Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمید گرمابی در گفت وگو با خبرنگار ایلنا در نیشابور گفت: اکنون دولت ١٣٠٠ هزار میلیارد تومان یارانه انرژی در کشور به صورت پنهان به مردم اختصاص می‌دهد که در حال حاضر به بدترین شکل ممکن تقسیم می‌شود. 

نماینده مردم نیشابور و فیروزه در مجلس شورای اسلامی افزود: طرح افزایش بنزین با این شکل و همچنین شرایط اجرایی کردن اصلا درست نبود، طبقات بالا بیشترین سهم و طبقات ضعیف جامعه کمترین سهم را می‌برند اما با برنامه ریزی و یک سیستم توزیع مناسب بین دهک های پایین که نیاز بیشتری دارند این امر باید تصحیح شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

گرمابی با اشاره به مشکلات اجرایی کردن افزایش قیمت بنزین اظهار داشت: این چنین طرح ها باید زمانی که وضعیت اقتصادی کشور مناسب است انجام شود اکنون در این شرایط موقعیت مناسبی نیست، اگر این قانون طی سال ها به تدریج انجام می‌شد با مشکلی روبرو نمی‌شدیم، قانونی که اجرا نشده است.

وی اعلام کرد: باید در این طرح از قبل اطلاع رسانی و بسترسازی صورت می‌گرفت علاوه بر آن کارشناسی بیشتری انجام می‌شد و با شیب کمتری که طبق برنامه توسعه در نظر داشت با یک شیوه مناسب صورت می‌گرفت.

وی ادامه داد: در نتیجه با توجه به زمان نادرست، شیب تند و عدم فرهنگ سازی مشکلات عدیده ای به وجود خواهد آمد در صورتیکه روند کلی باید به این سمت باشد منتها با فاصله زمانی کاملا حساب شده و با شیب ملایم در دراز مدت عملی می شد همچنین مردم باید در جریان باشند که چرا این افزایش قیمت رخ داده است.

وی با اشاره به اینکه یارانه هایی که در سوخت می‌دهیم در واقع به طور غیرعادلانه تقسیم می‌شود، بیان کرد: اغلب کارشناسان معتقد هستند با افزایش درآمد متوسط مردم این اقدام باید به تدریج و همگام با افزایش درآمد مردم انجام می‌گرفت.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در خصوص اینکه افزایش قیمت بنزین چه میزان از کسری بودجه را تأمین می‌کند، خاطرنشان شد: این طرح در کسری بودجه زیاد مؤثر نخواهد بود اما بی تأثیر هم نیست و بستگی به میزان صرفه جویی دارد و نباید این امر هدف اصلی باشد.

وی با اشاره به افزایش قیمت بنزین و بحث انتخابات اذعان داشت: در شرایط فعلی قطعا تمام توجهات به برگزاری انتخابات است و امیدواریم بتوانیم حضور حداکثری مردم را داشته باشیم و شرایطی که با افزایش قیمت بنزین ایجاد شد همه می دانیم که صندوق انتخابات تنها مسیر ایجاد اصلاح و تغییر کشور است. 

نماینده مردم نیشابور و فیروزه در مجلس شورای اسلامی با اظهار امیدواری از مشارکت مردمی در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ادامه داد: همه آحاد ملت به این امر مهم توجه دارند و ما هم باید به جایی برسیم که با سعه صدر حرف همه را بشنویم، باید بدون آسیب به اموال خصوصی و عمومی حرف‌مان را بگوییم؛ همچنین مردم را از اغتشاشگران جدا کنیم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: انرژی کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی یارانه گفتگو با ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۱۴۲۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت یارانه حمل‌ و نقل عمومی را افزایش دهد

تین نیوز

رئیس شورای عالی استان ها گفت: دولت باید یارانه توسعه کمی و کیفی حمل و نقل عمومی را افزایش دهد.

به گزارش تین نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، شهرام دبیری، رئیس شورای عالی استان ها امروز در نشست مشترک با معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور، گفت: برگزاری این جلسه گام بلندی در جهت ارتقای تعاملات شورا ها و سازمان محیط زیست است.

وی افزود: دنیا در حال توسعه است که اگر جوانب محیط زیستی در توسعه لحاظ نشود، ممکن است خطراتی برای انسان و نسل آینده داشته باشد. از این رو، توسعه پایدار باید مدنظر باشد. ضمن تلاش برای رفع نیاز های جامعه، مراقب باشیم محیط زیست به خطر نیفتد و ضرری به نسل های آینده نرسد.

رئیس شورای عالی استان ها بیان کرد: امروزه تعریف باسواد نسبت به چند سال گذشته تغییر کرده است، زمانی فردی خواندن و نوشتن بلد بود باسواد بود، اما امروزه اینطور نیست. چند سال پیش در تعریف سواد ١٢ مهارت تعریف شده بود که یکی از مهمترین آنها محیط زیست است چند سال بعد پا را فراتر گذاشتند و بحث عملیاتی شدن به تعریف باسواد اضافه شد یعنی هر کسی باید از آموخته های خود استفاده کرده تا تغییری ایجاد کند حالا آیا سیستم آموزشی ما با این تعریف همخوانی دارد؟

دبیری تأکید کرد: مجموعه شورا های کشور و شورای عالی استان ها با بیش از ۱۲۶ هزار عضو، ظرفیت بالایی برای تعامل با سازمان محیط زیست دارد. شوراها، نارسایی های جامعه را شناسایی می کنند و در ارتباط مستقیم با مردم هستند.

وی اضافه کرد: باید تغییرات اساسی اتفاق بیفتد به ویژه در زمینه محیط زیست، باید مسایل محیط زیستی از کودکی آموزش داده شود، چون در سن بزرگسالی تاثیری ندارد. فرهنگ سازی باید در رفتار نمود پیدا کند تا تاثیرگذار باشد. آموزش و پرورش، شورا ها و سازمان محیط زیست می توانند قدم های خوبی برای آموزش، فرهنگ سازی و ترویج حفظ حراست از محیط زیست بردارند.

رئیس شورای عالی استان ها اظهار داشت: کار ها و اقدامات باید به گونه ای باشد که مردم آن را لمس کنند، مثلاً در زمینه مصرف کیسه های پلاستیکی باید فرهنگ سازی و کار های اجرایی صورت گیرد، در بسیاری از کشور ها مردم باید برای کیسه های پلاستیکی پول بدهند، چون هدفشان کاهش مصرف پلاستیک است در کشور ما هم باید همین گونه باشد.

دبیری خاطرنشان کرد: ایران در زمینه انرژی های پاک ظرفیت خوبی دارد و می توان با برنامه ریزی از خورشید و باد و دریا برای تولید انرژی پاک استفاده کرد.

وی در مورد صنایع آلاینده، بیان کرد: گاهی یک صنعت آلاینده دیر شناسایی می شود که در این مدت خسارات زیادی به محیط زیست آن منطقه وارد می شود، شهرداری ها باید از عوارض آلایندگی برای بهبود وضعیت استفاده کنند.

دبیری درباره تعداد خودرو ها و آلایندگی آنها نیز، گفت: در برخی شهر ها تعداد خودرو ها نسبت به ظرفیت آن بسیار بیشتر است. در این شهر ها باید توسعه حمل و نقل عمومی جدی گرفته شود و کیفیت نیز باید ارتقاء یابد و لازم است دولت در این زمینه یارانه توسعه کمی و کیفی حمل و نقل عمومی را افزایش دهد.

رئیس شورای عالی استان ها تصریح کرد: شورا طبق قانون می تواند لایحه و طرح به مجلس ارائه دهد، بنابراین در این زمینه هم می توانیم به سازمان حفاظت محیط زیست کمک کنیم و از این ظرفیت در راستای مسائل محیط زیستی استفاده کنیم، همچنین می توانیم از شرکت های دانش بنیان کمک بگیریم.

وی درباره اهمیت ملموس بودن اقدامات گفت: دریاچه ارومیه یکی از مطالبات مردم است که می خواهند بدانند چه اقداماتی در آنجا انجام شده است بنابراین مسئولان سازمان محیط زیست باید در این زمینه اطلاع رسانی کنند تا مردم در جریان امور قرار گیرند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • نیازمند تشکیل مجلس قدرتمند و کارآمد هستیم
  • برای حج تمتع هیچ نماینده‌ای از مجلس اعزام نمی‌شود/ افزایش قیمت ارز نرخ حج را گران کرده است
  • دولت یارانه حمل‌ و نقل عمومی را افزایش دهد
  • نماینده مجلس : مردم از چپاول‌های درشت مانند چای دبش نتیجه می‌گیرند که اموال آنان بلاصاحب است
  • اظهارات علیرضابیگی درباره فساد چای دبش، خودرو‌های شاسی بلند، اعتراضات سال ۱۴۰۱ و ...
  • اظهارات جنجالی علیرضابیگی درباره فساد چای دبش، خودروهای شاسی بلند، اعتراضات سال 1401 و ...
  • علیرضابیگی: مردم از چپاول‌های درشت مانند چای دبش نتیجه می‌گیرند که اموال آنان بلاصاحب است
  • هشدار جدی سعید حجاریان درباره تداوم فعالیت گشت ارشاد و احتمال افزایش قیمت بنزین
  • حضور پُر شور در دور دوم انتخابات سبب تشکیل «مجلس کارآمد» می‌شود
  • حق نداریم بنزین را به قیمت جهانی اما خودروهای ۲ دهه عقب‌تر به مردم بدهیم