Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-19@14:56:21 GMT

سالانه ۴۵ هزار تن زیتون در شهرستان طارم تولید می شود

تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۱۸۴۷۶

سالانه ۴۵ هزار تن زیتون در شهرستان طارم تولید می شود

جواد تاراسی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه سالانه ۴۵ هزار تن زیتون در شهرستان طارم تولید شده و سهم استان زنجان از زیتون کشور ۳.۵ تن در هکتار است، افزود: باید این عملکرد را به بیش از ۷ یا ۸ تن در هکتار برسانیم.

وی تصریح کرد: پیش‌بینی می‌شود سهم تولید کشوری زیتون در شهرستان طارم از ۴۰ درصد به ۶۰ درصد افزایش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان زنجان با اشاره به اینکه زنجان به عنوان یکی از استان‌های تولیدکننده زیتون است،  افزود: استان زنجان در زمینه سطح زیر کشت و تولید، رتبه برتر کشوری را داشته و برای توسعه تولید و سطح زیر کشت زیتون، برنامه‌های متنوعی پیش‌بینی شده است.

تاراسی با بیان اینکه با توجه به نیاز و محصول استراتژیک روغن زیتون در کشور، نیاز به واردات داشته و این بدان معنی است که تا زمان رسیدن به خودکفایی در این عرصه نمی‌توانیم واردات را قطع کنیم، اظهار کرد: این در حالی است که ارز دولتی واردات روغن زیتون از سال گذشته قطع شده و ارز نیمایی وارد می‌شود.

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان زنجان با بیان اینکه سطح زیر کشت محصول زیتون در شهرستان طارم ۲۰ هزار هکتار بوده که از این مقدار ۱۲ هزار هکتار بارده و ۸۰۰۰ هکتار در مرحله نهال است، یادآور شد: سال گذشته ۳۰ هزار تن زیتون در شهرستان طارم تولید شد که این مقدار ۴۵ درصد محصول زیتون کشور را شامل می‌شود.

تاراسی با بیان اینکه امیدواریم با خودکفایی در خصوص روغن زیتون، واردات این محصول نیز قطع شود، گفت: استان زنجان بزرگ‌ترین تولیدکننده زیتون کشور بوده و میزان تولید زیتون ۳۰ هزار تن، روغن زیتون بیش از ۲۰۰۰ تن، تناژ زیتون برای فرآوری ۲۱ هزار تن و تناژ فرآوری شوری نیز ۱۳ تن بوده است.

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان زنجان افزود: زیتون محصولی است که با توجه به ارزش بالای غذایی، دارای جایگاه ویژه و خاصی در سبد غذایی خانواده‌های ایرانی بوده و سهم به‌سزایی در سلامت‌ افراد دارد.

 تاراسی خاطرنشان کرد: خوشبختانه توسعه سطح زیر کشت و تولید زیتون در شهرستان طارم، صرفه اقتصادی خوبی دارد.

کد خبر 4798977

منبع: مهر

کلیدواژه: زیتون جهاد کشاورزی زنجان بوشهر انتخابات مجلس شورای اسلامی ایلام گرگان مجلس شورای اسلامی قزوین تعطیلی مدارس بارش برف یاسوج خطبه های نماز جمعه ثبت نام کاندیداها شهرکرد بیرجند استانداری قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۱۸۴۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لرستانی‌ها سالانه چه میزان انجیر سیاه تولید می‌کنند؟

محمدحسن کیانی‌فر بیان کرد: سطح باغات لرستان ۵۰ هزار هکتار است و ۴۳ هکتار از این میزان به باغات بارور اختصاص دارد.

او با بیان اینکه ۲۴ گونۀ میوۀ معتدل و سردسیری در لرستان کاشت و تولید می‌شود، اضافه کرد: میوۀ گرمسیری (خرما) به‌صورت محدود نیز در پلدختر تولید می‌شود.

مدیر باغبانی جهاد کشاورزی لرستان اعلام کرد: بیش از ۳۲۰ هزار تن محصولات باغی شامل میوه‌ها، تولیدات گلخانه‌ای، گیاهان دارویی و قارچ به‌صورت سالانه در این استان تولید می‌شود.

کیانی‌فر با ذکر اینکه انجیر، انار، گردو، زیتون، زردآلو و سیب شاخص‌ترین محصولات باغی لرستان است، یادآور شد: هلو، شلیل، انواع آلوها، آلبالو، به و سایر گونه‌های میوه نیز در این استان تولید می‌شود.

او با بیان اینکه لرستان مقام نخست تولید انجیر سیاه در ایران و مقام دوم جهان را دارد، خاطرنشان کرد: ۲۵۰۰ هکتار سطح زیر کشت این محصول است.

مدیر باغبانی جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به سطح زیر کشت انجیر سیاه در این استان، خاطرنشان کرد: ۳۰ هزار تن انجیر سیاه به‌صورت سالانه در باغات لرستان تولید و روانۀ بازار مصرف می‌شود.

کیانی‌فر با اعلام اختصاص بیش از ۳۵۰۰ هکتار از باغات لرستان به کشت انار، بیان کرد: بیشترین سطح زیرکشت این محصول به‌صورت تجمیعی در کوهدشت است.

او با بیان اینکه ۵۰ درصد سطح زیر کشت انار در کوهدشت است، اضافه کرد: ۵۰ درصد این محصول در باغات سایر شهر‌ها مانند خرم‌آباد و چگنی نیز تولید می‌شود.

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • کاهش۶ درصدی تورم سالانه در زنجان
  • تولید سالانه بیش از ۱۰۰ هزار تن یونجه در شهرستان میاندوآب
  • رفع تصرف اراضی ملی در شهرستان طارم
  • تورم سالانه در زنجان ۶ درصد کاهش یافت
  • لرستانی‌ها سالانه چه میزان انجیر سیاه تولید می‌کنند؟
  • بهره برداری از یک واحد تولیدی در ابهر
  • تولید سالانه ۴۰ هزار تن ورق و فویل آلومینیومی در رزن 
  • تولید سالانه ۱۶ هزار تن گیاهان دارویی در لرستان
  • سطح کشت محصول سیر در طارم ۷۰ درصد کاهش یافت
  • تولید سالانه ۱۶هزار تن گیاهان دارویی در لرستان