Web Analytics Made Easy - Statcounter

قادری درباره سامانه‌های نقل و انتقال اولویت حج تمتع و فراخوان بروز رسانی اطلاعات ودیعه گذاران حج تمتع گفت:از اردیبهشت سال جاری سامانه‌ای با آدرس tasharof.haj.ir راه اندازی شده است تا کسانی که قصد واگذاری یا دریافت اولویت حج تمتع را دارند به آن مراجعه کنند. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی سازمان حج و زیارت؛ محمد تقی قادری مدیرکل فناوری اطلاعات سازمان حج و زیارت درباره سامانه‌های نقل و انتقال اولویت حج تمتع و فراخوان بروز رسانی اطلاعات ودیعه گذاران حج تمتع اظهار کرد: از اردیبهشت سال جاری سامانه‌ای با آدرس tasharof.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

haj.ir راه اندازی شده است تا کسانی که قصد واگذاری یا دریافت اولویت حج تمتع را دارند به آن مراجعه کنند.

وی افزود: در گذشته خلاء‌ای در این رابطه وجود داشت چرا که برخی افراد بنا به دلایلی قصد واگذاری اولویت حج تمتع خود را داشتند و از طرفی برخی افراد مستطیع نیز درخواست دریافت اولویت حج تمتع را داشتند، اما یک سامانه جامع، متمرکز و تحت نظارت سازمان وجود نداشت که این افراد را به هم وصل کند و در برخی موارد افراد سودجو و دلال نیز در این حوزه حضور می‌یافتند. خوشبختانه با راه اندازی سامانه تشرف شاهد یک نظم و انسجام برای واگذاری و دریافت اولویت‌های حج تمتع هستیم.

مدیرکل فناوری اطلاعات سازمان حج و زیارت با بیان اینکه سامانه tasharof.haj.ir به نوعی ارتباط دوسویه واگذارکنندگان و متقاضیان، مستقیما بدون واسطه افراد سودجود و دلال را برقرار می‌کند، گفت: متقاضیان «واگذرکنندگان و دریافت کنندگان اولویت حج تمتع» ابتدا با مراجعه به درگاه اینترنتی ذکر شده به ثبت اطلاعات و درخواست خود می‌پردازند و سپس بعد از احراز هویت و تایید مراحل، به یکی از دفاتر خدمات زیارتی معرفی می‌شوند تا کار‌های واگذاری قبوض ودیعه گذاری حج تمتع صورت گیرد.

قادری با اشاره به راه اندازی سامانه نقل و انتقال اولویت حج تمتع در سال ۹۸ گفت: هیچ نقل و انتقالی بدون مراجعه به سامانه tasharof.haj.ir و طی کردن مراحل پیش بینی شده انجام نمی‌گیرد و واگذارکنندگان و دریافت کنندگان اولویت نیز از مراجعه به افراد واسطه گر و خرید و فروش به صورت وکالتی یا. پرهیز نمایند چراکه تنها ملاک واگذاری و دریافت اولویت، سامانه ذکر شده خواهد بود.

وی تصریح کرد: از ابتدای راه اندازی سامانه tasharof.haj.ir تا کنون بیش از ۱۳ هزار انتقال و واگذاری اولویت حج تمتع انجام گرفته است.


مدیرکل فناوری اطلاعات سازمان حج و زیارت درباره فراخوان تکمیل اطلاعات دارندگان قبض ودیعه گذاری حج تمتع نیز توضیحاتی را ارائه کرد و گفت:فراخوان تکمیل اطلاعات که باید از سوی ودیعه گذاران انجام شود به منظور بروز رسانی اطلاعات و ارتباط دو سویه با آنان، برای برنامه‌های کوتاه مدت و بلند مدت حج تمتع و تخصیص سهمیه به استان‌ها برای اعزام و سایر امور اجرایی خواهد بود.

وی افزود: به منظور سهولت متقاضیان محترم درگاه اینترنتی به آدرس reserve.haj.ir طراحی شده تا افراد هرچه سریعتر به آن مراجعه داشته باشند.

قادری با تاکید بر اینکه تمامی دارندگان قبض ودیعه گذاری حج تمتع باید اطلاعات خود را بروزرسانی کنند، تصریح کرد: اعزام، برنامه ریزی‌ها و حتی واگذاری اولویت حج تمتع در سامانه tasharof.haj.ir نیز منوط به حضور در فراخوان تکمیل اطلاعات است.


مدیرکل فناوری اطلاعات سازمان حج و زیارت با بیان اینکه حدود یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر در نوبت تشرف به حج تمتع قرار دارند، افزود: سامانه طراحی شده فقط برای افرادی که در اولویت تشرف قرار دارند طراحی نشده و ضروریست تا همه دارندگان قبوض ودیعه گذاری حج تمتع به آن مراجعه کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: حج تمتع نقل و انتقال حج فیش حج حج و زیارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۱۷۳۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نحوه انتقال اطلاعات گوشی در صورت شکستن یا سوختن ال سی دی

شکستن صفحه نمایش گوشی یکی از اتفاقات ناگواری است که می‌تواند برای همه ما رخ دهد. یکی از اولین سؤالاتی که بعد از شکستن صفحه نمایش به ذهن کاربران می‌رسد این است که حالا چه بر سر اطلاعات ذخیره شده در گوشی می‌آید؟ آیا با تعویض ال سی دی اطلاعات گوشی پاک می‌شود؟ پاسخ این است که نه لزوماً؛ چراکه در اکثر مواقع بازیابی اطلاعات گوشی ال سی دی شکسته ممکن است. در این مطلب خواهیم دید که شکستن ال سی دی گوشی چه تأثیری روی اطلاعات گوشی می‌گذارد و چگونه می‌توان اطلاعات گوشی با صفحه شکسته را بازیابی کرد.

آیا آسیب دیدن یا تعویض ال سی دی گوشی باعث پاک شدن اطلاعات میشود؟

آسیب دیدن صفحه نمایش یا همان ال سی دی گوشی لزوماً به معنای از دست رفتن اطلاعات نیست. چرا که اصولاً اطلاعات روی قطعه‌ای به نام حافظه داخلی یا هارد گوشی ذخیره می‌شود و خراب شدن ال سی دی گوشی تأثیری روی آن نمی‌گذارد. السیدی فقط کار نمایش اطلاعات را بر عهده دارد و حتی اگر کاملاً از کار بیفتد، اطلاعات همچنان روی هارد باقی می‌ماند و می‌توان آن را بازیابی کرد.

البته از آنجایی که معمولاً شکستگی صفحه نمایش بر اثر ضربه فیزیکی اتفاق می‌افتد، این احتمال وجود دارد که سایر قطعات مثل باتری موبایل یا حافظه داخلی آن نیز بر اثر این ضربه آسیب ببینند. به همین دلیل در برخی از موارد همزمان با شکستگی ال سی دی، شاهد از دست رفتن همه یا بخشی از اطلاعات ذخیره شده روی گوشی هستیم.

یکی دیگر از راه‌هایی که می‌تواند باعث شود تا بر اثر شکستی صفحه نمایش، اطلاعات گوشی از دست برود اتفاقاتی است که ممکن است حین تعویض ال سی دی رخ دهد. برای مثال اگر تعمیرکار حین باز کردن گوشی برای جابجایی ال سی دی شکسته با ال سی دی جدید باعث آسیب به هارد شود، آن وقت ممکن است اطلاعات گوشی از بین برود.

آیا انتقال اطلاعات گوشی با ال سی دی سوخته ممکن است؟

اگرچه ممکن است به دلیل کار نکردن صفحه گوشی دسترسی به اطلاعات مشکل یا غیرممکن شود، اما انتقال اطلاعات گوشی ال سی دی شکسته همچنان ممکن است. همانطور که گفتیم وقتی ال سی دی سامسونگ یا هر گوشی هوشمند دیگری می‌شکند و یا حتی می‌سوزد، ممکن است هارد یا همان حافظه گوشی همچنان سالم باشد. بنابراین با استفاده از راهکارهایی که دسترسی به هارد را ممکن می‌سازند،‌ می‌توان اطلاعات موجود در گوشی را به دستگاهی دیگر انتقال داد و آن‌ها را بازیابی کرد.

روش‌های انتقال اطلاعات گوشی با ال سی دی شکسته

بنا به دلایل مختلف مثل قیمت تاچ ال سی دی یا تمایل به تعویض گوشی، ممکن است نخواهید که صفحه نمایش گوشی خود را تعویض کنید اما به اطلاعات موجود در آن نیاز داشته باشید. برای پاسخ به این سؤال که چگونه اطلاعات گوشی ال سی دی شکسته را خارج کنیم، در این قسمت چند نمونه از راهکارهای کارآمد برای بازیابی اطلاعات از موبایلی که صفحه نمایش آن خراب شده است را توضیح می‌دهیم.

قبل از هر چیز، توجه داشته باشید که روش بازیابی اطلاعات بستگی به میزان آسیب دارد. اگر آسیب وارد شده به ال سی دی جزئی باشد، می‌توان به‌راحتی اطلاعات آن را بازیابی کرد. اما در موارد حاد حتی این احتمال وجود دارد که بخش بزرگی از اطلاعات برای همیشه از دسترس خارج شود. با این مقدمه، حالا انواع روش‌های انتقال اطلاعات گوشی ال سی دی سوخته را مرور می‌کنیم:

1.       استفاده از بکاپ ابری یا فیزیکی

راحت‌ترین راه برای انتقال اطلاعات از گوشی ال سی دی شکسته به دستگاهی دیگر (کامپیوتر یا موبایل)، استفاده از فایل‌های بکاپ گرفته شده است. این کار باید زمانی که گوشی سالم بود انجام می‌گرفت تا بتوان در مواقعی که گوشی قابل استفاده نیست، از آن‌ها استفاده کرد.

بکاپ می‌تواند به دو شکل ابری و فیزیکی باشد. منظور از بکاپ ابری استفاد از خدمات ذخیره‌سازی ابری است که در گوشی‌های اندروید Google Drive و در اپل iCloud نام دارد. بکاپ فیزیکی نیز اشاره به ذخیره اطلاعات روی کارت حافظه، هارد اکسترنال، لپ تاپ یا کامپیوتر دارد. اگر از قبل فایل‌های مهم خود را به یکی از این دستگاه‌ها انتقال داده باشید، دیگر نیازی به بازیابی اطلاعات از گوشی ال سی دی شکسته نخواهید داشت.

2.       استفاده از اپلیکیشن‌های Screen Mirroring

اگر هیچگونه بکاپی نگرفته‌اید و گوشی شما هنوز تا حدی کار می‌کند اما صفحه نمایش آن مخدوش شده، می‌توانید از اپلیکیشن‌های Screen Mirroring مثل Vysor استفاده کنید. این اپلیکیشن‌ها صفحه نمایش گوشی شما را روی کامپیوتر نشان می‌دهند و می‌توانید از طریق کامپیوتر گوشی خود را کنترل کنید.

این روش به‌خصوص برای مواقعی که شکستگی ال سی دی باعث از کار افتادن تاچ شده کاربرد دارد. فقط کافیست گوشی موردنظر را با یک کابل USB به کامیپوتر وصل کرده و از اپلیکیشن برای کنترل موبایل استفاده کنید.

3.       استخراج اطلاعات با نرم افزار

یک روش دیگر برای انتقال اطلاعات گوشی ال سی دی شکسته به کامپیوتر، استفاده از نرم افزارهای مخصوص این کار است. این نرم افزارها تمامی فایل‌های ذخیره شده در گوشی را اسکن کرده و فایل‌هایی را که هنوز قابل ریکاوری هستند شناسایی می‌کنند. البته توجه داشته باشید که فرآیند اسکن و کار با این نرم افزارها کمی پیچیده است و روی همه گوشی‌ها جواب نمی‌دهد.

مثلاً گوشی‌های آیفون به‌دلیل امنیت فوق‌العاده بالایی که دارند، نفوذ به حافظه داخلی آن‌ها توسط نرم افزارهای مذکور غیرممکن است. برای گوشی‌های اندرویدی نیز بهتر است قبل از شروع کار، نرم افزار مناسب برای برند و مدل موردنظر را پیدا کرده و از آن برای اسکن اطلاعات استفاده کنید. همچنین توجه داشته باشید که استفاده از نرم افزارهای رایگان و نامعتبر می‌تواند به‌راحتی گوشی شما را به ویروس آلوده کند.

4.       خدمات حرفه‌ای بازیابی اطلاعات

اگر راهکارهای بالا جواب نداد، آخرین راهکار استفاده از خدمات حرفه‌ای بازیابی اطلاعات است. این روش برای گوشی‌هایی که علاو‌بر شکستگی ال سی دی، آسیب جدی به سایر قطعات داخلی آن‌ها مثل هارد وارد شده، توصیه می‌شود.

این روش نیاز به مهارت بالا و تجهیزات تخصصی دارد و به همین دلیل هزینه اجرای آن نسبتاً بالاست. پس استفاده از آن فقط در صورتی که اطلاعات موجود در گوشی واقعا برای شما مهم است پیشنهاد می‌شود. ضمن آنکه همانطور که اشاره شد، اگر آسیب وارد شده شدید باشد، ممکن است همه یا بخش بزرگی از اطلاعات حتی با این روش قابل بازیابی نباشد.

عکس

چگونه از پاک شدن اطلاعات گوشی پیشگیری کنیم؟

همانطور که مشاهده کردید، این باور که «با تعویض ال سی دی اطلاعات گوشی پاک میشود» باور کاملاً درستی نیست؛ چراکه در بسیاری از موارد، خرابی ال سی دی تأثیری روی عملکرد هارد نمی‌گذارد و اطلاعات گوشی دست نخورده باقی می‌ماند.

اما گاهی بر اثر شدت آسیب وارده و یا مشکلات پیش‌بینی نشده‌ای که ممکن است حین تعویض ال سی دی گوشی رخ دهد، احتمال از دست رفتن اطلاعات ذخیره شده روی گوشی وجود دارد. به همین دلیل بهتر است همیشه برای این اتفاق آماده باشید؛ به‌خصوص اگر اطلاعات روی گوشی برای شما ارزش ویژه‌ای دارد.

بهترین راه برای آمادگی با این شرایط و پیشگیری از پاک شدن و از دسترس خارج شدن اطلاعات گوشی، بکاپ‌گیری منظم است. همانطور که بالاتر توضیح دادیم بکاپ گرفتن باعث می‌شود تا اطلاعات گوشی معیوب به‌راحتی قابل انتقال به سایر دستگاه‌ها باشد و دیگر نیازی به استفاده از روش‌های پرهزینه که موفقیت آن‌ها قطعی هم نیست، نخواهد بود. پس انتقال اطلاعات حساس به سرویس‌های ابری و یا سایر دستگاه‌ها مثل لپ تاپ یا کامپیوتر و یا هارد اکسترنال، روش‌های مناسبی برای محافظت از اطلاعات شما هستند.

دیگر خبرها

  • جزئیات واریز مرحله سوم سود سهام عدالت | برای دریافت سود سهام عدالت به چه سایتی مراجعه کنید؟
  • ارائه ۵۰۰ هزار خدمت آزمایشگاهی
  • گلایه متقاضیان از عدم پرداخت وام ودیعه مسکن توسط برخی از بانک‌ها
  • نحوه انتقال اطلاعات گوشی در صورت شکستن یا سوختن ال سی دی
  • یک میلیون قطعه زمین به متقاضیان مسکن ملی در روستاها واگذار می‌شود
  • این افراد به خدمت سربازی اعزام می شوند
  • فراخوان ایران خودرو برای ثبت نامی های سورن پلاس و پژوپارس
  • ثبت گزارش جامعه هدف بنیاد شهید با مراجعه به سامانه سوت‌زنی
  • سند واگذاری استقلال و پرسپولیس منتشر شد + جزئیات | متقاضیان تا چه روزی فرصت دارند؟
  • استفاده از توان دانش‌بنیان‌های ایرانی در شرکت نفت و گاز مسجدسلیمان