Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، مریم فهیم پور قصه گوی خوزستانی راه‌یافته به جشنواره بین‌المللی و کارشناس هنر‌های نمایشی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان گفت: در عصر حاضر باید به قصه‌گویی تماشاخانه‌ای توجه بیشتری شود.

او بیان داشت: در عصری که سرعت و پیشرفت فنّاوری و وسایل الکترونیکی و اینترنتی چشمگیر و در اختیار کودکان و نوجوانان است، در قصه‌گویی نمی‌توانیم تنها به روش پیشینیانمان به بیان کلمات قناعت کنیم و می‌بایست پا را فراتر گذاشته و از روش قصه‌گویی تماشاخانه‌ای بهره بیشتری ببریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فهیم پور که با قصه «این کدوی پیرزن نیست» به بخش بین‌الملل بیست‌ودومین جشنواره قصه‌گویی راه یافته است، ادامه داد: در اجرای قصه خود از سبک قصه‌گویی تماشاخانه‌ای استفاده می‌کنم؛ یعنی قصه‌گویی را با هنر تئاتر هم‌خوان کرده و داستان‌ها را به‌صورت زنده و یا حرکات و ابزار برای مخاطبین اجرا می‌کنم.

قصه گوی خوزستانی با اشاره به این‌که سال‌ها است این سبک از قصه‌گویی در همه جا‌های دنیا اجرا می‌شود، اما کانون علاقه‌ای به اجرای کردن آن نداشت، افزود: در کانون اصرار بر استفاده از لحن و کلام باعث شده بود که دیگر قابلیت‌های قصه‌گو نادیده گرفته شود.

او بیان داشت: رفتار و حرکات قصه‌گو اگر درست اجرا شود نه‌تن‌ها یک قصه به نمایش تبدیل نخواهد شد، بلکه به‌عنوان یک فرصت نیز به کمک قصه‌گو خواهد آمد تا در طی ارتباط مؤثرتر با مخاطبش اجرای باکیفیت‌تر و جذاب‌تر داشته باشد.

مریم فهیم پور در ادامه به استفاده از کانال‌های مجازی و فنّاوری برای هنر قصه‌گویی اشاره کرد و اذعان داشت: بی‌شمارند کانال‌هایی که البته ممکن هم هست تولید گروهی از هنرمندان متخصص باشد، اما خروجی آن را نمی‌توان به‌عنوان یک قصه‌گویی که یک آفرینش دوجانبه است قابل‌قبول دانست.

او تصریح کرد: فعالیت قصه‌گویی واقعاً یک فرصت استثنایی است و یقین و ایمان‌دارم که تنها با قصه‌گویی می‌توان مفاهیم و ارزش‌ها را منتقل کرد؛ رفتار‌ها را اصلاح کرد؛ خلاقیت را تقویت کرد؛ پیوند فرهنگی ایجاد کرد؛ تعامل اجتماعی برقرار کرد و اعتماد به نفس و خودباوری را در کودکان و نوجوانان به بالاترین حد ممکن رساند.

فهیم پور گفت: قصه‌ای را که امسال جهت شرکت در جشنواره قصه‌گویی بازنویسی کردم را با هدف تقویت هوش زیست‌محیطی و همچنین به حفظ زمین و زیبایی‌های آن با اشاره مستقیم به حیوانات که در معرض نابودی هستند انتخاب و در بخش بین‌الملل جشنواره قصه‌گویی می‌کنم.

بیست‌ودومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی از ۲۶ تا ۳۰ آذر ۱۳۹۸ در مرکز آفرینش‌های فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان واقع در خیابان حجاب تهران برگزار می‌شود.

انتهای پیام/گ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: هنرهای نمایشی جشنواره قصه گویی اخبار فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۲۱۲۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«یاخته» منتخب جشنواره تئاتر رضوی به تماشاخانه مهر می‌آید

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نمایش یاخته به نویسندگی مهدی سیم ریز و کارگردانی میثم نویریان از ۵ تا ۲۵ اردیبهشت ماه، ساعت نوزده و سی در تماشاخانه مهر به روی صحنه می‌رود.

نمایش یاخته، نمایشی کمدی اجتماعی است که منتخب هفدهمین جشنواره سراسری تئاتر رضوی می‌باشد که روایت گر داستان زوج جوانی است که به تهران مهاجرت کرده و باید به روشی غیر معمول صاحب فرزند شوند، که در این بین ایمیلی از مدیر برنامه‌های لئوناردو دی‌کاپریو دریافت می‌کنند. او پیشنهاد داده است که ...

در این نمایش بازیگرانی (به ترتیب الفبا) همچون: تکتم اخجوانی، مرضیه آقاسی، رافق ایرجی، هدیه داوودوندی، آرزو شیخی و محمد محسن شفیعی به ایفای نقش پرداخته و سایر عوامل عبارتند از: مشاور هنری: یزدان کاظمی، دستیار کارگردان و برنامه ریز: میلاد نظیفی، دستیاران کارگردان: سید مجتبی حجازی، سیده نجمه چلنگر، امیرحسین ارقبایی، روابط عمومی: مریم حضرتی، مشاور رسانه ای: محمد جواد عبدی، طراح صحنه: میثم نویریان، طراح لباس: محبوبه سلطانی، موسیقی: امیر صادقین، طراح گریم: سمیه ارقبایی، طراح پوستر: سروش حیدری، طراح نور: صمد خانی، مدیر صحنه: امیر میرزائی، مدیر اجرایی: هانیه جعفری. علاقه مندان می‌توانند برای تهیه بلیط این نمایش به سایت تیوال مراجعه کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قصه گویی و اجرای نمایش برای کودکان
  • راه‌یابی دو عضو برتر ادبی استان گلستان به باشگاه کشوری استعدادهای برتر "قاف"
  • نخستین مرکز تخصصی نجوم و رصد استان در شهرستان بروجن راه اندازی می‌شود
  • عضویت 106 هزار نوجوان در کانون های فرهنگی مساجد آذربایجان‌غربی
  • لزوم بسترسازی برای حضور حداکثری نوجوانان در دوره‌های امدادگری
  • شرکت کودکان و نوجوانان ۲۸ کشور در جشنواره نقاشی پوپک
  • تماشاخانه سیار کانون پرورش فکری میهمان کودکان اراکی
  • آغاز مرحله استانی جشنواره ملی هنر‌های نمایشی در چهارمحال و بختیاری
  •  منتخب جشنواره تئاتر رضوی به تماشاخانه مهر می آید
  • «یاخته» منتخب جشنواره تئاتر رضوی به تماشاخانه مهر می‌آید