Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-19@01:58:53 GMT

خیز «ریست» برای حضور در جشنواره فیلم فجر 

تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۲۶۶۷۶

خیز «ریست» برای حضور در جشنواره فیلم فجر 

به گزارش مشاور رسانه‌ای پروژه، فیلم سینمایی ریست به کارگردانی محمدرضا لطفی و تهیه‌کنندگی سیدامیر سیدزاده در حال انجام آخرین مراحل فنی از جمله صداگذاری، آهنگسازی و اصلاح رنگ و نور است تا برای حضور در سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر آماده شود.

فیلمبرداری ریست سال گذشته انجام شد و به دلیل ویژگی‌های خاص ساختاری، مراحل پس از تولید و تدوین آن در زمانی طولانی انجام گرفت و در حال حاضر به روزهای پایانی نزدیک شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لطفی فیلمنامه این اثر اجتماعی را به نگارش درآورده که به چالش‌های حریم شخصی انسان‌ها می‌پردازد.

رضا بهبودی، سودابه بیضایی، محمد صدیقی مهر، حامد رحیمی نصر، پریسا محمدی و رقیه افشین پور بازیگران این فیلم سینمایی هستند.

در خلاصه داستان این فیلم آمده است: «احساس می کنم دیوونه شدم... یه جورایی به تمام دوربین های مداربسته که دارن آدم رو کنترل می کنن حساسیت پیدا کردم ... اونقدر توی این ماجرا غرق شدم که احساس می کنم پشت همه این دوربینا یه نفره... یه نفر که چهار چشمی داره منو نگاه می کنه!»

عوامل «ریست» که محصول مشترک ایران و جمهوری چک است، عبارتند از نویسنده و کارگردان: محمدرضا لطفی، تهیه کننده: سید امیر سیدزاده، مدیر فیلمبرداری: مجید گرجیان، طراح صحنه و لباس: افسانه صرفه جو، طراح گریم: پدرام زرگر، صدابردار: علی گراکویی، تدوین: بابک قائم، مدیر تولید: محمد سید زاده، طراحی و ترکیب صدا: حسین قورچیان، آهنگساز: حمیدرضا یراقچیان، اصلاح رنگ: سامان مجد وفایی، جلوه‌های ویژه تصویری: احمد امدادی، سرمایه‌گذاران: سیدامیر سیدزاده و امیرحسین فرح بخش، جانشین تولید: حامد آزادی، دستیار اول کارگردان و برنامه ریز: مرجان بقایی، گرافیست: علی قدیمی، عکاس: رامونا میریان و مشاور رسانه ای و مدیر روابط عمومی: میثم محمدی.

برچسب‌ها جشنواره فیلم فجر جشنواره سینما

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جشنواره فیلم فجر جشنواره سینما جشنواره فیلم فجر جشنواره سینما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۲۶۶۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رزیدنت دانشجو است یا نیروی کار؟/ مدیر گروهی که همه کاره رزیدنت است

علی سلحشور متخصص بیهوشی و مراقبت‌های ویژه و درد در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا در رابطه با مشکلات مختلف رزیدنت‌ها اظهار کرد: گرفتن مرخصی یکی از چند ده مشکل رزیدنت‌ها است. به طور کلی هر رزیدنت ۲ و نیم روز در ماه حق استفاده از مرخصی دارد، اما این موضوع زمانی اجرایی می‌شود که مدیر گروه اجازه دهد؛ بنابراین اگر مدیر گروه اجازه ندهد رزیدنت به هیچ عنوان نمی‌تواند از حق قانونی خود استفاده کند. لازم به ذکر است که در بیشتر مواقع مدیر گروه‌ها این اجازه را به رزیدنت‌ها نمی‌دهند.

وی با اشاره به مشکلاتی که مربوط به کرامت انسانی رزیدنت‌ها می‌شود ادامه داد: شیفت‌ها و کشیک‌ها یکی دیگر مشکلات گسترده رزیدنتی است. دستیار سال اولی در همان روز اول، کشیک ۲۴ ساعته تخصصی قرار می‌گیرد یعنی رزیدنت تا چند ساعت قبل پزشک عمومی بوده؛ اما حالا باید کار یک پزشک متخصص را انجام دهد که گاهاً با برخورد‌های نامناسب دستیار‌های سال بالاتر مواجه می‌شوند.

سرپرست اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل سازمان نظام پزشکی افزود: در میان اساتید یکسری قوانین نانوشته وجود دارد که به صورت عرف در بسیاری از بیمارستان‌ها، رشته‌ها و دانشگاه‌ها اجرا می‌شود به عنوان مثال یک رزیدنت سال اولی حق صحبت با اساتید را ندارد. در برخی موارد اساتید حتی جواب سلام رزیدنت را هم نمی‌دهند. همه اینها قواعد نانوشته‌ای است که در بسیاری از رشته درحال اجرا است.

دستیاران خانم اجازه باردار شدن ندارند

سلحشور به گرفتن تعهد از دستیاران خانم اشاره کرد و گفت: از بانوان متاهل تعهد گرفته می‌شود که در دوره رزیدنتی زنان، اجازه باردار شدن ندارند و دلیل هم فقط این است که در دوره بارداری این شخص چه کسی قرار است کار او را انجام دهد؟

وی بیان کرد: دوگانگی شدیدی در دوره رزیدنتی وجود دارد که رزیدنت دانشجو است یا نیروی کار؟ بسیاری از مشکلات با پاسخ این سوال حل می‌شود چرا که آنها به دلیل دانشجو بودن حقوق ندارند، بیمه تامین اجتماعی و درمانی نمی‌شوند، ۴ سال دوره رزیدنتی سابقه کار حساب نمی‌شود، تقریبا دو تا سه برابر تایم موظفی را در بیمارستان در حال ارائه خدمت هستند، مرخصی به صورت عادی ندارند.

رزیدنت دانشجو است یا نیروی کار؟

متخصص بیهوشی و مراقبت‌های ویژه و درد تصریح کرد: اگر رزیدنت‌ها فقط دانشجو هستند چرا از یک رزیدنت سال سوم جراحی، شکایت و حکم حبس بریده شد؟ اگر رزیدنت فقط دانشجو است، چطور مهر دارد و با آن مهر کار درمانی انجام می‌دهد؟ اگررزیدنت دانشجو است پس چگونه بسیاری از بیمارستان‌ها و دانشگاه‌ها در شبانه روز بدون حضور هیات علمی خدمات رسانی می‌کنند؟ بنابراین اولین موضوعی که باید مشخص شود این است که رزیدنت دانشجو است یا نیروی کار؟ باید به شکل واضح در رابطه با این موضوع صحبت شود.

سلحشور گفت: اخیرا معاونت آموزشی وزارت بهداشت نامه‌ای را ارسال کرد که در ابتدای آن مطرح شده است که رزیدنت دانشجو است، در اواسط آن گفته شده است که رزیدنت نیروی کار است و در انتهای آن نامه مجدد مطرح شده است که رزیدنت دانشجو است. موضوع مهم و قابل ذکر این است که اگر رزیدنت دانشجو نیست پس باید حقوق دریافت کند و براساس کاری که انجام می‌دهد به آن حکم حبس، قصور پزشکی و دیه بریده شود. کسی که کار می‌کند باید حتما بیمه شود. برای کسی که بیمه نیست و حقوق ندارد چگونه حکم قضایی صادر می‌شود؟

مدیرگروهی که همه کاره رزیدنت است

وی بیان کرد: رزیدنت‌ها به دلیل لجبازی‌های مدیرگروه‌ حتی نمی‌توانند به وضعیت خود اعتراض کنند، زیرا در صورت اعتراض براساس آیین نامه، مدیر گروه می‌تواند رزیدنت را به ارتقا معرفی نمی‌کند و اگر این کار ۳ بار تکرار شود فرد به کل تخصص را از دست می‌دهد. لازم به ذکر است که یکی دیگر از مباحث و مشکلات مهم رزیدنت‌ها، مدیرگروه‌ها هستند که همه چیز دستیاران در دست آنها است.

این متخصص بیهوشی افزود: در قانون جوانی جمعیت گفته شد که خانم‌های متاهل دارای فرزند شیفت شب نداشته یا کمتر حضور داشته باشند، اما این موضوع زمانی انجام می‌شود که مدیر گرروه موافق باشد؛ حال سوال این است که اگر قرار است مدیر گروه تصمیم گیرنده باشد اصلا چرا قانون تعریف می‌شود؟

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • «ابله» آماده نمایش و پخش شد/ «آخرین شیهه» در جشنواره آمریکایی
  • مدیر عامل مؤسسه راینو: جهش تولید با مشارکت مردم، از درون جشنواره‌ های مردمی شکل می‌گیرد/ لزوم فعالیت گسترده در مسیر تبدیل تولیدات مردمی به کسب و کارهای محتوایی 
  • بهره برداری فاز توسعه یک شرکت شیمیایی/۳ بازدید انجام شد
  • «ابوطالبی» مدیر منطقه ۳ شهرداری اصفهان شد
  • اولین حضور بین‌المللی «چوپان» ‌در جشنواره آلمان
  • اولین حضور بین‌المللی «چوپان» ‌درجشنواره «sehsüchte» آلمان
  • لایروبی انهار کشاورزی در تالش
  • توانمندی‌های گیلان در قاب نمایشگاه صادراتی ایران
  • رزیدنت دانشجو است یا نیروی کار؟/ مدیر گروهی که همه کاره رزیدنت است
  • جشنواره رود و ریل؛ ۳۰ فروردین در در لرستان