعالیت خود، به‌عنوان تولیدکننده برتر استان زنجان و کشور و همچنین صادرکننده نمونه کشوری برگزیده‌شده است که این توفیقات نشان‌دهنده درایت مدیریت ارشد هلدینگ آذرگستران آسیا یعنی شخص مهندس فرهاد پور و دیگر مدیران کارخانه و البته سخت‌کوشی و تلاش پرسنل ساعی و توانمند این مجموعه است.

شما به‌عنوان مدیرعامل هلدینگ آذرگستران آسیا افق پیش روی شرکت رُز نرمین تامین را چگونه می‌بینید؟

شرکت رُز نرمین تامین اکنون به برکت تلاش‌هایی که در دوره جدید فعالیت آن انجام‌شده به‌عنوان یکی از افتخارات صنعت نساجی کشور مطرح‌شده و ظرفیت‌های این شرکت به‌مراتب فراتر از پوشش بازار داخل است. افق پیش روی این شرکت با عنایت به کیفیت محصول و ظرفیت تولید و بازاریابی خوبی که عرصه‌ها و بازارهای جدیدی را به روی ما گشوده، بسیار روشن است. ما امیدواریم با حمایت بخش‌های مرتبط دولتی همچون وزارت صنعت و همچنین شبکه بانکی و کلیه دست‌اندرکاران و مسئولان اقتصادی که دغدغه رونق تولید و حمایت از صادرات را دارند، این شرکت بتواند جایگاه‌های بسیار بالاتری را در تولید و صادرات، با شایستگی و توانمندی نیروهای متخصص خود به دست آورد.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۱۱۴۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطیر: چه باشم و چه نباشم برای استقلال خوشحالم

به گزارش ورزش سه، علی خطیر مدیرعامل باشگاه استقلال در مراسم واگذاری سرخابی‌ها به بخش خصوصی حضور پیدا کرد و در جمع اصحاب رسانه، درباره این مراسم و این اتفاق مهم در تاریخ باشگاه‌های فوتبال ایران گفت: من این اتفاق میمون را به همه هواداران خوب تیم استقلال تبریک می‌گویم. روز ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ در حافظه همه هواداران باشگاه استقلال به خاطر خواهد ماند و می‌توانم به جرات بگویم که امروز بعد از قهرمانی در جام باشگاه های آسیا ۱۹۹۰، بزرگترین اتفاق تاریخ این باشگاه بود.

او ادامه داد: من از بدنه دولت تشکر می‌کنم. از شخص ریاست محترم جمهور، معاون اول رییس جمهور، وزیر محترم ورزش، وزیر محترم  اقتصاد و همه عزیزانی که این اتفاق خوب و میمون را بعد از این همه انتظار و مشکلات برلی این دو باشگاه رقم زدند تشکر می‌کنم. از آقای دکتر علی عسگری مدیرعامل محترم هولدینگ خلیج فارس تشکر می‌کنم که این پیشنهاد خرید باشگاه استقلال را دادند و امروز این قرارداد نهایی شد.

مدیرعامل باشگاه استقلال تاکید کرد: امیدوار هستم این اتفاق خوب که میان این دو برند بزرگ یعنی استقلال و هلدینگ خلیج فارس که هر دو نام مقدسی دارند، افتاده یک حرکت مهم در جهت پیشرفت و توسعه باشگاه فوتبال باشد. من از همه عزیزانی که در این مسیر نقش داشتند تشکر می‌کنم و خیلی هم خوشحال هستم که این اتفاق در دوره مدیریت من رقم خورد. این روز در تاریخ باشگاه استقلال به یادگار خواهد ماند. از اصحاب رسانه هم بی‌نظیر متشکر هستم که همیشه حمایت کردید و امیدوار هستم این حمایت ادامه داشته باشد تا یک اتفاق خوب در ورزش و فوتبال کشور رقم بخورد.


وی افزود: به هر حال طبیعی است که وقتی یک مجموعه جدید سهامدار باشگاه فوتبال استقلال یا پرسپولیس می‌شود، آن مجموعه این حق را دارد تا بتواند بر مبنای علایق و سلایق برنامه خود را با افراد جدید و تغییر اعضای هیأت مدیره و مدیرعامل پیش ببرد. این حق این هلدینگ است و صادقانه می‌گویم که چه من باشم، چه من نباشم خوشحال هستم که این اتفاق برای باشگاه بزرگ استقلال افتاده. نمی‌توانید باور کنید که چقدر خوشحال هستم.

علی خطیر همچنین توضیح داد: ما باید منتظر بمانیم تا ببینیم هلدینگ خلیج فارس چه برنامه‌ای دارد و مطمئنا هواداران اخبار خوبی را از این فضا در آینده خواهند شنید. عجول نباشیم چون به تازگی این اتفاق رخ داده. باید از این روز لذت برد.

مدیرعامل باشگاه استقلال درباره قهرمانی احتمالی آنها در لیگ گفت: من نباید ضمانت بدهم و من فقط می‌خواهم این مشکلات حل شود. خیلی به این حواشی حق امضا و این مسائل ورود پیدا نکنیم. برخی دنبال هیجانات هستند و من می‌خواهم هیجانات را کنترل کنید.

دیگر خبرها

  • شرکت چدن خوسف، نقش بسزایی در رونق خراسان جنوبی دارد
  • شرکت چدن خوسف، نقش به‌سزایی در رونق خراسان جنوبی دارد
  • افزایش 6500 میلیارد ریالی قراردادهاي فافق
  • رونق تولید و اشتغال‌زایی؛ ثمره سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکت صنایع پیشرفته رضوی در پروژه‌های فناورانه
  • فعالیت پایانه صادراتی در منطقه ویژه اقتصادی ازنا
  • خطیر: چه باشم و چه نباشم برای استقلال خوشحالم
  • مجتمع کُک طبس با حداکثر ظرفیت تولید به فعالیت خود ادامه دهد
  • افزایش ۸درصدی تولید محصولات پتروشیمی در شستان/سهم ۱۱درصدی از کل صادرات صنعت پتروشیمی
  • بازگشت کارگران «فروآلیاژ» ازنا به کار
  • هدف‌ شرکت توسعه نیشکر : تولید ۷۰۰ هزار تُن شکر