Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، یک متخصص بیماری‌های عفونی، گفت: احتمال خطر چرخش ویروس آنفلوانزا و ویروس‌های مشابه در پاییز و زمستان وجود دارد.

 شیرین افهمی، افزود: آنفلوانزا یک عفونت معمولا تنفسی و ناشی از ویروس آنفاوانزاست که از سال‌ها قبل وجود داشته و بر اساس اپیدمیولوژی فصلی و شرایط بیماران با شدت متفاوت علائم خود را معمولا به صورت تنفسی نشان می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: چند نوع ویروس داریم که علائم تنفسی می‌دهند و آنفلوانزا یکی از آن‌ها است که در فصول سرد سال با آن مواجه می‌شویم. بیماری که مبتلا به ویروس آنفلوانزاست دچار عفونت تنفس فوقانی و تب بسیار بالاست و با کوفتگی و درد شدید عضلات ساق پا و یا تمام بدن روبه روست. این علائم ممکن است در سایر ویروس‌ها هم مشاهده شود، ولی در آنفلوانزا شدت آن بیشتر است. البته این علائم اختصاصی آنفلوانزا نیست، ولی در فصول سرد سال یک احتمال جدی را به سمت آنفلوانزا می‌برد.

این متخصص بیماری‌های عفونی، افزود: نکته مهم بحث اپیدمیولوژی و خطر چرخش ویروس آنفلوانزا و ویروس‌های مشابه در پاییز و زمستان است. از این رو همه ساله از سوی وزارت بهداشت، با توجه به آخرین یافته‌های پزشکی جهان در این حوزه دستوالعمل‌هایی برای مهار این بیماری به دانشگاه‌های علوم پزشکی ابلاغ و برای آموزش همگانی برای پیشگیری و شناسایی علائم این بیماری برنامه ریزی می‌شود.

وی گفت: قطعا پیشگیری همواره مقدم بر درمان است. رعایت اصول احتیاط استاندارد (بهداشت دست و آداب سرفه) و رعایت اصول احتیاط مبتی بر روش انتقال عفونت یا میکروب‌ها به روش رعایت احتیاط قطرات (بهداشت دست و رعایت فاصله یک متری از فرد مبتلا برای کارکنان بهداشتی و درمانی مرتبط با بیمار مبتلا به آنفلوانزا) وجود دارد؛ بنابراین برای اینکه در فصل‌های شایع دچار عفونت‌های تنفسی نشویم یا میزان انتقال بیماری را کم کنیم همه افراد جامعه چه در محیط‌های بهداشتی درمانی و چه در سایر مراکز جمعی (خانه، مهد کودک، مدارس، دانشگاه ها، ادارات و...)، مصرف مایعات فراوان (به شرط اینکه منعی نداشته باشد)، استراحت کافی، رعایت بهداشت دست و آداب سرفه، حفظ فاصله یک متری با افردی که علائم تنفسی بیماری آنفلوانزا یا ویروس‌های مشابه را دارد، جلوگیری از دست دادن و روبوسی از راه کار‌های موثری است که باید به طور جدی مورد توجه همگان قرار گیرد.

منبع: مهر

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت دانستنی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۱۵۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علائم ورم معده یا گاستریت چیست؟

آفتاب‌‌نیوز :

افراد مختلف با توجه شدت و نوع بیماری و همچنین سطح سلامتی شان ممکن است علائم مختلفی را در اثر ابتلا به ورم معده تجریه کنند. به طور کلی رایج‌ترین علائم بروز بیماری گاستریت عبارتند از:

دل درد، سوزش معده، رفلاکس اسید معده، سوء هاضمه، بروز علائم بد گوارشی بعد از خوردن غذا، حالت تهوع، استفراغ، احساس پر بودن ناحیه بالایی شکم بعد از مصرف غذا، نفخ، سکسکه، کم شدن اشتها، مدفوع سیاه رنگ، استفراغ خون یا موادی شبیه قهوه و ….

در صورت مشاهده این علائم و داشتن تجربه بیماری‌های عفونی معده مانند زخم معده، بهتر است در اولین زمان ممکن به پزشک مراجعه کنید. توجه داشته باشید که تشخیص به موقع و زود هنگام در درمان بیماری گاستریت بسیار موثر است.

چه عواملی خطر بروز گاستریت معده را افزایش می‌دهند؟

استفاده مکرر از برخی دارو‌ها و مسکن‌های رایج مانند آسپرین و ایبوپروفن بدون تجویز پزشک می‌تواند باعث ایجاد پیش زمینه بیماری گاستریت شوند. علاوه بر این مصرف نوشیدنی‌های الکلی، استرس شدید و افزایش سن نیز عواملی هستند که می‌توانند خطر ابتلا به بیماری گاستریت را افزایش دهند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • استطاعتِ ۱۵۰ متقاضی حج رد شد
  • علائم ورم معده یا گاستریت چیست؟
  • جهان در خطر: تنها راه جلوگیری از همه‌گیری‌های حیوانی چیست؟
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • از کجا بفهمیم سرطان معده داریم یا نه؟
  • هشدار دانشمندان؛ همه‌گیری آنفلوانزا در جهان (فیلم)
  • بیماری ایکس ؛ همه گیری بعدی جهانی در راه است؟
  • بیماری ایکس؛ همه‌گیری بعدی جهانی در راه است