Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار گلپایگان گفت: برای دیواره سازی مسیر رودخانه‌ روستای زرنجان و وانشان ۱.۵ میلیارد تومان اعتبار درخواست دادیم که علی رغم مکاتبات صورت گرفته اما هنوز تخصیص داده نشده است.

به گزارش خبرنگار ایمنا از گلپایگان، حسین یارمحمدیان در جلسه مدیریت بحران شهرستان اظهار کرد: لایروبی مسیل سیل‌ها از اقداماتی است که با امکانات شهرستان انجام شده است‌.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یارمحمدیان با تأکید بر مجهز شدن بخش امداد و نجات جمعیت هلال احمر در مقابله با وقوع سیل در شهرستان، تصریح کرد: با وجود بارندگی‌های سیل آسا در فروردین ماه سال جاری اما اتفاقی در شهرستان رخ نداد.

وی گفت: برای دیواره سازی رودخانه‌ روستای زرنجان و وانشان ۱.۵ میلیارد تومان اعتبار درخواست کردیم که علی رغم مکاتبات متعدد، اما هنوز تخصیص داده نشده  که تقاضای رسیدگی داریم.

فرماندار گلپایگان گفت: باتوجه به مکاتبات قبلی تمام ادارات باید وسایل نقلیه رادر اختیار فرمانداری قرار دهند و همچنین مدیریت منابع آب شهرستان پیگیری لازم را انجام دهد که قبل از پایان سال پروژه‌ها و ادامه روند لایروبی‌ها تکمیل شود.

۱۲ روستای شهرستان در معرض سیل قرار دارد

در ادامه علیرضا ناطقی، مدیر بنیاد مسکن گلپایگان گفت: امسال ۱۷ میلیارد تومان اعتبار بهسازی در اختیار قرار داده شد که به ۱۸۰۹ مورد وام پرداخت شده است.

مدیر بنیاد مسکن گلپایگان با بیان اینکه اعتبارات خسارت سیل در دو سال اخیر به ترتیب سال گذشته یک میلیارد و ۱۵۵ میلیون تومان بوده که ۱۰۵ فقره وام ۱۰ و ۱۵ میلیون تومانی پرداخت شده است، افزود: امسال ۵۲ فقره وام به میزان ۷۸۰ میلیون تومان پرداخت شده است.

ناطقی با بیان اینکه ۱۲ روستای شهرستان در معرض خطر سیل قرار دارند که ۱.۵ میلیارد تومان اعتبار برای سیل بند این روستاها نیاز است، گفت: ۳۵۰ میلیون تومان اعتبار برای سیل بند زرنجان نیاز که تاکنون تخصیص داده نشده است.

کد خبر 401330

منبع: ایمنا

کلیدواژه: فرماندار گلپایگان سیلاب ستاد مدیریت بحران لايروبي رودخانه شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۱۵۵۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارش‌های سیل‌آسا در ‌هرمزگان/ از انسداد تا طغیان رودخانه

مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان و فرماندار شهرستان میناب آخرین وضعیت بارندگی ها و خسارات در سطح استان و شهرستان میناب را اعلام کردند. - اخبار استانها -

مهرداد حسن زاده مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم در بندرعباس اظهار داشت: بالغ بر 20 روستای استان همچنان انسداد مسیر بر اثر طغیان رودخانه‌های فصلی دارند و منتظر هستیم با فروکش کردن حجم آب، مسیرها بازگشایی شود. 

وی افزود: بیشتر این مسیرها در شرق هرمزگان هستند، ما از دیشب تخلیه اضطراری 4 روستا و اسکان 170 خانوار در مکان امن را در شهرستان جاسک داشتیم همچنین در شهرستان قشم نیز به 80 خانوار مسافر و گردشگران اسکان داده شد. 

مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان گفت: در بخش شهرها شاهد آبگرفتگی معابر بودیم برای برآورد خسارت احتمالی مترصد فروکش کردن آب هستیم، همچنین خساراتی به بخش های زیرساختی برق و آب وارد شده است. 

وی تصریح کرد: در حوزه برق خسارات شامل آسیب به 191 تیر فشار متوسط بود که 135 تیر تاکنون تعویض شده، همچنین 202 مورد اصلاح رابط های فشارهای متوسط، 61 مورد خرابی و افتادگی تیرهای فشار ضعیف بوده که 42 تیز تعویض شد، تعویض 11 ترانس و اصلاح سیم پارگی ها نیز بخش دیگری از خسارات به حوزه برق بود. 

حسن زاده با تاکید بر اینکه در مجموع برق 10300 مشترک در هنگام بارش ها قطع شد گفت: با تلاش عوامل شرکت برق برق اکثر مناطق وصل شده و تنها 1200 مشترک همچنان بدون برق هستند. 

وی افزود: در خصوص انسداد مسیر شهرستان بشاگرد به جاسک باید گفت این مسیر جاده فرعی است و تلاش برای بازگشایی انجام می‌شود و در این زمینه مشکلی وجود ندارد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان با اشاره به اینکه جمع بندی خسارات پس از ارزیابی نهایی اعلام می‌شود گفت: به دستگاه‌های مختلف اعلام شده تمام مسائل و خسارات وارده را ارزیابی و با مستندات لازم ارائه دهند تا در اولین فرصت جمع بندی و اعلام میران خسارت صورت گیرد. 

مجید سلحشور فرماندار شهرستان میناب نیز در گفتگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: خوشبختانه در سطح شهرستان میناب شاهد خسارات زیادی نبودیم تنها در چند روستا شاهد مسدود شدن راه‌ها هستیم که پس از کاهش حجم آب، عملیات بازگشایی معابر آغاز می‌شود. 

وی افزود : در خصوص روستای زمین در، در بخش، سندرک سیل به چند خانه خسارت زده اما خسارت گسترده نیست از عوامل امدادی و هلال احمر خواسته ایم خدمات مورد نیاز مردم را ارائه دهند. 

سلحشور گفت: میزان بارندگی‌ها قابل توجه بود و همچنان منتظر روان آبهای جنوب کرمان برای ذخیره در پشت سد استقلال میناب برای افزایش ذخیره فعلی هستیم.

به گزارش تسنیم، خوشبخانه در استان هرمزگان بارش ها خسارت گسترده و قابل توجهی وارد نیاورده‌اند اما مخاطبان این خبرگزاری از مسئولان برای رفع مشکلات پل آبنما کنخ کمک می خواهند. 

بر اثر طغیان رودخانه، مسیر حرکت خودروهای سنگین از بندر خمیر به بندرلنگه و بلعکس مسدود و ترافیک نسبتا سنگینی را به بار آورد هر چند این مسیر در حال بازگشایی است اما توجه به این آبنما و رفع مشکلات آن مورد تاکید است. 

.

انتهای پیام/864/

دیگر خبرها

  • رها سازی آب فردا از سد گلستان
  • ایمن‌سازی کامل کانال آب ری - ورامین در گرو تأمین اعتبار
  • تکمیل طرح رانش محور ماربره به صالح آباد در گرو تخصیص اعتبار
  • آسیب سیلاب به دیوارحایل و کناره بندی رودخانه ملنتی جیرفت
  • بارش‌های سیل‌آسا در ‌هرمزگان/ از انسداد تا طغیان رودخانه
  • طغیان کم سابقه رودخانه سرباز در پی بارش‌های شب گذشته
  • ۱۲۸ میلیاردتومان اعتبار برای مسیر یاسوج- سی سخت تخصیص یافت
  • تخصیص ۱۲۸ میلیارد تومان برای جاده یاسوج به سی‌سخت
  • حمله و گلاویز شدن حیرت‌انگیز خرس با زن پیرانشهری
  • بانوی پیرانشهری در حمله خرس زخمی شد