Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، روزنامه «اسرائیل هیوم» امروز یکشنبه خبر داد که تیم رئیس جمهور آمریکا در خصوص طرح صلحش برای اسرائیل و فلسطین، بزودی تصمیم می‌گیرد که این طرح را که به «معامله قرن» معروف است، چه زمانی رونمایی کند. 

«معامله قرن» قرار بود اوایل سال جاری بعد از انتخابات پارلمانی رژیم صهیونیستی رونمایی شود. اما ناتوانی بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر فعلی رژیم صهیونیستی و حزبش (لیکود) در کسب آراء لازم، تشکیل کابینه جدید را به انتخابات دوم و سوم در طول یک سال جاری کشانده و سبب شده است تا رونمایی از معامله قرن به تأخیر افتد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسرائیل هیوم نوشت، با آنکه کابینه جدید تشکیل نشده، تصمیم در خصوص انتشار طرح یا تعویق انتشار آن بزودی گرفته خواهد شد و اگر به تعویق بیفتد به بعد از انتخابات آمریکا که نوامبر ۲۰۲۰ برگزار می‌شود، موکول می‌شود.  

بنا بر این گزارش، این طرح حدود یک سال است که آماده شده و رئیس جمهور آمریکا از بیم آنکه این اقدامش دخالتش در انتخابات در فلسطین اشغالی تلقی شود، آن را به تعویق انداخته است.

بیش از دو سال از ادعای دونالد ترامپ یا به تعبیری دیگر از وعده او برای اعلام جزئیات «معامله قرن» گذشته است. بخش اقتصادی این طرح سال (چهارم و پنجم) تیر ماه (۱۳۹۸) در بحرین منتشر شد که عنوان آن «صلح برای شکوفایی» بود.

تشکیلات خودگردان فلسطین و دیگر گروه‌های فلسطینی بشدت با این طرح مخالفت کرده‌اند. این طرح، حق بازگشت آوارگان و پایتختی قدس برای فلسطین را نادیده گرفته است.

اسرائیل هیوم همچنین نوشت که دولت آمریکا چند ماه است که برای اعلام این طرح آماده است اما با تکرار انتخابات در اسرائیل، هر بار ناچار شده که اعلام آن را به تعویق اندازد.

این روزنامه همچنین گزارش کرده که ترامپ شخصاً به نظر می‌رسد که عملاً از اینکه این طرح بتواند صلحی بین فلسطینی‌ها و اشغالگران اسرائیلی ایجاد کند، ناامید شده اما همچنان به داماد و مشاور خود جرد کوشنر امیدوار است. طبق این گزارش، ترامپ گفته «یکی از سخت‌ترین امور محقق کردن صلح است و اگر جرد کوشنر نتواند این کار را بکند، پس یعنی این کار واقعاً محال است». 


ترامپ. کوشنر. ایوانکا ترامپ

 

انتخابات پارلمانی در فلسطین اشغالی فروردین ماه گذشته برگزار شد و پس از آنکه نتانیاهو از تشکیل دولت ناتوان ماند، انتخابات دیگری در شهریور ماه برگزار شد.

با وجود برگزاری انتخابات دوم در یک سال گذشته، نتانیاهو رهبر حزب لیکود و «بنی گانتز» رهبر حزب آبی‌وسفید هر دو نتوانستند بعد از انتخابات شهریور، در فرصت‌های چهار هفته‌ای که داشتند، کابینه‌ای فراگیر تشکیل دهند.

با به پایان رسیدن فرصت قانونی، پارلمان این رژیم خود را منحل اعلام کرد و گفت که سومین انتخابات سراسری در فلسطین اشغالی طی یک سال جاری در تاریخ دوم مارس ۲۰۲۰ (دوازدهم اسفند ۱۳۹۸) برگزار خواهد شد.

با این حال، نتایج پیمایش‌های افکارسنجی جدید در فلسطین اشغالی از افزایش فاصله حزب آبی‌وسفید با حزب حاکم رژیم صهیونیستی به شش کرسی حکایت دارد.

«اسرائیل هیوم» دو روز پیش (جمعه ۲۲ آذر) گزارش کرده بود، اگر امروز در فلسطین اشغالی انتخابات سراسری برگزار شود، حزب آبی‌وسفید با صعود چهار پله‌ای در مقایسه با انتخابات شهریور ماه، حائز ۳۷ کرسی پارلمان می‌شود.

در هر صورت باز هم نه ائتلاف راست و نه ائتلاف چپ حائز اکثریت لازم (۶۱ کرسی)‌ برای تشکیل کابینه نخواهند شد و بن‌بست سیاسی در رژیم صهیونیستی بعد از انتخابات سوم نیز ادامه خواهد یافت مگر آنکه در شرایط جدید، آویگدور لیبرمن رئیس حزب «اسرائیل بیتنا» که حدود هشت کرسی خواهد داشت، حاضر به ائتلاف شود؛ کاری که در دو انتخابات گذشته انجام نداد.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۱۵۵۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آرمین: شرم آور است

آفتاب‌‌نیوز :

محسن آرمین در مجمع عمومی جبهه اصلاحات در واکنش به اقدام دولت آمریکا مبنی بر وتوی قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد در خصوص عضویت کامل و قطعی دولت فلسطین در این سازمان، اظهار کرد: آمریکا در حالی به این قطعنامه رأی منفی داد که از پانزده عضو شورای امنیت ۱۲ عضو رأی مثبت و دو عضو به آن رأی ممتنع داده بودند. به عبارت دیگر ترکیب آرا به روشنی حاکی از این واقعیت و حقیقت است که آمریکا به تنهایی در برابر اراده جهانی مبنی بر به رسمیت شناختن حق ملت بزرگ و تاریخی فلسطین در تعیین سرنوشت خود ایستاده است.

نایب رئیس جبهه اصلاحات ایران با اشاره به استدلال رابرت وود نماینده آمریکا در سازمان ملل در استفاده آمریکا از حق وتو و رد قطعنامه مذکور، افزود: سخن نماینده آمریکا در سازمان ملل بدان معناست که از نظر آمریکا هرگونه اقدامی برای راه حل دو کشوری باید به جلب رضایت رژیم اسرائیل و بدون کمترین فشاری بر این رژیم باشد. رژیمی که به تصریح مقاماتش اساساً فلسطینی را انسان نمی‌داند و فراتر از آن برای فلسطینی حق حیات قائل نیست و در حال حاضر به رغم موج محکومیت بین المللی همچنان مشغول کشتار و قصابی فلسطینیان و پاک سازی نژادی در غزه است.

وی این گفته رابرت وود که «سؤالات حل نشده‌ای وجود دارد که آیا متقاضی دارای معیار‌هایی است تا به عنوان یک کشور در نظر گرفته شود یا خیر» را توجیه دیگر نماینده آمریکا در سازمان ملل دانست و گفت: معنای این سخن آن است که از نظر دولت آمریکا، فلسطینیان که در حال حاضر خواهان بدیهی‌ترین حقوق یک ملت یعنی حق تعیین سرنوشت خویش هستند، صلاحیت برخورداری از چنین حقی را ندارند. این منطق آشکارا به معنای همراهی با اسرائیل در قبال فلسطینیان و اعلام حمایت از جنایات این رژیم نژادپرست در غزه است.

 آرمین یادآور شد: بحران شش ماهه اخیر غزه به رغم تمامی تلخی و هولناکی خود جامعه جهانی را به این نتیجه قطعی رسانده است که دشواره فلسطین و منطقه خاورمیانه بدون تشکیل دولت مستقل فلسطینی قابل حل نیست و هرگونه راه حلی که رسماً و عملاً حق مسلم فلسطینیان در تعیین سرنوشت خویش را به رسمیت نشناسد، استعماری، ظالمانه و محکوم به شکست است.

وی افزود: آنچه در جمعه گذشته در شورای امنیت سازمان ملل متحد رخ داد در حقیقت افشای چهره ریاکار دولت آمریکا بود که از دهه نود به این سو کوشیده است از خود چهره یک میانجی در منازعه فلسطینی - اسرائیلی به نمایش بگذارد و طی شش ماهه گذشته به رغم سیل کمک‌های تسلیحاتی به اسرائیل، با تظاهر به فشار به اسرائیل و طرفداری از راه حل دودولتی در فلسطین و ریختن آذوقه به غزه، وجهه خود را در سطح بین الملل حفظ کند. اما طرح پیشنهادی قطعنامه عضویت فلسطین در سازمان ملل متحد در فضای مساعد جهانی و عدم مخالفت اعضای شورای امنیت سازمان ملل با این طرح، آمریکا را ناگزیر ساخت نقاب ریاکاری از چهره بردارد.

نایب رئیس جبهه اصلاحات ایران تأکید کرد: آنچه موجب شد آمریکا در برابر جامعه جهانی ناگزیر از تحمل چنین هزینه سنگینی شود معنا و لوازم قطعنامه مذکور بود. مطابق این قطعنامه درصورت تصویب، فلسطین به عضویت رسمی سازمان ملل در می‌آمد و مانند همه اعضای این سازمان، دولتی مستقل و برخوردار از حق دفاع در برابر تجاوز شناخته می‌شد و ادامه حمله اسرائیل به غزه تجاوز و اشغال خاک کشور دیگر و نقض صریح قوانین بین المللی به شمار می‌آمد. از این رو وتوی قطعنامه مذکور از سوی آمریکا آشکارا به معنای حمایت از این تجاوز و نسل کشی ملت فلسطین است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • رونمایی از مجمع پارلمانی جهانی شهید سلیمانی (ره)
  • ابوعبیده: اسرائیل در شن‌های غزه گیر افتاده است
  • هشدار مصر به اسرائیل در خصوص حمله به رفح
  • پیشنهاد قطری برای ۳ بازیکن تاثیرگذار پرسپولیس
  • پیشنهاد مشترک یک باشگاه قطری به سه بازیکن پرسپولیس
  • پیشنهاد مشترک یک باشگاه قطری به سه بازیکن تاثیرگذار پرسپولیس
  • سیاست بایدن در قبال فلسطین می‌تواند به شکست وی در انتخابات منجر شود
  • آرمین: شرم آور است
  • رونمایی از اسامی ۱۳ نامزد انتخابات ریاست فدراسیون شطرنج
  • رونمایی از اسامی ۱۳ نامزد انتخابات فدراسیون شطرنج