Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای مرکزی جبهه پایداری گفت: زبان مشترک گفت‌وگو با مردم قبل از هر چیزی، بایستی معیارها و شاخص‌های انتخاب باشد، و اگر در این زمینه عزم اجتماعی خوبی صورت بگیرد قطعاً مردم تکلیف خودشان را بهتر از احزاب انجام می‌دهند.

به گزارش خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس سیّد میرهاشم موسوی، عضو شورای مرکزی جبهه پایداری انقلاب اسلامی و دبیر کمیته انتخابات مجلس جبهه پایداری در دیدار جمعی از جوانان و فعالان سابق دانشجویی گفت: یکی محورهای اساسی در هر انتخاب، داشتن معیار و چارچوب مشخص برای  فرایند گزینش افراد است، به عبارتی درپس هر مصداق برای انتخاب، معیارهای گزینش و انتخاب هست که محتوا و جهت انتخاب را شکل می‌دهد، لذا هرچه که در گزینش و انتخاب‌ها هماهنگی حداکثری بین معیار ها و مصادیق فهم شود، شکاف جریانی در ادعا و عمل به حداقل می‌رسد و خروجی انتخاب هم در نتیجه خروجی مطلوبتر ی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

**سیاست‌ورزی خارج از معیارها، محکوم به شکست است

وی با بیان اینکه زبان گویا و مشترکی که بین جریان‌ها و گفتمان‌های انقلابیِ هم‌سو می‌تواند زمینه توافق حداکثری را رقم بزند، زبان گفتمانی حول شاخص‌های معین و مشترک است، گفت: هرگونه همکاری‌های عملیاتی و سیاست‌ورزی‌ها خارج از معیارها و شاخص های مشخص بر اساس گفتمان انقلاب اسلامی محکوم به شکست بوده و نتایج خوبی را در بر نخواهد داشت.

عضو شورای مرکزی جبهه پایداری ادامه داد: تجربه سال‌های گذشته این را نشان می‌دهد که اتفاقا مشکلات انتخابات آنجایی خود را نشان داده که به معیارها و شاخص های گفتمانی بی‌توجهی و یا کم توجهی شده است. در تجربه انتخابات گذشته مجلس متأسفانه دیدیم که چگونه التقاط گفتمانی و کم توجهی به شاخص ها و مصادیق انتخاب، باعث سردرگمی مردم انقلابی کشور و از دست رفتن فرصت های نظام در عرصه های مختلف شده است، لذا داشتن معیار و تبیین آنها برای مردم و همچنین انتخاب افراد بر آن اساس یکی از موضوعات مهمی است که می‌تواند زمینه انتخاب بهتر و ایجاد حرکت و جهش انقلابی را در عرصه های  مختلف  برای کشور فراهم بکند.

**زبان مشترک گفت‌وگو با مردم، معیارها باشد

دبیر کمیته انتخابات جبهه پایداری با بیان اینکه اگر جریان‌های  انقلابی می‌خواهند صف‌آرایی دقیق و موثری مقابل گروهای های رقیب و لیبرال‌ها داشته باشند لازم است مسوولانه مردم را نسبت به شرایط فعلی و آینده روشن، حساس کنند، گفت: اعتقاد دارم زبان مشترک گفتگو با مردم قبل از هر چیزی،  بایستی معیارها و شاخص‌های انتخاب باشد، و اگر در این زمینه عزم اجتماعی خوبی صورت بگیرد قطعاً مردم تکلیف خودشان را بهتر از احزاب انجام می‌دهند.

وی ادامه داد: جبهه پایداری انقلاب اسلامی طی جلسات مکرر در مرکز و استان ها، با رویکرد دینی و استفاده از فرمایشات حضرت امام (ره) و مقام معظّم رهبری، در چهار مولفه کلان شامل : تدین، تخصص، مردمی بودن و انقلابی بودن، شاخص‌های انتخاب افراد برای این دوره از انتخابات مجلس را تدوین  و ارائه کرده است تا انشالله افرادی که به مردم برای انتخابات عرضه می‌شوند به معنای واقعی در طراز گفتمان  انقلاب اسلامی باشند.

**چهار مؤلفه جبهه پایداری در انتخابات

موسوی با بیان اینکه در این چهار مولفه حدود 40 زیر مولفه و شاخص وجود دارد که با تدقیق اشخاص نسبت به آنها می‌توان دست به انتخاب افراد انقلابی و کارآمد زد، اظهار داشت: ما در جلساتی که با برخی از نمایندگان جبهه انقلاب درباره وحدت داشتیم، رسیدن به وحدت گفتمانی حول شاخص ها را بیان کردیم که الحمدالله دوستان هم استقبال خوبی داشتند و امیدواریم همین طور این روند رو به تزاید برود.

دبیر کمیته انتخابات جبهه پایداری در بخش دیگری از سخنانش اهمیت این انتخابات را در شرایط فعلی بسیار مهم دانست و گفت: شرایط حاضر در کشور عمدتا محصول ناکارآمدی مطلق مسوولان و نمایندگانی است که از مسیر انتخاب و انتخابات مسئولیت گرفتند و می‌بینیم که این ایده اداره کشور بر اساس تفکر تقلیدی نئو لیبرالیزم به بن بست رسیده و متاسفانه پاسخ گو هم نیستند.

موسوی ادامه داد: متاسفانه دیدیم که چطور در مقابل جریان مبارزه با فسادی که شروع شده، مطالبه شفافیت و... ناراحت می‌شوند، فلذا ضمن اینکه تبیین شرایط شکست حاضر در سیاست ورزی در عرصه این انتخابات  بسیار مهم هست، علاوه بر این ضروری است مبتنی بر شبکه  مسائل اولویت دار کشور،  ایده حکمرانی و  حل مسائل موجود توسط جبهه انقلاب ارائه و تبیین شود.

عضو شورای مرکزی جبهه پایداری با بیان اینکه اگر ایده حکمرانی مبتنی بر تفکر انقلابی برای مردم درست عرضه شود قطعاً مردم مبتنی بر این ایده دست به انتخاب مصادیق بهتری خواهند زد، اظهار داشت:  مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم، تورم و کاهش ارزش پول ملی، مشکلات تامین کالا های اساسی، مسکن، مشکل بیکاری مردم و بویژه جوانان تحصیل کرده، بی عدالتی و افزایش شکاف طبقاتی، تبعیض در بهره‌مندی های عمومی، مشکلات اجتماعی و فرهنگی بر اساس تفکر نئولیبرالیزم و وابستگی و بلکه دلبستگی دولتمردان و همراهانشان در مجلس به غرب، نه تنها بهتر نشد بلکه در برخی از حوزه ها به حد انفجار و غیر قابل تحمل رسیده است.

موسوی ادامه داد: در این میان ضرورت ارائه ایده انقلابی و بومی اداره کشور بیش از پیش خواهد بود که مختصات آن‌ در سیاست ها و فرمایشات مقام معظم رهبری به کرات گفته شده است که انشالله جبهه پایداری در این زمینه اقدام خواهد کرد.

عضو شورای مرکزی جبهه پایداری افزود: معتقدم اگر جبهه انقلاب با هم‌آوایی و همراستایی حداکثری وارد این انتخابات شوند قطعاً توسط مردم تکلیف دو دسته برای سالیان مشخص و به تبع آن  دست  نفوذ و خیانت از منافع ملی کشور قطع خواهد شد؛ اول جریان و افراد وابسته نئولیبرال، دوم جریان و افراد انقلابی نمای فرصت طلب و منفعت محور.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: جبهه پایداری مجلس یازدهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۲۰۵۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«با مهر انتخاب کنیم» دور دومی شد/جزییات برنامه‌ها برای ۹۰ کاندیدا

خبرگزاری مهر - گرو، سیاست: همزمان با برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی در دور اول، خبرگزاری مهر برای کمک به انتخاب شایسته و کارآمد، پویشی تحت عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته‌گزینی» راه‌اندازی کرد.

این پویش سراسری، با حضور «محمدتقی شاهچراغی» رئیس ستاد انتخابات کشور و «محمدمهدی رحمتی» مدیرعامل خبرگزاری مهر در حاشیه نمایشگاه رسانه‌های ایران رونمایی شد.

در این پویش که به همت خبرگزاری مهر و در آستانه آغاز تبلیغات دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی انجام شد، همه نامزدها می‌توانستند از طریق یک لینک که با پیامکی برای آن‌ها ارسال می‌شد، مراحل ثبت نام خود را انجام داده و از تبلیغات رایگان در این پویش بهره ببرند.

از میان ١۶٧٩ نامزدی که به پویش خبرگزاری مهر پیوستند، ١۶ نفر در دور اول انتخابات، راهی مجلس شورای اسلامی شدند و کار ۵ نفر دیگر به دور دوم کشیده شد.

برنامه ویژه پویش خبرگزاری مهر برای دور دوم انتخابات

اکنون و در آستانه برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، خبرگزاری مهر درصدد است در قالب «پویش با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته‌گزینی» با انجام مجموعه مصاحبه‌هایی با ۹۰ نفر راه‌یافته به دور دوم انتخابات، دیدگاه‌های آن‌ها برای بهبود عملکرد مجلس را در سطح گسترده بازتاب بدهد.

خبرگزاری مهر در راستای رسالت رسانه‌ای خود و به نمایندگی از مردم، برنامه راه‌یافتگان به دور دوم برای بهبود عملکرد مجلس و تسهیل خدمت‌رسانی را جویا خواهد شد و به سمع و نظر افکار عمومی می‌رساند.

در این میان، پویش تبلیغاتی خبرگزاری مهر برای ۵ نفر نامزدی که پیشتر به این پویش پیوسته بودند و به دور دوم راه یافته‌اند، برنامه ویژه دارد.

خبرگزاری مهر با دعوت از این ۵ نفر جهت حضور در خبرگزاری، با ایشان مصاحبه مکتوب و تصویری انجام خواهد داد و در سکوهای مجازی خبرگزاری به صورت گسترده منتشر می‌کند.

در این مصاحبه‌ها نامزدهای مدعو برنامه‌های عملی خود برای کارآمدی و ارتقای هر چه بیشتر مجلس آینده را مطرح خواهند کرد.

انتشار زندگی‌نامه این پنج نفر، دیگر برنامه تبلیغاتی خبرگزاری مهر خواهد بود.

تبلیغات انتخاباتی و دور دوم انتخابات مجلس چه زمانی انجام می‌شوند؟

بر اساس اعلام رسانه‌ها دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی قرار است روز ۲۱ اردیبهشت ماه برگزار شود. این در حالیست که دور اول انتخابات مجلس، روز جمعه ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برای انتخاب ۲۹۰ نفر نماینده مجلس شورای اسلامی از ۲۰۸ حوزه انتخابیه برگزار شد.

حضور بیش از ۲۵ میلیون شرکت‌کننده، آمار مشارکت بیش از ۴۱ درصد در انتخابات را رقم زد. با این حال، کار انتخاب نهایی در ۲۱ حوزه به دور دوم کشیده شد تا تکلیف ۴۵ کرسی باقی مانده (از میان ۹۰ نفر) در مرحله دوم انتخابات مشخص شود.

امروز شنبه «محسن اسلامی» دبیر و سخنگوی ستاد انتخابات کشور در گفت‌وگویی با اشاره به حوزه‌های انتخابیه که به دور دوم کشیده شده‌اند، اظهار کرد: انتخابات در ۲۲ حوزه انتخابیه به دور دوم کشیده شد و حوزه‌های «تبریز، آذرشهر و اسکو»، «شبستر»، «میانه»، «پارس‌آباد، بیله‌سوار و اصلاندوز مغان»، «سمیرم»، «لنجان»، «کرج، اشتهارد و فردی»، «تهران، شمیرانات، اسلام‌شهر و پردیس»، «بیرجند، درمیان و خوسف»، «مشهد و کلات»، «آبادان»، «رامهرمز و رامشیر»، «خدابنده»، «زنجان و طارم»، «شیراز و زرقان»، «مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد»، «کرمانشاه»، «گنبدکاووس»، «خرم‌آباد و چگنی»، «قائم‌شهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی»، «ملایر» و «ورامین» به این دور راه یافتند.

اسلامی افزود: در مجموعِ این ۲۲ حوزه، ۱۱۵۲۴ شعبه خواهیم داشت. انتخابات ۸ حوزه انتخابیه با هماهنگی و تأیید شورای نگهبان به‌صورت تمام‌مکانیزه خواهد بود؛ البته حوزه‌های ملایر و آبادان در مرحله اول هم به‌صورت تمام‌مکانیزه انتخابات داشتند. وی با اشاره به حوزه‌هایی که دور دوم انتخابات در آن‌ها به صورت تمام الکترونیک برگزار خواهد شد افزود: حوزه‌های «قائم‌شهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی»، «خرم‌آباد و چگنی»، «کرمانشاه»، «شیراز و زرقان»، «تهران، شمیرانات، اسلام‌شهر و پردیس» و «تبریز، آذرشهر و اسکو» در این مرحله انتخابات تمام‌الکترونیک دارند.

اسلامی همچنین با اشاره به جدول زمان‌بندی تبلیغات انتخابات گفت: بر اساس جدول زمان‌بندی، تبلیغات از ساعت صفر بامداد روز ۱۳ اردیبهشت آغاز می‌شود و به‌مدت هفت روز تا ساعت ۸ صبح پنج‌شنبه ۲۰ اردیبهشت ادامه خواهد داشت. ممنوعیت تبلیغات از ساعت ۸ صبح پنج‌شنبه ۲۰ اردیبهشت تا آغاز انتخابات در روز جمعه را خواهیم داشت.

کد خبر 6083476

دیگر خبرها

  • در غیاب احمدی‌نژاد
  • نقشه جبهه پایداری برای رسیدن به هیئت رئیسه چیست؟
  • عضو جبهه پایداری: ما هر هفته جلسه داریم و یکی از موضوعات مورد بحث هم ریاست مجلس است
  • لیست مشترک شورای ائتلاف و جبهه پایداری در دور دوم انتخابات مجلس
  • شورای ائتلاف در مرحله دوم انتخابات لیست ۱۶ نفره می‌دهد/ تداوم وحدت با جبهه پایداری
  • فرید مدرسی به مهدی فضائلی: فرمان حمله به شما را شاخه ایدئولوژیک جبهه پایداری صادر کرده /این سوپرانقلابیون گوش‌شان بدهکار توئیت و تذکر نیست
  • «با مهر انتخاب کنیم» دور دومی شد/جزییات برنامه‌ها برای ۹۰ کاندیدا
  • پویش «با مهر انتخاب کنیم» دور دومی شد
  • پرویز داوودی؛ درگذشت یار محمودها و پایداری
  • تصویر جهانی دولت جمهوری اسلامی ایران ؛ کشوری عزتمند است