Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/بوشهر رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با اشاره به موارد مثبت آنفلوآنزا گفت: اگر چه انسان می‌تواند به ویروس آنفلوانزای حیوانی آلوده شده و دچار بیماری خفیف و یا شدید شود، انتقال انسان به انسان بیماری به راحتی رخ نمی‌دهد و یا بسیار محدود است و افراد با تماس مستقیم با حیوانات آلوده و یا محیط‌های آلوده به ترشحات آنها بیمار می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سعید کشمیری در شورای اطلاع‌رسانی استان بوشهر با اشاره به شیوع بیماری آنفلوآنزا عنوان کرد: استراتژی‌های اساسی همچون شستن مکرر دست‌ها، استفاده از دستمال در زمان عطسه، خودداری از روبوسی برای جلوگیری از پخش ویروس، و همچنین پیشگیری و مقابله با آنفلوآنزا و بیماری‌های تنفسی وجود دارد که نیاز است به آنها توجه شود.

وی افزود: اگر چه انسان می‌تواند به ویروس آنفلوانزای حیوانی آلوده شده و دچار بیماری خفیف و یا شدید شود، انتقال انسان به انسان بیماری به راحتی رخ نمی‌دهد و یا بسیار محدود است و افراد با تماس مستقیم با حیوانات آلوده و یا محیط‌های آلوده به ترشحات آنها بیمار می‌شوند.

به گزارش ایسنا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر اظهار کرد: ویروس آنفلوانزای فصلی مرتباً در حال تغییر است و بنابراین یک نفر می‌تواند چندین بار به آنفلوانزا مبتلا شود. به همین دلیل ترکیب واکسن‌های آنفلوانزا مرتباً (در حال حاضر هر دو سال یک‌بار) بازبینی شده و برای اطمینان از اثربخشی آن به روزرسانی می شود.

این مسئول تاکید کرد: ویروس آنفلوانزا از قبل از آغاز علائم بیماری (۲۴ ساعت قبل) در ترشحات دستگاه تنفسی فرد آلوده می‌توان شناسایی کرد، به طور معمول ویروس بعد از ۵ تا ۱۰ روز در ترشحات ویروسی فرد آلوده قابل گزارش نیست.

وی با ارائه گزارش وضعیت موارد بیماری شدید تنفسی در استان در سال جاری گفت: تعداد موارد بستری شده شدید تنفسی ثبت شده در سامانه ۴۳۶ نفر، موارد دارای سابقه قبلی بیماری‌های زمینه‌ای ۱۸۷ نفر، تعداد نمونه گرفته شده ۱۵۴ مورد، موارد مثبت آنفلوآنزا ۱۹ نفر، موارد فوت شده از کل بیماران بستری شده شدید تنفسی ۱۷ نفر، و موارد فوت شده مثبت آنفلوآنزا ۲ نفر بوده اند.

کشمیری ادامه داد: تعداد موارد مثبت: ۱۷ نفر که شامل ۱۵ مورد (A(H۱N۱ و ۲ مورد B بوده است. تعداد موارد فوت: ۳۷ نفر (۱ نفر در بخش CCU؛ ۲۳ نفر در ICU؛ ۵ نفر در اورژانس، ۷ نفر در داخلی و ۱ نفر در سایر بخش ها فوت کرده اند.) از ۳۷ نفری که فوت کرده بودند نتیجه آزمایش ۸ نفر مثبت (آنفلوانزای نوع A) و ۲۵ نفر منفی بوده و در ۴ مورد هیچ نتیجه ای ثبت نشده است.

سعید کشمیری با اشاره به انتصاب ۴۶ درصدی مدیران دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر از میان بانوان خاطرنشان کرد: در سال ۹۷ و ۹۸ دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با تعداد ۷۶ انتصاب از میان بانوان توانسته رتبه نخست را از این نظر در بین دستگاه های اجرایی استان کسب کند که با تمرکز بر جوان گرایی افراد انتصاب شده دارای میانگین سنی ۳۹ سال بوده‌اند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی آنفلوآنزا دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بیماری تنفسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۱۲۴۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایمن سازی ۲۲۰ هزار راس دام در تربت حیدریه علیه بیماری شاربن

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، رییس شبکه دامپزشکی شهرستان تربت حیدریه با بیان اینکه بیماری شاربن (سیاه زخم) از بیماری‌های مشترک و خطرناک بین انسان و دام است گفت: این بیماری در حیوانات اغلب با مرگ ناگهانی همراه است و در انسان نیز به طور عمده به شکل جلدی وقوع پیدا می‌کند ولی به شکل‌های گوارشی و تنفسی نیز دیده می‌شود.
دکتر سیدین با تاکید بر زنده ماندن عامل بیماری شاربن به مدت طولانی در خاک و انتقال به دام‌ها در هنگام چرا در مراتع آلوده افزود: واکسیناسیون منظم سالانه دام‌ها و پایش و مراقبت بیماری توسط کارشناسان دامپزشکی نقش بسیار مهمی در کنترل، پیشگیری و نهایتا ریشه کنی بیماری دارد.

دیگر خبرها

  • همه‌چیز در مورد یک ویروس بهاری؛ بیشتر مراقب کودکان خود باشید
  • نگرانی سازمان جهانی بهداشت از گسترش آنفلوآنزای پرندگان در بین انسان‌ها
  • ایمن سازی ۲۲۰ هزار راس دام در تربت حیدریه علیه بیماری شاربن
  • انتقال مفهوم کرامت به مردم ضروری است
  • این باکتری‌ها به خون انسان تشنه هستند!
  • بقاع متبرکه انرژی مثبت تولید و همچون مساجد انسان‌سازی می کنند
  • بقاع متبرک انرژی مثبت تولید و همچون مساجد انسان‌سازی می کنند
  • ناسا در پی راه سریع‌تر و ارزان‌تر برای انتقال نمونه‌های مریخ به زمین
  • هشدار دامپزشکی تربت حیدریه به دامداران در خصوص بیماری آنتروتوکسمی (قلوه نرمی)
  • دستمزد دلاری و نجومی انتقال یک تن شیشه به تهران!