Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرستادهماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان کرمان گفت: حرکت در مسیر جریان فهما توسط کانون های فرهنگی هنری مساجد، حضور بچه های مسجد را در فضای مجازی؛ حرفه ای و پررنگ تر کرده که اتفاقی قابل تحسین است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمان، حجت الاسلام مصطفی گرجی در جلسه شورای اداری ستاد که به منظور بررسی بیشتر رویداد فهما و نیز نتایج چهاردهمین جشنواره قرآن استانی مدهامتان برگزارشد؛ گفت فهما حرکتی جریان ساز در حوزه فرهنگ و هنر مساجد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

مدیرستادهماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان کرمان افزود: حرکت در مسیر جریان فهما توسط کانون های فرهنگی هنری مساجد، حضور بچه های مسجد را در فضای مجازی؛ حرفه ای و پررنگ تر کرده که اتفاقی قابل تحسین است.

 

وی تأکید کرد: امروز نیازمند حضور فعال و پویا البته به صورت تخصصی و استفاده از ابزار روز در کانون های فرهنگی هنری مساجد هستیم.

 

 

حجت الاسلام گرجی خاطرنشان کرد: برنامه ریزی و تسهیل گری برای حضور نوجوانان و جوانان با وجود برنامه های متنوع فرهنگی و هنری در مساجد، لازمه رسالت کانون های مساجد است.

 

 

در این نشست، وی به پاس خدمات ارزشمند نیروهای ستادکانون های مساجد دربرگزاری موفق چهاردهمین جشنواره قرآن مدهامتان با اهداء لوح تقدیر از آنان قدردانی کرد.

پایان پیام/80

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد خبرگزاری شبستان کانون های مساجد استان بوشهر مسجد طرح ملی فهما شیراز اردبیل قرآن کریم حجت الاسلام گرجی فهما کانون های مساجد کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۲۰۵۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امام حسن مجتبی (ع) الگوی تمام عیار صبر و بخشندگی است

اسماعیل دستگذار در گفت‌وگو با خبرنگار مهر ضمن تبریک میلاد سراسر نور حضرت امام حسن مجتبی (ع)، اظهار کرد: پیشوای دوم جهان تشیع از منظر اخلاق و بزرگواری به رسول اکرم (ص) بسیار شبیه و در زمان خودش عابدترین و بی‌ اعتناترین مردم به زیور دنیا و در کمالات انسانی یادگار پدر و نمونه کامل جد بزرگوار خود بود.

وی افزود: امام حسن مجتبی (ع) همانند دیگر معصومین (ع) دارای ویژگی و خصوصیات زیادی همچون اخلاق نیکو، مهربانی، اخلاص، عبادت، ساده زیستی، نظم و برنامه ریزی، استقامت، درایت، سخاوت، شجاعت و صبر و تحمل در برابر مشکلات بوده است.

مدیر کانون فرهنگی و هنری آستان مقدس امامزاده حضرت سید ابراهیم خراسانی (ع) شهر لاهرود بیان کرد: امام حسن (ع) نه تنها از نظر علم، تقوی، زهد و عبادت، مقامی برگزیده و ممتاز داشت، بلکه از لحاظ بذل و بخشش و دستگیری از بیچارگان و درماندگان نیز در عصر خود زبانزد خاص و عام بود، بطوری که معروف به کریم اهل بیت شد.

دستگذار ادامه داد: وجود گرامی آن حضرت آرام بخش دل‌های دردمند، پناهگاه مستمندان و تهیدستان و نقطه امید درماندگان بود. هیچ فقیری از در خانه آن حضرت دست خالی برنمی‌گشت هیچ آزرده دلی شرح پریشانی خود را نزد آن بزرگوار بازگو نمی‌کرد، جز آنکه مرهمی بر دل آزرده او نهاده می‌شد.

وی تصریح کرد: آن حضرت به گواه تاریخ فردی سخت شجاع و با شهامت و دارای امتیازات اخلاقی و فضائل انسانی فراوان بود، در سرشت و طینت ایشان برترین نشانه‌های انسانیت وجود داشت، وی شخصیتی بزرگوار، بردبار، باوقار، متین، سخاوتمند و مورد ستایش مردم بود.

دستگذار ادامه داد: امام حسن (ع) کانون علم و حکمت و سرچشمه نیکی و فضیلت بود که در راه پیشرفت اسلام از هیچ گونه جانبازی دریغ نمی‌ورزید و همواره آماده مجاهدت در راه خدا بود و تمامی توان خویش را در راه انجام امور نیک و خداپسندانه به کار می‌برد و اموال فراوانی در راه خدا بخشایش می‌کرد.

وی خاطرنشان کرد: مورخان و دانشمندان در شرح زندگانی پرافتخار آن حضرت، بخشش بی سابقه و انفاق بسیار بزرگ و بی نظیر ثبت کرده ‏اند که در تاریخچه زندگانی هیچ کدام از بزرگان به چشم نمی‌خورد و نشانه دیگری از عظمت نفس و بی اعتنایی آن حضرت به مظاهر فریبنده دنیا است.

مدیر کانون فرهنگی و هنری آستان مقدس امامزاده حضرت سید ابراهیم خراسانی (ع) شهر لاهرود گفت: همت بلند و طبع عالی حضرت مجتبی (ع) اجازه نمی‌داد کسی از در خانه او ناامید برگردد و گاه که کمک مستقیم مقدور حضرت نبود، به طور غیر مستقیم در رفع نیازمندی‌های افراد کوشش می‌کرد و با تدابیر خاصی گره از مشکلات گرفتاران می‌گشود.

دستگذار تصریح کرد: یکی دیگر از ویژگی‌های بارز شخصیتی امام حسن (ع)، حلم و صبوری بوده است که نبودش در جامعه امروزه به شدت احساس می‌شود. بسیاری از طلاق‌ها و اختلاف بین خانواده‌ها ریشه در نداشتن صبر و بردباری دارد، بسیاری از دعواها و قتل‌ها ریشه در نبود خصلت صبر در میان مردم است.

وی اضافه کرد: یکی دیگر از ویژگی‌های شخصیتی امام حسن (ع) مهربانی بوده است، مهربانی یکی دیگر از گمشده جامعه و خانواده امروزی است، اگر مهربانی در جامعه فرا گیرد شود بسیاری از گرفتاری و مشکلات و تلخی‌ها از بین می‌رود.

مدیر کانون فرهنگی و هنری امامزاده سید ابراهیم (ع) لاهرود در بخش دیگری از سخنان خود به مناظرات کوبنده امام حسن (ع) با بنی امیه اشاره کرد و گفت: آن امام بزرگوار هرگز در بیان حق و دفاع از حریم اسلام نرمش نشان نمی‌داد، ایشان علناً از اعمال ضد اسلامی معاویه انتقاد می‌کرد و سوابق زشت و ننگین معاویه و دودمان بنی امیه را بی پروا فاش می‌کرد، مناظرات و احتجاج های مهیج و کوبنده آن حضرت با معاویه و مزدوران و طرفداران او شاهد این معنا است.

کد خبر 6062520

دیگر خبرها

  • سخنان تند دژکام امام جمعه شیراز در انتقاد به وضعیت حجاب گردشگران نوروزی در مساجد تاریخی: دلمان خوش است گردشگر داریم/ فضای شهر را به بازی‌ گرفتند/ در بوم گردی چند جور فسق دارند گزارش می دهند
  • زاکانی مشکلات تهران را حل کرد و فقط مانده مسجدسازی در پارک ها / اگر در بوستان قیطریه فضای خالی دارید درخت بکارید
  • برگزاری جشن آیه‌های بندگی در بیرجند
  • برخی مسئولان اسلامی فکر می‌کنند اما قارونی عمل می‌کنند
  • امکان حضور فعالان فضای مجازی در پویش رسانه‌ای ققنوس قلم
  • جایگاه نخست لرستان در افزایش کانون‌ فرهنگی هنری مساجد در کشور
  • ضرورت ایجاد بانک اطلاعات کانون‌های فرهنگی - هنری مساجد
  • وزارت راه و شهرداری‌ها به ساخت مساجد توجه کنند
  • اجرای ویژه برنامه های فرهنگی و هنری در موزه مردم شناسی ارومیه برای کودکان
  • امام حسن مجتبی (ع) الگوی تمام عیار صبر و بخشندگی است