Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیته ارتباط و خدمات مشتری شرکت گاز استان اصفهان گفت: از نیمه دوم سال جاری تبدیل قبص‌های کاغذی به پیامکی آغاز شد و تاکنون یک میلیون و ۳۰۰ هزار مشترک با ارائه تلفن همراه خود در طرح حذف قبوض کاغذی مشارکت کرده‌اند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، حسین بندگانی در مراسم تقدیر از مشترکان نمونه شرکت گاز استان اصفهان اظهار کرد: شرکت گاز استان اصفهان با ۲۱ میلیارد متر مکعب توزیع گاز در استان، در ۱۰۹ شهر و ۱۶۰ روستا فعالیت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به منطور حفظ و توسعه فرهنگ ایمنی و ترویج فرهنگ بهینه مصرف و حفاظت از محیط زیست اقدام به تقدیر از مشترکان نمونه گاز استان شد و معیار انتخاب این افراد، مصرف درست و بهینه، پرداخت الکترونیکی و به موقع صورتحساب، رعایت نکات ایمنی، عدم دستکاری کنتور بوده است.

معاون بهره‌برداری شرکت گاز استان اصفهان تصریح کرد: این مشترکان با مصرف ۳۰۰ تا ۴۰۰ متر مکعب در ماه، الگوی مصرف بهینه را در فصل سرد سال یعنی ۱۶ آبان‌ماه تا ۱۵ فروردین‌ماه سال بعد از آن رعایت کرده‌اند.

وی با بیان اینکه تقدیر شوندگان ۵۶ مشترک نمونه هستند که از میان ۲۳ اداره گاز استان انتخاب شده‌اند، تصریح کرد: حفظ محیط زیست و گام برداشتن به سمت دولت الکترونیک موجب شده از نیمه دوم سال جاری تبدیل قبص‌های کاغذی به پیامکی را آغاز کنیم و تاکنون نیز یک میلیون و ۳۰۰ هزار مشترک با ارائه تلفن همراه خود در طرح حذف قبوض کاغذی مشارکت کرده‌اند.

بندگانی با بیان اینکه یک میلیون و ۸۷۸ هزار مشترک با بیش از دو میلیون واحد مصرف کننده در استان وجود دارد، خاطرنشان کرد: ثبت تلفن همراه به سه روش ارسال پیامکی شماره اشتراک به ۱۰۰۰۱۹۴، مراجعه به سایت شرکت گاز و ثبت شماره اشتراک و همچنین تکمیل جدول ضمیمه شده به قبوض و تحویل به مامور کنتور خوان، در سامانه ثبت خواهد شد.

وی با بیان اینکه شرکت گاز استان به عنوان شرکت پیشرو در خدمت‌رسانی در جهت تحقق دو هدف سرآمدی در عملیات و ارتقای بهره‌وری تلاش می‌کند، خاطرنشان کرد: شرکت گاز استان اصفهان با هدف افزایش دستیابی به رضایتمندی مشتریان، سهولت در دسترسی به گاز، ثبات و پایداری جریان گاز و نوآوری و ارائه به موقع خدمات سیاست‌گذاری خود را انجام داده است.

کد خبر 401390

منبع: ایمنا

کلیدواژه: گازرسانی حذف قبض کاغذی توسعه دولت الکترونیک مشتری مداری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۲۱۲۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع موانع در فرایند مشارکت راهی برای تحقق شعار «جهش تولید با مشارکت مردم»

مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان با تاکید بر اینکه رفع موانع در فرایند مشارکت راهی برای تحقق شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» است، گفت: تعیین تکلیف پروژه‌های مهستان، حکمت و هایپر افروز در دستور کار شهرداری است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مسعود حیدری در جلسه کارگروه اقتصادی به منظور بررسی پیشنهادات سرمایه گذار برای اعمال تغییرات در طرح پروژه‌های مهستان، حکمت و هایپر افروز واقع در خیابان میثم منطقه ۱۰ شهرداری اصفهان اظهار کرد: بسیار خرسندیم که در این نشست، ضمن بررسی مشکلات بعضی پروژه‌های مشارکتی منطقه، به‌منظور ایجاد راهکارهای مناسب برای بررسی پیشنهادات سرمایه‌گذار این پروژه‌ها تمهیدات لازم اتخاذ شد.

وی افزود: خروج پروژه‌ها از بن‌بست و تعیین تکلیف فوری آن‌ها از ضروریاتی است که به‌طور مستمر در دستور کار سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان قرار دارد و این مهم با حفظ منافع شهرداری در راستای مولدسازی دارایی‌های شهر و ایجاد منابع مالی پایدار انجام می‌شود.

مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان تصریح کرد: اگر ما بخش خصوصی را بخشی از مردم برای توسعه پایدار شهر بدانیم پس حمایت و رفع مشکلات و موانع او در فرایند سرمایه‌گذاری و مشارکت ضمن دلگرمی می‌تواند اعتماد دیگر بخش‌های مردمی را جلب و مسیر را برای تحقق شعار سال با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» هموار و تحقق آن را میسر سازد.

استقبال منطقه ۱۰ از پیشنهادات سرمایه‌گذاران و عموم شهروندان برای توسعه و آبادانی شهر

محمد صیرفی‌نژاد مدیر منطقه ۱۰ شهرداری اصفهان نیز در این نشست با تاکید بر ضرورت توسعه پروژه‌های مشارکتی گفت: اجرای پروژه‌های محرک توسعه در دوره ششم مدیریت شهری مورد تاکید قرار گرفته است و با توجه به اینکه اراضی مساعدی در منطقه ۱۰ وجود دارد که قابلیت توسعه و سرمایه‌گذاری دارد، این شهرداری از پیشنهادات سرمایه‌گذاران و عموم شهروندان برای توسعه و آبادانی منطقه ۱۰ استقبال می‌کند.

وی تصریح کرد: فرصت‌ها و ظرفیت‌های خوبی برای سرمایه‌گذاری در این منطقه وجود دارد که می‌توانیم با بهره‌گیری از این ظرفیت‌ها برای رونق و آبادانی شهر و توسعه اقدامات شهری استفاده کنیم.

کد خبر 746480

دیگر خبرها

  • همایش پویش حامیان آب در گلپایگان
  • ایجاد منطقه مشترک اقتصادی مالزی و سنگاپور
  • اطلاع‌رسانی سبد خدمات سازمان سرمایه‌گذاری شهرداری اصفهان در آینده نزدیک
  • اجرای برنامه مشترک پاکسازی حاشیه مسیر بندر گلمانخانه پارک ملی دریاچه ارومیه
  • حدود ۹۵ هزار مشترک تازه گاز تهرانی جذب شد
  • شعله‌های آبی گاز برای ۱۳ هزار مشترک دیگر استان مرکزی روشن شد
  • احداث بزرگترین پارکینگ مکانیزه کشور در اصفهان
  • توجه به مشاغل خانگی یکی از ظرفیت‌های تحقق شعار سال است
  • ارائه تجربیات بازآفرینی شهری در اصفهان از سوی دفاتر مشارکت و بازآفرینی
  • رفع موانع در فرایند مشارکت راهی برای تحقق شعار «جهش تولید با مشارکت مردم»