Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اردبیل معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی گفت: حفظ هویت ملی و انقلابی و دستیابی به آرمان‌های جامعه تنها با سرمایه گذاری در عرصه تعلیم و تربیت محقق می‌شود.

حجت الاسلام ذوعلم قبل از ظهر امروز 25 آذر در مراسم تجلیل از دانش آموزان و معلمان پژوهشگر آموزش و پرورش استان اردبیل اظهار کرد: در فرهنگ برنامه ریزی کلان و فرآیند مدیریت عالی کشور پژوهش و تحقیق یک امر لازم و بدیهی است و باید در تمام شئون مدیریتی کشور  توجه به قواعد تحقیق رعایت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ارتقای کیفیت تربیتی در جامعه را منوط به تلاش و اهتمام معلمان و دانش آموزان پژوهنده دانست و خاطرنشان کرد: شورای آموزش و پرورش استان‌ها نقش جدی و اساسی در تبیین و توسعه فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی دارند تا بتوانند در ابعاد گسترده حمایت‌های فکری و معنوی را هم از بعد اعتبارات و لوازم و هم فضای مورد نیاز اعمال کنند.

معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی ایجاد امنیت علمی و آموزشی در کشور را مهم ارزیابی کرد و افزود: اگر قصد داریم برای آینده برنامه ریزی مستدل و متقنی را داشته باشیم ضروری است سرمایه گذاری در بعد تعلیم و تربیت را از هم اکنون آغاز کرده و به سمت امنیت، تربیت بنیان حرکت کنیم.

ذوعلم تامین امنیت پایدار و عمیق با تکیه بر توانمندی‌های علمی را یادآور شد و بیان کرد: این سرمایه گذاری‌ها جز با تکیه بر نیروی انسانی با مطالعه عمیق و ژرف ممکن نیست و آموزش و پرورش باید در این امر پیشگام باشد.

وی تصریح کرد: آموزش و پرورش هر استان باید نیازمندی‌های پژوهشی و تحقیقاتی خود را بر مبنای حفظ هویت ملی، منطقه‌ای و انقلاب اسلامی احصا کند چرا که معتقدیم دستیابی به آرمان‌های عالی نظام جز با سرمایه گذاری در عرصه تعلیم و تربیت امکانپذیر نیست.

به گزارش ایسنا، معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی همچنین رفع خلاهای اساسی مدارس استان‌ها به ویژه تجهیز هنرستان‌ها به ابزارهای علمی و آموزشی لازم را ضروی خواند و گفت: آموزش و پرورش نباید تنها به منابع و اعتبارات وزارتخانه تکیه کند بلکه شایسته است با تلاش و تکاپو نیازمندی‌های اساسی خود را تامین نماید.

ذوعلم پژوهش را مبنای تحول در آموزش و پرورش دانست و اضافه کرد: باید اقتضائات آموزشی و پژوهشی مدارس احصا شده و براساس آن برنامه‌های هر استان در بعد تحقیق و پژوهش تدوین شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی سرمايه گذاري آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۲۳۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این افراد معلم می‌شوند

رضا مراد صحرایی در کمیسیون تخصصی توسعه آموزش عمومی قرآن کشور اظهار کرد: براساس مصوبه کنکوری شورای عالی انقلاب فرهنگی، جذب نخبگان بدون آزمون در دانشگاه فرهنگیان انجام خواهد شد و این به معنای استخدام رسمی است.

وی افزود: دانشگاه فرهنگیان برای مهر ۱۴۰۳ از میان نخبگان قرآنی یعنی حافظان و قاریان قرآن که مقام دارند، دانشجو معلم استخدام می‌کند.

صحرایی گفت: نخبگان در حوزه‌های ورزشی و هنری هم می‌توانند بدون کنکور وارد دانشگاه فرهنگیان شوند.

وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: در برنامه تربیت اوان کودکی که سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک آن را مصوب کرده است، موضوع تربیت قرآنی یکی از برنامه‌های جدی است.

وی با اشاره به اینکه معاونت پرورشی و فرهنگی با مسئولیت معاونت حقوقی وزارت آموزش و پرورش، سازوکار بهره‌مندی مؤسسات قرآن از فضای مدارس کشور برای برگزاری کلاس‌های قرآن را پیدا کنند، گفت: اگر این سازوکار وجود دارد، روش اجرای آن طی یک هفته اعلام شود و اگر وجود ندارد، در مدت یک هفته ساز و کار آن مشخص شود.

صحرایی با اشاره به اینکه پول‌های قرآنی کشور باید در آموزش و پرورش هزینه شود نه در جا‌های دیگر افزود: همواره قربانی عدم توجه از سوی دستگاه‌هایی بودیم که نمی‌دانند تحول باید از آموزش و پرورش ایجاد شود، هم‌اکنون در کشور مشکل کمبود پول وجود ندارد، مسئله این است که نمی‌دانیم پول در کجا هزینه شود.

وی ادامه داد: طرح تاسیس مدارس غیردولتی قرآنی ظرف یک ماه ارائه شود و برای سال تحصیلی جدید حتی با درصدی از مدارس موجود، این کار اجرا شود. هم اکنون برخی مدارس غیردولتی در حال اجرای این کار هستند و به دلیل قرآن پایه بودن، خانواده‌ها هزینه پرداخت می‌کنند تا فرزندشان اینگونه تربیت شود.

طرح اتقان را به رتبه‌بندی مرتبط کنید

وزیر آموزش و پرورش درباره طرح اتقان بیان کرد: این طرح ارتقای توانمندی قرآنی معلمان دوره ابتدایی است و باید آن را به رتبه‌بندی معلمان مرتبط کنیم و معلمی که دوره اتقان را طی نکرده است، از رتبه‌بندی محروم شود. معلمان بدون سواد قرآنی وارد آموزش و پرورش نمی‌شوند، اما ممکن است در گذر زمان به دلیل اینکه با قرآن مانوس نبودند، آن را فراموش کنند و باید در دوره‌های ضمن خدمت به آموزش قرآن توجه کرد.

صحرایی ادامه داد: برای تسری طرح اتقان به دوره متوسطه دوم بیاندیشید همچنین دوره‌های تأمین مدرسان قرآن برگزار شود؛ نیم میلیون نفر از معلمان باید در طرح مسطورا شرکت کنند که تا کنون حدود ۴۵۰ هزار نفر در این طرح شرکت کرده‌اند.

وی تاکید کرد: مؤسسات مختلف از جمله مؤسسات قرآن نباید در کنار مدارس قد علم کنند بلکه مدرسه را تقویت کنند، نباید به مدرسه آسیب بزنیم و نگذاریم آموزش و پرورش نحیف شود

منبع: تسنیم

tags # معلم سایر اخبار (تصاویر) عجیب‌ترین موجودات دریایی جهان؛ از شیطان دریایی تا ماهی خون‌آشام! حقایقی عجیب درباره اژد‌های کومودو؛ از بچه‌داری بدون جفت‌گیری تا شنیدن بوی خون از ۴ کیلومتری! چه کسی لباس را اختراع کرد؛ آیا انسان‌های اولیه همیشه لخت بودند؟ اولین قتل در جهان چگونه اتفاق افتاد؟!

دیگر خبرها

  • آموزش و پرورش و فرهنگ در تربیت انسان بسیار تأثیرگذار هستند
  • ایجاد شرایط مشارکت پر رنگ شهروندان و دانش آموزان در برنامه‌های گرامیداشت هفته معلم
  • تحول بنیادین باید در حوزه تربیت پررنگ شود
  • این افراد معلم می‌شوند
  • استفاده از ظرفیت جامعه پزشکی در آموزش و پرورش
  • ۲۱ هزار نوآموز کردستانی در پایگاه‌های سنجش ارزیابی شدند
  • اجرای آموزش «حداقل یک رشته ورزشی برای هر دانش آموز» در مدارس
  • آمادگی آذربایجان‌غربی برای میزبانی از رویدادهای ملی ورزش دانش آموزی
  • آغاز ثبت سفارش کتاب‌های درسی سالتحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۴
  • تجدید میثاق معاون تربیت بدنى و سلامت وزیر آموزش و پرورش با آرمان هاى شهداء