Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فرهنگی قوه قضائیه گفت:۸۰ درصد پرونده‌هایی قضایی که در کشور تشکیل می‌شود شکایت واهی و غیرقابل اثبات است. ۲۴ آذر ۱۳۹۸ - ۲۰:۵۴ استانها البرز نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج،حجت الاسلام والمسلمین هادی صادقی در آئین افتتاح طرح سراسری هر مسجد یک حقوقدان که در مسجد صاحب الزمان(عج)  شهر کرج برگزار شد،اظهار داشت : دنیای جدید دنیایی پیچیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ماجرای دامنه دار کیک‌های آلوده به قرص در سیستان و بلوچستان؛ تشکیل پرونده قضایی برای رسیدگی به این موضوعرأی بیش از 850 پرونده قضایی در خراسان‌جنوبی به‌صورت الکترونیکی صادر شدتشکیل پرونده قضایی برای یک بیمارستان در استان البرز؛ 3 نفر تحت تعقیب قرار گرفتند

وی افزود: ارتباطات انسانی در دوره جدید ساده و پیچیده نیست.

معاون فرهنگی قوه قضائیه با بیان اینکه امروز دست شیاطین به دلایلی که ابزارهای مختلفی دارند به نسبت گذشته بازتر شده است،بیان کرد: در این برهه نیاز به دانش بیشتری در عرصه اجتماعی داریم.

حجت الاسلام والمسلمین هادی صادقی با بیان اینکه  مسائل میان همسران و فرزندان نیاز به دانش حقوقی دارد،عنوان کرد: در هنگام معاملات مردم آگاهی کافی از اصطلاحات پیچیده فقهی و قضایی ندارند که باید در  این زمینه اقدامات جدی صورت گیرد.

وی ادامه داد: میزان آگاهی‌ها در این خصوص موارد حقوقی خیلی پایین است و‌ یا جوانی که مهریه سنگینی موقع ازدواج دارد نیز از جمله این موارد است که نیاز به مشاوره حقوقی دارد. 

صادقی  با بیان اینکه  بطور متوسط  80 درصد پرونده‌ها در کشور شکایت واهی و غیرقابل اثبات کردن است،گفت: در بسیاری از پروندها  شخص شاکی نمی‌تواند انگیزه مجرمانه طرف را ثابت کنند و بعد نیز میگوید دستگاه قضا نتوانست حق مرا بگیرد.

معاون فرهنگی قوه قضائیه  با اشاره به اهمیت جایگاه امامان مساجد،گفت: کار در مساجد با محوریت امامان در جهت آگاه سازی مردم و ارتقای سواد حقوقی آنها مهم است.

معاون فرهنگی قوه قضائیه با اشاره به اینکه تمدن اسلامی حول محور مسجد شکل گرفته است، گفت: مسجد باید محل تجمع مردم و گفتمان آنها و مکانی برای آگاهی بخشی و ارزش مندی مردم، محل جلب قلوب و افزایش دانش مردم باشند و ما باید در دست هم این کارها را پیش ببریم.

وی  با بیان اینکه قوه قضاییه با این طرح به دنبال خدمت بیشتر به مردم است ،گفت: امروز دستگاه قضایی برخورد با مفاسد را رد دستور کار قرار دارد و  اطلاع رسانی خوبی از طریق رسانه‌ها در این زمینه انجام  می‌شود.

انتهای پیام/ ع

R7810/P1494/S6,50/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۱۴۱۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیمی از غذاهای ثبت ملی شده کرمانشاه بهاری است/ تدوین پرونده ۸ خوراک بهاری دیگر

ایسنا/کرمانشاه کارشناس میراث فرهنگی ناملموس میراث فرهنگی استان کرمانشاه به تنوع خوراک‌های بهاری در کرمانشاه اشاره کرد و گفت: نیمی از غذاهایی که تاکنون در استان به ثبت ملی رسیده، غذاهای بهاری هستند.

عزیز مصطفایی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به رونق این روزهای بازار گیاهان بهاری در کرمانشاه و با بیان اینکه در فصل بهار فرهنگ خوراک مردم کرمانشاه بیشتر به سمت گیاهان بهاری می‌رود، افزود: فرهنگ خوراک مردم این منطقه بگونه‌ای است که در فصل بهار بیشتر غذاهایی با گیاهان بهاری درست می‌کنند، تابستان را با خوراک‌هایی بدست آمده از فرآورده‌های لبنی مانند شیر، کره، ماست و دوغ سپری می‌کنند و روزگار سرد سال را نیز با ترخینه و قاورمه در خیک و... می‌گذرانند.

این مسئول با بیان اینکه با توجه به شرایط اقلیمی کرمانشاه، ارتفاعات این استان در فصل بهار ذخیره‌گاه گیاهان خوراکی و دارویی فراوانی می‌شود، اضافه کرد: گیلاخه، گنگر، غازیاخه یا پاغازه، شنگ، کاشمه، برزا، پیچک و... از جمله گیاهان بهاری هستند که در این منطقه رشد می‌کنند و مردم با آنها خوراک‌هایی خاص و خوشمزه درست می‌کنند.

وی ادامه داد: تاکنون حدود ۶۰ نوع خوراک و غذا در کرمانشاه به ثبت ملی رسیده که حدود نیمی از آنها غذاهای بهاری مانند آش گیلاخه، کلانه پیچک، آش هاز، آش کاشمه و... هستند.

مصطفایی خاطرنشان کرد: در حال حاضر پرونده حدود ۲۵ خوراک  دیگر کرمانشاه برای ثبت ملی شدن تدوین شده که حدود هفت تا هشت مورد از آنها مربوط به غذاهای بهاری مانند کوکو و بورانی پاغازه است.

کارشناس میراث فرهنگی ناملموس استان در ادامه با اشاره به پیشینه خوراک‌های بهاری در کرمانشاه، گفت: مردم این منطقه براساس تجارب پیشینیان خود دانش نحوه استفاده از گیاهان بهاری را بدست آورده و این دانش نسل به نسل منتقل شده است. مردم این منطقه با استفاده از میراثی که از گذشتگان به آنها رسیده و اکنون به شکل یک فرهنگ درآمده، می‌دانند که فلان گیاه بهاری را باید چگونه استفاده کنند و چه خواص درمانی نیز دارد.

مصطفایی خاطرنشان کرد: متاسفانه در سالهای اخیر شاهد هجوم غذاهای جدید و عمدتا غربی به فرهنگ خوراک مردم این منطقه بوده‌ایم و توانسته ذائقه نسل‌های جدید را به سمت خود بکشاند که پیامد این مسئله از بین رفتن دانش نحوه استفاده از گیاهان بهاری است که میراثی کهن از گذشتگان ماست.

وی اضافه کرد: از طرفی با توجه به افزایش جمعیت، ذخیره گاه گیاهان بهاری در منطقه هم در معرض انقراض قرار گرفته، لذا برای اینکه این ذخیرگاه را از دست ندهیم، برداشت از آنها باید به شکل اصولی باشد. این گیاهان را نباید از ریشه بیرون آورد تا دوباره رشد کنند.

کارشناس میراث فرهنگی ناملموس کرمانشاه ادامه داد: با توجه به اینکه هنوز برخی از این گیاهان بهاری همچون پیچک اهلی نشده‌اند، در صورت انقراض، دیگر آنها را نخواهیم داشت و برای همیشه به فراموشی خواهند رفت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • عملیات «وعده صادق» صرفاً یک اقدام تنبیهی بود/ باید با اقتضائات زمان در دستگاه قضایی تحول داشته باشیم
  • باید با اقتضائات زمان در دستگاه قضایی تحول داشته باشیم
  • سند تحول و تعالی قوه قضاییه ابلاغ شد/ مهم‌ترین ویژگی‌های سند جدید تحول قضایی
  • تسریع جذب قضات و کارکنان اداری در سال ۱۴۰۳
  • نیمی از غذاهای ثبت ملی شده کرمانشاه بهاری است/ تدوین پرونده ۸ خوراک بهاری دیگر
  • قاضی آمریکایی شکایت‌ها علیه «حفتر» را رد کرد
  • از ماجرای گم شدن المیرا تا پیدا شدن یک جسد سوخته / درخواست خانواده نازگل از رئیس قوه قضائیه
  • عملیات سپاه مقدمه نابودی رژیم صهیونیستی باشد
  • دادستان کل کشور: عملیات سپاه مقدمه‌ نابودی رژیم صهیونیستی باشد
  • رسیدگی به ۴۵ پرونده در کمیسیون حقوق شهروندی دادگستری خوزستان