Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس قرارگاه مردمی جهاد علمی گفت: هر وقت صحبت از مباحث علمی می‌شود می‌گوییم پول نداریم؛ اما با این وجود نیرو‌های مسلح می‌توانند با حداقل بودجه به فعالیت‌های علمی بپردازند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، قدیانی، رئیس قرارگاه مردمی جهاد علمی در نشست دانش و پژوهش نیرو‌های مسلح که در محل بسیج اقشار برگزار شد، گفت: انقلاب اسلامی همواره ظلم ستیز و استکبارستیز بوده است؛ با این وجود اگر قرار باشد که بر آرمان‌های انقلاب استوار باشیم باید در مقابل استکبار بایستیم؛ بنابراین یقین بدانید که انقلاب اسلامی برای همیشه در تضاد و در حال مبارزه با استکبار خواهد بود و هر چه نیز جلوتر برویم این تضاد پررنگ‌تر خواهد شد پس ما هیچ وقت نمی‌توانیم با استکبار به هم زیستی مسالمت آمیز برسیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با تاکید بر اینکه در تقابل انقلاب اسلامی با استکبار برد برد هیچ وقت اتفاق نخواهد افتاد، تصریح کرد: اگر انقلاب اسلامی می‌خواهد حرکت تمدنی خود را شروع کند، باید متناسب با مسائل بومی و آرمان‌های انقلاب گام بردارد.

قدیانی با بیان اینکه باید تعریف جدیدی از نیرو‌های مسلح در کشور‌های اسلامی را ارائه کنیم، چون جامعه شناسی نیرو‌های مسلح ما متاثر از جامعه شناسی ترویج است، افزود: امروز در هیچ کجای کشور اقتدار نیرو‌های مسلح را نداریم، چون نیرو‌های مسلح این باور را داشتند که باید براساس بیانات رهبر معظم انقلاب پای در عرصه بگذارند و خود را اثبات کنند؛ بنابراین باید در عرصه علمی نیز به همین صورت اقدام شود.

رئیس قرارگاه مردمی جهاد علمی با تاکید بر اینکه دانشگاه‌های وابسته به نیرو‌های مسلح تابع قوانین کاملا متفاوت‌تر از دیگر دانشگاه‌ها عمل کنند، افزود: جهت گیری نیرو‌های مسلح در حوزه دانش و پژوهش باید به گونه‌ای باشد که وزارت علوم هم به مانند آن‌ها عمل کند. در هر حال بحثی که وجود دارد این است که چرا ما امروز نمی‌توانیم به مانند ابوعلی سینا تولید علم کنیم.

وی با اشاره به اینکه علوم قدیم کل نگر و حکمت نگر بوده و علوم جدید جزنگر و دانش محور هستند، تصریح کرد: علوم جدید تکوینی بوده و به صورت اجتماعی و جمعی تولید می‌شوند؛ بنابراین ما نیز باید اشتراک گذاری دانشی داشته باشیم.

قدیانی از علم با نگاه حل مسئله، ابزار تمدن و قدرت به عنوان سه دیدگاه رهبر معظم انقلاب پیرامون علم یاد کرد و افزود: علم با نگاه حل مسئله یعنی برخورد با چالش‌های نظام باید براساس فرآیند‌های علمی باشد.

رئیس قرارگاه مردمی جهاد علمی تصریح کرد: برای ایجاد یک تمدن نیازمند امت، سرزمین، حکومت و فرهنگ هستیم؛ با این وجود آنچه موجب تفاوت تمدن‌ها می‌شود؛ فرهنگ است. پس زمانی می‌توانیم تمدن سازی کنیم که بتوانیم فرهنگ بومی را در ساختار سیاسی خود پیاده سازی کنیم.

وی اظهار کرد: غرب زمانی می‌تواند ادعای تمدن سازی کند که بتواند مبانی نظری لیبرالیسم را در اقتصاد و حاکمیت خود اعمال کند. همچنین ما نیز زمانی می‌توانیم ادعای تمدن سازی کنیم که بتوانیم فرهنگ اسلامی را در جامعه خود پیاده سازی کنیم. مثلا فرهنگ عدالت یکی از بخش‌های فرهنگ اسلامی است؛ با این وجود سوال این است که آیا ما توانسته ایم این فرهنگ را در اقتصاد و جامعه پیاده کنیم.

قدیانی با تاکید بر اینکه ما نمی‌توانیم با ابزار علم غربی تمدن اسلامی را پیاده سازی کنیم، افزود: مشکلی که امروز با آن مواجه هستیم این است که ما می‌خواهیم با اقتصاد غربی مدینه فاضله ایجاد کنیم. مثلا امروز علمی که با عنوان علم اقتصاد در دانشگاه‌های ما تدریس می‌شود، مبتنی بر سود و بهره است که کاملا با مبانی ما تفاوت دارد. همچنین امروز در دانشگاه‌ها بحث قدرت و منافع ملی مطرح می‌شود و این در حالی است که قدرت و منافع ملی در اسلام موضوعیت ندارند به همین دلیل شاهدیم که فارغ التحصیلان علوم سیاسی نسبت به انقلاب اسلامی بیشترین واگرایی را دارند.

رئیس قرارگاه مردمی جهاد علمی با بیان اینکه نگاه رهبری به علم کاملا جهادی است و این معنایش این است که هر جهادی ناظر به یک جنگ است که در آن هم با دشمن داخلی و هم دشمن خارجی رودررو هستیم پس باید آن‌ها را بشناسیم، اضافه کرد: رهبر معظم انقلاب در سال ۸۶ نظام بین الملل را به نظام سلطه با پرچمداری آمریکا و نظام ضد سلطه با پرچمداری ایران تقسیم بندی کردند.

وی با بیان اینکه ایران با ۸۵ میلیون نفر جمعیت دارای دو دانشگاه برتر در مجموع دانشگاه‌های برتر دنیاست، اما آمریکا با ۳۶۰ میلیون نفر جمعیت دارای ۱۹۸ دانشگاه در بین دانشگاه‌های برتر دنیاست، تصریح کرد: تعداد مقالات ایران در سال ۵۱ هزار و در آمریکا ۶۷۷ هزار مقاله است با این وجود وضعیت ما اصلا با آمریکا قابل قیاس نیست.

قدیانی با اشاره به اینکه رتبه ایران در فناوری ۹۲، شتاب اول، تولید علم هجدهم، اقتصاد از جهت بزرگی بازار سی و ششم و از نظر تولید ناخالص ملی حدود ۱۲۰، صنعتی ۳۹ و کسب و کار ۱۲۰ است، اضافه کرد: این رتبه‌ها بیانگر این است که ما توانایی تولید علم به فناوری و تبدیل فناوری به ثروت را نداریم.

رئیس قرارگاه مردمی جهاد علمی با بیان اینکه مشکل ما هم در نیرو‌های مسلح و در دیگر بخش‌های کشور این است که نمی‌دانیم چه داریم و چه می‌خواهیم و به همین دلیل بود سال گذشته ۱۸.۵ میلیارد دلار ارز اختصاص داده شد و همه چیز با آن وارد شد، اضافه کرد: یکی دیگر از مشکلات کشور ما این است که نمی‌دانیم بخش مختلف مشغول به چه کاری هستند و چه توانایی‌هایی دارند.

وی با اشاره به وجود سه سرمایه انسانی، اقتصادی و اجتماعی در کشور اظهار کرد: هر وقت صحبت از مباحث علمی می‌شود می‌گوییم پول نداریم، ولی با این وجود نیرو‌های مسلح می‌توانند با حداقل بودجه با توجه به نیروی انسانی که در اختیار دارند به فعالیت‌های علمی بپردازند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: قدیانی نیروهای مسلح بسیج دانشجویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۲۲۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صنعا: سلاح‌های سنگین علیه ما بی‌فایده است

جلال الرویشان، معاون نخست وزیر دولت نجات ملی در صنعا در امور دفاعی و امنیتی امروز چهارشنبه تأیید کرد که یک تغییر استراتژیک در تاکتیک‌های نبرد نظامی که توسط یمن نشان داده شده است، وجود دارد، زیرا سلاح‌های سنگین و هسته‌ای و ناو‌های هواپیمابر دیگر مفید نیستند.

براساس گزارش المیادین، الرویشان خاطرنشان کرد که آمریکا و انگلیس راهبردی را اتخاذ کردند که ابزار‌های آنها مانع از رسیدن صنعا به دریا‌ها شود، اما صنعا آنها را غافلگیر کرد و به اقیانوس هند رسید. 

نیرو‌های مسلح یمن همچنان به هدف قرار دادن کشتی‌های اشغالگر و یا کشتی‌های در حال حرکت به سمت بنادر اراضی اشغالی هستند ادامه می‌دهند، به طوری که سردار یحیی سریع سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن دیروز سه شنبه از اجرای ۶ عملیات نظامی در جریان ۷۲ ساعت گذشته با موشک و پهپاد در دریای سرخ خبر داد.

او تاکید کرد: نیروی دریایی و موشکی ۴ عملیات مشترک بر روی ۴ کشتی از جمله دو ناو آمریکایی در دریای سرخ و خلیج عدن انجام دادند.

با گذشت ۱۰ سال از تجاوز آمریکا، عربستان و امارات، عبدالملک بدرالدین الحوثی، رهبر جنبش انصارالله تأیید کرد که مردم یمن با قابلیت‌های نظامی پیشرفته برای محافظت از از مردم مظلوم فلسطین پای کار هستند و با توطئه‌های دشمن مقابله می‌کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • رهبر انقلاب: ایستادگی مردم غزه،یک پدیده الهی است
  • انصارالله: تا کنون به ۸۶ کشتی مرتبط با اسرائیل حمله کرده‌ایم
  • رهبر معظم انقلاب اسلامی: رژیم صهیونیستی قادر به شکست نیرو‌های مقاومت نیست
  • رهبر انقلاب: غزه تا این لحظه پیروز اصلی میدان است / رژیم صهیونیستی قادر به شکست نیروهای مقاومت نیست
  • رهبر انقلاب: غزه، تا این لحظه پیروز اصلی میدان است
  • روزبه‌روز به توان تسلیحاتی نیرو‌های مسلح افزوده می‌شود
  • صنعا: سلاح‌های سنگین علیه ما بی‌فایده است
  • تجدید دیدار پیشکسوتان کمیته انقلاب اسلامی خوزستان
  • ابابیل ۵، از آخرین دستاورد‌های قدرت پهپادی جهان
  • نیرو‌های مسلح یمن از اجرای شش عملیات جدید خبر داد