Web Analytics Made Easy - Statcounter

نیروهای سودانی فعال در قالب نیروهای ائتلاف سعودی بعد از تکمیل ماموریت خود در جبهه ساحل غربی یمن و تحویل این جبهه به نیروهای یمنی وابسته به عبدربه منصور هادی، رئیس‌جمهوری مستعفی یمن خاک این کشور را ترک کردند.

به گزارش ایسنا، سایت خبرگزاری "۲ دسامبر یمن" اعلام کرد، سرتیپ سرلشگر طارق محمد عبدالله صالح، فرمانده نیروهای وابسته به منصور هادی اقدام به تکریم نیروهای سودانی به سرکردگی منزول حمدان ازرق در روز یکشنبه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سایت گزارش داد، نیروهای سودانی ماموریت نظامی خود را در یمن پایان داده و ماموریت خود را به نیروهای مشترک محول کردند. نیروهای دولت مستعفی در تمامی جبهه‌های درگیری با حوثی‌ها مستقر شده‌اند.

فرمانده نیروهای وابسته به منصور هادی تاکید کرد: نیروهای مشترک ائتلاف سعودی به مبارزه با حوثی‌ها ادامه می‌دهند و ما به حفاظت از سواحل یمن خواهیم پرداخت.

در این باره شبکه المیادین به نقل از یک منبع مطلع گزارش داد، نیروهای سودانی درحال حاضر به صورت تدریجی درحال خروج از ساحل غربی یمن و تحویل پایگاه‌هایشان به دولت مستعفی هستند. تعدادی از نیروهای سودانی البته همچنان در پایگاه ائتلاف سعودی در بندر المخا و منطقه ذباب مقابل تنگه باب المندب در جنوب غرب تعز مستقر هستند.

به گفته منابع، سودان نیروهایش را کاهش داده و به طور کامل عقب‌نشینی نکرده است. سودان حدود چهار گردان از سربازانش را از ساحل غربی خارج کرده و دو گردان دیگر هنوز در این منطقه هستند. اقدام سودان به دلیل ناتوانی امارات از پرداخت حقوق این سربازان و فشارهای مردمی سودان صورت گرفته است.

یک منبع یمنی اعلام کرد که سودان حدود چهار روز پیش ۱۵۰۰ سرباز را از ساحل غربی خارج کرد. از مجموع ۱۲۰۰۰ سرباز نیز تاکنون ۷۵۰۰ سرباز از یمن خارج شده‌اند.

این منبع افزود، نیروهای سودانی پایگاه‌هایشان را به نیروهای طارق صالح که مورد حمایت امارات است، تحویل داده‌اند.

عبدالله حمدوک، نخست‌وزیر سودان اخیرا اعلام کرد تعداد نیروهای این کشور در یمن از ۱۵ هزار سرباز به ۵۰۰۰ سرباز رسیده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بحران یمن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۱۷۶۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرغامی در پاسخ به قدس آنلاین بیان کرد: تکذیب خروج ایران از ایکوم و ایکوموس

به گزارش قدس آنلاین، عزت‌الله ضرغامی امروز در حاشیه جلسه هیئت دولت  در پاسخ به پرسش خبرنگار ما درباره انتشار تصویر لایحه‌ای که حکایت از خروج ایران از این دو شورا دارد، با تکذیب این موضوع گفت: اتفاقاً در دولت مردمی فعالیت‌های مرتبط با میراث فرهنگی به‌مراتب گسترده‌تر از گذشته جریان داشته است.

وی با اشاره به اینکه این دو شورا ماهیت غیردولتی دارند و از سال‌ها قبل به همین دلیل پرداخت حق عضویت آن‌ها توسط افراد حقیقی انجام می‌شود، افزود: بنابراین تنقیح جدیدی که در مورد قوانین انجام شد و این اتفاقی که سال‌ها انجام‌شده بود و این حق عضویت که درواقع بخش حقیقی و خصوصی پرداخت می‌کرد، بنابراین تنقیح جدیدی که در قوانین صورت گرفت، هیچ ربطی به ادامه یا عدم همکاری ما با این دو مجموعه وجود ندارد و فعالیت ما بیشتر از گذشته با این دو مجموع ادامه خواهد یافت.

وی با طعنه به منتقدان دولت به‌واسطه این اخبار گفت: برخی‌ها اصلاً نمی‌دانند ایکوم و ایکوموس چیست اما می‌گویند ایران از ایکوموس خارج شده است و بعد که به آن‌ها پاسخ می‌دهیم می‌گویند خوب خیالمان راحت شد.

وزیر میراث فرهنگی گفت: خواهش من این از رسانه‌ها این است که به این اخبار دقت کنند و در دولت مردمی فعالیت‌های بین‌المللی در حوزه میراث فرهنگی گسترده‌تر از قبل ادامه دارد.

ضرغامی سپس به ارائه گزارشی از سفرهای نوروزی پرداخت و با تأکید بر اینکه سیاست دولت هدایت مسافران و مردم به سمت اقامتگاه‌های رسمی است، اظهار داشت: خراسان رضوی، مازندران، هرمزگان، گیلان، اصفهان، فارس و تهران به ترتیب بیشترین اقامت رسمی را در سال گذشته داشته‌اند.

به گفته وی اما در حوزه اقامتگاه‌های غیررسمی ترتیب رتبه‌بندی استان‌ها  مازندران، گیلان، خراسان رضوی، هرمزگان و بوشهر بوده است.

وی همچنین بابیان اینکه برخی رسانه‌ها اعلام کردند که میزان گردشگران خارجی امسال کاهش‌یافته است، یادآور شد: اساساً هنوز ورود گردشگران خارجی آغاز نشده است که چنین ادعای شود این در حالی است که در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ میزان گردشگران خارجی به ۶ میلیون و ۳۸۰ هزار نفر یعنی بیش از ۵۰.۸ درصد افزایش یافت و اگر مسئله برخی تنش‌ها با جمهوری آذربایجان که سبب شده یک میلیون و هشتصد هزار گردشگر زمینی از این کشور به ایران نیایند پیش نیامده بود ما به آمارهای قبل از کرونا بازگشته بودیم.

ضرغامی اضافه کرد: در حوزه سفرهای نوروزی هم باوجوداینکه تصور ما این بود که به دلیل تقارن ماه رمضان سفرها کاهش یابد اما بر اساس آخرین آمار که ۲۴ اسفند ۱۴۰۲ تا ۲۴ فروردین را در برمی‌گیرد ۶۳ میلیون و ۶۴۷ هزار نفر اقامت شب در سفرهای نوروزی ثبت‌شده است که نسبت به سال گذشته بیش از ۵.۱۹ درصد رشد داشته است.

منبع: قدس آنلاین آرش خلیل خانه

دیگر خبرها

  • یک سالگی جنگ داخلی سودان
  • سلاح معروف ایرانی این بار معادلات آفریقا را تغییر می‌دهد
  • کرملین خروج صلحبانان روسیه از قره‌باغ را تایید کرد
  • ماجرای نامه عجیب خروج ایران از شورای بین‌المللی موزه‌ها!
  • ضرغامی در پاسخ به قدس آنلاین بیان کرد: تکذیب خروج ایران از ایکوم و ایکوموس
  • ضرغامی: خروج ایران از ایکوم و ایکوموس کذب است
  • استوری جدید گروسی با تگ ایران
  • لغو عضویت ایران در سه سازمان جهانی؛ گاف تازه دولت؟
  • خروج ایران از شورای بین‌المللی موزه‌ها تکذیب شد
  • نامه عجیب خروج ایران از شورای بین‌المللی موزه‌ها؛ اشتباه بزرگ؟