Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-25@03:30:59 GMT

آمریکا: بدنبال حل اختلافات با ایرانیم!

تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۲۶۷۰۰

« مورگان اورتاگوس » همچنین در پاسخ به این پرسش که، ایران اقدامات آمریکا را مانور می‌داند، اظهار داشت: آنچه ما انجام می‌دهیم تلاش برای ایجاد تمایل در نظام ایران با هدف نشستن پای میز مذاکره است؛ همانگونه که ترامپ گفت، به دنبال توافقی بهتر با ایران است. ناطقان: « مورگان اورتاگوس » سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا امروز(دوشنبه ۲۵ آذر) در گفت‌وگو با شبکه خبری الجزیره در حالی به تکرار سخنان مقام‌های این کشور مبنی بر آمادگی واشنگتن برای مذاکره با ایران پرداخت،‌ که تصریح کرده تحریم‌ها همچنان تا زمان «بازگشت جدی به پای میز مذاکره» ادامه خواهد یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اورتاگوس همچین در پاسخ به پرسشی درباره اوضاع خلیج‌فارس گفت: وضعیت پیچیده است اما [واشنگتن] روابط بسیار عالی با کشورهای عربی این منطقه دارد. این روند را می‌توان از سطح بالای حضور دیپلماتیک واشنگتن در اجلاس دوحه ۲۰۱۹ مشاهده کرد.
« نخستین بار است که در این اجلاس شرکت می‌کنم. همچنین « استیون منوچین » وزیر خزانه‌داری، « ایوانکا ترامپ » مشاور رئیس جمهوری و « برایان هوک » نماینده رئیس جمهوری در امور ایران و شخصیت‌های دیگری در هیات آمریکا در این اجلاس شرکت کردند. این نشانه اهمیت ویژه آمریکا برای روابطش با قطر است. مسائل زیادی وجود دارد که ما به عنوان دوست و همپیمان برای حل آن تلاش می‌کنیم.»

وی همچنین در پاسخ به این پرسش که، ایران اقدامات آمریکا را مانور می‌داند، اظهار داشت: آنچه ما انجام می‌دهیم تلاش برای ایجاد تمایل در نظام ایران با هدف نشستن پای میز مذاکره است؛ همانگونه که ترامپ گفت، به دنبال توافقی بهتر با ایران است. به دنبال حل دیپلماتیک اختلافاتمان با ایران هستیم، نه دنبال جنگ... هفته گذشته زمانی که « ژئو وانگ » (از ایران) با موفقیت به آمریکا بازگشت من نیز مانند برایان هوک امیدوار بودم. همانگونه هوک و مایک پمپئو وزیر امور خارجه تصریح کردند ما آماده ادامه گفت‌وگوهای کنسولی با نظام ایران هستیم.

تکرار شروط ۱۲گانه پمپئو
خبرنگار الجزیره در ادامه پرسید، «به عقیده شما، اوضاع در حال بدتر شدن است یا اینکه نزدیکی به انتخابات آمریکا، مانع وخامت اضاع می‌شود؟» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا پاسخ داد: اینگونه فکر نمی‌کنم؛ ما در مواضع خود شفافیم. پمئو یک سال و نیم گذشته در سخنانی ۱۲ شرط برای [ایران]  تعیین کرده و گفته باید تهران به این شروط عمل کند.
وی یکی از موارد شروط را عدم حضور ایران در منطقه خاورمیانه دانست و با اتهام‌زنی تکراری واشنگتن مبنی بر فعالیت‌های مخرب تهران در منطقه، مدعی شد که اقدامات ایران سبب ایجاد ناامنی می‌شود.
این مقام آمریکایی در حالی به شروط پمپئو اشاره کرده که دولتمردان این کشور از جمله ترامپ بارها تصریح کردند بدون هیچ شرطی از دو طرف، آماده مذاکره با ایران هستند؛ با این حال تهران تصریح کرده تا زمانی که تحریم‌ها برقرار است، مطرح کردن بحث مذاکره و شروط، بی‌معناست.

اورتاگوس خاطرنشان کرد که کاخ سفید به فشار حداکثری خود علیه ایران با هدف بازگشت به پای میز مذاکره ادامه خواهد داد. «این اقدام(فشار) را سیاستی قوی می‌دانیم. وزارت خارجه پس از بررسی عمیق در این زمینه تصمیم گرفت از برجام خارج شود. ما در این باره با متحدان اروپایی خود و سایر طرف‌های امضاکننده این برنامه، صحبت کردیم.
وی افزود: اکنون در مجمع عمومی سازمان ملل کشورهایی همچون فرانسه و بریتانیا درباره نیاز به مذاکره و دست‌یابی به به توافقی بهتر سخن می‌گویند. آنها گفتند این توافق، تولید موشک‌های بالستیک ایران و رفتار خطرناکش یا حمایت از تروریسم در منطقه را شامل نمی‌شود. این فقط موضع آمریکا نیست. به تدریج می‌بینیم کشورهای اروپایی نیز این موضع را در پیش می‌گیرند و از ایران می‌خواهند درخصوص عملکرد و رفتارش در منطقه تجدید نظر کند. منبع: ایرنا برچسب ها: آمریکا ، حل اختلاف ، ایران ، مذاکره

منبع: ناطقان

کلیدواژه: آمریکا حل اختلاف ایران مذاکره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۲۶۷۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اظهارات جدید رئیسی درباره میز مذاکره و دیپلماسی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سید ابراهیم رئیسی عصر دوشنبه در ادامه برنامه‌های سفر رسمی به پاکستان، در دیدار «سردار ایاز صادق» رئیس مجلس ملی پاکستان که در محل اقامت رئیس دولت انجام شد، با اظهار امیدواری نسبت به اینکه این سفر گامی در جهت توسعه روابط باشد، نقش مجالس دو کشور در تسهیل و تسریع ارتقای روابط فیمابین مهم و موثر عنوان کرد.

بنابر روایت ایرنا، رئیسی با بیان اینکه در برابر دشمنی‌های دشمنان ۲ راه تسلیم یا مقاومت وجود دارد، افزود: در فلسطین نیز عده‌ای راه سازش را در پیش گرفتند و عده‌ای راه مقاومت که هزینه سازش به مراتب از مقاومت بیشتر است. جمهوری اسلامی ایران از سویی دیپلماسی و میز مذاکره را ترک نکرد و از سوی دیگر در برابر فشارها و تحریم‌های آمریکایی‌ها گزینه مقاومت و ایستادگی را برگزید و از حقوق خود کوتاه نیامد، در نتیجه امروز شاهد رشد ۶ درصدی اقتصاد ایران هستیم و مقامات رسمی آمریکایی اعتراف می‌کنند که سیاست فشار حداکثری علیه ایران شکست خورده است.

رئیس دولت با برشمردن برخی توانمندی‌های کشورمان از جمله در حوزه تولید خودرو، فعالیت بیش از ۱۰ هزار شرکت دانش‌بنیان و نظایر آن، از آمادگی ایران برای به اشتراک گذاشتن توانمندی‌ها و دستاوردهای خود در حوزه‌های مختلف با کشور دوست و برادر پاکستان و ارتقای روابط در عرصه‌های مختلف خبر داد.

هیچ کدام از احزاب پاکستانی مخالف روابط دوستانه با ایران نیستند

«سردار ایاز صادق» نیز در این دیدار از طرف خود و احزاب مختلف پاکستانی به رئیسی خوش‌آمد گفت و افزود: هیچ کدام از احزاب پاکستانی چه احزاب همسوی دولت و چه احزاب اپوزیسیون، مخالف روابط دوستانه با جمهوری اسلامی ایران نیستند.

رئیس مجلس ملی پاکستان همکاری، تفاهم و اشتراک نظر میان مقامات دو کشور را کم‌نظیر توصیف و با بیان اینکه گروه دوستی ایران بیشترین عضو را در مجلس پاکستان دارد، تصریح کرد: پاکستان هم علاقمند به گسترش روابط و هم نیازمند توسعه همکاری‌ها در حوزه‌های انرژی، توسعه بازارچه‌های مرزی، همکاری‌های اقتصادی و تعاملات تجاری با جمهوری اسلامی ایران است و مجلس پاکستان آمادگی دارد در جهت رفع هر گونه مانع یا مشکلی در مسیر تقویت روابط فیمابین گام‌های عملی و موثر بردارد.

رئیسی: زمینه همکاری‌ ایران و پاکستان در حوزه انرژی مساعد است

همچنین بنابر روایت ایرنا، سید ابراهیم رئیسی ظهر دوشنبه به وقت محلی در جریان سفر رسمی به پاکستان، در نشست مشترک هیات‌های عالی‌رتبه دو کشور، با بیان اینکه پیوندهای تاریخی همسایگی و اشتراکات اعتقادی، روابط تهران-اسلام‌آباد را عمیق و ناگسستنی کرده است، سطح روابط دو کشور را نامتناسب با ظرفیت‌های متقابل دانست و بر تلاش برای افزایش تعاملات و مناسبات دو طرف در عرصه‌های مختلف اقتصادی، تجاری و فرهنگی تاکید کرد.

رئیس‌ دولت با اشاره به سیاست جمهوری اسلامی ایران برای گسترش روابط با کشورهای مسلمان، همسایه و همسو، گسترش روابط با پاکستان را تامین‌کننده همه این اهداف دانست و افزود: باور داریم که با توجه به ظرفیت‌های موجود می‌توان روابط فیمابین را متحول کرد و لذا در گام اول برای دستیابی به حجم ۱۰ میلیارد دلار در مبادلات تجاری دو کشور توافق کردیم.

رئیسی با تشریح برخی زمینه‌های مساعد برای گسترش همکاری‌ها و روابط ایران و پاکستان از جمله در حوزه انرژی، به اهمیت امنیت به خصوص در مرزهای مشترک دو کشور برای رونق تبادلات مرزی اشاره کرد و گفت: دو کشور در موضوع ضرورت تامین و پایداری امنیت، لزوم مبارزه قاطع با اشکال مختلف تروریسم و حمایت بدون تبعیض از حقوق بشر به خصوص دفاع از مردم مظلوم فلسطین رویکرد و نگاهی نزدیک و مشترک دارند.

رئیس‌ دولت با بیان اینکه روابط دو کشور در همه ابعاد دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی قابل ارتقا و تقویت است، تصریح کرد: تحکیم و تعمیق روابط دو ملت دوست ایران و پاکستان ممکن است مخالفانی داشته باشد، اما عزم و اراده موجود نزد سران دو کشور برای گسترش روابط، بر این مخالفت‌ها غلبه کرده و این سفر می‌تواند نقطه عطفی در ایجاد تحول در روابط فیمابین باشد.

رئیسی همچنین بر اهمیت تبادل هیات‌های تجاری و اقتصادی میان دو کشور و فعال شدن کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی برای رفع موانع توسعه مراودات و مناسبات اقتصادی و تجاری میان دو کشور تاکید کرد و گفت: تقویت همکاری‌های ایران و پاکستان به عنوان دو کشور اسلامی مهم منطقه می‌تواند در حل مشکلات منطقه موثر باشد، در مقابل حضور بیگانگان در منطقه نه تنها کمکی به حل مشکلات نمی‌کند، بلکه خود باعث ایجاد مشکلات پیچیده‌تر خواهد شد.

رئیس دولت با تاکید بر ضرورت اتحاد و انسجام کشورهای اسلامی برای مقابله موثر با هر گونه اجحاف و تعرض به کشورهای اسلامی، جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم و مقتدر فلسطین و به خصوص غزه را از جمله تبعات نبود چنین انسجامی میان کشورهای اسلامی دانست و گفت: همکاری‌های ایران و پاکستان در این زمینه می‌تواند بستر مناسبی برای همراه شدن بیشتر کشورهای اسلامی در مسیر وحدت و انسجام امت اسلامی باشد.

نخست وزیر پاکستان: سفر رئیسی به اسلام آباد به پاکستان عزت بخشید

«شهباز شریف» هم در این نشست با بیان اینکه این سفر به پاکستان عزت بخشید، روابط فیمابین را بسیار مستحکم و دوستانه توصیف و تصریح کرد: پیشرفت هر کدام از دو کشور ایران و پاکستان باعث پیشرفت متقابل کشور دیگر خواهد شد.

نخست وزیر پاکستان با اشاره به مرزهای طولانی مشترک میان دو کشور، بر مبارزه قاطع با تروریسم و تلاش برای ارتقای امنیت در مناطق مرزی و همچنین ایجاد رونق اقتصادی در مناطق مرزنشین از طریق گسترش بازارچه‌های مرزی تاکید کرد.

شهباز شریف ضمن ابلاغ سلام‌های گرم دولت و ملت پاکستان به رهبر معظم انقلاب اسلامی و ملت ایران، از درایت و تدابیر رئیسی برای تقویت روابط و تعاملات منطقه‌ای جمهوری اسلامی ایران به خصوص در ارتباط با کشور مطبوعش قدردانی کرد.

وی با تاکید بر هدف‌گذاری صورت گرفته برای رساندن حجم مبادلات اقتصادی فیمابین به ۱۰ میلیارد دلار در سال افزود: گسترش همکاری‌های اقتصادی ایران و پاکستان در حوزه‌های مختلف از جمله انرژی می‌تواند به تقویت همکاری‌های منطقه‌ای و بین‌المللی دو کشور بیانجامد.

شهباز شریف همچنین با اشاره به حمایت پاکستان از همکاری‌های زیرساختی لجستیک چندجانبه افزود: تحقق این همکاری‌ها می‌تواند تبادلات تجاری فیمابین را به سطحی جدید ارتقا دهد.

نخست‌وزیر پاکستان در بخش دیگری از سخنانش ثبات قدم جمهوری اسلامی ایران در حمایت از آرمان آزادی قدس و دفاع از مردم مظلوم فلسطین را قابل تحسین توصیف و تصریح کرد: اتحاد و انسجام کشورهای اسلامی موثرترین اقدام در بازدارندگی جنایات رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان مظلوم است.

شهباز شریف همچنین با اشاره به گفتگوهای مطرح شده درباره حقوق و امنیت مردم منطقه کشمیر، تقویت همکاری‌های دو کشور در مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی در زمینه‌های مختلف را خواستار شد.

در این دیدار همچنین سران دو کشور بر اهمیت تقویت تجارت رسمی تاکید و علاوه بر آن توافق کردند که طرف پاکستانی در اجرای تعهدات خود در زمینه انرژی تسریع کند.

۲۷۲۱۹

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898397

دیگر خبرها

  • سفر وزیر خارجه آمریکا به چین در بحبوحه اختلافات عمیق
  • آیا مذاکرات مستقیم میان ایران و آمریکا در جریان است؟
  • آمریکا: مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم
  • امروز در جایگاه به کرسی نشاندن شروط مقاومت ایستاده‌ایم
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران نیستیم
  • کیهان: مذاکره با آمریکا به نفع آمریکا است نه ایران
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران درباره برجام نیستیم
  • دست برتر ایران و روایت وارونه غربگرایان
  • جزئیات مذاکره یحیی گل‌محمدی و تراکتور | شروط یحیی برای تبریزی‌ها چیست؟
  • اظهارات جدید رئیسی درباره میز مذاکره و دیپلماسی