Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-19@17:42:34 GMT

آغاز برخورد با مراکز نصب سوخت گازمایع در مازندران

تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۱۷۲۱۲

آغاز برخورد با مراکز نصب سوخت گازمایع در مازندران

پس از افزایش قیمت بنزین موج جدیدی در مازندران برای استفاده از سوخت جایگزین گاز سی ان جی یا همان گاز طبیعی آغاز شد که منجر به افزایش تقاضا و محدودیت پاسخگویی شد.

کمبود و محدودیت عرضه کیت ها یا سیستم گاز سی ان جی در مازندران مردم را در صف ها و نوبت های طولانی قرار داد که باعث شد بازار سیستم های سوخت جایگزین گاز مایع یا همان گاز ال پی جی داغ شود، اقدامی که از نظر قانونی ممنوع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عباس دهقان همزمان با آغاز طرح در مازندران به خبرنگار ایرنا گفت: نصب سیستم سوخت جایگزین گاز مایع بر روی تمامی خودروها ممنوع بوده و هیچ مرکز رسمی در استان مازندران برای این موضوع وجود ندارد.

وی در پاسخ به فعالیت آزاد مراکز شخصی نصب مخزن گاز مایع در مناطق مختلف استان، افزود: از گذشته نیز با این مسئله برخورد می شد، اما از امروز به صورت جدی تر با تمامی واحدهای نصب گاز مایع برخورد خواهد شد.

نماینده اتحادیه سوخت جایگزین کشور در مازندران گفت: از این پس به شکایات مردمی بسنده نخواهد شد و با گشت های بازرسی به همراه تعزیرات حکومتی و دستگاه های نظارتی اقدام به جست و جوی این مراکز خواهیم کرد و در صورت مشاهده هرگونه خلاف در این زمینه نه تنها برخورد جریمه ای با آن واحد صنفی می شود، بلکه ممکن است به تعطیلی واحدهای متخلف نیز بینجامد.

وی تنها سوخت جایگزین بنزین برای خودروها را گاز سی ان جی عنوان کرد و گفت: هیچ مرجع و کارگاه رسمی برای نصب مخزن سوخت گاز مایع برای خودروها در استان مازندران وجود ندارد.

آینده سوخت گاز مایع در مازندران

نماینده اتحادیه سوخت جایگزین کشور در مازندران در مورد خروج از معضل خودروهای دارای سوخت مایع افزود: در استان های دیگر همچون تهران و اصفهان جایگاه های سوخت برای ارائه این نوع سوخت و مسائل پیرامونی استفاده خودروها از سوخت گار مایع تعبیه شده است اما در مازندران این مسئله اجرا نشد.

دهقان با بیان اینکه برنامه هایی برای ساماندهی این مسئله در دست است ، افزود: باید تا تدوین و نهایی شدن این برنامه ها صبر کرد و نمی توان اطلاعاتی به مردم داد که نتوان اجرایی کرد.

مشکل کمبود کیت های سی ان جی چیست ؟

وی مشکل کیت‌های سی ان جی یا همان اجرای سامانه سوخت دوم سی ان جی شامل مخزن و همه تجهیزات را افزایش تقاضای همزمان با افزایش نرخ بنزین عنوان کرد و گفت: به طور متوسط مصرف و نصب روزانه کیت های سی ان جی بر روی خودروهای استان ۲۰ برابر شده است ضمن این که تقاضاها بیش از این است.

نماینده اتحادیه سوخت جایگزین کشور در مازندران کمبود مراکز رسمی نصب سامانه سی ان جی بر روی خودروها را از دیگر مشکلات استان عنوان کرد و گفت: این مشکل در مناطق غربی استان بیشتر احساس می شود.

دهقان با بیان اینکه هم اکنون ۱۳ مرکز مجاز نصب سامانه سوخت گار طبیعی در استان وجود دارد، افزود: سه مرکز نیز در دست راه اندازی داریم اما برنامه ما این است که در هر شهرستان مازندران حداقل ۲ مرکز مجاز معاینه و نصب سی ان جی ایجاد شود.

سامانه سی ان جی یارانه ای در اختیار مردم قرار می گیرد

نماینده اتحادیه سوخت‌های جایگزین کشور در مازندران اعلام کرد: تمامی نیازهای استان برآورد شده و قرار است کیت های سی ان جی در کمترین زمان به صورت یارانه ای در اختیار مردم گذاشته شود.

دهقان به زمان دقیق این طرح اشاره نکرد و افزود: با اجرای این طرح کمک خوبی به متقاضیان نصب سوخت جایگزین خواهد شد.

وی در واکنش به محدودیت تامین نیاز سوخت سی ان جی و کلافگی مردم مازندران، افزود: نسبت به تقاضای مردم آگاه هستیم و می دانیم در هفته های اخیر با نوبت های طولانی مواجه بوده اند و از این بابت از آنها عذر خواهی می کنیم.

دهقان ادامه داد: تمامی نیاز استان مکاتبه شده است و امیدواریم در هفته های  آینده تمامی نیاز مازندران به کیت های سوخت سی ان جی برطرف شود.

برچسب‌ها نرخ سوخت مازندران گاز مایع

منبع: ایرنا

کلیدواژه: نرخ سوخت مازندران گاز مایع نرخ سوخت مازندران گاز مایع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۱۷۲۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین نشای مکانیزه مازندران آغاز شد

نخستین نشای مکانیزه مازندران با حضور مسئولان استانی و شهرستانی در هشت هکتار از اراضی زراعی روستای فیروزکلای بخش دشت سر آمل آغاز شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از آمل، سیدمحمود حسینی پور استاندار مازندران در آغاز نخستین نشاء مکانیزه کشور در آمل با بیان اینکه فصل برنجکاری در کشور با کاشت نخستین شالی در شالیزارهای روستای " فیروزکلا" بخش دشت سر شهرستان آمل آغاز شد اظهار داشت: توسعه مکانیزه شدن فرایند کاشت  تا برداشت برنج دنبال می‌شود که هدف کاهش هزینه تمام شده برای قشر  شالیکار است.

وی گفت: در حوزه برنج کاری بیشترین مشکلات را داریم و در دوسال گذشته اقداماتی برای رفع مشکلات انجام شد و با انجام برخی پیگیری‌ها درصدد ارتقای بهره‌وری برنج هستیم.

استاندار مازندران با تاکید بر تولید برنج یادآور شد: مصرف آب در فرایند تولید برنج باید مدیریت شود و در این زمینه  از ظرفیت شرکت های دانش بنیان استفاده می‌کنیم تا با برنامه ریزی و صرفه جویی بتوان  افزایش کمیت و  کیفیت محصول برنج را شاهد بود.

استاندار مازندران به رونق بازار برنج اشاره کرد و یادآور شد: خارج شدن رکود  در بازار برنج را در دستور کار داریم و از اواخر سال گذشته با دستور رئیس جمهور و اختصاص بودجه برای خرید برنج مازندران اقدام شده که برنج های دپو شده در حال خریداری است.

حسینی‌پور در ادامه گفت: برنجکاران در فرآیند تولید برنج باید از فروش محصول در بازار با قیمت مناسب رضایت داشته باشند.

بابک مومنی سرپرست جهادکشاورزی استان مازندران هم در نخستین آئین نشای مکانیزه مازندران با بیان اینکه امسال قابلیت کشت برنج مازندران در 215 هزار هکتار  وجود دارد، اظهار داشت: امنیت غذایی نقش مهمی در کشور دارد و در چارچوب برنامه‌ها وزارت کشاورزی  نگاه به سمت بهره وری و عملکرد دارد که با دانش محققین و انتقال این دانش همراه باشد‌. 

وی از تشکیل انجمن کشاورزان پیش‌رو در این استان خبر داد و عنوان کرد: پیش‌بینی شده 10 تا 15 درصد با استفاده از برنامه ریزی کودی  و استفاده از ریزمغذی‌ها در سیستم آبیاری متناوب، ارتقای عملکرد داشته باشیم.

سرپرست جهاد کشاورزی مازندران با تاکید بر اینکه بیش از 91 درصد ظرفیت آببندان‌ها پر شده است ولی در بخش سدها مشکل داریم، خاطرنشان کرد: تاکنون 175 هزار هکتار با بیش از 80 درصد شخم اولیه انجام شده و قریب به 58 هزار هکتار یعنی 30 درصد آماده نشا هست که سال گذشته نسبت به 50 سال گذشته سخت‌ترین سال بوده و امسال وضعیت بهتری را مواجه خواهیم بود.

مومنی از اجرای اولین پروژه پایلوت ملی طرح جامع زیرساخت اراضی کشاورزی در نوایی محله فریدونکنار خبر داد و گفت: در کشاورزی بحث باز چرخانی آب و تکمیل طرح زیرساخت در اراضی شالیزار در دستور کار است که هم زیرساخت تامین آب داشته باشد و از دسترس خارج نشود که تا دو هفته آینده آماده افتتاح خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: در طرح توسعه ارقام پرمحصول امسال در27 هزار هکتار اقبال به سمت کشت پرمحصول است که با اتخاذ تدابیری پیش بینی می‌شود از 900 هزار تن برنج سفید به بیش از یک میلیون تن برنج برداشت داشته باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صرفه‌جویی ۲۹۱ میلیون لیتر بنزین در پارسال
  • گاز مایع در قزوین به صورت الکترونیکی توزیع می‌شود
  • نخستین نشای مکانیزه مازندران آغاز شد
  • برخورد قاطع با مراکز غیرمجاز رمز ارز دیجیتال در استان مرکزی
  • آغاز جشنواره آفرینو برای ارایه ابتکارهای دانش آموزان
  • برخورد قاطع دستگاه قضایی با متخلفان حوزه منابع طبیعی و محیط زیست
  • برخورد بازدارنده دستگاه قضایی با متخلفان حوزه منابع طبیعی و محیط زیست
  • برخورد قاطع با پیمانکاران متخلف
  • معدوم سازی بیش از ۱۶۰ هزار کیلو گرم از فرآورده‌های خام دامی در مازندران
  • برخورد با پیمانکاران متخلف و عوامل غیرقانونی زباله‌گردی