Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی شهردار تبریز با بیان این‌که احداث پارک های محله ای و افزایش سرانه فضای سبز می تواند بسیاری از مشکلات محیط زیستی را برطرف سازد، گفت: طی دوسال اخیر نه تنها اجازه ندادیم حتی یک متر از باغات تبریز تبدیل کاربری شوند، بلکه برای اولین بار با تغییر کاربری مسکونی به فضای سبز، سرانه فضای سبز شهرمان را افزایش دادیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایرج شهین باهر در دیدار مدیران شهرداری تبریز با نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی، گفت: در نخستین روزهای آغاز به کار بنده در شهرداری تبریز، امام جمعه محترم، برگشت اعتماد مردمی به مجموعه شهرداری، مبارزه با فساد، خدمت صادقانه و همراهی و همدلی با اعضای شورای شهر را از جمله انتظارات خود از مجموعه مدیریت شهری برشمرد که تاکنون در حد توان این موارد یادشده را محقق ساختیم.

وی در ادامه یادآور شد: در سال ۹۶ شهرداری تبریز با  بدهی های معوق به بانک ها مواجه بود که خوشبختانه در دوسال اخیر بدهی های شهرداری را تقریبا به صفر رساندیم.

وی  اظهار کرد: در این مدت ما نه تنها نیروی جدید به شهرداری تبریز اضافه نکردیم، بلکه هزارنفر از پرسنل را که شرایط بازنشستگی داشتند، بازنشست کردیم.

شهردار تبریز با بیان اینکه محله محوری رویکرد اصلی شهرداری تبریز در دوسال گذشته بود، افزود: ما پروژه های ویترینی را کنار گذاشته و به موضوعاتی پرداختیم که واقعا مورد نیاز مردم است.

وی بیان کرد: تبریز با فرسودگی شدید آسفالت معابر مواجه بود که با توزیع بیش از ۳۵۰هزارتن آسفالت در این مدت، به رغم افزایش چندین برابری قیمت قیر، وضعیت آسفالت شهر را ارتقا دادیم.

شهردار تبریز اجرای نهضت آسفالت، افزایش سرانه فضای سبز، تکمیل خط یک مترو، آغاز احداث سه پروژه مهم عمرانی، مبارزه با فساد و شفاف سازی، پرداخت بدهی های معوق و ساماندهی پرسنل را به عنوان مهم ترین اقدامات دوسال اخیر شهرداری تبریز برشمرد.

وی در بخش دیگری از صحبت های خود شفاف سازی را یکی از مهم ترین رویکردهای شهرداری تبریز دانست و اضافه کرد: تمام قراردادهای شهرداری تبریز، مناقصه ها، جزئیات بودجه و طرح تفصیلی برای ایجاد شفافیت در سایت های شهرداری تبریز منتشر می شود و در اختیار مردم قرار می گیرد.

شهین باهر تاکید کرد: مبارزه با رانت و فساد در مجموعه شهرداری تبریز رویکرد اصلی  ماست و در این مدت هرچند در این مسیر سنگ اندازی هایی وجود داشت، اما با لطف خداوند متعال و حمایت های امام جمعه تبریز توانستیم این مسیر را پشت سر بگذاریم.

 به گزارش روابط عمومی شهرداری تبریز؛ تکمیل پروژه های نیمه تمام، از دیگر مواردی بود که شهردار تبریز در ارائه عملکرد دوسال گذشته خود به آن اشاره کرد و گفت: مرکز همایش های بین المللی تبریز، میدان آذربایجان، مقبره الشعرا و خط یک مترو تبریز از جمله پروژه های ناقص بودند که تکمیل کرده و آن ها را به مرحله بهره برداری برسانیم.

وی خاطرنشان کرد: طی دوسال گذشته هزار و ۳۰۰میلیارد تومان اعتبار برای مترو تبریز تزریق کرده ایم که در نوع خود بی نظیر است و در نظر داریم تا پایان سال خط یک قطار شهری تبریز را به ایستگاه پایانی و تا پایان پنجمین دوره شورای شهر تبریز، فاز یک خط دو مترو را به پایان برسانیم.

شهین‌باهر همچنین تبدیل وضعیت کارکنان و ایجاد امنیت شغلی را یکی دیگر از دغدغه های خود عنوان کرد و افزود: با پیگیری هایی که انجام دادیم، از طرف وزارت کشور مجوز تبدیل وضعیت حدود هزار و ۵۰۰ الی ۲هزار نفر از پرسنل شهرداری تبریز صادر شد که هم اکنون در حال انجام مراحل اداری است.

وی در رابطه با  کلنگ زنی سه پروژه مهم عمرانی با همکاری قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) نیز گفت: پارک بزرگ تبریز به عنوان آرزوی دیرین شهروندان، اتوبان ولایت به عنوان خروجی جدید شهر و پروژه تصفیه خانه پسماند به عنوان بزرگ ترین پروژه زیست محیطی شهر در پی امضای تفاهم نامه با قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) عملیاتی می شوند.

وی با اشاره به پرداخت مستمر حقوق کارکنان، یکی دیگر از موضوعات مطرح‌شده توسط شهردار تبریز ، گفت: ماهانه حدود ۷۵میلیاردتومان حقوق و مزایا به کارکنان پرداخت می شود و خوشبختانه پرداخت حقوق بدون تاخیر یا با تاخیری بسیار اندک همراه است.

 به گفته شهردار تبریز، عودت هزار و ۴۰۰میلیاردتومان از حقوق رسمی شهرداری تبریز و احداث سه ایستگاه آتش نشانی از مهم ترین دستاوردهای مجموعه مدیریت شهری تبریز در دوسال اخیر به شمار می‌رود.

شهین باهر در پایان همچنین از اجرای طرح های مسیرگشایی و احداث ۶۵۰واحد آپارتمان در شهرک اندیشه برای رفع معضل حاشیه نشینی و ساماندهی سکونتگاه های غیررسمی خبر داد.

انتهای خبر

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی باغ شهر تبريز شهردار تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۱۷۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتحادیه شهرداران در کشور تشکیل می‌شود

شهردار یزد گفت: ایجاد اتحادیه شهرداران بر روند فعالیت ۱۴۰۰ شهرداری تاثیرگذار است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد، ابوالقاسم محی‌الدینی، امروز_ سی‌ام فروردین_ در حاشیه یکصد و نوزدهمین نشست مجمع شهرداران کلانشهرها و مراکز استان‌ها که در مشهد مقدس در حال برگزاری است اظهار کرد: در مجمع کلانشهرها به بررسی مسائل کلان مربوط به مدیریت شهری در سراسر کشور پرداخت می‌شود.

وی افزود: در اجلاسیه‌ای که در مشهد برگزار شد موضوعاتی مورد بررسی قرار گرفت که برخی از آن‌ها می‌تواند بر ۱۴۰۰ شهرداری سراسر کشور تأثیر مستقیم بگذارد.

شهردار یزد ادامه داد: ایجاد اتحادیه شهرداری‌ها موضوعی است که در برنامه هفتم توسعه به آن اشاره مستقیم شده از این جهت شهرداران کلانشهرها و مراکز استان‌ها امروز به بررسی ابعاد مختلف ایجاد این اتحادیه پرداختند.

محی‌الدینی افزود: افزایش هماهنگی بین کلانشهرها و مراکز استان‌ها در جریان برگزاری دهه کرامت دیگر دستور کار این جلسه بود.

کد خبر 745893

دیگر خبرها

  • شهردار منطقه ۱۱ تهران : برخی سازمان ها به آتش نشانی اجازه بازدید ایمنی نمی‌دهند
  • تبدیل بلوار نوبهار شهر کرمانشاه به پیاده راه
  • اتحادیه شهرداران در کشور تشکیل می‌شود
  • سال ۱۴۰۳ سال شکوفایی پروژه‌های محرومیت‌زدایی خواهد بود
  • بازآفرینی ۵۰۰۰ مترمربع از میدان ساعت تبریز
  • «ابوطالبی» مدیر منطقه ۳ شهرداری اصفهان شد
  • تشکیل برنامه راهبردی عملیاتی شهرداری شیراز تا سال ۱۴۰۴
  • برنامه پشتیبانی شهرداری تهران برای دور دوم انتخابات مجلس
  • توزیع ۱۰۰ هزار تن آسفالت در پهنه غرب و شمال‌غرب تبریز
  • اجرای ۳۱ رشته مسیرگشایی با ۲۰ کیلومتر طول در تبریز