Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-04-25@21:28:40 GMT

50 درصد تهرانی‌ ها جزو 3 دهک درآمدی بالا

تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۲۰۷۲۹

به گزارش سرویس اقتصادی جام نیـوز،  نعمت‌الله ترکی در نشست خبری با اشاره به رسالت بودجه سال ۹۹ اظهار داشت: این بودجه مطابق با شرایط تحریمی و با رویکرد مهار تورم و صیانت از تولید و اشتغال آن در نظر گرفته شده است.
 

5 هزار میلیارد تومان تسهیلات برای تهران

وی افزود: سهم استان تهران از ایجاد یک میلیون فرصت شغلی در کشور ۱۲۶ هزار فرصت شغلی است که ۵ هزار میلیارد تومان تسهیلات بانکی برای سال ۹۹ در نظر گرفته شده و همین میزان نیز برای سال‌جاری منظور شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان تهران با اشاره به شش ویژگی بودجه تصریح کرد: ثبات و انضباط مالی، کارآمدسازی بازار ارز، معیشت عمومی، کاهش فقر، استمرار تأمین کالاهای اساسی و دارو، تولید و ایجاد زیرساخت‌ها از دیگر ویژگی‌های بودجه است. وی ادامه داد: ۸۰ هزار میلیارد تومان سهم مالیات استان تهران است که ۴۹ درصد درآمدهای لایحه بودجه ۹۹ را در بخش منابع عمومی بودجه تشکیل می‌دهد و رشد ۱۸ درصدی نسبت به سال‌جاری دارد.
 

رشد ۲۱ درصدی اعتبارات هزینه‌ای

ترکی در مورد اعتبارات هزینه‌ای استان تهران گفت: ۹۴۴ میلیارد تومان سهم اعتبارات هزینه‌ای استان بوده که رشد ۲۱ درصدی نسبت به سال‌جاری دارد. وی در مورد اعتبارات طرح‌های عمرانی استان نیز اظهار داشت: در لایحه بودجه ۹۹ برای این بخش هزار و ۲۵ میلیارد تومان در نظر گرفته شد همچنین ۶۶ درصد بودجه مصوب عمرانی استان رشد کرده است.
 

750 هزار تومان سرانه خانوارتحت پوشش کمیته امداد

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان تهران در مورد فقر مطلق در تهران، گفت: سرانه دریافتی یک خانوار تحت پوشش کمیته امداد یا سازمان بهزیستی ۵۰ هزار تومان بود که در این سه سال سقف این دریافتی به ۷۵۰ هزار تومان رسید. وی در ادامه با بیان اینکه برای بودجه سال آینده ۱۵ هزار میلیارد تومان برای فقر مطلق در نظر گرفته شده است، افزود: نمی‌گویم فقر مطلق نداریم، با این پدیده مواجه هستیم اما می‌گویم که سیاست دولت برای کاهش فقر مطلق، سیاست درستی است.
 

1100 میلیارد تومان برای مترو تهران -پردیس

ترکی در مورد مترو تهران-پردیس، گفت: ۱۱۰۰ میلیارد تومان در قالب مشارکت عمومی-خصوصی در نظر گرفته شده که پیمانکار نیز انتخاب شده و کلنگ زنی نیز انجام شده است. وی درباره مترو پرند، افزود: ۹۶ درصد کار مربوط به متروی تهران به فرودگاه امام انجام شده و مسائل مربوط به ابنیه و زیرساخت و واگن تمام شده است. از فرودگاه امام به پرند نیز با شرکت عمران هفته گذشته توافق و قرار شد مبالغ را شرکت عمران تأمین کند، ۱۷۰ میلیارد تومان نیز تهاتر کردند.
 

متروی پرند- اسلامشهر در حال اتمام

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان تهران در مورد قطار حومه‌ای، گفت: راه‌آهن تهران-اسلامشهر-پرند یک خطه است؛ ۴۰۰ میلیارد تومان برای آن اختصاص یافته که این پروژه در حال اتمام است. برای حمل و نقل کل استان نیز در بخش جاده‌ای ۹ پروژه کلیدی بین استانی تعریف شده که ۷۰ درصد کار به اتمام رسیده است؛ از جمله این پروژه‌ها می‌توان به تهران-فیروزکوه-شمال اشاره کرد. به گفته ترکی راه‌اندازی کمربندی پاکدشت، دوم تهران و اسلامشهر، رباط کردیم و بهارستان در دستور کار است.
 

مشکل آب تهران حل می‌شود

وی در مورد آب شرب نیز گفت: در تهران ۵ میلیارد متر مکعب آب نیاز است که بخش اعظمی از آن از ۵ سد و مابقی از آب‌های زیرزمینی تأمین می‌شود. با توجه به اینکه هر چقدر از آب‌های سد و جاری استفاده کنیم میزان کیفیت آب افزایش می‌یابد ۴ برنامه داریم و شهرستان‌های تهران را به شرق، غرب و جنوب تقسیم کرده‌ایم.ترکی ادامه داد: تا سال ۱۴۰۰، مشکلات مربوط به کل مجموعه شهرستان‌های جنوبی، جنوب غربی و شرق تهران حل می‌شود.
 

اخذ ۶ هزار میلیارد تومان مالیات بر ارزش افزوده

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان تهران در مورد مالیات بر ارزش افزوده استان تهران، گفت: پارسال ۶ هزار میلیارد تومان مالیات بر ارزش افزوده دریافت شد و طبق قانون ۳ هزار میلیارد تومان به شهرداری تهران و ۳ هزار میلیارد تومان به شهرداری‌ها و دهیاری‌های پیرامون دادیم.
 

مالیات ارزش افزوده صرف حقوق شهرداری

وی افزود: باید از شهرداری بپرسید که چند درصد از این مبلغ را در حمل و نقل هزینه کرده است. وقتی حقوق کارکنان را می‌دهند چه بگوییم؟ ترکی ادامه داد: پیش‌بینی شده است برای سال‌جاری ۷ هزار میلیارد تومان مالیات بر ارزش افزوده در سطح استان تهران اخذ شود.
 

راه‌آهن تهران-گرمسار به پیشوا می‌رسد

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان تهران درباره راه‌آهن تهران به گرمسار، اظهار داشت: تا پایان سال ۹۹ تهران به گرمسار و تا پایان سال ۹۸ تهران به پیشوا چهار خطه می‌شود.وی در ادامه با بیان اینکه سند آمایش تدوین شده و کل اطلاعات استان را رصد کرده و توزیع اعتبارات بر اساس سند برنامه است، گفت: برای اشتغالزایی ۳۱ پروژه در حوزه‌هایی همچون کشاورزی، بهداشت و درمان، حمل و نقل و صنعت و معدن تعریف کردیم.
 

راه‌اندازی پالایشگاه شیر در کشور

ترکی افزود: برای کشت‌های گلخانه‌ای ۷ هزار هکتار در نظر گرفتیم که ۵۰ درصد این پروژه در شهرستان‌های غرب تهران است. همچنین در شهرستان‌های غرب تهران بزرگ‌ترین پالایشگاه شیر کشور را با اشتغالزایی ۱۰ هزار نفر راه‌اندازی می‌کنیم. بزرگ‌ترین واحد دامی سنگین را با ۱۰ هزار رأس در پایه اول در دستور کار قرار داده‌ایم.
 

۵۰ درصد تهرانی ها جزو ۳ دهک بالای درآمدی

ترکی در پاسخ به این سؤال که تهرانی‌ها بیشتر جزو کدام دهک‌های درآمدی محسوب می‌شوند چون طبق طرح یارانه بنزین که وزارت رفاه انجام داد بالغ بر ۵۱ درصد تهرانی‌ها مشمول یارانه بنزین نشدند، آیا جزو سه دهک بالای درآمدی هستند؟ گفت: بله، این موضوع قابل تأیید است و نیمی از تهرانی‌ها جزو دهک‌های ۸، ۹ و ۱۰ درآمدی محسوب می‌شوند.
 

سهم 76 درصدی تهران از پرداخت مالیات کشور

وی درباره اینکه سهم استان تهران از مالیات در سال‌جاری چقدر است، گفت: بر اساس آمارهای ۷ ماهه امسال بالغ بر ۶۸ هزار میلیارد تومان مالیات وصول شد که ۴۸ هزار میلیارد تومان آن با سهم ۷۶ درصدی مربوط به این استان است.


سرانه بودجه هر شهروند تهرانی 150 هزار تومان

رئیس سازمان مدیریت تهران در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه بودجه هر شهروند تهرانی در سال‌جاری چقدر است، تصریح کرد: بودجه سال‌جاری استان ۲ هزار میلیارد تومان است که می‌توان آن را تقسیم بر ۱۳ میلیون نفر کرد که رقمی حدود ۱۵۰ هزار تومان می‌شود. برای سال آینده نیز حدود ۳ هزار میلیارد تومان در لایحه بودجه برای استان در نظر گرفته شده است.
 

وی در پاسخ به سؤال دیگری مبنی بر اینکه آیا طرح زوج و فرد و ترافیک شهرداری برای رفع آلودگی هوا جواب داد، با رد این موضوع گفت: این طرح جواب نداد چرا که راهکارهای دیگری نیز می‌توان اجرا کرد. فکر می‌کنیم راهکارهای کوتاه‌مدت نیز در این زمینه وجود دارد که بتوان باعث کاهش آلودگی شد. متولی این موضوع در شهر تهران، شهرداری است، ما در استان یکی از سازمان‌های پیشنهاددهنده هستیم.

 

در کوتاه‌مدت موضوع توسعه حمل و نقل درون و برون شهری منجر به کاهش ایاب و ذهاب و ترافیک می‌شود و بیش از ۳.۵ میلیون نفر می‌توانند از حمل‌و‌نقل عمومی استفاده کنند. شهرداری تهران و شورای شهر در قالب برنامه سوم توسعه شهری برنامه داشتند که تأکید کردیم این مباحث در اولویت‌ها باشد.
 

4 میلیون خانوار یارانه بگیر تهرانی

ترکی با بیان اینکه ۷۸ میلیون نفر یارانه‌بگیر در کشور وجود دارد، گفت: ۴ میلیون و ۵۰۰ هزار خانوار در استان تهران ساکن هستند که از این تعداد ۴ میلیون خانوار یارانه می‌گیرند. هنوز آماری از طرح معیشت یا یارانه بنزین ارائه نشده است.
 

روند نزولی رشد جمعیت پایتخت

وی با بیان اینکه سرانه جمعیتی شهر تهران نسبت به گذشته کاهش داشته است، گفت: نرخ رشد جمعیت شهر تهران به ۱.۷۰ تا ۱.۷۵ درصد کاهش یافت و سالی حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار نفر مهاجرت معکوس از شهر به شهرهای حومه ثبت می‌شود.
 

تفکیک تهران به شمال و جنوب

رئیس سازمان مدیریت تهران در مورد طرح تشکیل استان تهران جنوبی گفت: این موضوع درخواست نمایندگان است که البته نیاز به کارشناسی و بررسی مزایا و معایب آن دارد. ترکی یادآور شد تا پایان سال ۱۴۰۰ بالغ بر ۸۵۰۰ تخت بیمارستانی به استان تهران اضافه می‌شود.

 

ایران جیب

2025

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: اقتصاد جام نیوز درآمد یارانه بودجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۲۰۷۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیگیری مهم‌ترین خواسته تهرانی ها | آن ۷۹۲ واگن چینی کی به متروی تهران می رسد؟

همشهری آنلاین-فرناز محمدزاده: این روزها حمل‌ونقل ریلی تهران حال‌وروز خوبی ندارد. متروی پایتخت در فرسوده‌ترین شرایط ممکن قرار دارد و قطارهای قدیمی این ناوگان کج‌دار و مریز درحال عبور و مرور در خطوط هستند. برهمین اساس، مدیریت ششم شهر تهران برای نجات ناوگان ریلی از وضع موجود، قرارداد خرید ۶۳۰دستگاه واگن از چین که از سال۹۵ با غفلت مواجه شده بود را به جریان انداخت و پس از انعقاد رسمی قرارداد میان تهران و پکن، نه‌تنها تعداد واگن‌ها به ۷۹۱دستگاه رسید بلکه موضوع انتقال تکنولوژی نیز به تأیید طرف چینی رسید تا تکنولوژی ساخت بوژی را به شرکت واگن‌سازی تهران منتقل کند.

ببینید: سوغاتی چینی کی به تهران میرسه؟

تحول در حمل‌ونقل عمومی

آنطور که به‌نظر می‌رسد، قرارداد خرید واگن از چین، در کنار سایر قراردادهایی که در رابطه با خرید ناوگان برقی با آنان منعقد شده، می‌تواند انقلابی را در حمل‌ونقل تهران ایجاد کند تا غفلت چندسال اخیر در این حوزه جبران شود، با این وجود طی روزهای اخیر مواردی مطرح شد مبنی بر اینکه قرارداد واگن‌ها ازسوی وزارت کشور با تأخیر روبه‌رو شده است.

انتقاد جدی چمران برای توقف در عملیاتی شدن قراردادها

به تازگی رئیس شورای شهر تهران اعلام کرده، عدم‌تأیید فنی سفارش‌های تهران از پکن توسط وزارت کشور، عملیاتی‌شدن قراردادها را با تأخیر مواجه کرده است. مهدی چمران مدتی پیش در جلسه شورای شهر برای نخستین بار به موضوع اشاره کرد و گفت: «مایه تأسف است که ماه‌ها از انعقاد قراردادها گذشته اما در داخل کشور موانع زیادی وجود دارد و موضوع هنوز به نتیجه نرسیده است. تا امروز تأیید فنی برعهده مترو بوده؛ لذا امیدواریم وزیر کشور قاطعانه تصمیم بگیرد و جلوی این توقف گرفته شود. اینکه از این موضوع چه‌کسی نفع می‌برد نمی‌دانم اما اینکه چه‌کسی ضرر می‌کند باید بگویم همه ضرر خواهند کرد. به جای اینکه قدر بدانند و کمک کنند اینگونه کار را متوقف می‌کنند، لذا باید پاسخگو باشند.»

شهرداری تهران باید مشخصات فنی را تأیید کند

چمران تأکید داشت که در واردات واگن از چین ایرادی وجود ندارد ولی انتظار مدیریت شهری این است که موضوع سریع‌تر عملیاتی شود، چراکه برنامه‌ریزی‌ها صورت گرفته و فقط وزارت کشور تأیید نهایی را باید انجام دهد. همچنین چمران بعد از آنکه موضوع تأخیر در تأییدیه نهایی قراردادها را به میان کشید و انتقاد زیادی نسبت به توقف در به نتیجه رساندن قراردادها داشت، در مصاحبه بعدی خود اعلام کرد که شهرداری تهران و شرکت مترو باید به‌عنوان کارفرما مشخصات فنی واگن‌ها را تأیید کند و این اختیار باید از سوی وزارت کشور به مترو تفویض شود، چراکه این تخصص در مدیریت شهری وجود دارد.

ورود رئیس‌جمهور به موضوع واردات واگن‌ها

اختلاف نظر میان شهرداری تهران و وزارت کشور طوری ادامه‌دار شده که رئیس شورای شهر عنوان کرد: رئیس‌جمهور به این موضوع ورود کرده و از وزارت کشور خواسته تا تأیید قراردادهای چین سریع‌تر حل‌وفصل شود. پس از آن، سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور به اظهارات رئیس شورای شهر تهران پاسخ داد و در جوابیه خود اعلام کرد که انجام چنین قرارداد بزرگی طبیعتا پیچیدگی‌های فنی و مالی خاص خود و در عین حال زمان‌بر بودن فرایند را به همراه دارد که بدون مشکل در حال انجام است.

برگزاری جلسات کارشناسی و بررسی مشخصات فنی واگن‌ها

جلسات میان شهرداری تهران و وزارت کشور برای رفع این دغدغه رئیس شورای شهر و درواقع مطالبه اصلی پایتخت‌نشینان ادامه داشت و معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران به خبرنگار همشهری از جزئیات این جلسات گفت. محسن هرمزی می‌گوید: در ۲هفته گذشته با سازمان دهیاری‌ها و شهرداری‌ها تعاملاتی داشتیم و جلسات کارشناسی فنی قطارها در حال برگزاری است. او با اشاره به اینکه ۲مدل جلسه پیرامون بررسی وکارشناسی قراردادهای چین برای خرید واگن برگزار شده است، ادامه می‌دهد: یک جلسه برای بررسی مشخصات فنی مکانیکی و جلسه دیگر برای بررسی مشخصات فنی الکتریکی بوده است. معاون شهردار تهران در ادامه می‌افزاید: در هفته گذشته بحث مکانیکی و طراحی بدنه را با همکاری سازمان دهیاری‌ها و شهرداری‌ها تمام کردیم و این امر به طرف چینی اعلام شد.

همکاری همه‌جانبه شهرداری و وزارت کشور

هرمزی تأکید می‌کند که سعی کردیم هم‌افزایی خوبی با سازمان دهیاری‌ها و شهرداری‌ها داشته باشیم؛ چراکه هر تنشی که بین ما و این سازمان ایجاد شود باعث متضرر شدن مردم خواهد بود. به‌گفته او، بین شهرداری تهران و وزارت کشور یک هم‌افزایی ایجاد شده و به کمک همکاران در سازمان دهیاری‌ها و شهرداری‌ها آمدیم تا هرچه سریع‌تر بررسی فنی قراردادها به نتیجه برسد. درحال حاضر بحث مکانیکی بسته شده و برای بحث‌های دیگر (بحث الکتریکی) وجلسات همچنان ادامه دارد.

آغاز سفارش‌گذاری قطعات توسط طرف چینی

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران بیان کرد: بعد از بررسی فنی الکتریکی واگن‌ها بسته شود، طرف چینی وارد فاز اجرایی سفارش‌گذاری قطعات خواهد شد. بنابراین از هفته آینده چینی‌ها سفارش‌گذاری‌ها را شروع می‌کنند و احتمالا هفته آینده تیمی از همکاران ما به چین برای پیگیری این موضوع اعزام خواهند شد؛ هرچند که هفته گذشته از سوی جمهوری اسلامی تیمی به چین اعزام شده بود و همکاران ما در شرکت بهره‌برداری در این سفر حضور داشتند.

هرمزی: به قول خود سر موعد عمل می‌کنیم

هرمزی ادامه می‌دهد: موضوع انتقال تکنولوژی و طراحی سایت ساخت قطارها نهایی شده است، چراکه سالن‌های تولید باید در کارخانه واگن‌سازی توسعه پیدا کند. به این روندی که درحال حاضر دنبال می‌کنیم و امیدوار هستیم طبق قولی که به شهروندان تهرانی داده‌ بودیم سر موعد عمل می‌کنیم و نخستین رام قطار که شامل ۷واگن‌ است تا پایان امسال وارد تهران خواهد شد. او با اشاره به اینکه قول‌های ما برای ورود نخستین واگن‌ها به تهران دچار تأخیر شده بود، افزود: با پیگیری‌های ویژه‌ای که در شهرداری تهران داشتیم و با کمک شهردار تهران و وزیر کشور توانستیم به یک هم‌افزایی خوبی برای تعیین تکلیف قراردادها با سازمان دهیاری‌ها برسیم و درحال حاضر جای نگرانی نیست، چراکه مشکلات و موانع مرتفع شده است.

وجود تخصص لازم برای بررسی مشخصات فنی در متروی تهران

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران درباره وجود تخصص‌های لازم برای بررسی کارشناسی مشخصات فنی واگن‌ها در شهرداری تهران، می‌گوید: رئیس شورای شهر به این موضوع به درستی اشاره کردند، چراکه متروی تهران تا به امروز هرآنچه که واگن وارد کرده توسط همکاران در مترو بوده و تمامی فرایندهای کارشناسی توسط مترو انجام شده است و ناظر بر این موضوع ما به کمک دوستان در سازمان دهیاری‌ها رفتیم و جلسات با حضور همکاران ما شکل گرفت، بنابراین با کمک تجربه همکاران متروی تهران، جلسات دنبال می‌شود.

اختصاص ارز در ‌ماه جاری برای خرید ناوگان برقی

هرمزی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه قراردادهای خرید ناوگان‌های برقی از چین در چه شرایطی قرار دارد، گفت: موضوع ناوگان برقی درحال انجام است و طرف چینی ضمانت‌نامه را صادر کرده است. امیدوار هستم با کمکی که از دولت دریافت می‌کنیم و همکاری بانک مرکزی، اختصاص ارز را در ماه جاری داشته باشیم. وزارت کشور مشخصات فنی این ناوگان را تأیید کرده است و مشکلی که برای واردات واگن‌ها وجود داشت را در این بخش شاهد نخواهیم بود.

آنطور که به‌نظر می‌رسد، جمع‌بندی جلسات برای کارشناسی مشخصات فنی واگن‌های چینی به نتایج مثبتی رسیده و این روند با سرعت درحال انجام است. بنابراین نگرانی تهرانی‌ها و دلسوزی رئیس شورای شهر به‌زودی حل‌وفصل خواهد شد.

کد خبر 846822 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها شهردارى تهران حمل و نقل شهری مترو تهران

دیگر خبرها

  • تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه تهران
  • پیامکی که تهرانی‌ها را نگران کرد؛ چرا آب ذخیره کنیم؟
  • واقعیت پیامک ذخیره سازی آب که تهرانی ها را نگران کرد چه بود؟
  • ۵ بوستان مهم تهران پذیرای ویژه تهرانی‌ها بود
  • پیش‌بینی هواشناسی؛ تهرانی‌ها مراقب باشند
  • ارسال پیامک ذخیره سازی آب برای شهروندان تهرانی | ماجرا چیست؟
  • واقعیت پیامکی که تهرانی‌ها را نگران کرد چه بود؟
  • پیگیری مهم‌ترین خواسته تهرانی ها | آن ۷۹۲ واگن چینی کی به متروی تهران می رسد؟
  • تکلیف واردات خودروهای کارکرده چه شد؟
  • تجمع بانوان تهرانی در حمایت از طرح مقابله با بدحجابی + فیلم