Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@02:21:54 GMT

چه زمانی نمی‌توانیم واکسن آنفلوانزا تزریق کرد؟

تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۱۶۵۵۲

چه زمانی نمی‌توانیم واکسن آنفلوانزا تزریق کرد؟

ایسنا/لرستان معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: داروخانه‌ها باید فقط با نسخه پزشک انسولین را به فروش برساند.

دکتر امین حسنوند در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص کمبود انسولین اظهار کرد: مطابق دستورالعمل وزارتخانه داروهای ویکتوزا و نوورپید به‌صورت سهمیه‌ای در کل کشور توزیع می‌شود که سهمیه استان دو برابر نیاز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: متأسفانه برخی افراد به‌خاطر ترس از کمبود دارو به‌صورت آزاد انسولین را از بازار خرید و جمع‌آوری کرده بودند که کمبود کاذب ایجاد شده بود.

این مسئول افزود: با تمهیدات معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان داروی انسولین در اختیار یک سری داروخانه منتخب قرار گرفت و این داروخانه‌ها باید فقط با نسخه پزشک انسولین را به فروش برساند.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان بیان کرد: هر داروخانه‌ای که داروی انسولین را به‌صورت آزاد بفروش برساند سهمیه بیمه آن قطع و با خاطیان به‌صورت جدی برخورد می‌شود.

حسنوند در ادامه درباره مصرف واکسن آنفلوانزا گفت: این واکسن برای پیشگیری است و افرادی که دچار آنفلوآنزا شدند نباید این دارو را مصرف کند.

وی عنوان کرد: بیشتر برای بیماران دیابتی، افراد سالخورده و افرادی که نقص سیستم ایمنی دارند واکسن آنفلوانزا تدارک دیده شده است.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان با اشاره به اینکه این واکسن باید در اوایل مهرماه تزریق می‌شد چرا که بین سه تا چهار هفته طول می‌کشد تا سیستم ایمنی بدن فعال شود، اظهار کرد: برای داروی ضد ویروس آنفلوآنزا مشکلی نداریم.

حسنوند در خصوص قاچاق دارو گفت: یکی سری داروهای قاچاق در سطح شهر توزیع شده و داروخانه‌هایی هستند که این توزیع را انجام دادند که با هماهنگی اداره تعزیرات، اماکن و معاونت غذا و دارو این داروخانه‌ها شناسایی شدند و مطابق با قوانین از هفته آینده با آنان برخورد و پلمپ می‌شوند.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: در حوزه مکمل‌های غذایی مشکلی که داشتیم اداره مکمل ما فعال نبود که با تغییراتی که انجام شد الان با حضور در عطاری‌ها و داروخانه‌ها تمام مکمل‌های غذایی و بدنسازی و دارویی را بررسی می‌کنیم و هر کدام از این مکان‌ها مکمل و داروهای قاچاق داشته باشند ضبط و امحا می‌شوند.

وی افزود: استفاده از مکمل‌هایی که دارای برچسب اصالت باشند مشکلی ندارد.

حسنوند بیان کرد: به هر شرکتی مجوز توزیع نمی‌دهیم ولی برخی شرکت‌ها شبانه اقدام به توزیع اقلام خود کردند که آن‌ها را شناسایی کردیم.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان اظهار کرد: استفاده از مکمل‌های دارویی با توجه به ساختار آن‌ها می‌تواند منجر به نارسایی کلیوی، مشکلات کبدی، مشکلات جسمی و عقیمی شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی واکسن آنفلوانزا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۱۶۵۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان مدیریت اعتبار پروژه بیمارستانی کوهدشت را پرداخت نکرده است

به گزارش خبرنگار مهر، بهرام دلفان امروز چهارشنبه در جلسه بررسی مصوبات سفر رئیس‌جمهور به لرستان با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی لرستان هشت پروژه در دور اول سفر رئیس‌جمهور به استان داشته است، اظهار داشت: یکی از این پروژه‌ها بیمارستان «نیایش» خرم‌آباد بوده که ابتدا ۲۳ درصد پیشرفت داشت که الان پیشرفت فیزیکی آن به ۶۵ درصد رسیده است.

وی با بیان اینکه تعداد تخت‌های این بیمارستان از ۵۱۵ تخت به ۶۱۱ تخت رسیده است، افزود: اگر پرداخت اعتبار این بیمارستان به همین روال باشد، سال آینده افتتاح خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه بیمارستان «رازی» کوهدشت نیز ۵۵ درصد پیشرفت داشته که اعتبارات آن تأمین نشده است، ادامه داد: اگر اعتبار آن اختصاص پیدا می‌کرد، روند پیشرفت آن بیشتر می‌شد.

دلفان با بیان اینکه بخشی از اعتبارات این بیمارستان باید از سوی سازمان مدیریت و بخشی هم توسط وزارت بهداشت تأمین می‌شد، گفت: سازمان مدیریت نتوانسته سهم خودش را عملیاتی کند.

وی با بیان اینکه بیمارستان «گهر» دورود نیز ۲۵۶ تخت دارد و ۳۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، گفت: سه پروژه دیگر سفر دولت شامل درمانگاه «بزنوید»، «چمن سلطان» و امامزاده «محمدحسن» تکمیل شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان، افزود: همچنین زایشگاه خرم‌آباد که جز مصوبات سفر رئیس‌جمهور به استان بوده نیز عملیاتی و تکمیل شده است.

کد خبر 6087655

دیگر خبرها

  • آغاز واکسیناسیون بیش از ۹ هزار عمره گزار خراسان رضوی
  • معرفی ۴۸ واحد از املاک دانشگاه علوم پزشکی لرستان برای مولدسازی
  • سازمان مدیریت اعتبار پروژه بیمارستانی کوهدشت را پرداخت نکرده است
  • انواع شیرخشک در تمام داروخانه‌های قم موجود است
  • اغازواکسیناسیون پنوموکوک (سینه پهلو)در مجموعۀ زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه
  • شایع‌ترین بیماریهای متقاضیان حج تمتع خراسان رضوی فشارخون و دیابت است
  • فشارخون و دیابت، بیماری شایع متقاضیان حج تمتع
  • تزریق ۵۸۴ هزار دز واکسن فلج اطفال در خراسان رضوی
  • ۵۸۴ هزار دز واکسن فلج اطفال در خراسان رضوی خورانده و تزریق شد
  • به زودی، واکسیناسیون پنوموکوک و روتاویروس کودکان هرمزگانی