Web Analytics Made Easy - Statcounter

قاسم ابراهیم‌زاده، رییس اداره مشارکت‌های مردمی، مدارس و مراکز غیر دولتی اداره کل آموزش و پرورش استان قزوین روز دوشنبه در این خصوص به خبرنگار ایرنا گفت: از بین آموزشگاه‌های فعال موجود، ۱۱۳ واحد علمی آزاد، ۲۲۷ آموزشگاه زبان، ۱۷ مرکز آزمون، یک آموزشگاه فنی حرفه‌ای و ۶ مرکز تشخیص اختلالات یادگیری هستند.
وی با اشاره به اینکه فراگیری آموزشگاه‌های یاد شده به استناد قانون تاسیس مدارس و مراکز آموزش و پرورش سنین ۶ تا ۲۰ سال را دربر می‌گیرند، تصریح کرد: براساس قوانین موجود تنها مرجع صدور مجوز فعالیت آموزشگاه‌های علمی آزاد و زبان‌های خارجی جهت آموزش افراد کمتر از ۲۰ سال و مراکز آموزشی پیش‌ دبستانی، آموزش و پرورش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته این مسوول آموزشی، تعداد فراگیران این آموزشگاه‌ها در هر ترم، به ویژه در فصل تابستان که با تغییراتی همراه هستند حدود ۲۰ هزار نفر را شامل شده که بخش عمده آنان را فراگیران زبان‌های خارجی تشکیل می‌دهند.
ابراهیم‌زاده تاکید کرد: محتوای آموزشی و کتاب‌های این مراکز با نظارت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بوده و فراگیران در سطوح مختلف اعم از تقویت بنیه علمی، جبرانی، کلاس‌های پیشرفته، مکالمه و رفع اشکال در آنها شرکت می‌کنند.
وی در رابطه با شهریه این آموزشگاه‌ها اظهار داشت: شهریه‌ها متناسب با سطح هر کلاس از ۱۴۰ هزار تا ۱۹۰ هزار تومان متغیر است.
ابراهیم‌زاده با بیان اینکه آموزشگاه‌های علمی تاثیر بسیار زیادی در امر آموزش دانش‌آموزان داشته و توانسته‌ به بسیاری از نیازهای آنان پاسخ دهد، افزود: شاید برخی آموزشگاه‌ها در این زمینه چندان موفق نباشند که این موضوع باید با دوره‌های ضمن خدمت و کیفیت بخشی، مرتفع شود.

برچسب‌ها اداره کل آموزش و پرورش قزوین استان قزوین آموزش

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اداره کل آموزش و پرورش قزوین استان قزوین آموزش اداره کل آموزش و پرورش قزوین استان قزوین آموزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۱۶۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیین‌نامه‌های شورا‌های عالی آموزش و پرورش استان‌ها بازنگری می‌شوند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی گفت: در سازمان مدارس غیردولتی برنامه‌هایی در سه حوزه قانونگذاری، مدیریتی-سیاست‌گذاری و برنامه‌های مشترک با سایر معاونت‌ها دنبال شد.
احمد محمودزاده افزود: در این قالب‌ها، کار مهم در حوزه قانون‌گذاری، بازنگری قانون تأسیس مدارس و مراکز غیردولتی بود که پس از ۱۸ ماه به نتیجه رسید، ۱۶ ماده آن تغییر یافت و ابلاغ شد.
وی با بیان این که حمایت از معلمان و مؤسسان تثبیت و موضوع نظارت در این قانون، جدی‌تر مطرح شد، افزود: در کنار این موضوع، بحث استقرار را نیز پیگیری کردیم و به نتیجه رساندیم و موضوع مدارس استیجاری و احداثی سروسامان پیدا کرد.
رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی با بیان اینکه بررسی و بازنگری آیین‌نامه‌های مربوط به شورا‌های عالی آموزش و پرورش استان‌ها برای احیای برخی از ظرفیت‌ها، از کار‌های مهمی است که امسال دنبال خواهد شد، گفت: چندین برنامه را هم با قرارگاه اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین در دست اجرا داریم که در اختیار استان‌ها قرار خواهد گرفت.
محمودزاده همچنین از بررسی طرح مدرسه مجازی بزرگسالان خبر داد و گفت: مصوبه این موضوع سال گذشته دریافت شد چراکه به دنبال کاهش تنوع مدارس و تجمیع در داخل مدرسه مجازی هستیم؛ طرح این کار به شورای عالی آموزش و پرورش ارجاع و به زودی نهایی خواهد شد.
وی با اشاره به مبنای صدور مجوز در سازمان مدارس غیردولتی که قانون است، ادامه داد: فعالیت مراکز آزمون‌ها در کشور باید در چارچوب مجوز و مقررات باشد، فعالیت مراکز فاقد مجوز ممنوع است و در صورت مشاهده تعطیل خواهد شد.
معاون وزیر آموزش و پرورش همچنین از استان‌ها خواست تا هوش مصنوعی را در مدارس غیردولتی با مفموم درست، شروع کنند.
محمودزاده در ادامه بر اجرای نظام دوری در مدارس غیردولتی، جذب مربی بهداشت، اجرای جدی برنامه‌های پرورشی، استمرار کیفی و جدی طرح‌هایی از قبیل آوای آسمانی، چفیه‌های بهشتی و طرح ولایت تأکید و خواستار ایجاد تمهیدات لازم برای ایجاد نمازخانه در مدارس شد.

دیگر خبرها

  • ۷۲هزار نفر در کشور آموزش‌های هنر را فرا گرفتند
  • توسعه کمی و کیفی آموزشگاه‌های هنری
  • توسعه کمی و کیفی آموزشگاه‌ها هنری
  • لزوم استفاده از ظرفیت‌های دانشگاه آزاد برای پویایی و شکوفایی کشور
  • ۲۱ هزار نوآموز کردستانی در پایگاه‌های سنجش ارزیابی شدند
  • آیین‌نامه‌های شورا‌های عالی آموزش و پرورش استان‌ها بازنگری می‌شوند
  • دانشگاه آزاد آبادان میزبان نشست سراسری مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان
  • اردو‌های دانش آموزی باید در اولویت فعالیت‌های مدارس باشد 
  • کمبود مراکز خدمات رفاهی در آزاد راه پر تردد قزوین - رشت+ فیلم
  • بهره مندی بیش از ۸۴ هزار بانوی خوزستانی از آموزش‌های مهارتی