Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-04-25@21:10:51 GMT

استراماچونی باید کوتاه بیاید والا ...

تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۲۲۹۳۱

استراماچونی باید کوتاه بیاید والا ...

یک کارشناس اقتصادی می گوید اگر استراماچونی انعطاف به خرج ندهد هیچ راهی برای انتقال پول به حساب اروپایی او وجود ندارد.

به گزارش "ورزش‌سه"، ماجرای آندره آ استراماچونی و قهر او از استقلال چند روزی است فضای فوتبال را تحت تاثیر قرار داده است. این مربی ایتالیایی بعد از ترک ایران مسئولان ورزشی و سیاسی کشور را به تکاپو انداخته که بتوانند 160 هزار یورو ازطلبش را به حساب اروپایی اش واریز کنند؛ اتفاقی که تا این لحظه رخ نداده و مشخص نیست در روزهای آینده هم بیفتد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این شرایط اما هنوز به طور دقیق مشخص نیست که آیا راهی برای واریز پول استراماچونی به حساب اروپایی او در رم وجود دارد یا نه؛ برای پیگیری ماجرا با سیامک قاسمی کارشناس اقتصادی همکلام شدیم تا از چگونگی روند انتقال پول و مسائل قانونی این ماجرا باخبر شویم.


این کارشناس اقتصادی که علاقه زیادی به فوتبال هم دارد و خود را استقلالی توصیف می کند در این خصوص به خبرنگار "ورزش سه" گفت: شبکه بانکی ایران با توجه به اینکه عضو FATF نیست، امکان نقل و انتقال پول به شبکه بانکی اروپا را ندارد. اینکه بانک سپه در رم باشد یا تهران هم فرقی ندارد. بانک سپه در شهر رم ایتالیا هم از شبکه بانکی ایران پیروی می کند و حتی از آن بانک نیز امکان واریز پول به حساب اروپایی استراماچونی نیست.


وی ادامه داد: مسئولان ایرانی می گویند ما پول را نقدا به سفارت ایران در ایتالیا رساندیم تا آنها در بانک سپه رم بگذارند و استراماچونی بتواند برداشت کند. این موضوع اما تبعات قانونی در اروپا برای مربی ایتالیایی دارد. یک راه این است که استراماچونی پول را نقدا برداشت کند و خودش در بانک به حساب اروپایی اش واریز کند که این موضوع برایش مشکل ساز می شود. راه دیگر این است که او حسابی در بانک سپه رم باز کند و از آن برای امور روزمره خرج کند که با توجه به حجم بالای پول منطقی نیست.


سیامک قاسمی در پاسخ به این پرسش که اگر استراماچونی پول را برداشت کند و شخصا به حساب اروپایی اش بریزد، چه اتفاقی برای او می افتد، تاکید کرد: با توجه به حجم بالای پول اگر استراماچونی خودش پول را برداشت کند و به حسابش بریزد، متهم به پولشویی می شود. با توجه به بلاک مارکت و بازار سیاه کار و برخوردهایی که مسئولان ایتالیایی با آنها می کند، جابه جایی این پول برای او دردسرساز می شود. به همین خاطر او اصرار دارد پول به روشی درست به حسابش برود.


این کارشناس مسائل اقتصادی در پاسخ به این پرسش که آیا راهکاری در این شرایط وجود دارد یا نه، خاطرنشان کرد: تنها راه این است که استراماچونی انعطاف به خرج بدهد و در یک کشور ثالث که استانداردهای بانکی اروپا را رعایت می کند و با ایران نیز مراوده می کند حساب باز کند. مثلا در ترکیه یا قبرس حساب باز کند و این پول از سوی باشگاه به آن حساب برود.


وی ادامه داد: حتی اگر در ترکیه هم او حساب باز کند و پول به حسابش برود، آنوقت باید اسناد و مدارکی ارائه دهد تا بتواند پول را به حساب اروپایی اش انتقال بدهد.


کارشناس مطرح اقتصادی در پاسخ به این پرسش که آیا سفارت ایران در ایتالیا نمی تواند مشکل را حل کند، گفت: حساب های سفارت ایران در ایتالیا نیز احتمالا در بانک سپه رم است و آنها هم از شبکه بانکی ایران پیروی می کنند. بعید است بتوانند کاری در این خصوص انجام بدهند.


قاسمی در پایان افزود: این مشکلات در آینده برای خارجی های بعدی فوتبال هم رخ می دهد. خارجی هایی که به ایران می آیند باید موضوع را بدانند چون همه شان درگیر این مسائل می شوند. مگر آنکه انعطاف به خرج بدهند و در کشور ثالث مثل ترکیه و قبرس حساب باز کنند.

استقلال تهران آندره آ استراماچونی (سرمربی)

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: استقلال تهران آندره آ استراماچونی سرمربی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۲۲۹۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفر به ایران قدیم؛ لشکر شاه با کوچکترین خط می‌توانست از هم بپاشد

سر هارفورد جونز بریجز (۱۱۴۲-۱۲۲۵) دیپلمات و نویسنده اهل انگلستان بود. او نخستین وزیرمختار دولت بریتانیا در ایران بود. هارفورد جونز در جوانی به کمپانی هند شرقی پیوست و در جایگاه نمایندهٔ این شرکت میان سال‌های ۱۱۶۱-۱۱۷۲ در بصره خدمت کرد.

همچنین از ۱۱۷۶-۱۱۸۴ را در بغداد سپری کرد. او که چیرگی بسیاری در زبان‌های شرقی یافته بود با پشتیبانی رابرت داندس در سمت نمایندهٔ فوق‌العادهٔ بریتانیا به ایران در دوره فتحعلیشاه فرستاده‌شد.

به گزارش انتخاب، وی در ۱۸۳۳ کتابی را به نام دودمان قاجار که ترجمه‌ای از کتابی دست‌نویس ایرانی بود را به چاپ‌رساند. در ۱۸۳۸ نیز جزوه‌ای را دربارهٔ علایق انگلستان در ایران منتشر کرد.

من کلمه «خطرناک» را برای این اردو زدن‌های شاه به کار بردم - خصوصاً در اوجان - زیرا مطمئنم که به خاطر نامناسب بودن و ضعف نگهبانی و اقدامات احتیاطی نظامی گروهی نسبتاً کوچک از نظامیان روس به راحتی می‌تواند شبانه به اردوی شاه در اوجان شبیخون بزند و آن را به هم بریزد و پراکنده سازد درست است که رود ارس مابین اردوی شاه و نیرو‌های روسی قرار داشت اما هیچ پست نگهبانی یا دیده بانی در سواحل آن رود مستقر نبود و محل‌های مختلفی از رود که به راحتی می‌شد از آنجا عبور کرد بدون نگهبان ر‌ها شده بود و با توجه به غنایم بسیاری که روس‌ها می‌توانستند از اردوی سلطنتی غارت کنند، برایم بسیار حیرت‌آور بود که چرا ژنرال توماسف هرگز اقدام به این کار نکرد.

از این گذشته هنگامی که در شورای وزیران و فرماندهان در خیمه شاه حضور داشتم دریافتم که اطلاعات وزیران ایرانی از کمیت و کیفیت واقعی نیرو‌های روسی در مرز‌هایشان و خصوصاً محل استقرار آن‌ها قدرت تحرکشان تجهیزات و امکاناتشان چقدر مبهم و ناقص و در بسیاری موارد مخالف با واقعیت است به طوری که نه فقط شدیداً باعث تعجبم، شد احساس خطر هم کردم که نتیجه نهایی این جهل و بی اطلاعی و این غفلت از بدیهی‌ترین قوانین نظامی چه خواهد بود.

من آشنایی زیادی با فنون نظامی ندارم اما فکر می‌کنم عقل سلیم می‌گوید هنگامی که حمله شبان‌های انجام شود و گروهی که به آن حمله می‌شود، قبلاً هیچ ترتیبی برای جمع‌آوری افراد و دفاع همه جانبه در نظر نگرفته، باشد آن وقت در میان آن آشفتگی و بی نظمی و در مقابل سربازان دشمن هیچ چاره‌ای ندارند جز این که طبق اصل اساسی جانت را نجات بده پا به فرار بگذارند.

من تا مدتی پس از ورود هیئت نمایندگی به اردوی سلطنتی در چمن اوجان وضعیت لشکر شاه را اینگونه می‌دیدم که حتی در مقابل کوچکترین، خطر می‌توانست از هم بپاشد و پراکنده شود؛ نه چون به اندازه کافی دل و جرئت نداشتند که هر کس ایرانیان را بشناسد می‌داند که در دلاوری و تهور، چیزی کم ندارند - بلکه چون آن چیزی را نداشتند که بدون آن دل و جرئت به کاری نمی‌آید نهایتاً توصیه‌ها و تذکرات مکرری که به وزیران ایرانی شد و آن‌ها هم به عرض شاه رساندند، تأثیر کرد و باعث شد اوضاع کمی بهتر شود.

قبلاً اشاره شد که نایب السلطنه و برادرش محمد علی میرزا در اغلب موارد با هم اختلاف نظر داشتند اما شاید اصلی‌ترین اختلافشان بر سر نیاز و ضرورت آشنایی ایرانیان با قواعد انضباطی و فنون نظام‌های اروپایی بود. عباس میرزا می‌گفت باید همه چیز را تا حد امکان به روش اروپایی ترتیب، داد ولی محمد علی میرزا با او مخالفت می‌کرد و می‌گفت روش‌های سنتی ایرانی کفایت می‌کند و باید از همان اسلحه‌های قدیمی استفاده کرد یعنی شمشیر، گرز، نیزه تفنگ‌های سرپر یا چخماقی و زنبورک یا توپ‌های کوچکی که بر پشت شتر قرار می‌دادند.

نیرو‌های تحت الامر هر یک از دو شاهزاده، قبل از خروجشان از اردو از طرف شاه مورد بازدید قرار گرفتند. پیاده نظام نایب السلطنه که از طرف افسران فرانسوی تعلیم دیده بود مرا به یاد گروه‌های شبه نظامی (میلیشیا) می‌انداخت که تازه تأسیس شده‌اند و می‌خواهند تعلیم ببینند و تمرین کنند؛ لباس بیشتر آن‌ها در وضعی بود که فکر می‌کنم یک افسر اروپایی خجالت بکشد که در رأس آن‌ها وارد یک شهر شود.

توپخانه او اگر نه مطلقا در مرحله نوزایی یا جنینی مطمئناً در مراحل اولیه کودکی بود و منظره صف جمع آن‌ها بدن مرا لرزاند که اگر این‌ها مجبور به مقابله با یک نیروی منظم روسی - حتی اگر تعدادشان خیلی کمتر و به نسبت یک به ده باشد - شوند، چه بر سر نایب السلطنه و کشورش خواهد آمد. سواره نظام نایب السلطنه که تقریباً هفتصد تا هزار نفر بودند نمایش جالبی از دلاوری و توانایی سواره نظام ایرانی اجرا کردند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • هنگام خرید از فروشندگان دور گرد مراقب کپی اطلاعات کارت بانکی خود باشید
  • همنام مدیر جدید پرسپولیس روی نیمکت و سکو!
  • سفر به ایران قدیم؛ لشکر شاه با کوچکترین خط می‌توانست از هم بپاشد
  • حمله به کنسولگری ایران در دمشق اشتباه رژیم صهیونیستی بود
  • سقف برداشت از حساب های بانکی چقدر شد؟
  • اطلاعیه جدید بانک مرکزی/ سقف برداشت از حساب‌های بانکی دوباره تغییر کرد
  • گروسی: ایران به دنبال دستیابی به سلاح هسته‌ای نیست
  • سقف برداشت از حساب‌های بانکی کاهش یافت؟ | ابلاغیه جدید بانک مرکزی
  • افتتاح حساب ارزی در اپلیکیشن «بام» ممکن شد
  • شارژ گران پیامک‌های بانکی؟