Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حسین میرمحمدصادقی عصر یکشنبه در نشست هم‌اندیشی با موضوع مدیریت تورم قوانین و مقررات در دستگاه‌های اجرایی گلستان اظهار کرد: هم‌اکنون ۱۲ هزار عنوان قانونی و ۲۰۰ هزار حکم قانونی در کشور داریم و تعدد و تکثر این قوانین و احکام یک مسئله جدی است.

وی افزود: فقط با چالش تعدد و تکثر قوانین مواجه نیستیم و مرجعی برای رجوع به اینکه کدام قانون ناسخ و کدام منسوخ است و مدت اجرای کدامیک منقضی شده نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به تعدد مراجع قانونگذاری در کشور انتقاد کرد و ادامه داد: این تعدد باعث تورم قوانین و بروز مشکل در زمینه‌های مختلف شده است.

معاون امور قوانین مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: اگر از بی دقتی در نوشتن بعضی از قوانین و چالش‌های آن هم عبور کنیم اما چالش تعدد مراجع قانونگذاری که گاهی قوانین همدیگر را هم نقض می‌کنند همچنان وجود دارد.

وی تصریح کرد: وجود برخی از شوراها و هیئت‌های عالی سبب تعدد قوانین و نادیده گرفتن نقش مجلس شده و باید این مسئله مدیریت شود چراکه نقش قانونگذاری مجلس شورای اسلامی گاهی به محاق می‌رود.

میرمحمد صادقی با تاکید بر اینکه باید کاری کنیم که مجلس شورای اسلامی، مرکزیت قانونگذاری را داشته باشد، خاطرنشان کرد: باید از نظرات کارشناسان و صاحبنظران در حوزه قانونگذاری استفاده کرد اما هم اکنون این مهم انجام نمی‌شود و بعضاً با ابهام‌های متعددی در قوانین و مقررات مواجه می‌شویم.

وی نبود نهاد متخصص برای قانونگذاری را از دیگر مشکلات این حوزه دانست و گفت: مردم در زمان انتخاب نماینده توجه چندانی به تخصص افراد ندارند و بیشتر به فکر حل مشکلات حوزه انتخابیه خود هستند.

کد خبر 4798697

منبع: مهر

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی گرگان بوشهر انتخابات مجلس شورای اسلامی ایلام گرگان مجلس شورای اسلامی قزوین بارش برف یاسوج تعطیلی مدارس ثبت نام کاندیداها خطبه های نماز جمعه بیرجند شهرکرد کهگیلویه و بویراحمد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۱۳۰۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد آیت‌الله اعرافی از سبک معماری در ساخت‌وساز‌های جدید قم

آیت الله علیرضا اعرافی، مدیر حوزه‌های علمیه کشور در دیدار اعضای شورای اسلامی شهر قم گفت: جا دارد از تلاش‌ها و اقدامات در شهرداری و شورای اسلامی شهر باوجود اختلاف سلایقی که هست، تشکر و قدردانی کنیم، آنچه در مدیریت شهری اهمیت دارد راه و رسم تعامل، همدلی و همراهی برای خدمت هر چه بیشتر به مردم است. البته نقد‌هایی وجود دارد، لذا باید ارزیابی جامع داشته باشیم.

عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه با اشاره به اهمیت توجه به معماری اسلامی ایرانی در ساخت و ساز‌های جدید افزود: شهر قم باید به عنوان الگوی شهرسازی معماری اسلامی و ایرانی در کشور مطرح شود و این در سایه یک کار و همت جمعی و خرد نخبگانی فنی و علمی میسر خواهد شد.

امام جمعه قم گفت: سبک شهرسازی و معماری روی فرهنگ و آداب هر منطقه‌ای اثر می‌گذارد، شهر قم به عنوان ام القرای جهان اسلام باید در این سبک معماری اسلامی در کشور پیشتاز باشد و این در سایه یک مهندسی و معماری قوی همراه با روح سرشار معنوی و اندیشه معرفتی و اسلامی صورت خواهد پذیرفت، اما در حال حاضر این خلاء وجود دارد و چنین اراده قوی در ساخت و ساز‌های جدید وجود ندارد.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم به فرهنگ و پیوست فرهنگی نهاد‌ها و سازمان‌ها اشاره و بیان کرد: هر دستگاه و نهادی که ارتباط و تعامل بیشتری با مردم و آحاد جامعه دارد باید دارای یک پیوست فرهنگی و معرفتی باشد؛ اگر خدمت توأم با فرهنگ و اخلاق همراه باشد، ارزش بیشتری دارد.

آیت الله اعرافی، رودخانه قم را نَفَس شهر توصیف و تصریح کرد: بستر رودخانه را باز بگذارید. هسته مرکزی شهر یعنی حرم، بازار، فیضیه و مسجد اعظم تاریخچه قم و اهالی قم است، مدیریت شهری علی رغم تمام تلاش‌هایی که داشته نسبت به تسهیل رفت وآمد زائران و مجاوران شهر کریمه اهل بیت (ع) در هسته مرکزی شهر، کاری از پیش نبرده و شیوه را اصلاح نکرده است.

مدیر حوزه‌های علمیه عنوان کرد: امروز تردد طلاب و اساتید به مدارس علمیه و به ویژه مدرسه فیضیه در هسته مرکزی شهر سه راه بازار، شیخان، حرم مطهر، مدرسه فیضیه با دشواری‌های همراه است، زائران دسترسی مناسبی به اطراف حرم و محیط پیرامونی آن ندارد که ان شاءالله به این نکته توجه شود.

در ابتدای این نشست، محرری، صابری، ملایی از اعضای شورای شهر قم نکاتی را مطرح کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • در تدوین قوانین به بحران‌ها توجه شود/ آمارها واقعی نیست
  • ◄ انتقاد رانندگان تاکسی از شرایط تبعیض آمیز با اسنپ و تپسی
  • انتقاد آیت‌الله اعرافی از سبک معماری در ساخت‌وساز‌های جدید قم
  • مخالفت با بررسی طرح نظام قانونگذاری بر اساس اصل ۸۵
  • مخالفت مجلس با بررسی طرح نظام قانون‌گذاری طبق اصل ۸۵ قانون اساسی
  • مخالفت مجلس با بررسی طرح نظام قانونگذاری طبق اصل ۸۵ قانون اساسی
  • بررسی طرح نظام قانونگذاری و تعیین اختیارات مراجع وضع قوانین
  • رای منفی مجلس به بررسی طرح نظام قانون‌گذاری طبق اصل ۸۵ قانون اساسی
  • مخالفت مجلس با بررسی طرح نظام قانونگذاری طبق اصل ۸۵
  • مجلس با بررسی «طرح نظام قانون‌گذاری» طبق اصل ۸۵ مخالفت کرد