Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/همدان مدیرعامل انجمن خیریه حمایت از بیماران صعب العلاج و سرطانی اسدآباد گفت: انجمن خیریه منتظران اسدآباد تحت عنوان انجمن خیریه حمایت از بیماران صعب العلاج و سرطانی در حال حاضر ۲۳۰ بیمار را تحت حمایت خود داشته و خدمات رایگان را در رابطه با دارو و روند درمان به آنان ارائه می کند.

مرتضی مرادی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: بیماری های تالاسمی، هموفیلی، نارسایی کلیوی، ام.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اس، اوتیسم، پروانه ای و سرطانی از جمله بیماران تحت حمایت این انجمن به شمار می روند که در این بین بیماران سرطانی چون سرطان خون، پروستات و سینه از بیشترین بیماران تحت حمایت این انجمن هستند.

وی با اشاره به هزینه های بالای درمان بیماران سرطانی افزود: هزینه های بالای درمان بیماران سرطانی بنیان اقتصادی و فکری خانواده های دارای بیماران سرطانی را بر هم می زند که حضور و وجود این نوع از انجمن ها کمک شایانی به خانواده های دارای بیماران خاص و خود بیماران خواهد بود.

مرادی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۱۰۰ خیر عضو انجمن خیریه منتظران اسدآباد هستند، تصریح کرد: ماهیانه هر خیر از ۱۰ هزار تومان تا مبالغ بالاتر به این خیریه کمک می کنند که علاوه بر کمک های خیرین، انجمن نیز در بخش هایی دارای درآمد است.

وی با بیان اینکه ۱۳۰ قلک مربوط به انجمن در سطح شهر وجود دارد که مردم کمک های خود را از طریق این قلک ها به دست ما می رسانند، یادآور شد: کرایه ویلچر، تخت و ادوات پزشکی و کمک پزشکی از دیگر درآمدهای این انجمن برای حمایت از بیماران تحت حمایت این خیریه به شمار می رود.

مرادی خاطرنشان کرد: در این خیریه برای تمامی بیماران تحت حمایت آزمایشات، سونوگرافی و ماموگرافی رایگان بوده و علاوه بر کمک هزینه های بیمارستانی، طبق قرارداد با دو داروخانه کمک هزینه تأمین دارو بیماران نیز انجام می گیرد که در این راستا بیماران به داروخانه های طرف قرارداد معرفی شده و داروی خود را تأمین کرده و این انجمن حساب داروهای آنان را تسویه می کند.

وی یادآور شد: بیمارانی هم که نیاز به پرتودرمانی، شیمی درمانی و یا رادیولوژی داشته باشند، به مرکز مهدیه همدان معرفی شده و از طریق این مرکز تخفیفاتی برای این بیماران با رایزنی هایی که با مسئولان این مرکز انجام گرفته صورت می گیرد و مبلغی نیز از طریق مؤسسه تأمین و پرداخت می شود که تا کنون خوشبختانه هیچ بیمار تحت حمایت این خیریه  در رابطه با هزینه ها و انجام پرتودرمانی، رادیولوژی و شیمی درمانی عاجز نمانده است.

مدیرعامل انجمن خیریه حمایت از بیماران صعب العلاج و سرطانی اسدآباد با بیان اینکه شهرستان با توجه به افزایش بیماران خاص و سرطانی به این نوع از انجمن ها نیازمند است، تصریح کرد: حمایت مادی و معنوی خیرین و همشهریان در رابطه با سر پا نگه داشتن این دست از انجمن های خیریه از نقش مؤثری می تواند برخوردار باشد و درهای امید را به روی بیماران باز کند.

وی نداشتن مکان و ساختمان ثابت برای این انجمن را از مهمترین مشکلات انجمن و بیماران تحت حمایت انجمن عنوان کرد و گفت: وجود مکان ثابت و ساختمان ثابت برای این انجمن موجب جذب خیرین بیشتر، خدمات گسترده و زیربنایی تر و  رشد هر چه بیشتر انجمن برای تحت حمایت قرار دادن بیماران صعب العلاج اسدآبادی خواهد داشت.

مرادی خاطرنشان کرد: در همایش اخیر ۱۳۰ میلیون تومان برای خرید ساختمان برای این انجمن، تعهد کرده اند و اعلام داشتند که اگر نسبت به خرید ساختمان اقدام کنیم این مبلغ را به حساب انجمن واریز و هزینه خواهند کرد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر این میزان کمک برای خرید ساختمان کافی نیست، یادآور شد: از دیگر خیرین و واقفین و شهروندان اسدآبادی می خواهیم که این انجمن را با کمک های خود در خریداری ساختمان ثابت کمک کنند.

مدیرعامل انجمن خیریه حمایت از بیماران صعب العلاج و سرطانی اسدآباد در پایان گفت: در حال حاضر این انجمن امیدی برای بیماران صعب العلاج در دورترین روستای شهرستان تا بیماران مرکز شهر شده است و سعی داریم با وجود خیرین این مؤسسه را سرپا نگه داریم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بیماران صعب العلاج بیماران سرطانی انجمن خیریه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۱۹۹۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وسواس فکری چیست و چطور درمان می‌شود؟

دکتر زهرا غلامی حیدرآبادی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: تمام روزم برای اینکه بررسی کنم که هیچ چیز اشتباهی اتفاق نمی‌افتد، سپری شد. صبح یک ساعت طول می‌کشد تا از خانه بیرون بیایم، چون مطمئن نیستم که همه وسایل برقی را خاموش کرده باشم و تمام پنجره‌ها را قفل کرده باشم. سپس شش بار بررسی می‌کنم که آیا شومینه گازی خاموش است، اما اگر اوضاع درست به نظر نرسد، باید دوباره از اول همه این کار‌ها را مرور کنم.

وی گفت: ولی باز  در آخر هم از همسرم می‌خواهم دوباره همه آنها را برایم چک کند. در محل کار همیشه عقب هستم، چون همه چیز را چند بار مرور می‌کنم مبادا اشتباهی کرده باشم. اگر چک نکنم، به حدی احساس نگرانی دارم که نمی‌توانم تحمل کنم.

این روانشناس ادامه داد: اختلال وسواس فکری عملیِ شدید ممکن است توانایی کار کردن منظم، نقش داشتن در زندگی خانوادگی یا حتی کنار آمدن با افراد خانواده را برایتان غیرممکن نماید.

وی افزود: آیا افراد دارای اختلال وسواس فکری عملی کنترل خود را از دست می‌دهند؟ خیر، با اینکه این افراد با اختلال وسواس فکری عملی دائما نگران از دست دادن کنترل خود هستند، در واقع این اتفاق نمی‌افتد. حتی ممکن است آنها با این سوال مواجه باشند که آیا در حال ابتلا به جنون و یا در شُرف دیوانگی هستند. آنها معمولا با اینکه مقصر این اختلال نمی‌باشند، از وضعیت خود شرمسارند و سعی در پنهان سازی آن می‌نمایند. شما نگران از دست دادن کنترل خود هستید، ما می‌دانیم که این امر بسیار نادر است.

غلامی گفت: روبروی رفتار اجباری مقاومت کنید، نه افکار وسواسی. برای کاهش اضطراب و درک اینکه آیا این افکار ناشی از مشکل اختلال وسواس فکری عملی هستند، می‌تواند مفید باشد.وسواس فکری افکار، تصاویر و تکانه‌هایی هستند که مرتبا در ذهن فرد تکرار می‌شوند و به نظر می‌رسد خارج از کنترل فرد هستند و علی رغم میل او به ذهنش می‌آیند.اگر به اختلال وسواس مبتلا باشید، این فکر‌ها می‌تواند هم ناراحت کننده و هم ناتوان کننده باشد.

وی گفت: در وسواس فکری ترس از مرگ فرد می‌ترسد که مبادا در اثر یک اتفاقی  عزیزانش بمیرند. نگرانی درباره اینکه مبادا دیگران به خاطر شما بیمار شوند. ترس شدید از اینکه یک اتفاق وحشتناک برای فرد عزیزی اتفاق بیفتد. فکر اینکه مبادا با کسی تصادف کنید یا ناخواسته به کسی آسیب برسانید. احساس نیاز شدید برای مرتب و منظم کردن چیز‌ها تا وقتی که نحوه قرارگرفتن آنها مرتب به نظر بیاید.

غلامی گفت: معمولا افکار وسواسی آن قدر ناتوان کننده است که انجام کار‌های روزمره برایتان سخت می‌شود. معمولا این وسواس‌ها این قدر آزار دهنده هستند که فرد سعی می‌کند با انجام اعمال وسواسی یا افکار وسواسی دیگری از شر آنها خلاص شود. اجبار یا وسواس عملی رفتار‌هایی هستند که باید بار‌ها و بار‌ها انجام شود تا اضطراب ناشی از افکار وسواسی فرد کاهش یابد. اگر وسواس آلوده بودن دارید، ممکن است احساس کنید که مجبور هستید دستان خود را بار‌ها بشویید یا بار‌ها از ماده ضدعفونی کننده استفاده کنید تا نگرانی ناشی از آلوده بودن دست هایتان کاهش پیدا کند.

وی افزود: وقتی فکر وسواسی به ذهن فرد مبتلا می‌آید بسیار نگران می‌شود و تلاش می‌کند آن را به طریقی از ذهن خود خارج کند و این مساله باعث می‌شود که این افکار دوباره و بدتر از قبل بازگردند و طبیعی است که اضطراب بیشتری در فرد ایجاد کرده و باید تلاش بیشتری برای سرکوب و خارج کردن آن افکار از ذهنش بکند و این چرخه ادامه پیدا می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی ازدواج و خانواده

دیگر خبرها

  • پرداخت هزینه‌های خدماتی و درمانی بیماران سرطانی توسط دولت، به زودی
  • اضافه شدن سه بیمار دیگر به جمعیت بیماران سرطانی در استان
  • ضرورت کارآفرینی برای زندانیان و خانواده آن ها
  • شیوه ناپسند برخی از آزمایشگاه‌ها برای فرار از ورشکستگی!
  • حـذف کودکان مهاجر از سلامت
  • حمایت از بیماران سلیاکی با بسته‌های حمایتی
  • کانون پرورش فکری با چندعنوان به نمایشگاه کتاب می‌آید؟
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی
  • پس لرزه های گرانی و کمبود دارو در صحن مجلس /حاجی دلیگانی: سهم بیماران از پرداخت هزینه ها ۳۰ درصد بود نه ۵۰ درصد!
  • وسواس فکری چیست و چطور درمان می‌شود؟