Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴«کوروش فرزین» معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت، در گفتگو با خبرنگار ایلنا، درباره ماده ۶ آئین‌نامه حمایت از معلولان مبنی بر پوشش بیمه‌ای خدمات توانبخشی، جسمی و روانی افراد دارای معلولیت گفت: باید توجه کنیم که مسئولیت این ماده، بر عهده وزارت بهداشت است، اما وقتی به پوشش بیمه‌ای اشاره می‌شود، اولین مصداق آن در وزارت بهداشت، سازمان بیمه سلامت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وقتی به یک پوشش بیمه‌ای اشاره می‌کنیم که موظف به ارائه خدمات توانبخشی، جسمی و روانی به افراد معلول است و از همین رو باید بسته خدمتی به ما ارائه شود.

وی در ادامه گفت: ما در قبال بسته‌های خدمتی که ارائه می‌شود، تعهد داریم. بطور مثال اگر فیزیوتراپی را برای بیماران متعهد شده باشند، تمام بیمه‌شدگان ما خدمت دریافت می‌کنند. فرقی هم ندارد که معلول باشند یا غیرمعلول و همچنین فرقی هم ندارد که شهری باشند یا روستائی.

کاردرمانی در بسته تعهدی بیمه پایه نیست

فرزین در خصوص بسته‌های خدماتی مورد نیاز معلولان گفت: وزارت بهداشت باید خدمات را در بسته تعهدی بیمه تعیین کند تا بیمه سلامت مجوز ارائه آن را داشته باشد. در قوانین کنونی، قانون حمایت از حقوق معلولان وزارت بهداشت را به کاردرمانی برای معلولان مکلف می‌کند، اما مصوبه هیئت دولت صراحتا می‌گوید؛ کاردرمانی در بسته تعهدی بیمه پایه نیست و جزو بسته خدمات بیمه مکمل است. ما سازمان دولتی هستیم و نمی‌توانیم به تشخیص خود اجتهاد کنیم و بسته تعهدی صادر کنیم. تدوین و ابلاغ این بسته‌ها و آئین‌نامه‌ها در بیرون از سازمان بیمه سلامت انجام می‌گیرد.

معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت تصریح کرد: لازمه ارائه خدمات کاردرمانی به معلولان توسط سازمان بیمه سلامت، دو ابلاغیه است. نخست کاردرمانی را در بسته‌های خدماتی بیمه سلامت تعریف کنند. فرآیند طبق قانون از این قرار است که وزارت بهداشت و سازمان برنامه‌و‌بودجه بسته را به شورای عالی بیمه پیشنهاد می‌دهد و در صورت تصویب در این شورا موضوع در هیئت وزیران بررسی می‌شود و سپس به بسته‌های خدماتی بیمه افزوده می‌شود.

تعهدات باید در بسته خدماتی به ما ابلاغ شود

وی در ادامه گفت: در وهله دوم باید سرانه آن را به سازمان پرداخت کنند. یک زمانی به ما گفته شد، فردی که در بیمارستان بستری و بیمه ندارد، او را بیمه کنید. فردی که بر تخت بیمه می‌شود به سازمان پولی پرداخت نمی‌کند. سازمان هم ملزم است در ابتدای قراداد بیمه به فرد پول پرداخت کند. مسلم است که این پرداخت با مدیریت بیمه سازگار نیست و دولت باید هزینه‌کرد ما را بازگرداند. خدمتی که در تعهد ما نیست باید در بسته خدماتی ما ابلاغ و سرانه آن پرداخت شود.

خدمات بیمه‌ای یعنی ما بتوانیم خدمات به موقع ارائه بدهیم وگرنه بیمه معنا ندارد

فرزین ضمن تاکید بر این موضوع که سازمان بیمه سلامت طبق قانون اجرائی دولت اقدام می‌کند، گفت: اگر کسی با قوانین هیات دولت زاویه دارد، نمی‌تواند به ما خرده بگیرد. این اعتراض به ما وارد نیست و باید به هیات دولت ارجاع داده شود. پیش‌تر دولت ابلاغ کرد بیمه همه دهک‌ها رایگان باشند. تصمیم هم برای دولت و هم برای بیمه سلامت مشکل آفرین شد، چراکه اگر بیمه‌ای نتواند به تعهدات خود پاسخگو باشد و بازه زمانی پرداخت بدهی مراکز غیر‌منطقی شود، خدمات بیمه‌ای بی‌معناست. بیمه یعنی آنکه ما بتوانیم خدمات به موقع به افراد بدهیم. بیشتر بخوانید: بیمه شدگان رایگان به کدام بیمارستان‌ها مراجعه کنند؟ کاهش رجوع ۳۰ درصدی مردم به پزشک نسبت به سال گذشته

فرزین ضمن بیان اینکه مراجعه به مراکز خدمات درمانی نسبت به سال گذشته کاهش داشته است، گفت: آمار مراجعان به نظام خدمات درمانی کشور، نسبت به سال گذشته قریب به ۳۰ درصد کاهش یافته است. نرخ خدمات به گونه‌ای شده است که هزینه درمان نسبت به درآمد خانوار‌ها چشم‌گیر است. مردم برای مشکلات عادی به پزشک مراجعه نمی‌کنند، نه به این بخاطر که پوشش بیمه‌ای وجود ندارد، زیرا همه چیز گران‌تر شده است. اگر کسی با ۷۰۰ هزار تومان امورات خود را می‌گذراند، امروز باید آن را صرف خورد و خوراک خود کند، حتی برخی پوشاک خود را نمی‌توانند تامین کنند.

وی در ادامه افزود: طبیعتا اگر افراد با بیماری‌های جدی دست به گریبان نباشند به پزشک مراجعه نخواهند کرد. سازمان‌های متولی، به سازمان بیمه سلامت تکلیف کردند تا سرانه بیمه رایگان را برای افرادی که به بخش خصوصی مراجعه می‌کنند، حذف کند، اما عدم رجوع مردم به بخش خصوصی ربطی به این تصمیم ندارد. با افزایش گرانی‌ها مردم کمتر به پزشک مراجعه خواهند کرد. سعی می‌کنند یک سرماخوردگی را با درمان خانگی یا استراحت حل کنند، مگر آنکه مشکل حادتر شود. منبع: ایلنا خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 مراکز درمانی بیمه سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۱۷۶۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۲۲۵۰ میلیارد تومان از مطالبات پزشکان و مراکز درمانی طرف قرارداد

امتداد - معاون درمان سازمان تأمین‌اجتماعی از پرداخت 2250 میلیارد تومان از مطالبات پزشکان و مراکز طرف قرارداد این سازمان در روز سوم اردیبهشت ماه خبر داد.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ، دکتر مهدی اسلامی با قدردانی از همراهی و همکاری ارائه‌دهندگان خدمات سلامت با این سازمان در زمینه ارائه خدمات به بیمه‌شدگان تأمین‌اجتماعی، گفت: در فرایند پرداخت مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد این سازمان، روز گذشته – سوم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ – در مجموع ۲۲۵۰ میلیارد تومان بابت بخشی از مطالبات این مراکز؛ به حساب ارائه‌دهندگان خدمات سلامت طرف قراداد این سازمان واریز شد.

وی در مورد جزییات این پرداخت افزود: ۱۲۸۰ میلیارد تومان از مطالبات داروخانه‌های خصوصی و دولتی طرف قرارداد پرداخت شده و همچنین بخشی از مطالبات مربوط به سهم سازمان هدفمندی (دارویار در تعهد دولت) نیز به سازمان مربوطه جهت پرداخت اعلام شده است.
دکتر اسلامی همچنین گفت: همچنین مطالبات دو ماه از عملکرد پزشکان طرف قرارداد که بالغ بر ۲۱۸ میلیارد تومان است، به همراه یک ماه از مطالبات سایر مراکز خصوصی طرف قرارداد شامل پاراکلینیک‌ها، درمانگاه‌ها و بیمارستان‌های خصوصی به مبلغ  ۶۷۰ میلیارد تومان و مطالبات پزشک خانواده به مبلغ ۶۵ میلیارد تومان پرداخت شده است.
معاون درمان سازمان تأمین‌اجتماعی ادامه داد: الباقی مطالبات مراکز طرف قرارداد نیز ان‌شاءالله در آینده نزدیک از سوی سازمان تأمین‌اجتماعی تادیه خواهد شد.
گفتنی است سازمان تأمین‌اجتماعی در بخش درمان برای تأمین و ارائه خدمات درمانی به بیش از ۴۶ میلیون نفر افراد تحت پوشش خدمات درمانی این سازمان؛ علاوه بر امکانات درمانی ملکی خود مشتمل بر ۴۰۶ مرکز درمانی شامل ۷۹ بیمارستان و ۵ دی‌کلینیک ملکی با بیش از ۱۱هزار تخت فعال بیمارستانی در سراسر کشور، در بخش درمان غیرمستقیم نیز با ۱۲۴۸ بیمارستان و ۳۰۸۸ مرکز درمانگاهی و ۱۷ هزار و ۴۲ مرکز پاراکلینیک، مراکز بهداشتی و درمانی دولتی و غیردولتی و پزشک مستقل طرف‌قرارداد است.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • پرداخت بیش از ۱۲ هزار و ۷۳۰ میلیارد ریال به مراکز درمانی
  • پرداخت ۲۲۵۰ میلیارد تومان از مطالبات پزشکان و مراکز درمانی طرف قرارداد
  • هزینه ۱۳ میلیارد ریالی درمان بیمه شدگان کرمانشاهی طی سال گذشته
  • جزئیات خدمات درمانی «رایگان» تامین‌اجتماعی به بیمه‌شدگان
  • قرارگیری ۱۴ هزار نفر از مردم محلات کم برخوردار بام ایران زیرپوشش بیمه سلامت
  • موسسات درمانی و تشخیصی در صورت قطع سامانه‌های بیمه نیز موظف به ارائه خدمات هستند
  • ارائه رایگان ۳۶ میلیون خدمت آزمایشگاهی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی
  • قرارگرفتن بیماران توانبخشی تحت پوشش صندوق بیماری های صعب العلاج
  • ارائه ۹هزار خدمت درمان سرپائی به بیمه شدگان تامین اجتماعی سمنان
  • بهره برداری از سامانه رضایت سنجی بیمه گذاران شرکت بیمه دی/ رضایتمندی ۹۷ درصدی مراجعان در اولین دوره نظرسنجی