Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@09:02:40 GMT

گیلان به ۶۳ دستگاه دیالیز نیاز دارد

تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۱۳۳۹۹

گیلان به ۶۳ دستگاه دیالیز نیاز دارد

ایسنا/گیلان رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه ۱۳۰۰ بیمار دیالیزی در استان داریم، گفت: متاسفانه وضعیت مناسبی در حوزه دستگاه‌های دیالیز استان نداریم و در گیلان به ۶۳ دستگاه دیالیز نیاز است.

ارسلان سالاری عصر امروز در شورای اداری در سالن غدیر استانداری گیلان، با بیان اینکه در بخش‌های مختلف درمانی – آموزشی با توجه به شاخص‌های وزارتی جزء ۱۰ استان آخر کشور هستیم، اظهار کرد: شش مرکز خصوصی با ۶۲ دستگاه و ۱۷ مرکز دولتی دیالیز با ۱۹۴ دستگاه در استان داریم که مراکز خصوصی ظرفیت پذیرش ۳۲۷ بیمار و مراکز دولتی ظرفیت پذیرش ۹۴۷ بیمار را دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه ۱۳۰۰ بیمار دیالیزی در استان داریم، افزود: با وجود این تعداد بیمار دیالیزی در استان، متاسفانه وضعیت مناسبی در حوزه دستگاه‌های دیالیز استان نداریم و توانستیم با پیگیری‌های مجدانه ۲۰ دستگاه دیالیز را برای استان خریداری کنیم.

وی ادامه داد: در گیلان به ۶۳ دستگاه دیالیز نیاز داریم که برآورد هزینه آنها ۴۰۰ میلیارد تومان است و هزینه تخت نیز ۷۰۰ میلیون تومان می‌شود. هزینه مصرف دارو بیماران دیالیزی در ماه یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان است که برای نگهداری دستگاه‌های نیز به اعتباری حدود ۵۰۰ میلیون تومان نیاز است.

سالاری ادامه داد: در سه بیمارستان مرکز استان هنوز دستگاه سی تی اسکن نداریم، اخیرا با پیگیری‌های صورت گرفته ۱۰ دستگاه سی تی اسکن خریداری شده است.

در ادامه عظیم بلبل‌آبادی، مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای گیلان با اشاره به توجه کشورهای توسعه یافته به صرفه جویی در انرژی، اظهار کرد: کشور ما از منابع سوخت فسیلی مناسبی برخوردار است و خوشبختانه از منابع انرژی تجدیدپذیر خوبی برخوردار هستیم و حتی وزارت نیرو برای جذب سرمایه گذاران این حوزه، بسته‌های تشویقی خوبی را در نظر گرفته است.

وی افزود: در ایران متاسفانه پنج برابر متوسط جهانی مصرف انرژی داریم، دلیل پایین بودن بهره وری انرژی کشور ارزان بودن منابع، به کار گیری فناوری‌های قدیمی، عدم استفاده کامل از منابع، فرهنگ‌سازی است.

بلبل‌آبادی با تاکید بر اینکه باید از انرژی برق بهینه استفاده کرد، تصریح کرد: افزایش مصرف انرژی با افزایش دما به همراه است که باعث افزایش گازهای آلاینده می‌شود از اینرو توجه دنیا به سمت انرژی خورشیدی و بادی معطوف شده است و سرمایه گذاری‌های بیشتر در بخش انرژی‌های تجدید پذیر است.   

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی دياليز شورای اداری گیلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۱۳۳۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت دمای ۳۷ میلیون درجه سانتیگراد با یک دستگاه کوچک 

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اینترستینگ اینجینیرینگ، در نزدیک به یک قرنی که بشر با واکنش‌های همجوشی کار کرده است، تنها چند فناوری به دمای همجوشی پلاسما بالاتر از ۲۷ میلیون درجه فارنهایت (۱۵ میلیون درجه سانتی گراد) رسیده‌اند؛ این میزان، دمای هسته خورشید است.

با توجه به اینکه اکنون جهان به دنبال راه‌های پاک‌تر برای تامین نیاز‌های انرژی خود است، همجوشی هسته‌ای روشی پاسخگو برای تولید مقادیر زیادی انرژی شناخته می‌شود.

پلاسما و همجوشی هسته‌ای

اولین مرحله از این فرآیند، تولید پلاسما است. حالت چهارم ماده که در آن هسته‌ها و الکترون‌ها حالت اتمی خود را حفظ نمی‌کنند بلکه آزادانه شناور می‌شوند.

این همجوشی اتم‌ها ۱۰ میلیون برابر بیشتر از سوزاندن همان مقدار زغال سنگ در هر اونس، انرژی تولید می‌کند. با این حال، از آنجایی که پلاسمای همجوشی از دو جزء (هسته و الکترون) تشکیل شده است که به طور قابل توجهی جرم متفاوتی دارند پس با سرعت‌های مختلفی گرم و سرد می‌شوند.

الکترون‌هایی که به سرعت سرد می‌شوند می‌توانند گرم شدن پلاسما را محدود کنند، که مانعی در توسعه راکتور‌های همجوشی است.

اکنون شرکت دانش‌بنیان همجوشی «Zap Energy» «زَپ انرژی» از یک طرح محصورسازی پلاسما به نام آزمایش فیوژن (FuZe) استفاده می‌کند تا اطمینان حاصل شود الکترون‌ها به سرعت سرد نمی‌شوند.

در این روش، جریان‌های الکتریکی بزرگ از طریق رشته‌های نازک پلاسما هدایت می‌شوند و میدان‌های الکترومغناطیسی پلاسما را ایجاد می‌کنند که در حین فشرده سازی آن، آن را گرم می‌کنند. اما مشکل این شیوه درکوتاهی عمر پلاسما‌های به دست آمده بود. زپ انرژی با اعمال یک جریان دینامیکی در پلاسما، فرآیندی به نام تثبیت جریان برشی، این مشکل را حل کرده است.

تنظیم آزمایشی FuZe بدون استفاده از آهنربا‌ها یا لیزر‌های ابررسانا به دمای ۳۰ میلیون درجه و بالاتر رسیده است.

برخلاف سایر فناوری‌های همجوشی که با آنها آزمایش می‌شوند، FuZe برای تولید پلاسمای خود به آهن ربا‌های ابررسانا یا لیزر‌های قدرتمند نیاز ندارد و روشی بسیار مقرون به صرفه است.

نتایج FuZe در جدیدترین شماره نشریه Physical Review Letters منتشر شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش بیماران خاص در کرمانشاه
  • ۵۶ دستگاه خودرو سرقتی در گیلان کشف شد
  • کشف ۵۶ دستگاه خودرو سرقتی در گیلان
  • ثبت دمای ۳۷ میلیون درجه سانتیگراد با یک دستگاه کوچک 
  • توقیف کامیون‌های مسیر خلخال - پونل
  • کوچک‌ترین ایمپلنتی که با تحریک مغز اختلالات عصبی را درمان می‌کند
  • تولید برق از عرق بدن در حین ورزش!
  • راه اندازی شعبه ویژه قضایی رسانه‌ها درگیلان
  • رییس سازمان انرژی اتمی: نیاز به غنی‌سازی بالاتر داشتیم/ به دنیا هم اعلام کرده‌ایم که محل مصرف ما حوزه سلامت و پزشکی است
  • برداشت گندم و جو در کهگیلویه و بویراحمد با ۳۲۱ دستگاه کمباین