Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-23@20:33:56 GMT

شهید بهنام محمدی الگوی نوجوانان در گام دوم انقلاب

تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۲۲۹۲۵

شهید بهنام محمدی الگوی نوجوانان در گام دوم انقلاب

مسؤول دفتر نماینده ولی فقیه درسپاه بندرلنگه گفت: طرح شهید بهنام محمدی مزین به نام این شهید ۱۳ ساله است که زمینه‌ای را برای الگو گیری نوجوانان از این شهید والا مقام در راستای گام دوم انقلاب مهیا کرده است.

به گزارش خبرگزاری فارس از بندرلنگه، حجت‌الاسلام عباس شمس ظهر امروز در جمع دانش‌آموزان طرح شهید بهنام محمدی در گلزار شهدای گمنام بندرلنگه، اظهار کرد: بسیج دانش‌آموزی  وشهدای گرانقدر این قشر مصداق بارز ایمان، شجاعت، بصیرت دینی وانقلابی در میدان مبارزه با استکبار جهانی بوده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: شهید فهمیده‌ها بر تارک تاریخ برای همیشه می‌درخشند ولایت‌مداری را باید از شهید فهمیده آموخت آنان که برای دفاع از دین، عزت و شرف خود نارنجک به کمر بسته و جلوی دشمن قد علم کردند و در تاریخ این نظام و انقلاب الگویی برای نسل جدید شدند.

 مسؤول دفتر نماینده ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان بندرلنگه اضافه کرد: به فرموده رهبر فرزانه انقلاب  همه انسان‌ها می‌میرند ولی شهیدان این سرنوشت همگانی را به بهترین وجه سپری کردند، وقتی قرار است این جان برای انسان نماند چه بهتر در راه خدا این رفتن انجام بگیرد.

شمس بیان داشت: شهدای گمنام نزد ما گمنامند ولی نزد خدا وند واولیای خدای متعال ازمعروفانند براستی ایثارگران و خانواده شهدا مدال افتخاری بر سینه تاریخ هستند، شهرستان بندر لنگه ۷ لاله بسیجی دانش‌آموز را تقدیم این نظام و انقلاب نموده که با مطالعه زندگی نامه این شهدای گرانقدر وآشنایی با وصیت نامه شهدا خود را برای میدان‌های بزرگ آماده کنید.

وی خاطرنشان کرد: طرح شهید بهنام محمدی مزین به نام این شهید نوجوان ۱۳ ساله است که  زمینه‌ای را برای مطالعه زندگی نامه این شهید نوجوان توسط دانش‌آموزان فراهم آورده تا با الگو گیری از این شهید والا مقام خود را مهیای گام دوم انقلاب نمایند.

انتهای پیام/88028

 

 

 

 

منبع: فارس

کلیدواژه: نماینده ولی فقیه سپاه بندرلنگه عباس شمس بسیج دانش آموزی شهید بهنام محمدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۲۲۹۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیگیری جدی برای جلوگیری از بازمانده از تحصیل شدن کودکان

سلمان محمدی، مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه در نشستی که به منظور برنامه‌ریزی برای جلوگیری از بازمانده از تحصیل شدن دانش آموزان استان برگزار شد، با بیان اینکه تلاش در جهت جلوگیری از بازمانده از تحصیل شدن دانش‌آموزان از اولویت‌های دستگاه تعلیم و تربیت استان است، گفت : اجازه نمی‌دهیم هیچ دانش‌آموزی در استان به دلیل فقر مالی از درس و تحصیل بازبماند.

محمدی با بیان اینکه نهاد‌های حمایتی همچون کمیته امداد، بهزیستی، هلال احمر و ... نیز در راستای جلوگیری از بازمانده از تحصیل شدن دانش‌آموزان پای کار بوده و برنامه‌های تشویقی در نظر گرفته‌اند، افزود: انتظار داریم نهاد‌های حمایتی و خیریه کمک‌های خود را با هماهنگی مجموعه آموزش و پرورش در اختیار دانش‌آموزان بی‌بضاعت قرار دهند تا کمک‌ها به صورت عادلانه‌تری به دست نیازمندان برسد.

مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه به آمار افراد بازمانده از تحصیل در استان اشاره کرد و گفت: بر اساس آمار‌ها در سال تحصیلی جاری در مجموع ۱۵۰۰ نفر در استان کرمانشاه بازمانده از تحصیل شده بودند که با پیگیری‌های صورت گرفته ۱۹۷ نفر آنها جذب مدارس شده‌اند.

محمدی ادامه داد: با توجه به آمار جذب ۱۹۷ نفری افراد بازمانده از تحصیل، هم اکنون در استان کرمانشاه ۱۳۰۰ نفر بازمانده از تحصیل داریم که البته این آمار به دلایلی مثل مهاجرت خانواده تعدادی از این دانش‌آموزان به خارج از استان و یا حتی خارج از کشور، مرگ احتمالی آنها و... خیلی دقیق نیست.

وی با بیان اینکه بر اساس بررسی‌های صورت گرفته ۳۸۹ نفر از افراد بازمانده از تحصیل دارای معلولیت هستند، گفت: رویکرد دستگاه تعلیم و تربیت ثبت‌نام دانش‌آموزان معلول در مدارس است، چون معتقدیم دانش‌آموزان معلول هم با تحصیل کردن می‌توانند آینده بهتری داشته باشند و نباید بخاطر معلولیت از تحصیل باز بمانند.

محمدی توضیح داد: هم‌اکنون مدارس استثنایی با طیف وسیعی از خدمات آموزشی برای تحصیل دانش‌آموزان دارای معلولیت، از دانش‌آموزان دارای معلولیت اوتیسم گرفته تا معلولیت‌های جسمی مثل بینایی، شنوایی و دیگر معلولیت‌ها در استان فعال هستند.

وی با اشاره به اجرای طرح «شهید محمودوند» برای جلوگیری از بازمانده از تحصیل شدن دانش آموزان اظهار کرد: در این طرح کودکان بازمانده از تحصیل شناسایی و کد ملی و آدرس آنها جهت پیگیری در اختیار دفتر معاونت آموزش ابتدایی قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه به ازای هر پنج نفر دانش‌آموزی که در استان بازمانده از تحصیل شده باشند، یک نفر راهبر شامل مدیر یا معاون مدرسه پیگیر بازگردادن دانش آموزان بازمانده از تحصیل به مدارس هستند، تاکید کرد: راهبران آموزشی خانه به خانه به درب منزل دانش آموزان بازمانده از تحصیل مراجعه کرده و پیگیر ثبت‌نام افراد بازمانده از تحصیل در مدارس می‌شوند.

محمدی ادامه داد: راهبران آموزشی بعد از شناسایی افراد بازمانده از تحصیل در جهت جذب و ثبت‌نام آنها در مدارس اقدام کرده و در ادامه پیگیر حضور آنها سرکلاس درس خواهند شد.

محمدی از مردم استان خواست تا اگر در بین اقوام، اطرافیان و یا همسایه‌های خود فردی را می‌شناسد که به هر دلیلی از تحصیل بازمانده، نام و آدرس او را برای پیگیری در اختیار آموزش و پرورش قرار دهند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • اجرای برنامه‌ آموزشی برای دانش آموزان روستای ذغالچال ساری
  • عمارت تاریخی فکری در بندر لنگه
  • جواب دانش‌آموز به ساده‌ترین سؤال دینی همه را شوکه کرد+ عکس
  • اجرای طرح سفیران سلامت در مدارس
  • قابی خاطره انگیز از اردوی مذهبی و تفریحی نوجوانان در شهرک شهید کلاهدوز آزادشهر
  • آبگیری ۱۵ میلیون متر مکعبی سازه‌های آبخیزداری بندرلنگه
  • پیگیری جدی برای جلوگیری از بازمانده از تحصیل شدن کودکان
  • روایت منشوری خانوم معلم از روابط غیراخلاقی دانش آموز ۱۲ساله!
  • کاهش ناترازی در الگوی کشت برنامه راهبردی تات
  • هزار دانش‌آموز پسر البرزی بهار تکلیف خود را جشن گرفتند