Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی و مدیریت امور زائران استانداری خراسان‌رضوی گفت: هوشمندسازی یکی از اولویت های اساسی در حوزه گردشگری است.

به گزارش خبرگزاری برنا از مشهد، محمد صادق براتی در دیدار تعدادی از فعالان هوشمندسازی حوزه گردشگری اظهار کرد: در حال حاضر متولی خاصی که شرکت های فن آور را مدیریت کند تا از موازی کاری آنان جلوگیری شود، وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: در زمینه شهر هوشمند از سایر استان‌ها موفق تر عمل کرده ایم اما تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله داریم.

وی افزود: آمادگی داریم ظرفیت ها و امکانات استانی را برای هوشمندسازی حوزه گردشگری به کار بگیریم و در صورت نیاز به هماهنگی در سطح ملی نیز پیگیری های لازم را تا حصول نتیجه انجام دهیم.

معاون هماهنگی و مدیریت امور زائران استانداری خراسان‌رضوی افزود: هنوز نتوانسته ایم از ظرفیت‌های عظیم صنعت گردشگری در کشور استفاده کنیم  در صورتیکه هوشمندسازی یکی از اولویت های اساسی در حوزه گردشگری است.

وی با اشاره به خدمات ارائه شده توسط شرکت های فن آور در حوزه گردشگری تاکید کرد: این شرکت‌ها باید در زمینه فروش کالا و سوغات زائر نیز ورود پیدا کرده و با طرح های نوین در این حوزه، حضوری موثر داشته باشند.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: خراسان رضوی سوغات گردشگری مشهد معاون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۱۹۱۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیریت هوشمندنیاز اساسی مازندران در آموزش عالی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، سیدمحمود حسینی پور  در کارگروه پیاده سازی آمایش آموزش عالی و مدیریت طرح تحول، بیان کرد: طرحی که وزارت علوم با عنوان پیاده سازی آمایش آموزش عالی و مدیریت طرح تحول در دست اقدام دارد، راهی برای برون رفت از مشکلاتی است که دانشگاه‌ها اکنون با آن مواجه هستند.

وی با بیان اینکه در پیاده سازی طرح تحول نباید به دنبال گزینه‌های دم دستی و غیر کارشناسی باشیم، تصریح کرد: باید با اتخاذ راهکار درست و اصولی، توانمندسازی دانشگاه مازندران هم در سطح ملی و هم در سطح بین المللی در دستور کار باشد.

مقام عالی دولت در مازندران با بیان اینکه در طرح تحول باید از خواسته‌های صنفی و بخشی پرهیز و به خواسته‌های ملی توجه شود، گفت: باز تعریف و ساماندهی رشته‌های دانشگاهی متناسب با نیاز‌های توسعه‌ای مازندران باید مورد توجه بیش از پیش قرار گیرد.

حسینی پور، رشته‌های دامپروری، کشاورزی و گردشگری صنعتی و همچنین اقتصاد دریا محور را از جمله نیاز‌های دانشگاه مازندران عنوان کرد و افزود: ایجاد رشته‌های توسعه محور در این استان باید مورد توجه بیش از پیش قرار گیرد.

وی با اشاره به آمار بالای بیکاری در بین فارغ التحصیلان دانشگاهی این استان، گفت: این امر بیانگر این است که متناسب با نیاز‌های جامعه در مراکز دانشگاهی کشور و از جمله این استان رشته دانشگاهی تعریف نشده است.

استاندار مازندران با بیان اینکه مردم مازندران باید اثرات تحول در آموزش عالی را لمس کنند، افزود: ماحصل این تحول باید منجر به ثروت آفرینی مادی و معنوی برای مردم باشد.

حسینی پور با بیان اینکه ما به دنبال تحول بازنده نیستیم و تحول برنده مد نظر ماست، گفت: به غیر از دانشگاه مازندران چهار واحد دانشگاهی دولتی دیگر نیز در این استان فعال است که هر کدام از این واحد دانشگاهی می‌توانند در تقویت دانشگاه مازندران نقش آفرینی کنند.

دیگر خبرها

  • مدیریت هوشمندنیاز اساسی مازندران در آموزش عالی
  • تکریم و معارفه سرپرست معاونت اجتماعی، فرهنگی و زیارت استانداری قم
  • پیشروی مشهد در حوزه هوشمندسازی
  • هوشمندسازی بیش از ۴۴ هزار کنتور برق در خراسان رضوی
  • آبرسانی به ۵۸۰ روستا در اولویت مدیریت آذربایجان‌شرقی
  • حقوق فروردین ماه بازنشستگان بر چه اساسی پرداخت می شود؟
  • هوشمندسازی ناوگان ترانزیت برای افزایش جذابیت ترانزیتی کشور
  • تعاونی‌ها در خوزستان توسعه یابند
  • تکمیل زنجیره تولید در بخش کشاورزی بوشهر از اولویت‌ها
  • ١٠ هزار مگاوات از بار شبکه برق در تابستان ١٤٠٢ با کنتور‌های هوشمند مدیریت شد