Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اکوفارس، شهرام آدم نژاد در حاشیه برگزاری نمایشگاه حمل ونقل، لجستیک و صنایع وابسته در پاسخ به پرسش تسنیم مبنی بر این که آیا وزارت راه و شهرسازی با توجه هزینه حدود 20 هزار میلیارد تومانی برناممه ای برای ساخت قطعات 2 و 3 آزادراه تهران-شمال دارد و این که نظر وزارت راه برای الحاق بندر چابهار به منطقه آزاد چیست، اظهار کرد: وزارت راه و شهرسازی برای ساخت قطعات 2 و 3 آزادراه تهران-شمال برنامه دارد که البته نحوه تامین منابع آن البته فعلا مشخص نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در پاسخ به سوال دوم نیز گفت:  وظیفه بندر کاملا تخصصی است و فقط کارهای لوکال (منطقه ای) انجام نمی دهد، الحاق بندر چابهار به منطقه آزاد کار خوبی است ولی مدیریت در حوزه سازمان بنادر خواهد بود.

وی افزود: 5 گزینه در حوزه راه آهن چابهار در حال بررسی است و می خواهیم با این اصل که نمی خواهیم ارتباط مردم با بنددر را قطع کنیم کار را انجام خواهیم داد.

معاون حمل ونقل وزیر راه و شهرسازی در ابتدای این نشست نیز با بیان این که سعی می کنیم ماهیت شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک را به عنوان شرکت مادر و در بعد نظارتی ارتقا دهیم و در این باره به هیئت دولت پیشنهاداتی ارائه شده است، افزود: اوایل امسال خیلی از پروژه های عمرانی درگیر سیل شدند و به نظر می رسد شرکتی برای نظارت بر پروژه های عمرانی نیاز داریم. در این راستا از هیئت وزیران برای تغییر در این شرکت درخواست داده ایم.

آدم نژاد همچنین تصریح کرد: در حوزه دیپلماسی حمل و نقل یک سری کارها آغاز شده است که اولین آن این بوده با هر کشور ارتباط حمل و نقل کتابچه از راهبرد ارتباطات با کشور مذکور تهیه شده است. هم اکنون این کار برای 27 کشور که با آنها ارتباطات زیادی داشتیم، انجام شده است.

وی با اشاره به این که با یکی از کشورها سال های سال است که یک مشکل داریم که امیدواریم بخشی از آنها را منتشر کنیم و بخشی هم به دلیل حاکمیتی امکان انتشار ندارد، تاکید کرد:  گازوئیل سوخت عمده مصرفی حمل و نقل جاده ای برون شهری بار و مسافر است که پس از سهمیه بندی و افزایش قیمت بنزین،  تغییرات محسوسی در حوزه قیمت داده نشد و دلیلی برای این کار نداشتیم.

به گفته وی، بخشی زیادی از بودجه 99 وزارت راه بر اساس طرح جامع حمل و نقل تدوین شده و طرح جامع حمل ونقل در دستور کار ارتقا و به روز رسانی قرار دارد.

آدم نژاد میزان مصرف روزانه حمل ونقل درون شهری، برون شهری و راه آهن را 50 میلیون لیتر اعلام کرد و افزود: در شرایط درست باید روزانه 40 میلیون لیتر مصرف کنیم، در این راستا نظام توزیع کشور باید اصلاح شود،  ناوگان با ظرفیت کامل تردد کن و  سیستم موتوری وسایل نقلیه خوب باشد .

وی تاکید کرد: در حال تدوین راهبرد برای کاهش 10 میلیون لیتری هستیم و در ستاد سوخت جلساتی در این باره برگزار شده است.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان این که سعی می کنیم تمام مسافران حداقل های حقوق مسافر را بدانند، گفت: البته برخی مواقع باید حقوق مسافر را اصلاح کنیم و بخشی از حقوق مسافر مبتنی بر حقوق واقعی مسافران نیست.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۱۴۵۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علاقه‌مندی تاجیکستان برای سرمایه‌گذاری لجستیکی در چابهار

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از سازمان بنادر و دریانوردی، شایسته مراد زاده معاون وزیر حمل ونقل تاجیکستان در دیدار با علی‌اکبر صفایی معاون وزیر راه و شهرسازی بر علاقه مندی دولت این کشور برای سرمایه‌گذاری لجستیکی در بندر چابهار تاکید کرد.

معاون وزیر حمل ونقل تاجیکستان در این نشست افزود: روابط دو جانبه تجاری و اقتصادی بین تهران و دوشنبه در سطح خوبی قرار دارد.

وی با اشاره به سوابق تاریخی و فرهنگی مشترک بین ایران و تاجیکستان، اظهار داشت: در ۲ سال گذشته سطح روابط اقتصادی و جابه‌جایی کالا بین دو کشور رو به رشد بوده و افزایش یافته است.

مراد زاده همچنین از علاقه تاجیکستان برای ساخت محوطه لجستیکی در بندر چابهار خبر داد.

اهتمام دولت سیزدهم برای توسعه روابط تجاری با کشور‌های فارسی زبان

در این دیدار همچنین علی‌اکبر صفایی، معاون وزیر راه و شهرسازی ایران نیز با اشاره اهتمام دولت سیزدهم برای توسعه همکاری‌های اقتصادی و بازرگانی با کشور‌های همسایه به ویژه با کشور‌های فارسی زبان، تاکید کرد: رویکرد تهران در توسعه همکاری‌های حمل‌ونقلی و ترانزیتی با کشور‌های همسایه، منافع برد- برد و اشتراکی برای همه فعالان اقتصادی است.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه مطابق برنامه‌ریزی انجام شده و اهتمام وزیر راه وشهرسازی ایران برای اتصال بندر چابهار به راه‌آهن سراسری کشور در یک سال آینده، تاکید کرد: با حضور دولت هند و سرمایه‌گذاری یک شرکت هندی در بندر چابهار، علاوه بر ارتقای ظرفیت‌های زیرساختی و تجهیزاتی این بندر، عملکرد تخلیه و بارگیری بندر چابهار نیز به بیش از پنج میلیون تن افزایش یافته است.

صفایی با بیان اینکه آینده تجاری و بازرگانی بسیار خوبی در انتظار بندر چابهار است، افزود: هم اکنون کشتی‌های لاینر به صورت مستقیم از هند و چین در بندر شهید بهشتی چابهار پهلوگیری می‌کنند.

وی با استقبال از سرمایه‌گذاری زیرساختی دولت و شرکت‌های خصوصی مورد تایید تاجیکستان در بندر چابهار برای ساخت محوطه لجستیکی در این بندر تاکید کرد: مدل اقتصادی و بازرگانی مد نظر دولت تاجیکستان، میزان و مدت قرارداد سرمایه‌گذاری این کشور در بندر اقیانوسی چابهار را تعیین خواهد کرد.

به گفته صفایی، سرمایه‌گذار تاجیکی این امکان را دارد با ساخت محوطه لجستیکی در بندر چابهار، از آن برای ترانزیت کالا‌های کشورش و کالا‌های سایر کشور‌ها استفاده کند و از تسهیلات و تخفیفات ترانزیتی بندر چابهار بهره ببرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در بندر چابهار هستیم
  • آمادگی بندر چابهار برای تسهیل تجارت اقتصادی با کشور تاجیکستان
  • سفر هیات تجاری و‌ اقتصادی تاجیکستان به بندر چابهار
  • جای خالی بخش خصوصی در سفر رئیس جمهور به پاکستان
  • علاقه‌مندی تاجیکستان برای سرمایه‌گذاری لجستیکی در چابهار
  • آمادگی تاجیکستان برای ساخت محوطه لجستیکی در بندر چابهار
  • رسیدگی به امور سرمایه‌گذاران از اولویت‌های کاری منطقه آزاد چابهار
  • رسیدگی به امور سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصادی از اولویت‌های کاری منطقه آزاد چابهار است
  • ماجرای رقابت پشت‌پرده ایران و پاکستان در بندر چابهار و گوادر!
  • ایجاد منطقه آزاد تجاری برای تجار افغانستانی در چابهار